forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / .
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.09 19:24 labots
 citēt
nav jau nekaada cita planeeta :)
es uz blakus salas mitinos, tik zinu vienu,
ka izsist savu laucinju UK ir nedaudz gruutaak kaa IRL
jo konkurence smagi lielaaka, bet visaadi citaadi -
kas meklee tas atrod un ja Tev ir ko piedaavaat, buus
arii auditorija, kas uzklausiis Tevi. aizbrauc, iekaartojies,
aposti situaaciju un skaties kur labaak ieseesties (sakaraa
ar fotograafeeshanu). iesaakumam iesaku izokshkjereet
vieteejaas latvieshu sab.org, aviizi vai kaut kaa taa,
caur taadiem var daudz ko panaakt atspeerienam.
bet vispaar jau atkariigs no pashas meerkjiem.
ar likumu var nav lielu probleemu bijis, veel mazaak ir
ja ir preses karte (tieshi taapec ieteiktu nodibinaat kontaktus ar sab
org vai vieteejo latvieshu vai lietuvieshu aviizi un taa)

:)
Publicēts: 24.01.09 20:18
 citēt
Man visi zināmie ir atgriezušies izņemot divus ,bet tie abi ar nopietnu akademisko apakšā. Pārējie nekoe jau nesaka bet saldi tur noteikt nebij tā nu viš i LV bij salīdzonoši "Jaunie stāri" bet UK kautkā neiedzīvojās laikam. Kontinentālā Eiropā tai ziņā viegļak katrā ziņā problemas ar Foto darbiem Francijā , Vācijā , Belģijā , Niderlandē man piemēram nav bijis , Dānijā , Zviedrijā gan dies kā nav veicies:) Bet nuu papīriem jābūt kartībā protams ja netasies kautķo`cakarētues pa sīkumiem un legāliem studentiem ir ļoti izdevīga nodokļu politika atšķirībā no LV kur maksāt nodoklūs pie maza apgrozijuma ir nesaprātīgi un nereāli :)
Publicēts: 24.01.09 22:33
 citēt
Vispār jau UK tāpat kā vairums EU mums nav vajadzīga darba atālauja , tikai jāreģistrējās un jāmaksā nodokļi . Kādi tie % tieši STUDENTIEM UK nepateikšu. War palasities sjite , ka tur ir www.ukba.homeoffice.gov.uk...
A tava skola vispar lauj stradat? Man piemeram Vacija bija viena skolinja kur aizliegts bija piestradat , toties labu stipendiju maksaja:):)
Publicēts: 25.01.09 00:20 labots
 citēt
Te jau savs viedoklis jāizsaka ''sasaram''! Vai tad vinjsh nav anglis? :face-monkey:
Publicēts: 25.01.09 00:24 labots
 citēt
ChrisTaps:Te jau savs viedoklis jāizsaka ''sasaram''! Vai tad vinjsh nav anglis? :face-monkey:

pigu! iirs!!
:face-devil-grin:
Publicēts: 25.01.09 00:28
 citēt
DAMN! Tad jau tev, ikz, viņš ir kaimiņš! :face-grin:
Publicēts: 26.01.09 09:59
 citēt
Tikai Īrs ir īsts vīrs,
Īru uzreiz pazīs,
Tas tāds lecīgs, īss,
Tā kā sasars īsts! :D
Publicēts: 26.01.09 11:10
 citēt
man liekas Dejavue un Annirs paspeja UK padziivot/pamaaciities?
Publicēts: 26.01.09 11:41
 citēt
alvils:Tikai Īrs ir īsts vīrs,
Īru uzreiz pazīs,
Tas tāds lecīgs, īss,

lol :face-grin:
Publicēts: 26.01.09 11:46
 citēt
UK suukaa. pretiigaakaa, netiiraakaa dirka, kur es jelkad esmu bijis...
pilns ar visaadiem fotograafiem kuru bildes pat blogaa nesavaaktu 6 punktus un kuri pleesh par to milzu naudu...
Publicēts: 26.01.09 11:56
 citēt
Annirs:UK suukaa. pretiigaakaa, netiiraakaa dirka, kur es jelkad esmu bijis...
pilns ar visaadiem fotograafiem kuru bildes pat blogaa nesavaaktu 6 punktus un kuri pleesh par to milzu naudu...

Ooo, viduveeju fotograafu naudas "dirka" ;)
Publicēts: 26.01.09 12:26
 citēt
domaaju, ka konkurence nezheeliiga
Publicēts: 26.01.09 13:34
 citēt
fish&chips
Publicēts: 26.01.09 13:55 labots
 citēt
ChrisTaps:DAMN! Tad jau tev, ikz, viņš ir kaimiņš! :face-grin:

gandriiz :face-monkey:

alvils:Tikai Īrs ir īsts vīrs,
Īru uzreiz pazīs,
Tas tāds lecīgs, īss,

aaahahaaa! :D :D :D :face-devil-grin:
Publicēts: 26.01.09 14:05
 citēt
tieshi aarpus londonas. par mazu bet taisniigu samaksu varam pasniegt izdziivoshanas kursus :D
Publicēts: 26.01.09 14:06
 citēt
Cik tā skatos U.K šobrīd nav neviena , daži ir Irlandijā daži Niderlandē pāris Beļģijā un Luxsemburgā vien Norvēģijā viens Zviedrijā tad viens centigs pilsonis mācās Saint John s University - College of Saint Benedic USA protams arī mūsu labs čoms savās "Romas brīvdienās" arī ir :):). Bet U.K vismaz man neviens nerādās:):) Toties Liepajas , Saldus , Rīgas un Bauskas DOMES mums pāstāvētas lielā skaitā Kuldīgas pilsēta Sigulda , Krimulda un lai cik nebūtu savādi diezgan daudz ir no GSM pieslegumiem tur BITE / TRIATEL / TELE2 :):) Diezgan intresanti papētīt kur kāds blogeris atrodas un kadu tehniku lieto kdas bildes un temas skatas cik laika velta vienai vai otrai bildei un cik dzilji iet sadaljas kadus vardus raksta mekletajos:):) Man piemēram intresanti kāpēc alchsh uz maka izmanto ugunslapsu nevis safari :):)
Publicēts: 26.01.09 14:16
 citēt
luni - man maakslinieks arii izmeta miskastee safari uz maka kad paaris reizes nevareeja tikt klaat hanzanetam...
Publicēts: 26.01.09 14:29
 citēt
Ar ugunslapsu nav daudz labak , es piemeram ar to nevaru kādā aizsargātā valsts tiklā jo redziet prasa uzinstalet Java /Flash :):) Ar IE viss notiek ar Safari tapat :):)
Publicēts: 26.01.09 14:30
 citēt
HVZ...
Publicēts: 26.01.09 14:41
 citēt
es ne, es patriots
Publicēts: 26.01.09 14:51
 citēt
es domaaju, ka visu vajag maskeet zem maaciibu procesa.. tik un taa iistie gribeetaaji maksaas kjeepaa - moust laiklii
Publicēts: 26.01.09 15:47
 citēt
nez nez! it kaa IE astotais veelaizvien nesagaadaa ptobleemas taa pat kaa IE7 utt :)
man laikam iedzimtas antipaatijas pret visiem citiem browseriem :face-angel:
Publicēts: 26.01.09 16:06 labots
 citēt
protams ka taisi pa chorno sakuma, nax tur nodoklus maksat un vispar kjepaties, kad bizness aizies tad ari legalizesies, ja gribesies, nu tas taa, mani divi peniji
Publicēts: 26.01.09 16:07
 citēt
Shadow:protams ka taisi pa chorno sakuma, nax tur nodoklus maksat un vispar kjepaties, kad bizness aizies tad ari legalizesies, ja gribesies, nu tas taa, mani divi peniji

un man pinti viskija! :face-angel:
Publicēts: 26.01.09 16:22
 citēt
Zinu, ka bildejot kaazas, daudzi prasa lai fotografam butu apdroshinashana. Ar nodokljiem ari vietejie bik vairak iespringst neka letinji.
Uztaisi normalu kaazu portfolio jau LV un ja paveiksies varesi reizi menesi uzbildet kadu ceremoniju un bus normala meneshalga.
Publicēts: 26.01.09 16:23 labots
 citēt
Ha ha PA MELLO visji grib strādt PAR SIKNAUDU:):) Izdevīgāk tomēr ir LEGĀLI un par normālu samaksu:) Ar studiju īri Londonā un Anglijā vispār īres problēmu nav , to piedāvājums ir pietiekami un cenas var sarunāt labas . VIENĪGI vairums ir visai pieticīgi apgādātas , ir arī LIELĀS bet tur īpaši kuru katru nelaiž. Jā STUDENTIEM mācību nolūkiem uz studiju īri parasti ir IEVĒROJAMAS ATLAIDES! Esam pāris reizes īrējusi Londonā stududiju , varu iedot kordinātes ja vaig. Tāpat varu iedot kordinātes dzekiem kas šancē nelielās studijās. Īstenībā jau daudzviet EU ir sistēma ja uzķer ka tu esi nelegālis SŪDI ir ne tikdaudz TEV bet gan tam kas tevi NOLĪDZIS , tāpēc ja jau gluži pilnīga sviestmaize un pasākums dziļi cuhņā tad šie riskē nelabprāt a FOTO tomēr ir pietiekami publisks pasākums:):)
Publicēts: 26.01.09 16:45
 citēt
nu tad var meginat koncertus un privat sesijas.
Uzzini vietejos forumus un tik sac spamot/reklameties.
Publicēts: 26.01.09 17:07
 citēt
Nu koncertu bildes pashai grupai, tobish bildee pec pasutijuma.
Ar stokiem ar kaut ko var nopelnit, tik laiks ari bus attiecigi jaiegulda.
Publicēts: 26.01.09 17:33
 citēt
Spirit paņem fočuku, aizvelcies uz vietējo krūmu IV līgas futbola spēli, smuki sašķil viņus un tad piedava bildes pirkt. Un tā tik uzplijies visiem :)
Publicēts: 26.01.09 17:53
 citēt
bija viena ideja, kuru mees nerealizeejaam latviskaas kautriibas delj, bet tev kaa beibei priekshrociiba (nevarees pieshuut pedofiiliju) - parkaa noskata paariishus ar beerniem un rauj klaat ar tekstu, ka es studeeju, man praksei, bla bla bla, bildes aizsuutiishu pa e-pastu and so on. peec tam aizsuuta mazus jpg ar piebildi, tipa cd ar lielaam apstraadaataam pret taisniigu ziedojumu (atkariigs no taabriizha bada staavoklja vai citaam noteem)... :)
Publicēts: 26.01.09 17:59
 citēt
pa cik istabinja, ja nav nosleepums nedeeljaa?
Publicēts: 26.01.09 18:03
 citēt
spirit:koncerti ar ok, man patīk, tikai kam tās koncertu bildes piedāvāt?

avīzēm, žurnāliem. ja vēl pamanīsies piešaut klāt interviju vai nelielu aprakstiņu, lieta mož aizies. :)
Publicēts: 26.01.09 18:06
 citēt
grabjozh! aarpus londonas... nu nez - zini cik var ietaupiit dziivojot kopaa ar pojiem? toties kaada dziives skola...
ir piedziivotas 40p nedeeljaa, tikai pagalmaa bija taa bailiigaak iet - zhurkas...
Publicēts: 26.01.09 18:18
 citēt
Annirs : A vot ŠITO var aizmirst PRINCIPĀ!
Annirs:bija viena ideja, kuru mees nerealizeejaam latviskaas kautriibas delj, bet tev kaa beibei priekshrociiba (nevarees pieshuut pedofiiliju) - parkaa noskata paariishus ar beerniem un rauj klaat ar tekstu, ka es studeeju, man praksei, bla bla bla, bildes aizsuutiishu pa e-pastu and so on. peec tam aizsuuta mazus jpg ar piebildi, tipa cd ar lielaam apstraadaataam pret taisniigu ziedojumu (atkariigs no taabriizha bada staavoklja vai citaam noteem)... :)

u.k Kategoriski aizliegts bildēt uz ielas svešus bērnus , da jebkādiem nolūkiem. Zinu cilvēkus kam dēļ tā sanāca nopietnas neoatikšanas neskatoties uz ļoti OFICIĀLO statusu un to ka bērni bij tikai tā "Detaļa kadrā" nacās rajstīt daudz papīru ar paskaidrojumiem. Pasjam ir bijis PARKĀ sēdi skaties kā SKOLNIEKI spēlē kautkādu bumbu , uzliec garu rori un sāc bildēt SPĒLI bet tāpāt no soliņa nekur klāt nenākot no kādiem 150-200m , pēkšņi viens no edagogiem kas pieskata BARU atdalās un nak pie tevis , pienāk un saka JŪS FOCĒJAT MUSU SKOLNIEKUS tas nav atļauts mēs saucam policiju ,izvelku preses karti dzeks taka REDZAMI atmaigst un sak U.K BERNUS bez vecaku rakstiskas piekrisjnas AIZLIEGTS BILDĒT SABIEDRISKĀS VIETĀS , par cik arzemnkieks un prese mes nezinosim policijai BET bildes labāk izdzēst! Iedomajie pamanija uz solinja pa ~200m un cilvēku parcija bij dafiga uz visiem solinjeim BET pamanija un pat ne BALTO bet MELNO SIGMA + Konverters:):)
Publicēts: 26.01.09 18:34
 citēt
Luni, te tu tomer nedaudz maldies.

UK nav likuma, kas aizliegtu bildet bernus publiskaa telpaa. Jaa, vecaki var iebilst un sacelt traci, izsaukt policiju, bet tas ari viss. Likums ir fotografa puse.

www.telegraph.co.uk...
mpafirsteleven.blogspot.com...
www.sirimo.co.uk...
Publicēts: 26.01.09 18:54
 citēt
vel viens padoms no majas sedetaja: uzaisi sev marketingu, reklamu un BRENDU spamojot netaa forumos utt, dabuu diilu (reali cilvecins lai samaksa uz priekshu) un tad jau panik apsiiks, vismaz nebrauksi zaljaa lauka operacija bet jau uz kadu konkretu darbu...
Publicēts: 26.01.09 19:03
 citēt
sasar : Nju piedo , es tik zinu to ko man tas dzeks uzvalka teica un ka izgaja manam comam. Vinam piekasijas kautkada sabiedriska organizacija pendzjas kartibas uzraudzitajas . Kautkadas vecas zilzekjes bij nofiksejusjas vinam bildi PUBLICETU!!.
Publicēts: 26.01.09 19:17
 citēt
UK cilveki vispar ir maigi sakot slimi.
Te lasiju par vienu kaazu fotografu, kas bildeja ceremoniju kaut kadas ekas priekshaa un policija sho aptureja saistiba ar terorismu. Vinsh i press pass paradija i jaunaulatie apliecinaja, ka vinsh ir oficialais fotografs, bet ta pat uz iecirkni aizvilka...

Bet par to cilveku bildeshanu publiska vietaa - bildet tuvari, a vot publicet gan jau ir cits jautajums...
Publicēts: 26.01.09 21:12
 citēt
Lunis:Annirs : A vot ŠITO var aizmirst PRINCIPĀ!
Annirs:bija viena ideja, kuru mees nerealizeejaam latviskaas kautriibas delj, bet tev kaa beibei priekshrociiba (nevarees pieshuut pedofiiliju) - parkaa noskata paariishus ar beerniem un rauj klaat ar tekstu, ka es studeeju, man praksei, bla bla bla, bildes aizsuutiishu pa e-pastu and so on. peec tam aizsuuta mazus jpg ar piebildi, tipa cd ar lielaam apstraadaataam pret taisniigu ziedojumu (atkariigs no taabriizha bada staavoklja vai citaam noteem)... :)

u.k Kategoriski aizliegts bildēt uz ielas svešus bērnus , da jebkādiem nolūkiem. Zinu cilvēkus kam dēļ tā sanāca nopietnas neoatikšanas neskatoties uz ļoti OFICIĀLO statusu un to ka bērni bij tikai tā "Detaļa kadrā" nacās rajstīt daudz papīru ar paskaidrojumiem. Pasjam ir bijis PARKĀ sēdi skaties kā SKOLNIEKI spēlē kautkādu bumbu , uzliec garu rori un sāc bildēt SPĒLI bet tāpāt no soliņa nekur klāt nenākot no kādiem 150-200m , pēkšņi viens no edagogiem kas pieskata BARU atdalās un nak pie tevis , pienāk un saka JŪS FOCĒJAT MUSU SKOLNIEKUS tas nav atļauts mēs saucam policiju ,izvelku preses karti dzeks taka REDZAMI atmaigst un sak U.K BERNUS bez vecaku rakstiskas piekrisjnas AIZLIEGTS BILDĒT SABIEDRISKĀS VIETĀS , par cik arzemnkieks un prese mes nezinosim policijai BET bildes labāk izdzēst! Iedomajie pamanija uz solinja pa ~200m un cilvēku parcija bij dafiga uz visiem solinjeim BET pamanija un pat ne BALTO bet MELNO SIGMA + Konverters:):)
maza piebilde - sarunaa ar VECAAKIEM!!! TAD VISS CHIKI
Publicēts: 26.01.09 21:49
 citēt
Nu tad nākamais jautājums, kā saucas angļu fotoblogs, erfoto? :) Mož kāds zin kur viņi tusējas?
Var mož provēt runāt ar latviešu modeļu bookeriem galus, ka tavu portfolio aizsūta kādai aģentūrai?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):