forum.gif
Jautajums saistits ar lietotu aparatu iegadi....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jautajums saistits ar lietotu aparatu iegadi....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.09 22:35
 citēt
Gribu iepirkt canon 400 te patas un jau ilgaku laiku petot jūsu sarunas nevaretu paskaidrot sakarā ar šāvinju skaitu.. Saimnieks itka 40 000 ir izshavis. Ko jūs sakat par to tas ir padaudz mana skatijuma gribu dzirdet jusu domas? Piedodiet ka trauceju! Bušu pateicigs par atbildi.... Servisa Canon Daugavpili man apgalvoja ka itka 100 000 shim modelitim ir max noskrejiens!
Publicēts: 20.01.09 22:48
 citēt
ne jau aparātam. slēdzim tikai.
Publicēts: 20.01.09 23:04
 citēt
Paldies par atbildem un vel viens juatajums kamerai kaut kur opcijas var paskatities cik daudz kadru ta ir veikusi... ?
Publicēts: 20.01.09 23:24
 citēt
man jau sen ir pāri 100 000, es tagad arī maz fočēju.., nu reāli ap 130 000 jābūt tagad, nekādu problēmu, tikai mazliet apakšā dēļ statīva noskrāpēts un briestu, ka kādu dienu nāksies pirkt ko citu [url=http://smiles.33b.ru/smile.126059.html]
Publicēts: 21.01.09 00:12
 citēt
zverjĪGA BOBA 130 T Kadruz izsjavusi:):)
Publicēts: 21.01.09 00:52
 citēt
podz:Paldies par atbildem un vel viens juatajums kamerai kaut kur opcijas var paskatities cik daudz kadru ta ir veikusi... ?

Shai nav, tikai pie canoncentra bet IMHO tas kaadus 25 lvl maksaa... skaties cik nopuletas vietas kur aparaatu tur, ja spiid un laistaas tad dikti jau palietots buus, taa pat nerekomendeetu ja ir aareeji manaamas potenciaalas zemee nomeshanas sekas / nobraazumi...

par paareejo nu paskaties ja pie cenas pieskaitot 150lvl (sleedza remonts) krietni sanaak vairaak kaa juans 450tais varbuut tomer ir jeega nopirkt 450 :) bet tas taa filosofija...

bet kas neriskee nedzer shampanieti ....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):