forum.gif
Vispar kas ir Foto , kas ir dzive , kas ir kritika , kas ir jega no fotografesanas !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vispar kas ir Foto , kas ir dzive , kas ir kritika , kas ir jega no fotografesanas !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.01.09 19:39
 citēt
Seit daudz tiek runats par foto ! Nu tad pasakiet ar ko Jus sakat un ka sakat ? Vai uzreiz kluvat par speciem ? Ir iedzimtas spejas , bet tas tik daziem no sferu darbibas norises ! Kapec vis tik konkreti tiek sadalits ! Tu nemaki , nelien kur nevajag ! Ta ir Musu maksla plikas babas fotografet , bet tie putninu un dabas fotografi nu galigie m... ! Jau vairak pa 2 gadu noveroju Jusu tusu , ziniet zems sfihilogiskais limenis , piedodot , bet tas pedeja laiks stipri lien ara !!!
Publicēts: 22.01.09 19:46
 citēt
pilns forums jau ar shit-o, vajadzēja tač' vēl vienu topicu uztaisīt, dooh
Publicēts: 22.01.09 19:52
 citēt
zverja:pilns forums jau ar shit-o, vajadzēja tač' vēl vienu topicu uztaisīt, dooh
Neko jaunu nevajag ! Tas vis tas pats vecais ...
Publicēts: 22.01.09 20:01 labots
 citēt
Mono, Tu par Luņ sliktu nerunaa, citādi es Tev sadošu! [url=http://smiles.33b.ru/smile.126211.html]
Publicēts: 22.01.09 20:02
 citēt
Personigais viedoklis ! Protams skatos citus darbus izverteju , macos kas der kas neder ! Bet censos nenoliegt to ko veidojis cits ! Nepatik ta parlieciba ko dazi labi te atlaujas ! Darbs tiek novertets nu baigi labi , bet pats darbs vienos troksnos bez kadas maklslas pazimes ! Kas tas ir ? Runajam par tehniku , bet reti kadu labu bildi te var redzet ar labu tehniku ! Kur palikusi tie labie darbi , topa , ne tur ari nav !!!!1
Publicēts: 22.01.09 20:08
 citēt
Mono:...celt savu pašazpiņu uz citu latviešu rēķina...taapeec šeit ir tik daudz onkuļi kuri saki ka nelien kur nevaig..vai nebildee ja nemaaki...
nu, jautāt profesionālim "kas tie pikseļi ir un nafig tos vajag?" un "vai Villija auto laba kamera" jau ir kā ar rožu eļļu kalašņikovu tīrīt. nav jau spiesta lieta atbildēt, bet dažreiz tā pajautā, ka nu nevaru nociesties. par specu, cik nu esmu, tapu pamazām. bet kas SLR un ar ko laba, tēva draugs bērnībā (manā, ne savā) izstāstīja pa 24 minūtēm. ar ko slikta, vēlāk uzzināju.
Publicēts: 22.01.09 20:14
 citēt
ar rozhu eljlju kalashnjikovu tiiriit;-)))))))
Publicēts: 22.01.09 20:16
 citēt
Mono, kas tā par sirsniņu?? [url=http://smiles.33b.ru/smile.122180.html]
Publicēts: 22.01.09 20:24
 citēt
zverja:Mono, kas tā par sirsniņu?? [url=http://smiles.33b.ru/smile.122180.html]

Mono parāda savu maigo dabu :)

...bet vispār, es uzreiz piedzimu par specu, un iekomentējot kādu skarbu, pārliecinošu vārdu pie kādas sūdīgas bildes, es ceļu savu pašapzinu, jo savādāk nemāku, un man viņas nav :face-monkey:
Publicēts: 22.01.09 20:29
 citēt
Mono:

Nu a ko Tu gribeeji ar taadu profilbildi ? :D

Paskatījies uz bilžu, un telts jau uzslieta, ja? :)
Publicēts: 22.01.09 20:32
 citēt
Mono, tas nenozīmē, ka esmu tik pūkaina pret man svešu puisi, kurš jau slien telti :D
Publicēts: 22.01.09 20:35
 citēt
Mono klausi zverja :face-glasses:
Viņa ir bīstama (Es zinu) :face-angel:
Publicēts: 22.01.09 21:07
 citēt
briedis:

Mono parāda savu maigo dabu :)

...bet vispār, es uzreiz piedzimu par specu, un iekomentējot kādu skarbu, pārliecinošu vārdu pie kādas sūdīgas bildes, es ceļu savu pašapzinu, jo savādāk nemāku, un man viņas nav :face-monkey:
Vai neesi pasavis par stripu ! Tad jau bunderkinds !!!!
Publicēts: 22.01.09 21:15
 citēt
Mono:
asyens:Mono klausi zverja :face-glasses:
Viņa ir bīstama (Es zinu) :face-angel:

a man patīk bīstamās :face-angel::face-grin:

Sargies bistamā :face-devil-grin:
Publicēts: 22.01.09 21:20
 citēt
dzīve ir īsa, un tad tu mirsti. foto mēģina to noķert.:face-sad:
Publicēts: 22.01.09 21:20
 citēt
Mono, Luni neaiztiec, dabūsi arī no manis! ar bazuku pa galvu, un es esmu ļoooooti dusmīga tante!

atbalstu arī es dodu ja kas ;)
Publicēts: 22.01.09 21:25
 citēt
Shadow:dzīve ir īsa, un tad tu mirsti. foto mēģina to noķert.:face-sad:

pilnīgi pareizi ;)
Publicēts: 22.01.09 21:32
 citēt
santaraw:Jau vairak pa 2 gadu noveroju Jusu tusu

Un tjipa tikai tagad pirmo reizi kaut ko iespamoji? :D Jā, jā, kā tad...kārtējais pps-ng niks! ;)

Bučas!:face-kiss:
Publicēts: 22.01.09 21:52
 citēt
Manuprāt, ja Tu neesi forumā iebliezis normālu raudāmgabalu, tad tu vispār neeksistē... un spams vispābā rullē... bez tā forums būtu līdzīgs ss.lv...
Publicēts: 22.01.09 21:54
 citēt
Senders:Manuprāt, ja Tu neesi forumā iebliezis normālu raudāmgabalu, tad tu vispār neeksistē... un spams vispābā rullē... bez tā forums būtu līdzīgs ss.lv...

:D nezinu vai piekrist vai piebilst :D
Publicēts: 22.01.09 22:10
 citēt
asyens:
Shadow:dzīve ir īsa, un tad tu mirsti. foto mēģina to noķert.:face-sad:

pilnīgi pareizi ;)
Domaju , ja redzetu , maz vai gribetu bucot !!! Barda var durties , cik zinu maigai adai ....
Publicēts: 22.01.09 22:15
 citēt
Tada maiga tema sanakusi ! visi ta mierigi uztver , bez sasam kustibam ! Laikam tomer trapijam tas saknes centra 1
Publicēts: 22.01.09 22:17
 citēt
Nu redz silrak , Tev tads naids ieksa valda ! Nu nevari mierigi novertet sutuaciju ! nu vajag kadu aizskart ! Bet vai pats noverte ko esi sarazojis !!!!
Publicēts: 22.01.09 22:19
 citēt
santaraw:Tada maiga tema sanakusi ! visi ta mierigi uztver , bez sasam kustibam ! Laikam tomer trapijam tas saknes centra 1

Pilnīgi vienalga cik daudz reizes kāds zaļš gurķis netīšām (neko sliktu negribot) pajautās forumā, kas labāks - C vai N, rezultātā agri vai vēlu būs klape augstos līmeņos, tāpēc nebrīnies... viss bumbās...
Publicēts: 22.01.09 22:23
 citēt
silrak:
santaraw:Tada maiga tema sanakusi ! visi ta mierigi uztver , bez sasam kustibam ! Laikam tomer trapijam tas saknes centra 1

Oi, nu tikai nevajag draudziņ, ja :) Vispār ir fotomuldētāji, kuriem lielāku prieku sagādā stundām diskutēt par foto jēgu, dzelžiem, tusēt ar fotogrāfiem(vai tādiem kas sevi uzskata par fotogrāfiem), bet maz bildēt, un ir bildētāji kuri maz muld par foto, tik bliež! ;)
Laikam labak but pa vidu ! Mazak runat , mazk darit !!!!
Publicēts: 22.01.09 22:25
 citēt
santaraw:
silrak: Oi, nu tikai nevajag draudziņ, ja :) Vispār ir fotomuldētāji, kuriem lielāku prieku sagādā stundām diskutēt par foto jēgu, dzelžiem, tusēt ar fotogrāfiem(vai tādiem kas sevi uzskata par fotogrāfiem), bet maz bildēt, un ir bildētāji kuri maz muld par foto, tik bliež! ;)
Laikam labak but pa vidu ! Mazak runat , mazk darit !!!!

Un mazāk panākt...
Publicēts: 22.01.09 22:28
 citēt
kads negrib uzkauties sovakar? apsolu zaudet, bet cinishos ... kengarags
Publicēts: 22.01.09 22:30 labots
 citēt
Shadow:kads negrib uzkauties sovakar? apsolu zaudet, bet cinishos ... kengarags

pirmais sitiens. shadow izstājas un turpina skatīties šovu tālāk... :)
Publicēts: 22.01.09 22:35
 citēt
jaa jaa davaj uzreiz aiz garajiem
Publicēts: 23.01.09 00:33 labots
 citēt
spirit:... tie "īstie" jau šeit nemaz savas bildes neliek, un pareizi dara.
eto uže najezd!
spirit:iegādājos kameru, jo pārdeva.
pārdod takš katru dienu wiskautko!
Publicēts: 23.01.09 08:38
 citēt
haralds:
spirit:iegādājos kameru, jo pārdeva.
pārdod takš katru dienu wiskautko!

spirit:
nu man bija ziepis, draugs pārdeva filminieku spoguleni pentax, piedāvāja man pa lēto, izdomāju, ka nafig nē? :D
bet nu iespējams, ja es nopirktu šaujamo, kļūtu par serial killer. :face-devil-grin:
es nevaru tagad paskaidrot kāpēc nopirku, nebija iemesla :D
un vispār es bieži pērku lietas tiekai tāpēc, ka pārdod, ja uznāk bzdings. Tagad līmēšu sev skropstas tikai tāpēc, ka draugos uz sarkanā paklāja bija piedāvājums :D kā saka "nebilo bedi..."

Cilvēks, dzīva anekdote! :face-grin:
Publicēts: 23.01.09 08:54
 citēt
Latvijā valda uzskats, ka latvieši ir dziedātāju tauta, man jau sāk likties, ka tomēr fotogrāfu.......................................
Publicēts: 23.01.09 08:57
 citēt
spirit::D es bieži pērku lietas tiekai tāpēc, ka pārdod, ja uznāk bzdings.
pazīstama lieta. ja labs pirciens sanāk. ilgi radinājos nost. nu, ja 1-kārši nevaig.
Publicēts: 24.01.09 23:52
 citēt
A kada vispaar dziives jeega? :)
Publicēts: 25.01.09 00:27
 citēt
Publicēts: 25.01.09 01:13
 citēt
Luxferre:A kada vispaar dziives jeega? :)
ask.:face-plain:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas