forum.gif
Jauns konkurss !!! Labākais un sliktākais fotogrāfa saits !?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jauns konkurss !!! Labākais un sliktākais fotogrāfa saits !?!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.01.09 20:01
 citēt
divu vakaru gaitā tapa mans [url=www.dreimanis.com

labprāt]www.dreimanis.com

labprāt[/url] gaidu konstruktīvi kritiku, kas ir slikti, ko vajag pamainīt!
Publicēts: 23.01.09 20:18
 citēt
Paulīc nu pārlieku mūsdienīgi manuprāt un tās, ka dažām lapām jarullē uz leju nav nemaz tik viegli pamanīt :)
Uz mazas izšķirtspējas gan jau izskatītos labāk nekā uz >1024px, negribu, pat domāt kā tā lapa izskatās virs >2000px*..
Publicēts: 23.01.09 20:19
 citēt
Mono:

mbart.lv - vienkārši lakoniski un smuki :face-smile:

Lai Mārcis man piedod, bet man paziņoja, ka man nepieciešams kaut kāds Flsh spraudnis, kuru admins man neļāva instalēt, un lapu es tā arī neapskatījos, aizvēru ciet, jo neko nerādīja.

Rezumē: laža!
:(
Publicēts: 23.01.09 20:43
 citēt
labaakais viennoziimiigi andreart.lv, patiik vienkaarshiiba, bilzhu apskates sisteema, sadaljas, viss rullee
Publicēts: 23.01.09 20:44 labots
 citēt
Par dreimanis.com:
Kopumaa ir OK, bet ja jau gaidi priekshlikumus, tad she Tev - sanjem:)
- 4 staarkji, rozes, ielu nosaukumu plaaksnes un veel shis tas galeriju neizdailjo;
- "visu muuzhu" tekstaa 23-gadiigam chalim izklausaas beernishkjiigi;
- pietiktu ar paarlieciibas paushanu par labu Nikonam, piebilde par peedeejaa laika Canoniem izklausaas peec neveiklas taisnoshanaas - mums, nikonistiem, nav jaataisnokas!;
- autosporta sadaljaa videokameras piemineeshana arii, manupraat, liela - taas nav saliidzinaamas lietas;
- reklameejot savas simpaatijas pret BMW ir risks atbaidiit lielu dalju potenciaalu klientu.
Bet kopumaa - vajag tik rakt!:)
Publicēts: 23.01.09 21:04
 citēt
paldies! kā jau teicu, viss tapa divu vakaru laikā:
1. free template atrašana
2. editēšanas softa atrašana
3. saprašana - ko darīt ar editēšanas tūli
4. uz ātru roku kautkas sarakstīts
5. uz ātru roku saķertas 13 bildes

+ neprentendēju uz mega fotogrāfa statusu, vnk patīk it lietas :)
Publicēts: 23.01.09 21:08
 citēt
Tev izteica pamatotu kritiku, bet nu atkal tu sāc ar taisnošanos...
Publicēts: 23.01.09 21:13 labots
 citēt
kritiku es ņemšu vērā!

+ to tekstu rakstīju, lai iedrošinātu citus censoņus - cik viegli to ir izdarīt ;)
Publicēts: 23.01.09 21:13
 citēt
spirit:visnesmukākā pašlaik ir mana :D
photo-jevgenija. com :D

UNDER CONSTRUCTION
Publicēts: 23.01.09 21:59
 citēt
neesmu visas rtedzējis tāpēc objetīvi spriest nevaru!
Publicēts: 23.01.09 22:03
 citēt
mbart.lv - nez kas devis viņam tiesības mainīt mana galvenā pārlūka izmēru?
Ieslēdzot, vēl kkāds muzons sāk sist cauri un stop pogu arī nevar atrast, jo tā kkur pa pusei zem statusjoslas paslīdējusi.
Publicēts: 23.01.09 23:41
 citēt

Diemžēl nākas atzīt - sviests kvadrātā... vārds "vienkārši" šai lapai ir nevietā...

Pozitīvas atsaukmes varu pateikt par andre lapu... tur ir vienkārši un lakoniski...
Publicēts: 24.01.09 00:35
 citēt
briedis:mbart.lv - nez kas devis viņam tiesības mainīt mana galvenā pārlūka izmēru?
Ieslēdzot, vēl kkāds muzons sāk sist cauri un stop pogu arī nevar atrast, jo tā kkur pa pusei zem statusjoslas paslīdējusi.

+1 par neforšo pārlūka loga izmēra piespiedu maiņu.

p.s. tīri mans subjektīvais viedoklis - vispār nepatīk flash lapas...
Publicēts: 24.01.09 01:35
 citēt
Mono, un kur jēga no šādiem postiem - vienkārši lai kādam uzdirstu???
Publicēts: 24.01.09 01:43
 citēt
Portreti:
Mono:

Lai Mārcis man piedod, bet man paziņoja, ka man nepieciešams kaut kāds Flsh spraudnis, kuru admins man neļāva instalēt, un lapu es tā arī neapskatījos, aizvēru ciet, jo neko nerādīja.

Rezumē: laža!
:(

Shtruntigs admins Tev :D
Publicēts: 24.01.09 01:45
 citēt
nav vieglāk vnk novilkt kādu bezmaksas blogu un to apdeitot par web lapu?! :) mana lapa ir tieši šādi veidota.
Publicēts: 24.01.09 02:03
 citēt
Jā ar to mbart tā ir kā ir. Nets itkā man normāls, bet bija jāgaida ap 2 minūtēm, kamēr kaut kas ielādējās. Vēl pēc minūtes tuc tuc sākās. Lapa pa pusei angliski, pa pusei latviski.
Publicēts: 24.01.09 12:19
 citēt
Kāda nozīme, kāda ir mājas lapa, smuka, nesmuka... galvenais, kad atver, tad ir redzamas simtiem labas bildes.
Esmu redzējis supērīgi noformētas ar 3 bildem katrā sadaļā un sadaļas ir 5.
Galvenais , lai fotogrāfa mājas lapā labi pa bildēm varētu serfot :)
Publicēts: 24.01.09 13:22
 citēt
+++ Haiduks
Haiduks:
Galvenais , lai fotogrāfa mājas lapā labi pa bildēm varētu serfot :)
Publicēts: 24.01.09 13:40
 citēt
tiesa nav vairs tik kruti kaa kaadreiz - tik bishku labie ramisi palikusi

www.fotojanis.com

lapa kur vienmer ir interesanti -

gallery.naivist.net

te ari dzilumos ir labas lietas

www.andronkuls.lv...

no dizaina viedoklja labas lapas LV nav
Publicēts: 24.01.09 13:50
 citēt
[url=www.radosi.lv]www.radosi.lv[/url]
Publicēts: 24.01.09 15:13 labots
 citēt
Es tik bieži vien nevaru iebraukt kāpēc lielākā daļa mēģina tur sastūķēt visādas bildes ne pa tēmu iekšā - piemēram, neskatoties, ka autors ir izteikts studijas vai kāzu/cilvēku fotogrāfs (netēmējot uz kādu konkrēti, bet kopumā) - obligāti vajag arī uztaisīt kategoriju "dzīvnieki" (kurā saliktas pāris kaķu, suņu vai zoo bildes), vai daba (kkādi pāris saullēkti/rieti) utml. nekam nevajadzīgi sīkumi...
Protams, saprotu, ka gribas parādīt, ka ķipa māku bildēt visu no A līdz Z, bet vai tik nesanāk pretējs efekts...

Kgan tas ar atkarīgs kāds ir mājas lapas mērķis - ja just for fun, tad viss ok. Ja, lai piesaistītu klientus, tad IMHO nopietnāk izskatās, ja ir tikai bildes po ģēlu.
Publicēts: 24.01.09 23:51
 citēt
neesmu veel pabeidzis...

bet saakums ir... [url=www.smitsphoto.com

P.S.]www.smitsphoto.com

P.S.[/url] ja kaadam kaadi komentaari drosi rakstiet.
Publicēts: 25.01.09 02:59
 citēt
tiko nedaudz uzlaboju lapu... shajaa sakaraa luugums peec nelielas kritikas devas un ieteikumiem! :face-glasses:

www.citystudio.lv
Publicēts: 25.01.09 09:00
 citēt
no visiem, kur ielūrēju Luxam vissmukākās bildes...
Publicēts: 25.01.09 09:38 labots
 citēt
man liekas, ka man ir neslikta lapa. :face-grin:Zondes darbs:face-glasses: www.elfoto.lv
Publicēts: 25.01.09 15:56
 citēt
A man pasham taada primitiiva viziitkartes www.FotoZonde.lv :D
Publicēts: 25.01.09 16:43
 citēt
Mono:Liekam saites uz smukāko un nesmukāko jūsuprāt fotogrāfa mājas lapu ! Tikai latviešu fotogrāfu mājas lapas !

www.latvianphoto.com - užas v kvadratje :face-devil-grin:

Par pirmo lapu. Sorry tiklīdz esmu uzspiedis uz linka man viss browsera logs samazinās... Kur tas der? Ir lietas, kuras ir jāievēro.
Publicēts: 26.01.09 01:50
 citēt
Mono:Par pirmo lapu. Sorry tiklīdz esmu uzspiedis uz linka man viss browsera logs samazinās... Kur tas der? Ir lietas, kuras ir jāievēro.

Nu bet smukumy jau tas neietekmee :face-smile:

www.druvoart.com šī varētu būt pati kaitinošākā :face-grin:

Sīkums bet kaitinoši. Flash ari pieprasa instalēt, tas nav gut. Jāpadomā kas ir mājaslpas auditorija...Tā var zaudēt daudz klientus.
Publicēts: 26.01.09 02:51
 citēt
Kā mani tas piedur.!.!.!. - "Kaķi no Rīgas un Jelgavas."
alvilsfoto.lv...
[url=http://smiles.33b.ru/smile.120183.html]
Publicēts: 26.01.09 02:59
 citēt
Apsmējos :):) Var manīt ka Mono jebkura tēma pamatā tumša bilde :):) Ar šo jomu ņemos patsmit gadu un visas jau aprakstītās problēmas izsslimotas pirms vismaz 5-7 gadiem:):) Redzam katru kustību kas notiek mūsu WEBos un paldies Mono dumībai 3 pārdotas bildes ienākot konkrēti no šī raksta , % par klientu piesasti gan nebūs :):):) Jānošķir kam jūsu WEB ir domāts , vipendrīties var taisit kaut vai vosas malas rūc un kustās un zaļš gar acīm , taču ja gribēs kautko regulāri un pastātvīgai klientūrai pārdot nāksies samierināties ar KLIENTU ertībām un vajadzībām , ja runa nav par 10 jūsu miļāko bildīšu parādīšanu "Čiksām" būs jaaizmirst par Flasjiem un muzoniem un aktīviem dizaina elementiem fonā:):) Klienti parasti meklē konrētas lietas pēc konkrētiem atslēgas vardiem tegiem un viss pārējais viņiem tik traucē atlasīt atrastās bildes :):) Taka tā , a reiz mums ar viss rūca un kustējās kamēr KLIENTI paludza nahrenizēt , un atstāt minimalistisku sistēmu a klienti pamatā ar mākslu dizainu un mēdijiem sastīti taka tieksmju uz "Skaisto" trūkumu viniem nepiesiesi bet praktiskā puse ņem virsroku ja runa iet par sistemātisku $$$$ PELNĪŠANU:):) Vismaz reizi mēnesī kāds uzrodas kas kvēli mēģina parliecināt par "Kruta dizaina" un flasju nepieciesjamibu kad noskaitam savas prasibas tad iežmiedz asti un pazūd kur nākuši:):):)
Publicēts: 26.01.09 09:09
 citēt
Beedarts:Kā mani tas piedur.!.!.!. - "Kaķi no Rīgas un Jelgavas."
alvilsfoto.lv...
[url=http://smiles.33b.ru/smile.120183.html]

Es gribēju visas savas kaķbildes tur apkopot, bet, kad liku tur pirmās šīs, nedaudz nočakarējos, jo bija švaks tīkla pārklājums, tā arī tālāk šo lietu neesmu pavirzījis. :)
Publicēts: 26.01.09 10:20
 citēt
nu zolīdi tur a tiem kakjiem - ar kadu tehniku bildets un taa - nekaa netruukst
Publicēts: 26.01.09 12:51 labots
 citēt
reku, andrejs jau savācis .lv krietnu bildētāju linku kolekciju, nezinu - man liekas, ka nav vērts vēlreiz tos mēģināt vākt.
blog.andreart.lv...
papildināt gan ir laba doma - sūtiet viņam adreses, ja kāda nākusi klāt.
Publicēts: 02.02.09 10:34 labots
 citēt
Maris:
lapa kur vienmer ir interesanti -

http://gallery.naivist.net/

Galvenais ka Krišs man pasniedz mājaslapas veidošanas kursu iekš LU :D
Publicēts: 02.02.09 10:53
 citēt
kautkas jau cilvekam jaadara
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <