kerambai - kādajēga tavai demagoģijai? vnk ir jāatbild par to ko runā tas arī viss. daudzi ir pārāk izlaidušies ar i-net vidi un domā, ka ir mega anonīmi un var teikt visu kas uz sirds, bet laiki lēnām mainās
Pauliic:kerambai - kādajēga tavai demagoģijai? vnk ir jāatbild par to ko runā tas arī viss. daudzi ir pārāk izlaidušies ar i-net vidi un domā, ka ir mega anonīmi un var teikt visu kas uz sirds, bet laiki lēnām mainās
Da es ne par to, ka nav jāatbild par saviem vārdiem - IR jāatbild saviem vārdiem utt, par to neiet runa. Bet pag, ja es ar kādu čomu (vai ne-čomu) noslēdzu derības kādā telpā kurā arī ir daudzi citi cilvēki (bet mūsu derībām nepievērš uzmanību), tad tās tak tik un tā paliek derības starp mums - un pēc derību beigām arī visas problēmas risinātu zem 4 acīm - galu galā, kāda daļa citiem par mūsu derībām? Neiešu tak es uzreiz zvanīt uz "Bez Tabu" sūdzēties un saukt palīgā tautas atbalstu, ja gadījumā viš nepildītu to ko solījis... Jūsu problēmas, tad arī risiniet savā starpā - a to sanāk, ka Annirs tik pazīmēties grib
Annirs:Novembra vidū Alloxa mani izaicināja uz derībām - ja kāda mana bilde pārspēšot viņējo [url=www.photoforum.ru,]www.photoforum.ru,[/url] tad viņš izdzēsīšoties no fotoblo.lv te ir pašas derības: un te abi linki uz bildeem... www.photoforum.ru...www.photoforum.ru... Nu tagad es nezinu, it kā visu cienīts mākslinieks... pirmais ciemā... bet vīra vārds ar tā kā jātur... ne? Piedaavaaju kompromisu... lai izdzeeshas un pierajstas no jauna nebūs tak grūti pa jaunu iekarot visu sirdis...
Man tev tikai viens jautājums: cik vienā mēnesi tev ir dienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Ar atskaiti gan esi gandrīz laicīgi (1 dienas kavējumu piedodu)
P.S. sieviņai un draugam Elikam pār velts centieniem...
CerambyX: .... - a to sanāk, ka Annirs tik pazīmēties grib
CerambyX - tu tagad tikai to pamaníji? wow....
Alloxa: ... Man tev tikai viens jautājums: cik vienā mēnesi tev ir dienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Ar atskaiti gan esi gandrīz laicīgi (1 dienas kavējumu piedodu)...
Tehniski Alloxam ATKAL taisníba! 21.janváris NAV tas pats, kas 20.janváris!!!
Pirmais raunds NEIZSKIRTS! 1:1 Annira reitings ir augstáks par Alloxas bildi un Alloxam ir taisníba par datumu!
Davai veçi -> saraujat uz pédéjo un izskirosho raundu = terminsh 28.februaris (abi jau biedri photophorum saitá, tá ká nekádas atrunas par saita rulljiem
Atdzimšana ir notikusi,tāpat kā nomiršana.... Pilnībā piekrītu Cerambyx,skaidro savas derības privāti...bet laikam jau orgasms un pievienotā vērtība pieaug,ja ir skatītāji,atbalstītāji un vienkārši pūlis.Es tāpat vērtēju tikai bildes nevis to autorus.Par autoriem spriežu viņu publiskajos izteikumos.Der atcerēties,ka tās ir tavas īpašības,ko saskati citos,norādot,ka citiem tās ir,nemazina tavējās....Vislabāk ir būt pašam sev.
Derība bija par tām bildēm kuras uz to brīd bija Annir galerījā - nevis uz to ko viņš iepostēja FF (drīzāk ir nopircis pie kāda drauga!?) Termiņš viens mēnesis (17.11.08 - 17.12.08) - nevis divi!!!
Annir, turpmāk (es jau šo teicu), jā gribi izgāZties (po pinlnoy programme) vari vel saderēt ar Alloxa uz k/k tādu.
es gan tā arī neiebraucu līdz galam Jūsu strīdā . Bet ja tas ir svarīgi , tad Alloxam bildes ir biki labākas ! Tik man personīgi šķiet biki Shopa pa daudz ! IMHO