Paulīc nu pārlieku mūsdienīgi manuprāt un tās, ka dažām lapām jarullē uz leju nav nemaz tik viegli pamanīt Uz mazas izšķirtspējas gan jau izskatītos labāk nekā uz >1024px, negribu, pat domāt kā tā lapa izskatās virs >2000px*..
Lai Mārcis man piedod, bet man paziņoja, ka man nepieciešams kaut kāds Flsh spraudnis, kuru admins man neļāva instalēt, un lapu es tā arī neapskatījos, aizvēru ciet, jo neko nerādīja.
Par dreimanis.com: Kopumaa ir OK, bet ja jau gaidi priekshlikumus, tad she Tev - sanjem - 4 staarkji, rozes, ielu nosaukumu plaaksnes un veel shis tas galeriju neizdailjo; - "visu muuzhu" tekstaa 23-gadiigam chalim izklausaas beernishkjiigi; - pietiktu ar paarlieciibas paushanu par labu Nikonam, piebilde par peedeejaa laika Canoniem izklausaas peec neveiklas taisnoshanaas - mums, nikonistiem, nav jaataisnokas!; - autosporta sadaljaa videokameras piemineeshana arii, manupraat, liela - taas nav saliidzinaamas lietas; - reklameejot savas simpaatijas pret BMW ir risks atbaidiit lielu dalju potenciaalu klientu. Bet kopumaa - vajag tik rakt!
paldies! kā jau teicu, viss tapa divu vakaru laikā: 1. free template atrašana 2. editēšanas softa atrašana 3. saprašana - ko darīt ar editēšanas tūli 4. uz ātru roku kautkas sarakstīts 5. uz ātru roku saķertas 13 bildes
+ neprentendēju uz mega fotogrāfa statusu, vnk patīk it lietas
mbart.lv - nez kas devis viņam tiesības mainīt mana galvenā pārlūka izmēru? Ieslēdzot, vēl kkāds muzons sāk sist cauri un stop pogu arī nevar atrast, jo tā kkur pa pusei zem statusjoslas paslīdējusi.
briedis:mbart.lv - nez kas devis viņam tiesības mainīt mana galvenā pārlūka izmēru? Ieslēdzot, vēl kkāds muzons sāk sist cauri un stop pogu arī nevar atrast, jo tā kkur pa pusei zem statusjoslas paslīdējusi.
+1 par neforšo pārlūka loga izmēra piespiedu maiņu.
p.s. tīri mans subjektīvais viedoklis - vispār nepatīk flash lapas...
Lai Mārcis man piedod, bet man paziņoja, ka man nepieciešams kaut kāds Flsh spraudnis, kuru admins man neļāva instalēt, un lapu es tā arī neapskatījos, aizvēru ciet, jo neko nerādīja.
Jā ar to mbart tā ir kā ir. Nets itkā man normāls, bet bija jāgaida ap 2 minūtēm, kamēr kaut kas ielādējās. Vēl pēc minūtes tuc tuc sākās. Lapa pa pusei angliski, pa pusei latviski.
Kāda nozīme, kāda ir mājas lapa, smuka, nesmuka... galvenais, kad atver, tad ir redzamas simtiem labas bildes. Esmu redzējis supērīgi noformētas ar 3 bildem katrā sadaļā un sadaļas ir 5. Galvenais , lai fotogrāfa mājas lapā labi pa bildēm varētu serfot
Es tik bieži vien nevaru iebraukt kāpēc lielākā daļa mēģina tur sastūķēt visādas bildes ne pa tēmu iekšā - piemēram, neskatoties, ka autors ir izteikts studijas vai kāzu/cilvēku fotogrāfs (netēmējot uz kādu konkrēti, bet kopumā) - obligāti vajag arī uztaisīt kategoriju "dzīvnieki" (kurā saliktas pāris kaķu, suņu vai zoo bildes), vai daba (kkādi pāris saullēkti/rieti) utml. nekam nevajadzīgi sīkumi... Protams, saprotu, ka gribas parādīt, ka ķipa māku bildēt visu no A līdz Z, bet vai tik nesanāk pretējs efekts...
Kgan tas ar atkarīgs kāds ir mājas lapas mērķis - ja just for fun, tad viss ok. Ja, lai piesaistītu klientus, tad IMHO nopietnāk izskatās, ja ir tikai bildes po ģēlu.
Apsmējos Var manīt ka Mono jebkura tēma pamatā tumša bilde Ar šo jomu ņemos patsmit gadu un visas jau aprakstītās problēmas izsslimotas pirms vismaz 5-7 gadiem Redzam katru kustību kas notiek mūsu WEBos un paldies Mono dumībai 3 pārdotas bildes ienākot konkrēti no šī raksta , % par klientu piesasti gan nebūs Jānošķir kam jūsu WEB ir domāts , vipendrīties var taisit kaut vai vosas malas rūc un kustās un zaļš gar acīm , taču ja gribēs kautko regulāri un pastātvīgai klientūrai pārdot nāksies samierināties ar KLIENTU ertībām un vajadzībām , ja runa nav par 10 jūsu miļāko bildīšu parādīšanu "Čiksām" būs jaaizmirst par Flasjiem un muzoniem un aktīviem dizaina elementiem fonā Klienti parasti meklē konrētas lietas pēc konkrētiem atslēgas vardiem tegiem un viss pārējais viņiem tik traucē atlasīt atrastās bildes Taka tā , a reiz mums ar viss rūca un kustējās kamēr KLIENTI paludza nahrenizēt , un atstāt minimalistisku sistēmu a klienti pamatā ar mākslu dizainu un mēdijiem sastīti taka tieksmju uz "Skaisto" trūkumu viniem nepiesiesi bet praktiskā puse ņem virsroku ja runa iet par sistemātisku $$$$ PELNĪŠANU Vismaz reizi mēnesī kāds uzrodas kas kvēli mēģina parliecināt par "Kruta dizaina" un flasju nepieciesjamibu kad noskaitam savas prasibas tad iežmiedz asti un pazūd kur nākuši
Beedarts:Kā mani tas piedur.!.!.!. - "Kaķi no Rīgas un Jelgavas." alvilsfoto.lv... [url=http://smiles.33b.ru/smile.120183.html]
Es gribēju visas savas kaķbildes tur apkopot, bet, kad liku tur pirmās šīs, nedaudz nočakarējos, jo bija švaks tīkla pārklājums, tā arī tālāk šo lietu neesmu pavirzījis.
reku, andrejs jau savācis .lv krietnu bildētāju linku kolekciju, nezinu - man liekas, ka nav vērts vēlreiz tos mēģināt vākt. blog.andreart.lv... papildināt gan ir laba doma - sūtiet viņam adreses, ja kāda nākusi klāt.