forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.01.09 10:28
 citēt
vēders :face-glasses:
Publicēts: 21.01.09 10:30
 citēt
ka buus gruuti

vajadziigs iipashs maigums un sajuutas
Publicēts: 21.01.09 10:33
 citēt
Ir jāņem vērā grūtniecība - sejas vaibsti, kas izmainās, vēders, ķermeņa aprises (resnāks paliek ne tikai puncis). Tak sieviete jau bildes vērtēs "vai es izskatos/neizskatos resna?" Jāņem vērā, ka grūtniece būs rōōōzīga, jo neapmeklē solāriju. Pie tam jāņem vērā, kurā tad mēnesī viņa ir(a). Kā arī fotografēšnas rakurss, lai vēders ir kā grūtnieces vēders, nevis pārēdusies tante. Un ja bildēšana nenotiek studijā, tad viņa nedrīkst saldēties un citādi kaitēt veselībai.

p.s. Esmu sabildējusi vienu grūtnieci ;)
Publicēts: 21.01.09 11:04
 citēt
spirit:labi tauta, tagad es jums uzplīšpos ar stulbu jautājumu:
kas īpaši jāņem vērā fotografējot grūtnieci?

viss tas pats, kas ar parastu meiteni, tikai te viss ir otrādi :D ... ja parasti meitenes vēderu slēpj un ierauj, tad pie grūtnieces uz to tiek likts pats lielākais akcents, ko vēl papildina piebriedušas krūtis.
Pozīti ieņemt bieži vien ir jāpalīdz... te ir labi, ja līdzi ir puncīšā autors :) gan palīdzēšanai, gan kopskatiem :):):)
Publicēts: 21.01.09 21:15
 citēt
Es nekad neesmu grutnieces bildeejusi kaut kaa iipashi...izcelt visur vederu...kruutis...nav obligaati.....pirmkaart vinja ir modele...sieviete....es personiigi blakus klasiskajiem kadreejumiem , taisu arii daudz netradicionaalas bildes.....atkariibaa no cilveeka...ir taadas fifiigas gruutneciites, kas uzpuceejas, , ka tads trakais glamurs nak araa ka tik turies....ak jaa ar sirsniju no rokaam uz vedera to obligaati vajag uztaisiit, taas bildes visaam patiik....var but chakars ar eecapstraadi ljoti biezhi vinjaam uz vedera ir no gruutnieciibas strijas...ar taam neko nevar izdariit buus jaklonee nost.....nu jaatceraas, ka rokas uz augshu nevajadzeetu tureet...to pat aarsti neiesaka......
Publicēts: 21.01.09 23:05
 citēt
Annie Leibovitz savā laikā nobildēja skaļu Demijas Mūras foto kad viņa bija stāvoklī. Mož vari jūtjubam paprasit, var gadīties ka atrodas ta foto sesija. Man ir 2as filmas par Annie L. varu pacienāt.
Publicēts: 22.01.09 10:33
 citēt
nav nekas traks
Publicēts: 21.09.09 16:55
 citēt
Neveidošu jaunu tēmu, bet papildināšu šo.

Vai ir kādas adreses, kurās viegli vairumā var atrast bildes ar grūtniecēm? Gribas pasmelties idejas par gaisām un visu pārējo.

Piemēram īpaša kategorija tā kā ir daba,plikņi utt.
Publicēts: 21.09.09 17:15
 citēt
www.flickr.com... te ir pieejami tīri sakarīgi foto, bet varbūt vēl kādam uz tādu mākslas foto pusi ir kāda saistīte pieglabājusies :)

Būtu dikti pateicīgs :)
Publicēts: 21.09.09 17:19 labots
 citēt
ox3r:Neveidošu jaunu tēmu, bet papildināšu šo.

Vai ir kādas adreses, kurās viegli vairumā var atrast bildes ar grūtniecēm? Gribas pasmelties idejas par gaisām un visu pārējo.

Piemēram īpaša kategorija tā kā ir daba,plikņi utt.

Šodien taisni ar vienu topošo māmiņu par šādām bildēm padiskutēju, pēc tam parakos mazliet pa cāli, atradu šo www.eyezoom.lv...
Nav super daudz bilžu, bet toties vidusmēra fotogrāfam paceļams, ja pašam ideju nav :)
Publicēts: 21.09.09 17:23
 citēt
Parakājos netā 10 min. uzrakstu pareizos atslēgas vārdus un izskatās, ka jautājums ir atrisināts :)

www.flickr.com...
www.momphoto.com...
b/w www.eclipsephotography.ca...

utt :)
Publicēts: 21.09.09 19:16
 citēt
Cik esmu redzejis Latvija tapusjas bildes vairums ir mulkjigas sabloniskas un garlaicigas , nu iznemot Sundew vai Poljakovu varbut , aisstiga labak uz sejieni www.ingajankauskaite.com... un paskaties galeriju 2 viename MUMS ta neviens nebilde grutnieces doma kapitali sablonos "Kope" viens otru ,nevar neko savadak izfunktieret :):)
Publicēts: 21.09.09 20:18
 citēt
... man ir domāt, ka vislabāk grūtnieci varētu sabildēt māksliniece, kura pati ir tāda bijusi ! :)
Bet jā līdz sesijai to vairs nevar paspēt, tad ... , kā saka Lunis - ir jāfunktierē ! :))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):