forum.gif
Tikai tiem kam interesē viss par un ap kailfoto!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Tikai tiem kam interesē viss par un ap kailfoto!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.09 22:53
 citēt
tiešām TIKAI?
Publicēts: 20.01.09 22:57
 citēt
oi bljin - meegjinaaju tur iestaaties... izbaanoja... sviests :D :D :D
Publicēts: 20.01.09 23:11 labots
 citēt
TnXs, paskatīsim, kas dibinājis un cik biedru un tā. a to, par provi grupā "par un ap foto" i nebūtu stājies, a nebiedri neredz - jāpērk kaķis maisā. nopirku. a tur meitenes sacenšas, kura krutāku bildi onlainā uztaisījusi - tādu, kurā Madonna lasa avīzi, a meitene uz avīzes vāka. un tamlīdzīgi. nu, palaidu muti, ka šausmas tajā galerijā, izbanoja. kāzu fotogrāfu grupā arī, neiebraucu par ko. kaut kas es sūda par kāzu fotogrāfu - 1-kārši bada laikā velns mušas ķer.
Publicēts: 20.01.09 23:25
 citēt
sorii, man veel nestaav...:face-crying:
Publicēts: 20.01.09 23:39
 citēt
CYKAHC:sorii, man veel nestaav...:face-crying:
objektīvs?:face-grin::face-wink:
Publicēts: 20.01.09 23:59 labots
 citēt
Tur noteikti bus divi moderātori specālisti , seni sieviešu "Cienītāji" Mono + Dreef :):):) Gandrīz vai varu saderēt ka būs pirmais klāt:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.01.09 01:21 labots
 citēt
možen (nenojaušu gan personāžu) tur kads fotogrāfs vai "fotogrāfs" šefo un apstiprina tikai sevi un modeles, skaitā līdz 279. un tad tik fotogrāfēs un būs. vismaz tā iedomājies.
Publicēts: 21.01.09 02:15
 citēt
haralds : Ja ja ja , akurat tac ar funktiers , tapec saku sjitie divi akurat ta varaetu . Sevi + modeles un tie kas neapsauba "Exskluzīvos talantus" bet nu stingra uzraudzībā un ka iepixstas ta banoo :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.01.09 08:52
 citēt
arī šiem vajag kaut kur pulcēties, kur šos slavē. savādāk puritāņi un nekā nesaprotošie putniņu bildētāji nekur neliek mieru
Publicēts: 21.01.09 09:03
 citēt
Iedomājos, ja tādā grupā piesakās puslīdz smuka čikse...viņu tač tur gribošie saplosa, burtiski, gabalos...:) Būs jums tur vienas vecas vecenes da nesmukas jaunuves...:)
Publicēts: 21.01.09 09:10
 citēt
Lunis:Tur noteikti bus divi moderātori specālisti , seni sieviešu "Cienītāji" Mono + Dreef :):):)

Droši vien. :)
Publicēts: 21.01.09 11:05
 citēt
iechekoju. mani apstiprinaaja 5 minuushu laikaa. :) shobriid tur ir 5 biedri (4+es) un kapa klusums...
Publicēts: 23.01.09 16:02
 citēt
mani pieņēma! :face-glasses:
Publicēts: 24.01.09 14:19
 citēt
Mono izveido labāk grupu

/tiem kuriem interesē tikai kailfoto un viss ap to u.t.t./

citadi stulbi sanāk - re pat Kaspars tur iefiltrējās
Publicēts: 24.01.09 15:23
 citēt
ierakstījos.
Maris:/tiem kuriem interesē tikai kailfoto un viss ap to u.t.t./
:face-smile:par mani tas galīgi nebūtu taisnība.:face-grin:
Publicēts: 24.01.09 15:35
 citēt
Mono:draugiem.lv ir izveidota slēgta jauna domubiedru grupa www.draugiem.lv... tikai tiem kam intresē kailfoto bildēšana bildēšanās utt upp...domubiedru grupa paredzēta lai brīvi varētu diskutēt un ievietot bildes fotogrāfi modeles un citi brīvā gaisotnē no visādiem nelabvēļiem utt upp :)

Visi interesenti laipni gaidīti ! :face-angel:

Bet kura grupa draugos lidz apstiprināšanai naf slēgta? :D
Man atnāca paziņijums, apstiprināja. Bet kustība tur liela nebūs, jo vārds kailfoto pats par sevi ir atbiedējošs un sauss... erotfoto pievilinātu... XXX foto -50% draugos esošo salīstu :D... bet interese ap gruppu ir:face-devil-grin:
Publicēts: 24.01.09 16:08
 citēt
Haiduks:Bet kura grupa draugos lidz apstiprināšanai naf slēgta? :D
laikam ir saucamās atvērtās. sanāk jau kaķi maisā pirkt, a reiz apstiprināts, kautkā nepieklājīgi atklanīties.
Haiduks:erotfoto pievilinātu... :face-devil-grin:
nelāga ar to festivālu asociētos. ja nu erofoto. bet tāda vai līdzīga jau ir.
Publicēts: 24.01.09 19:47
 citēt
"bezbikšogrāfija tautai"
Publicēts: 24.01.09 19:50
 citēt
"ozabočenno bildētāju virtuālā vietne"

:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 24.01.09 19:58
 citēt
visi kas var deffkas pierunaat (smukaas!)
Publicēts: 12.02.09 17:14
 citēt
atšķirība no parastās grupas par foto tur laikam nebūs..tie paši biedri, tās pašas sausās sarunas par neko :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):