forum.gif
nepazīstamie un pazīstamais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nepazīstamie un pazīstamais
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.09 03:00
 citēt
atcerejos bloga lietotaju savstarpejos parmetumus

Bressons

Erwaits

Avedons

Publicēts: 25.01.09 03:04
 citēt
Hmm, tie pārmetumi bija kādi - ka zog viens otram idejas? :)
Publicēts: 25.01.09 03:09
 citēt
Briedi kura Tev vislabak patik?
Publicēts: 25.01.09 03:13
 citēt
Pirmā :) Tur feins mirklis noķerts pirms papēdis ķer peļķi.

Erwaita bilde tāda baigi uzspēlēta liekas, leciens tāds visai akrobātisks...
Publicēts: 25.01.09 03:27
 citēt
a redzi kā Bressonam maskota, ka tikai lēcējs tumš? :)

un to, ka ja tie būtu plaģiāti tad širmis uz eifeli nelīstu un spoguļi peļķēs būtu?

man visi tie čaļi patīk
Publicēts: 25.01.09 12:56
 citēt
Bressonam vēl arī uz plakāta lēcējs...
Publicēts: 25.01.09 13:05
 citēt
nu erwaita bildee spogulis peljkee nevar buut, jo leceejs ir saliidzinoshi tuvu, neredzu lielu jeegu shaadaam bildeem taisiit plagjiaatus
Publicēts: 25.01.09 13:22
 citēt
āāprāc! nu un ko tagad darīt? visus izslēgt,nošaut,utt? ja nemaldos daudzi saulrieti ar ir kautkur līdzīgi-Saules līdzīgas,kautkur dikti redzētas..
Publicēts: 25.01.09 13:28
 citēt
Ojā biluki šitie epohāli :)
Vispār veči kas tādus un līzdīgus taisa paši par sevi jau ir fascinējošas personības. Ir gadijies tikties ar vairākiem , stāvot blakus JŪTI ka ONKA IR ŠAI TELPĀ:):)

Oi šai sakarā atcerējos un Uzjautrinājos:):) Lai Dievzemītes diženākais bildētājs Dreef a.k.a Dainis Derics nebūtu visās malās jaeksponējās ar savu pašpieškirto garo nosaukumu "Nopietnais fotogrāfs" pagājušā gada nogālē brāļu profesionāļu saietā viņam oficilāi tikai pieškirts foto jomas nosaukums "Diletants" , taka vismaz kautkas viņam nu ir ne pašpasludināts bet pieškirts par nopielniem:):) Nav ne Amatieris ne nīstais Profesionālis nu var lepoties pats ar savu individuālu foto jomas titulu "Diletants" , tas pēc viņa garajiem fufeļa pilnajiem tekstiem attiecībā uz Reini Traidassu un līdzīgu dumību kvēlu stumšanu protams arī par visiem "Piedzīvojumiem" ar modeļiem un daudzās citās ar foto saistītās lietās utt. NO SIRC APSVECU :):)
Publicēts: 25.01.09 13:38
 citēt
Annirs: neredzu lielu jeegu shaadaam bildeem taisiit plagjiaatus

nu sitam es ticu pa visiem 200% :face-grin:
Publicēts: 25.01.09 14:03
 citēt
uz visu var luukoties arii caur pagaatnes prizmu - kaadreiz nebija taadas informaacijas telpas, internets, kur visu uzreiz apskatiit, saliidzinaat. idejas vareeja rasties vienaadas, pat nezinot ka kaadaa citaa valstii kaads onka jau liidziigu kadru nobliezis
Publicēts: 25.01.09 14:38
 citēt
Annirs:uz visu var luukoties arii caur pagaatnes prizmu - kaadreiz nebija taadas informaacijas telpas, internets, kur visu uzreiz apskatiit, saliidzinaat. idejas vareeja rasties vienaadas, pat nezinot ka kaadaa citaa valstii kaads onka jau liidziigu kadru nobliezis

a negribi paintereseties kas tie par caljiem pirms muldi tadas seenalas? :face-grin:
Publicēts: 25.01.09 14:40
 citēt
man nevajag shoreiz paintereseeties. taa ir kontekstuaala refleksija shoreiz. taas saakums ir Tavs pats pirmais teikums. nemeklee kashkji - jo es to nedaru, un arii pretrunas neradu:face-wink:
Publicēts: 25.01.09 14:54
 citēt
a negribi paintereseties kas tie par caljiem pirms muldi tadas seenalas?

gribi teikt,autors viens? stils līdzīgs.:face-wink:
Publicēts: 25.01.09 15:05 labots
 citēt
Njuuu nemz tik svaka ta komumikacija nebija , jau no sakta gala bij pietiekami laba komunikacija un tie kas darbojas jebkura makslas zanra pietiekami zinaja kas notiek citur radniecigas jomas. Iznemums varbūt visadi "Tīradņi ciema naivisti" :):) Katrā ziņā pat ļaunajos padomju laikos pēdējais foto pulciņa vadītājs vismaz izvilka PRAVDU + OGOŅOKU un parādija PAREIZĀS bildes. Protams ka ir cilvēki kam ģenētiski iedzimtas ir kompozīcijas un krasas un stila izjūtas viņš REDZ kautkā attiecīgi no savu seņču IELIKTĀ ALGORITMA:) Taka ietekmēšanās no visādiem blakus faktoriem ir neizbēgama tikai jautājums KĀ tas notiek un tiek pasniegts. Man piemeram PX ir tas bijis vai nav ES KAUTKO IEDOMĀJOS / IERAUGU un protams taisu ka man PATĪK , skaidrss ka daudzas lietas IERAUGU / SAPROTU tā kā man savulaik trenkājuši skolotāji vai ka es meģinādams viņiem ieriebt esmu darijis TIEŠI PRETĒJI :):) Pamatā visam ir MOMENTS + PERSONĪAGĀ PIEREDZE / SKATIJUMS :) Protams ir cilvēki SPOGUĻI kuriem pašiem nav nekadu citu speju izņemot FILIGRĀNI KOPĒT nu bāt tā ar 99% lžidību nisansēs un pēc tam pat netasnoties bet lielīties TĀ TAGA VĀKUS TAISA vai TĀ TAGA MODES BILDĒ :):) Tas savā ziņā LIES TALANTS spēja neko nielikt no sevis uztasit IDEĀLU KOPIJU:):) Vismaz divus tādus pazīstu personīgi , viens ar to LEPOJĀS un bļauj ka tā VISI PAREZIE DAROT! Otrss njuuuuu taaa dusmīgi skatās:):)

Ja teksti ir par KONKRETAM bildēm kas sakuma , tad tie tak viena "Tussinja" dzeki protams ka viniem bij kautkads lidzigs laimetam un stilam atbilstosj skatijums , vispar sjis stilss lot raksturigs 40-70 gadiem rietumeiropai un velak USA:)
Publicēts: 25.01.09 15:12
 citēt
///kontekstuaala refleksija///

ir manta, uz ko balstoties gvelzt dumibas publiskā telpā?

3 no 20gs. pirmā top 10nieka fotogrāfiem (kur otrais vel ir pirmā skolnieks), kas visu mūžu viens otram griezuši pogas izstādēs - Annirprāt dzīvojuši mucā viens otra drbus neredzējuši - par spīti tam, ka visiem 3 izlaistas lērums grāmatu visa mūža garumā

:face-grin:
Publicēts: 25.01.09 15:16
 citēt
fakts, ja viens mācās pie otra - neietekmēties ir gluži sarežģīti.

bet fotopasaulē, manuprāt ko kardināli jaunu radīt jau ir kļuvis visai grūti, pat neredzot iepriekš neviena cita fotogrāfa darbus un no tiem neietekmējoties... tas nu gan ir fakts...
Publicēts: 25.01.09 15:19
 citēt
ai es nezko atdotu, lai no šitiem 3 sekmīgi ietekmētos
Publicēts: 25.01.09 15:41
 citēt
maari, shoreiz Tu izlasiiji tikai to, ko pats gribeeji. kaut kaa neredzu, ka topiks ir tieshi sho triis darbu izveerteeshana - konteksts ir - tomeer saistiibaa ar bloga lietotaajiem, ko pats arii uzdevi... pats tagad sacepsies un saaksi suutiit pie aarsta... da labi
Publicēts: 25.01.09 15:46
 citēt
khmm
Un tagad retoriskas dabas jautājums:
Ietekmēties, špikot, atdarināt, pasmelt idejas, izprast redzējumu - tas ir labi vai tas ir slikti?
Publicēts: 25.01.09 17:54
 citēt
Ir jautajums Lunim !!! Kad tiek fotografets ? Visur paspej visur ietuse , visu zina ! Tik tiesam kad nodrbojies ar dailradi ? Vai daili runat un daudz tas ir makslas viena puse ! :face-wink:
Publicēts: 25.01.09 17:59 labots
 citēt
palaidniex : Tevis minētais ir VARIĀCIJAS , taču ir gadijumi kad runa ir par APZINĀTĀM KOPIJĀM , pietam skaļi blujot par krutumu un TĀ VAIGOT !:) Ietekmēties atdarināt pasmekt idejas tasit variācijas nekāda problēma bet sludināties ka VIENĪGI TĀ ir pareizi tas saucas es pat nezinu CIRVISMS:):) Piemēram še ideāls piemērs kā taisa firmas stila "Kopijas"
un perfekti konkreta stila kopija iesniegta konkursam no FHM WEBa

Jāsaka tā arī vienīgā bilde kas bij teicami burtiski nokopējusi stilu , laikam vienīgā kas man arī patika :):)
Publicēts: 25.01.09 18:08
 citēt
nuu Luni bet uz taadu zurnaalu vaakiem jau nekaadu uuberaartu neliek. tur jau noteikti standarti kaa jaabuut + lai tad tiktu uz taa vaaka attieciigi ar jaabildee.
Publicēts: 25.01.09 18:15 labots
 citēt
zo : Pareiz saprati :):):) Tas ir visvienkarsjakais paņemienss ka kādreiz teica viens man labss skolotājs "Nonemam kopiju un laimigs" , tipisks pasutijuma darbs konkretam merkjim:):)
Publicēts: 25.01.09 18:44
 citēt
santaraw : "Daiļrade" top vislaik un paralēli , izņemot Foto + mēdiji + mācības konkrētā jomā , pēdējos 23 gadus neko citu neesmu darijis:):):) Koroče LUNI LAIŽU!!
Publicēts: 25.01.09 19:44
 citēt
Luni - ljoti iespeejams ka taas bildes autors to zhurci nav i redzeejis. standarta foto, izteeles nav - noliek modeli drusku griezienaa, palaizh veeju un bliezh. kaada kopeeshana!
Publicēts: 25.01.09 20:18
 citēt
Lunis:ideāls piemērs kā taisa firmas stila "Kopijas" :):)
blonds Zaķis, ± anfasā, ± TV gaisma. matus vējš (ventilators) plivina. nesaredzu te tās 3 taktis.
Publicēts: 25.01.09 21:58 labots
 citēt
haralds : TUR VIŅU NAV ta ir perfekta KOPIJA ka saucas FHM vāks :):) AUTORS var būt DA JEBKAS , pēc piemēra UZTASI FHM un 1:1 Uztaisa BURTISKI , tur nav ne 1% no AUTORA toties ir tuvu perfektam FHM VĀKS :):):) Redz PĀRĒJIE ir vairāk vai mazāk RADOSJI IZPAUDUSJIES bet konkrētais ir 1:1 nostrādājis FHM kopiju :):):)

Annirs : NEFIGA , kopija STILAM ir vienkarsji 1:1 :):) Viens no diviem vai nu autors ir tāds kas ikdiena tadus taisa un uz klienta pasautiju FHM VAKS tiesji ta ari reagje PASUTIJA FHM uztasiju 1:1 FHM vai arī tāds kas NOLIEK ZURCIKU PRIEKSJA un nokope :):) Jebkura gadijuma RADOSJAIS bildei "0" bet SMUKI!
Publicēts: 25.01.09 22:27 labots
 citēt
itkā jau jā. stulbi, SHITāds vāks tak šiem jau ir. negribētu savādāku, nesludinātu nafig konkursu. bet tas stils tik ļoti tāds kā wiskautkur, ka h sapratīsi.
Publicēts: 25.01.09 23:03 labots
 citēt
haralds : Tu pārāk daudz DOMĀ , par DOMĀŠANU ar autoru gan jau netika runāts bet gan par FHM:):) Tur jau ir ta lielaka atskiriba starp LIELMEISTARIEM un FHM , Krutajiem dzekiem maksa par VINJU STILU / VARDU bet FHM cepejiem tikai par STILA KOPĒŠANU:):)
Publicēts: 25.01.09 23:14
 citēt
palaidniex:khmm
Un tagad retoriskas dabas jautājums:
Ietekmēties, špikot, atdarināt, pasmelt idejas, izprast redzējumu - tas ir labi vai tas ir slikti?

ai nu sis jautājums ir ellastīgs vane?

Prāga-Ogre

Publicēts: 25.01.09 23:21
 citēt
Ogre rullē! Būtu tas Saudeks nokaunējies...:)))
Publicēts: 25.01.09 23:41 labots
 citēt
Man piemēram ļoti labi atmiņā palika šovasar saruna Rīgā uz ielas ar kādu reiz Latvijas foto vecmeistaru kurš jau daudzus gadu desmitus dzīvo lielā eiropas metrapolē. Kādreiz pie viņa patusēju eiropā un daudzas lietas viņš parādija no pavisam citas puses nekā ŠEITA tas pieņemts skatīties:):) Uz ielas viņš man tā smīkņājot teica "Jums te gan visiem stils palicis kā lētos modes žurnālīšos" un jautāj vai es ar esot sabojājies :):):) Kapec to atcerējos savulaik vinš man iemācija patiesibu UZ VĀKA BEZ VĀRDA tikt varot katrs stulbenis KAM PAVEICAS taču GATAVUS DARBUS pērk tikai no meistariem ar MEISTARA STILU:):) Tā nu es tirgoju tikai GATAVUS vākus un tādus tik vien arī skaitu par KAUTKO :) Nevis UZBILDĒ ŠITĀ nu tā kā PARAUGĀ bet gan MĒS GRIBAM NOPIRKT NO JUMS VĀKU nevis tur "Gabalu lipināšanai" bet GATAVU DARBU :):) Tāda tā būtiskākā atšķirība starp ATDARINĀTĀJIEM un Erwaits ,Avedons ,Bressons :):)
Publicēts: 25.01.09 23:44
 citēt
Forši tie ROKDARBI :):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):