forum.gif
viena un ta pasa cilveka ievietosana viena bilde...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / viena un ta pasa cilveka ievietosana viena bilde...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.06 09:03
 citēt
Nju kaa piemeers, panjem 1x A4 lapas uz vienas labajaa pusee uzziimee suni, un uz otras lapas kreisajaa pusee uzziime kakji. Abas lapas ir kaa Layeri. Tad panjem katrai lapai nogriez tuksho pusi un saliec lapas/layerus kopaa! ;) Un viss buus! ;)
Publicēts: 24.11.06 11:51
 citēt
Derēs visiem , kam tas interesē
Ieej DC++, uz meklētāja uzliec visus failus, un Adobe photoshop...vajadzētu parādīties tādiem, kā videofotoskola (krievu valoda), un tur daudz kas labs.
videouroki po adobe Photoshop cs2 8.0
es šito nokačāju no krievu hubiem.
Man tas ir videoversij'a un baigi ērti iepazīties un iemācīties, kopā skatījos 720mGb
Publicēts: 24.11.06 12:06
 citēt
Es gribetu uzzinat ka var dabut vienu un to pasu cilveku viena bilde vairakas pozas...es esmu dzirdejusi ka to var panakt ar lajeriem,tik nezinu ka tiesi :?:
vai kads varetu pamacit ka to dabu gatavu :wink:

Ja bildeejot jau par to domaa....tad var uz statiiva sabildeet vairaakus kadrus neko nemainot iznjemot cilveeka novietojumu! Peec tam photoshopaa (vai citaa programmaa kur var atrast taadu kaa kloneeshanas riiku apmeeram (clone tool, clone stamp). Atveru abas bildes. Vienaa bildee ar kloneeshanas riiku (spiezhot attieciigo kombinaaciju vai taustinju) paraadu punktu kuru gribu kopeet! Paareju uz otru bildi, noklikshkjinu tieshi tajaas pashaas koordinaatees attieciigo taustinju nokopeetaa satura iekopeeshanai (iekloneeshanai)! Rezultaataa saaku ziimeet tai bildee to otru objektu iekshaa!

Liidziigi daraamies ar objektu no divaam dazhaadaam bildeem apvienoshanu vienaa..vieniigi ja fons nav tas pats tad uzmaniigi jaaievieto otraa bildee, lai neieliktu vienas bildes fonu otraa un logjiski ka tad skatiit, lai koordinaates ir taas pashas vairs nav jeega! Ir, protams, citi veidi, bet es vajadziibas gadiijumaa sho uzskatu par parociigaako! :)

P.S. Abos gadiijumos labaak pirms iekopeeshanas galvenajaa bildee, jaauztaisa jauns tukshs layeriits un tad saak ziimeet tajaa, lai vajadziibas gadiijumaa var atsevishkji sho ievietoto objektu redigjeet, neietekmeejot visu bildi.

ceru ka paskaidroju kaucik jeedziigi savu domu! ;)
Publicēts: 24.11.06 14:07
 citēt
varbut kads var paradit ka tas izskatas gatava veida?
Publicēts: 24.11.06 14:22
 citēt
vot te nonakam pie ta, ka dzeshoies autoram, dzehas bildes, skolas, utt stuffs.
andre laikam bija fotoskolu licis kaut kad...
Publicēts: 24.11.06 14:27
 citēt
Njaa zeel ka skolas un raxti dzeeshas! :(

Nju katraa zinjaa es dariitu shaadi, nu vismaz man taada ideja ieshaavaas praataa! :P
foto.apollo.lv...
Publicēts: 24.11.06 14:28
 citēt
Man viena ir... kaut kur uz beigaam... (nu tobish saakumaa:))
Publicēts: 24.11.06 15:13
 citēt
Publicēts: 24.11.06 15:51
 citēt
Ir 157 prijomcjiki, ja citaa pozaa, tad tikai 89. A var saklaat uz sienam melnus dekjus un taisiit vairaakkaartiigu expoziiciju. Un tamliidziigi.
Publicēts: 24.11.06 16:42
 citēt

neko nepadariisi, tadas ir autora tiesiibas.
Publicēts: 25.11.06 18:41
 citēt

neko nepadariisi, tadas ir autora tiesiibas.

nu a ja es dzeeshos, a negribu dzest rakstus? tjip, dzeshu profilu, klat vairak netieku, bet bildes un raksti lai paliek?

dzeesies neesmu, nezinu, ir taa vai nee, bet vaidzetu tak ljaut galochkas salikt, ko dzest, ko ne.
Publicēts: 25.11.06 18:43
 citēt
Njaa zeel ka skolas un raxti dzeeshas! :(

Nju katraa zinjaa es dariitu shaadi, nu vismaz man taada ideja ieshaavaas praataa! :P
http://foto.apollo.lv/albumi/runcio/FotoBlog_229985/321005

jap, runcio, tas ar shopu ir pareizs domu gaajiens.

vot shaize sakas, ka jau andre rakstija, panakot lai enas nekrustojas, utt. ieprieksh rupigi japlaano.
Publicēts: 04.12.06 11:37
 citēt
nu shaadu efektu panaacu saliimeejot divas bildes canon fotoprograa (liidziigi kaa taisa panoraamas no dazhaadaam bildeem), tad ar shopu tiek ieliimeeta treshaa figuura ( pavidu), peec gaumes piereguyleets caurspiidiigums un citas lietas un rezultaats ir te:
Publicēts: 04.12.06 17:45
 citēt

man versija novieto nekustiigi kameru un safochee peec tam FS saliec viesas vienu uz otras un padzees vai izgriez taas vietas kur ir cilveeki
Publicēts: 04.12.06 19:03
 citēt
Protams, lai nebuutu jaamokas ar peli pa kontuuru /kas smags fizisks darbs arii pieprotot izmanot opcijas "if lighter" un "if darker" vai "darken" un "lighten", vislabaak "imetj" no statiiva bildeetus kadrus. Nu PhotoShops varbuut ne, Paintshops vai FotoPaints ljaava vienu bildi ielikt citai kaa fonu vai origjinaalu un tad tikai atlika ar veestures pindzeli papildzeleet tajaa vietaa, kuraa vaig.
Publicēts: 04.12.06 19:37
 citēt
par tik, par cik esmu primitīvs un stulbs vecis, kam sava laika nemaz nav žēl...
tāpēc lieku vajadzīgās man bildes katru atsevišķos layer'os un tad dzēšu, griežu, apgriežu, kopēju, balinu - kā nu prātiņš spēj pateikt priekšā...
un tā citreiz aizdzīvojos līdz -padsmit layer'iem vienā bildē... tas protams nav veselīgi :)
...
var kačāt infu no tīmekļa, var lasīt grāmatiņas, var pats piesēst pie šopa un pamācīties katru dienu kādas pāris stundiņas...:)
...
lai veicas eksperimentējot :)
Publicēts: 04.12.06 20:38
 citēt
Nuu ja, senaak taisiija maskas un kontrmaskas vai grieza pa kontuuru ar apaljajaam nagu shkjeeriiteem un kopaa pierulleeja pie glanceejamaa stikla, veelaak pieretusheeja un paarbildeeja. Ar kompitooru vienkaarshaak un aatraak, bet ne tik uzskataami un saprotami viss.
"Layer" noziimee slaanis, kaarta, ja kas.
Publicēts: 05.12.06 12:02
 citēt
pilniigi piekriitu Kawazoe Taki - galvenais ir eksperimenteet.... es liidz tai bildei nonaacu eksperimentu celjaa un ar daudziem mekleejumu piegaajieniem... galvenais ir zinaat galvaa veelamo rezultaatu un tad dariities....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):