forum.gif
Plikbilžu konkurss !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Plikbilžu konkurss !!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.09 12:34 labots
 citēt
Tiek atvērta darbu pieteikšana gada balvai "Mono_grafija" stila adeptiem . Balva tiek pieškirta par ieguldījumu žanra attīstībā un aktīvā propagandēšanā , balvas nosaukums ZELTA VELTEŅI , balva sastāv no divām daļām pa vienam zelta krāsas priekšmetam fotogrāfam + modelim . Balvas pieškiršanu izvertēs nopietna profesionāla žūrija kuras priekšēdētājs nemainīgi atsaucās uz vārdu "KAILS" , vienkārš Latvijas iedzīvotājs ar vienkaršu vārdu KAILS pasniegs "Vienkāršās fotogrāfijas" vienkarši zeltītās balvas :) Tātad darbu-pretendentu iesūtīšana konkursam elektroniskā veidā 1mb jpg fails ne vairāk kā 3 darbi no katra AUTORA uz e-pastu mono_grafija@inbox.lv , terminš līdz 2009 gada 1 augustam!

Žanra paraugs : pirmā bilde jau iesūtīta!!

p.s
Koroče nolikums tiek papildināts ar punktu ka BILDĒM ir jābūt PAŠA BILDĒTĀM! Tātad failiem jābūt ar korektu EXIF informāciju. Pretējā gadijumā Daži pilsoņi visticamāk IŠTENI tēmas parzīnātāji Sūta IDEĀLAS "MONO_GRAFIJAS" bet CITU autoru bildes , tādas konkursā neņemsim
Publicēts: 23.01.09 12:38
 citēt
Lunis, tas nopietni, vai Tu dzen jokus (sagribējās pievienoties fotOblog jautrajam spameru bariņam)?
Publicēts: 23.01.09 12:47 labots
 citēt
alvils : PROTAMS ka nopietni!! Tik darbiem jāatbilsts konkrētam STILAM tām jābūt VIENKARŠĀM tātad atbilstošiem darbiem, to izvērtēs nopietna žurija ar KAILU priekšgalu! Būs vēl arī divas balvas par 2 un 3 vietu!
Publicēts: 23.01.09 12:50
 citēt
o labs!! vajadzētu piedalīties, arī termiņš labs. ok, gaidam mūzu
Publicēts: 23.01.09 12:50
 citēt
"Mono_grafija" stilam vajadziigs preciizs apraksts, piedod, bet zem Tavas bildes taa iisti nebija. Taads kaa steitments!
Publicēts: 23.01.09 12:57 labots
 citēt
Ot Annirs tevi ar tās skolas sabojājušas , vaig nolaisties uz ZEMES nevis braukt dzilās filasofijās tas te ir NEVIETĀ! Kā jau minēju darbam jātbilst MONO_grafija stilam. Bez kādiem liekiem nevēlamiem elementiem , žanrs parstav VIENKARŠO FOTOGRĀFIJU . Žanra apraksts bezgala vienkrš KAILS + FOTO bez liekām emocijām jo vienkaršāk jo labāk , TAČU tam jāspēj radīt skatitājā EMOCIJAS!
Publicēts: 23.01.09 12:59
 citēt
taa arii buutu teicis - buus balva par vulgaaraako bildi. nu jaa... skolas... divas acis... stereo uztvere... laikam nesanaaks piedaliities... :( veltenji nodereetu gan...:face-crying::face-crying::face-crying:
Publicēts: 23.01.09 13:02 labots
 citēt
SPIRIT : Bet BALVAS TAČU un SLAVA !!! Iedomājies tu izcīni BALVU KĀ MODELIS!!! Kura nevelēsies saņemt balvu KĀ MODELIS!!
Publicēts: 23.01.09 13:05
 citēt
Annirs:taa arii buutu teicis - buus balva par vulgaaraako bildi. nu jaa... skolas... divas acis... stereo uztvere... laikam nesanaaks piedaliities... :( veltenji nodereetu gan...:face-crying::face-crying::face-crying:

a ko Tu ar vienu velteni? otrs tak modelei!
Publicēts: 23.01.09 13:09
 citēt
a es vari i taa i taa...
Publicēts: 23.01.09 13:11
 citēt
Annirs : jābūt tuvāk TAUTAI vecīt!! Kopš RĪTA "Mono_grafija" darbu apskatijuši ~300 Feisi!!! Neticams cipars dažu stundu laikā!!
Publicēts: 23.01.09 13:15 labots
 citēt
bljin... beerniibaa neiemaaciija socializeeties ar tautu....:face-crying:
turklaat - man instinkti liek noveersties no vulgaritaates... par to mani monograafisti nemiil...
Publicēts: 23.01.09 13:29 labots
 citēt
Annirs : Laiks laboties laikss , laiks beidzot izprast TAUTAS MAKSLU! Kā te proponē viens no žanra adeptiem ka "Saucamie MAKSLAS fotogrāfi" tas sssakooo cita lieta NOPIETNIE FOTOGRAFI tas ir MONO_GRAFI !! Laboties nekad naf par vēlu un saņemt VELTENI!
Publicēts: 23.01.09 13:31
 citēt
laikam par vecu... dziives lielaakaa dalja jau aiz muguras...
Publicēts: 23.01.09 14:04
 citēt
kaadi it tehniskie parametri bilžu iesutišanai? man ir paris labas nobildetas, bet pielabotas fotoshopā un ir tīri skataamas, ta ka neredz to graudu uz adas.

P.s. fotografeju ar kameru Nokia 1.3 mpix
Publicēts: 23.01.09 14:24 labots
 citēt
ironia: Noteikumi auxsja texsta 1mb jpg ne vairak ka 3 bildes no VIENA autora. Modeljiem gan nav ierobežojumu var kaut pie 10 autoriem bildēties :):) Noteicošais ir STILS jābūt ir "MONO_grafija" vienkāršām bezeomocionālām fočenēm kas rada EMOCIJAS skatītājos:):)
Publicēts: 23.01.09 14:33
 citēt
a kas Tev teica, ka manai bildei, kuru planoju ievietot nav emociju? modele ta tiri neko!
Publicēts: 23.01.09 14:41 labots
 citēt
ironia: Nekadu problemu vienkarsji MONO_grafija parliecinosji atspoguljo PLIKA + VIENKARSJA +PEC IESPEJAS MINIMALAS EMOCIJAS :):)
Publicēts: 23.01.09 14:45
 citēt
Lunis:MONO_grafija parliecinosji atspoguljo PLIKA + PEC IESPEJAS MINIMALAS EMOCIJAS :):)

tagad saprotams, kāpēc Mono ir ar niku Mono.
Publicēts: 23.01.09 14:52 labots
 citēt
monofoto,monomodel,monobild,monofeiss,monoāda,monopods,monogams,monotips,monolol
Publicēts: 23.01.09 14:53
 citēt
Lunis:ironia: Nekadu problemu vienkarsji MONO_grafija parliecinosji atspoguljo PLIKA + VIENKARSJA +PEC IESPEJAS MINIMALAS EMOCIJAS :):)

a nevar otrādi? pēc iespējas plikaak bez emocijam?
Publicēts: 23.01.09 15:50
 citēt
nebus MONO_grafija , jābūt ari iespējami VIENKĀRŠI !
Publicēts: 23.01.09 15:55
 citēt
ironia:monofoto,monomodel,monobild,monofeiss,monoāda,monopods,monogams,monotips,monolol

monotoni...
Publicēts: 23.01.09 16:39
 citēt
Jeeeeee!! Pirmais pretendents!!
Publicēts: 23.01.09 16:43
 citēt
ak debess..........................
Publicēts: 23.01.09 16:45
 citēt
gan jau kādam patiks
Publicēts: 23.01.09 16:48
 citēt
riktiiga fuble...

bija anjuks taads: gjimene kaut kur brauc, meitinja raujas no mashiinas aaraa ka aizmirsusi maajaas fubli. taa kaa laika nav, jautaajumi netiek uzdoti. nu atnaak apakalj ar lelli rokaas, saak braukt un maate saka - kas Tev taa par lelli un kaapeec fuble... kaa ierauga, taa fu blje, kur tu taadu njeemi?
Publicēts: 23.01.09 16:51
 citēt
spirit : Ot neesi tu TUVA TAUTAI :):)
Publicēts: 23.01.09 16:52
 citēt
eto fetež
Publicēts: 23.01.09 16:57
 citēt
nekad nebiju domājis ka tā izskatās"tautas tuvums"
Publicēts: 23.01.09 16:58
 citēt
ironia : toties viss issktatās DABĪGI UN VIENKARŠI , ir gan jautkāds celagāns galvā bet tas laikam tapēc ka modelis vel nav beidzis lauzties . Ja tomer pavajš pavājš pārk MAKSLAS aksesuāri kautgan stilss ka tāds samērā TĪRS! JĀPIESTRĀDĀ autoram jāpiestrdādā , MAKLSU nost vai būt vairak NOPIETNAM FOTOGRAFAM neviss kautkadam tur MAKSLAS luzerim!
Publicēts: 23.01.09 17:00
 citēt
Man nav tādas modeles...:( A tā es stabili piedalītos!!! :)
Publicēts: 23.01.09 17:04
 citēt
Portreti : Nu beidz , kā isti "Mono_grafijas" speci saka ka galvenais esot SPĒJAS PIERUNĀT smuku modeli uz darbiem MONO_GRAFIJA stila darbiem! Tu tač vari tu spēj es TICU TAVĀM pierunāšanas SPĒJĀM!!!
Publicēts: 23.01.09 17:07
 citēt
lidz ceļgaliem pēc vīrieša...........................
Publicēts: 23.01.09 17:09
 citēt
Portreti:Man nav tādas modeles...:( A tā es stabili piedalītos!!! :)

Saņemies! ;)
Publicēts: 23.01.09 17:11
 citēt
Ak jēl, te takš arī bērni ienāk, kā viņi vēlāk veikalā iepirksies, būs bail no precēm celefāna maisiņos :D
Publicēts: 23.01.09 17:13
 citēt
KEPKE : fui fui , parāk maksliniecīgs skats tev uz lietām ! Vaig vienkaršāk NOPIETNĀK skatīties uz lietām VIENAKRŠI DIBENS , vienakrši un dabīgi:)
Publicēts: 23.01.09 17:14 labots
 citēt
www.photodom.com... www.photodom.com... www.photodom.com...

ja pareizi sapratu , tad šie darbi vislabāk atbilst Tavam Luni konkursam ??? :) :)
Publicēts: 23.01.09 17:17
 citēt
Portreti:Man nav tādas modeles...:( A tā es stabili piedalītos!!! :)
domaa lidz augustam nesakoļisi nevienu? paņem tadu palielu stoberi, pieskrulle zipspuldzi, bačugripu un ej blato pa ielam, kafejņicam untaa..

tiem kam problemas ar sakoļišanu tautāa, var but jamegina trapit vasaras sezonaa pludmalee, tur vissir dabiskaas pozaas, ipashi kaapu zonaa :)
Publicēts: 23.01.09 17:19
 citēt
kapu zonaa :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6