redz, profiilbilde, Annir bildes, kaada no Sukaaniem... Niks Annir+s Vienkaarshi, man shkiet.. tas taa.. bezkauniigi gana..??.. , ja vien Annir nav daliita personiiba?
nu beidz njemties... negribeeju chikaaties ar adminjiem lai atdod veco vaardu shim profilam, jo biju jau salicis bildes... Tev kaut ko mainiis ja prasiishu lai man nonjem to s burtu nost???
jaa, mainiis) vismaz tas butu godiigaak un atklatak. Citadi ir Patiesas Bazjas, ka Annir ir cits..(, jo, shabriizja Tavaaprofilaa neredzu nevienu no vinja profiilaa bijushajaam.. Tas vareetu buut tikai godiigi, mandomat.
La4i:jaa, mainiis) vismaz tas butu godiigaak un atklatak. Citadi ir Patiesas Bazjas, ka Annir ir cits..(, jo, shabriizja Tavaaprofilaa neredzu nevienu no vinja profiilaa bijushajaam.. Tas vareetu buut tikai godiigi, mandomat.
a ko dariit, ja taas visas bildes izdzeestas? taapeec arii uztaisiiju visas vienaa - retrospekciju. ja Tevi maac shaubas, vari pajautaat elikam, vinsh noteikti apliecinaas ka esmu taa pati persona
La4i: atgaadinaashu. jautaajums: par ko bija shis? : > veikals Depo bet iesaku palasiit peedeejaas diskusijas pie raksta... lai nav peec tam paarpratumu
a shito visu nevar pm? starp citu - skolas ta arii dzeeshas liidz ar profilu!
dzeeshas gan, tak, ko es tadu tik jau personisku jautaaju, lai vajadzeetu PM? ja Tu esi tas pat.., tad nebuutu jaameklee skola, lai atcereetos, par ko stasts, protams, ja vien taa ir..
Fotoblogs laikam kkāda atkarība - tiklīdz cilvēks izdzēšās, tā tik un tā velk atpakaļ Citi atgriežas ar pompu, citi slapstās zem savādāka nika... Morāle - nedzēsties, tāpat tolka no tā nav
es jau Tev uzrakstiiju, kaa to var atrisinaat - shitam gan forums nav taa piemeerotaakaa vieta. Un bljin - neatceros, peec taas skolas pr DIY prozhektoriem es atbildeeju vismaz kaadiem 5 cilveekiem.