Sagādāju visiem konkursantiem lāčādas, leopardādas, jaunus beņķus, pufiku, utt, kā arī jauno moderno banaļņika foniņu. Domāju, ka meitenēm vajadzētu uz tausti būt patīkamiem materiāliem
Mono:Izskataas jau kruta... cik par tā fona izmantošanu jāmaksā !?
Necik. Tas ir drēbes fons, jāmaksā ir tikai par papīra. Pagaidām gan viņš vēl nedarbosies, jo neesmu izdomājis, kā viņu saritināt bez burzīšanās. Precīzāk sakot, izdomājis esmu, vēl tikai jāuztaisa konstrukcija.
Inčīgi, bet vai būs gana daudzveidīgas tās bildes, jeb visas izskatīsies kā no vienas "biezās" partijas? Tas taisnais lenķis un lūzums arī veido ilūziju itkā būtu tapete Bet tā jau par pirmajām bildēm vērtējums būs labs, pēcāk iespējams apnikums.
Forsj tas auduma , Intresants Andrez tadas bija tada tapete uzlimets Mes glabājam uztītus uz serdēm , arī transpotēt tā vieglāk un neburzās. Jā jā , "Mono_grafijas" faniem būs te problēmas būs
spirit:Portreti, good, tas ir tas ko gribēju noskaidrot, par greenscrean es zinu, tikai nekad zīvē neesmu redzējusi, man nelikās, ka viņš ir salokāms. vai būs kāda īpaša cena tā lietošanā?
Da nē, viņš ne ar ko neatšķiras no citiem papīra foniem.
pirms megini palasies tīmeklī par zaļā, zilā fona gaismošanu - var ar lielu jaudu un baigiem zaļiem refleksiem - a var ar nofiltretu gaismu kur /kayotājam/ vispār moku nav
kautgan foto sie risinājumi nespēlē tādu lomu kā kino vai leļļu animācijā