forum.gif
hotshoe klape
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / hotshoe klape
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.09 10:31
 citēt
Kur Latvijā var nopirkt un pa cik Nikona (laikam der arī canona) zābaka plastmasas klapīti/aizbāzni?!
Paņēmu patestēt vienu nikonu un PROTAMS to klapīti pasēju!
Publicēts: 22.01.09 11:51
 citēt
Izlasot tēmas nosaukumus, prātā tā uzreiz saslēdzās ar citu tēmu, kas saucas "Leišu klape", kuru izveidoja Lunis. Tad nu ar interesi vēru vaļā. Nav ne jausmas kas ir karstā kurpe, bet nojautu, ka par kaut kādu KLAPI runa būs. Bet nekā... izrādās vajag kaut kādu detaļu fotoaparātam. :D A mož tās detaļas dēļ ir vērts uzkauties? Vai arī tas domāts tā, ka, ja detaļa netiks dabūta, Bergmani piekaus kameras īpašnieks? :face-devil-grin:
Publicēts: 22.01.09 11:58
 citēt
[gaaar zemi]
Alvilam šoreiz divi žetoni no manis :face-monkey:
Publicēts: 22.01.09 12:06
 citēt
a es vispaar nesaprotu par ko iet runa..
Publicēts: 22.01.09 12:19
 citēt
par to plastmasas zaglušku,ko iebāž hotshoe,kad tur nav uzsprausta blicene.Kamera no veikala parasti nāk ar tādu.
Publicēts: 22.01.09 15:38
 citēt
morāle - nedodiet Bergmanim savu kameru :) pasēs ko :face-crying:
Publicēts: 22.01.09 20:12
 citēt
jā, bet varbūt īpašnieks ir citās domās
Publicēts: 22.01.09 20:14
 citēt
eeelmars:Kamera bez tās klapes taisa tiiiiiiik glamūras bildes....:face-grin: tas plastmasas štrunts vajadzīgs kā zaķim stopsignāls, EOS 30D bija bez tā štrunta.
sadalu viedokli. ja 100 gadus nelieto blici, var pievīlēt plastmasas kusaciņu un ielikt, lai putni kontaktus neapķēza.
Publicēts: 22.01.09 22:06
 citēt
alvils:[...] Nav ne jausmas kas ir karstā kurpe, bet... [...]

interesanti :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.09 00:23 labots
 citēt
CerambyX:
alvils:[...] Nav ne jausmas kas ir karstā kurpe, bet... [...]

interesanti :face-devil-grin:
karstā šūze, nu.:face-smile:
Publicēts: 23.01.09 00:27
 citēt
Man D200niekam vai D300 nenāca tas pigors līdz (neatceros kuram tieši), tāpēc aizņēmos uz neatdošanu no F65 (visām kamerām (ne tikai nikon) viņš ir vienāds. Bet tagad uz D300nieka tāpat viņš nestāv, kaut kur apkārt mētājas, jo tad trigeris, tad zibspuldze jāliek virsū, a kur tikmēr to sūdu likt ne vienmēr izdodās izdomāt. :) NAV viņš vajadzīgs. Bet kolpe būs? :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.09 00:32
 citēt
pff, apmēram tas pats, kas TV pulti celofānā turēt
Publicēts: 23.01.09 00:39 labots
 citēt
haralds:
karstā šūze, nu.:face-smile:

Es jau vairāk smeju par to, ka no alvila teiktā var saprast, ka viņš nezin kas tas ir (vai ka to tā sauc) :face-monkey:
Publicēts: 23.01.09 00:40
 citēt
bro-tip:pff, apmēram tas pats, kas TV pulti celofānā turēt

tv pulti vēl tā... bet sudraba dakšiņu un NAZĪTI!? :D
Publicēts: 23.01.09 00:58
 citēt
es ar kaut kur to pulkji esmu nobaazusi - pareizaak sakot - labi nolikusi ;-(((
Publicēts: 23.01.09 01:04
 citēt
dansiga, Tu arī sava nikkor 24-70mm f/2.8 vāciņu nezin kur noliki (tā, ka es NETĪŠĀM pamanījos viņu nozagt uz vairākām stundām)... :)
Publicēts: 23.01.09 08:35 labots
 citēt
bro-tip:pff, apmēram tas pats, kas TV pulti celofānā turēt
polietilēnā, celofāns riebīgi skrimšķ. par ko ne, ja strādā ar visu. tak jau mazāka skāde, ja iekrīt podā vai aplīst ar šņabi vai pasarg' Die's ar liķieri.
Publicēts: 23.01.09 10:47
 citēt
emmm - / cerīgi / moš zverja saņemsies un pagreznos blogu ar biš plikāku bildīti no priekšpuses ?:)
te uzņemtgribētāju netrūktu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):