Vēlos iepirkt aparātu ar lielaaku optisko zoom (12x). Nevaru nekādi izvēlēties starp Sony, Canon vai Minolta, kuri piedāvā ļoti līdzīgu parametru aparātus: Sony DSC-H2 Canon Powershot S3 IS Minolta Z5 Minolta Z3 Palīdziet, lūdz, izvēleties
Sony DSC-H2 - Sarezgiits.. man luudza sho to paskaidrot, man piemeeram pagaaja 10 min kameer iebraucu.. varbuut tas tapeec ka es esmu kanonists, bet tomeer priekshmans par paarbaaztu un sarezgiitu!
Canon Powershot S3 IS - par S3 paraak objektiivi spriest nespeeju, bet pienjemot, ka vinsh ir liidziigs S2 tad varu teikt, ka tas fotoaparaats ir paredzeets focheet ideaalos apstaakljos, pie ISO 200 jau ir ar aci saskataams paliels grauds, tad iedomaajies kas notiek pie pieejamaa S3 ISO 800! Par minoltaam nevaru spriest, jo neesmu saskaaries, bet ja man jaaizveelaas buutu es tomeer njemtu S3 jo par cenu tu dabuusi ariii attieciigu kvalitaati, loti noderiigs arii ir Image Stabilizers, pie zoom noder! Labs foto celojuma pieziimeem, sadiem taadiem experimentiem un maciishanaas procesaa loti praktisks! ja apniik tad var paspeeleeties ar iebuuveetajaam un interesantajaam kraasu speelexs opcijaam!
It kaa uz Lumix arii skatiijos, bet k-kas baumo, ka labaak izveeleetis sony vai canon. (taa kaa es pilniigs chainjiks, tad taa arii dariiju ) Principaa dereetu arii: DMC-FZ7EG
harald, buutu ljoti pateiciiga par atsauksmeem un saliidzinaajumiem nu jau laikam tikai ar canon S3