forum.gif
kas taa par identitaati??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kas taa par identitaati??
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.09 10:06
 citēt
www.fotoblog.lv...
laikam k ko nesaprotu..:(
Publicēts: 23.01.09 10:14
 citēt
a par ko tu briinies?;-)
Publicēts: 23.01.09 10:18
 citēt
man tajaa linkaa neko neraada... :( tagad es ar neko nesaprotu... :( bet nebriinos :)
Publicēts: 23.01.09 11:01
 citēt
Annir, cik te bildes galerijā? :D

Toč tās visas ir tavējās?
dl.getdropbox.com...
Publicēts: 23.01.09 11:06
 citēt
briedi - Tev kaadas shaubas?
Publicēts: 23.01.09 11:20
 citēt

Publicēts: 21.01.09 19:15
ielikshu te tautai par prieku :) veelreiz... es tak izdzeesu visas bildes aaraa...

Es kko nesaprotu :D
Man dublējas, vai kāds dublējas?

Piemēram, pie šīs bildes www.fotoblog.lv...
Dialogs starp haiduku un SUKANSU(cykanc vai kā tur) tagad notiek zem vārdiem Haiduks un Annirs? WTF?
Publicēts: 23.01.09 11:22
 citēt
briedis tik gribēja pazīmēties ar savu vēsturi :D
 citēt
nick mainja
 citēt
briedi - ja nomainiisi vaardu un alnis... tas jau nemainiis to, ka ragi paliks, ne? :D
Publicēts: 23.01.09 12:12
 citēt
redz, profiilbilde, Annir bildes, kaada no Sukaaniem... Niks Annir+s
Vienkaarshi, man shkiet.. tas taa.. bezkauniigi gana..??.. , ja vien Annir nav daliita personiiba?
Publicēts: 23.01.09 12:15
 citēt
nu beidz njemties... negribeeju chikaaties ar adminjiem lai atdod veco vaardu shim profilam, jo biju jau salicis bildes... Tev kaut ko mainiis ja prasiishu lai man nonjem to s burtu nost???
Publicēts: 23.01.09 12:39
 citēt
jaa, mainiis:)) vismaz tas butu godiigaak un atklatak. Citadi ir Patiesas Bazjas, ka Annir ir cits..:((, jo, shabriizja Tavaaprofilaa neredzu nevienu no vinja profiilaa bijushajaam..:( Tas vareetu buut tikai godiigi, mandomat.
Publicēts: 23.01.09 12:42
 citēt
La4i:jaa, mainiis:)) vismaz tas butu godiigaak un atklatak. Citadi ir Patiesas Bazjas, ka Annir ir cits..:((, jo, shabriizja Tavaaprofilaa neredzu nevienu no vinja profiilaa bijushajaam..:( Tas vareetu buut tikai godiigi, mandomat.
a ko dariit, ja taas visas bildes izdzeestas? taapeec arii uztaisiiju visas vienaa - retrospekciju. ja Tevi maac shaubas, vari pajautaat elikam, vinsh noteikti apliecinaas ka esmu taa pati persona :face-devil-grin:
Publicēts: 23.01.09 12:51
 citēt
OK, tad atbildi luc (lai man buutu miers) par ko es raxstiiju Tev PV, ko jautaaju?
Publicēts: 23.01.09 12:54
 citēt
La4i:OK, tad atbildi luc (lai man buutu miers) par ko es raxstiiju Tev PV, ko jautaaju?
nu Tu dod... esmu sarakstiijies ar vairaakiem duchu blogeru... domaa ka es varu atcereeties??? nu uzsit pm elikam - vinsh Tev noteikti atbildees :face-glasses:
Publicēts: 23.01.09 12:58
 citēt
:) atgaadinaashu. jautaajums: par ko bija shis? :
> veikals Depo :)
bet iesaku palasiit peedeejaas diskusijas pie raksta... lai nav peec tam paarpratumu :)
Publicēts: 23.01.09 13:01
 citēt
La4i::) atgaadinaashu. jautaajums: par ko bija shis? :
> veikals Depo :)
bet iesaku palasiit peedeejaas diskusijas pie raksta... lai nav peec tam paarpratumu :)
a shito visu nevar pm? starp citu - skolas ta arii dzeeshas liidz ar profilu!
Publicēts: 23.01.09 13:04
 citēt
dzeeshas gan, tak, ko es tadu tik jau personisku jautaaju, lai vajadzeetu PM? ja Tu esi tas pat.., tad nebuutu jaameklee skola, lai atcereetos, par ko stasts, protams, ja vien taa ir..:)
Publicēts: 23.01.09 13:10
 citēt
Fotoblogs laikam kkāda atkarība - tiklīdz cilvēks izdzēšās, tā tik un tā velk atpakaļ :D
Citi atgriežas ar pompu, citi slapstās zem savādāka nika...
Morāle - nedzēsties, tāpat tolka no tā nav :D
Publicēts: 23.01.09 13:11
 citēt
Sheit mazliet cits staasts, mani mazliet maac shaubas par shi identitaati..:((
Publicēts: 23.01.09 13:14
 citēt
es jau Tev uzrakstiiju, kaa to var atrisinaat - shitam gan forums nav taa piemeerotaakaa vieta. Un bljin - neatceros, peec taas skolas pr DIY prozhektoriem es atbildeeju vismaz kaadiem 5 cilveekiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):