forum.gif
cikos visizdeviigaak likt bildi veerteeshanai? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / cikos visizdeviigaak likt bildi veerteeshanai? :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.01.09 22:58
 citēt
nuu cikos vismazaak, kas ieliek, bet visvairaak, kas veertee? :D
Publicēts: 25.01.09 22:59
 citēt
:D jā, tas ir nopients jautājums kuru es vēl neesmu atkodis :D
Bet vidrīzāk, ka posmā starp 20-23.
Un ir arī atkarīgs kādā nedēļas dienā!
Tā teikt - tā ir vesela zinātne! :D
Publicēts: 25.01.09 23:04
 citēt
piekrītu crambyx
Publicēts: 25.01.09 23:20
 citēt
...un pilnmēnesī jāgaida daudz kašķi :)
Publicēts: 25.01.09 23:47
 citēt
CerambyX:...un pilnmēnesī jāgaida daudz kašķi :)

Izrāvi vārdus no mutes...:)))
Publicēts: 25.01.09 23:51
 citēt
Pilnmēnesī reāli iet vaļā Perverzum kriciss spalvas pa gaisu:):) Ot bļin jāieliek kautkas ZVERSKIJSS , troxsnim :):) Tulitas pameklesju.
Publicēts: 25.01.09 23:57
 citēt
Lunis:Pilnmēnesī reāli iet vaļā Perverzum kriciss spalvas pa gaisu:):) Ot bļin jāieliek kautkas ZVERSKIJSS , troxsnim :):) Tulitas pameklesju.

PIlnmēnesī tiešām varētu būt vērtēšana maksimāli daudz un dažāda. Esmu novērojis, ka lietotāju aktivitāte portālos stipri korelē ar mēness fāzēm :D
Publicēts: 26.01.09 00:00 labots
 citēt
aizdomājies esmu. vienīgais, ko esmu sapratis, ka reportāžas (kopš 1 dienā var likt), ja prasās pēc kārtas, jāliek 1 23:59 un nākošā 00:01.
Publicēts: 26.01.09 00:10
 citēt
Man kaut kā pēdējā laikā sanāk reportāžas likt pēc pusnakts dēļ tā ierobežojuma :(
Publicēts: 26.01.09 00:22
 citēt
Uztaisi "šidevru" un slava pati Tevi atradīs (jebkurā laikā)...:)))
Publicēts: 26.01.09 00:25
 citēt
nu spriezhot peec taa, ka silrak jau otro nedeelju peec kaartas vinnee auto-konkursaa ar bildi, kas ir ielikta preciizi nedeeljas viduu - treshdienas peecpusdiena, tad tas vareetu buut atsleegas laiks visoptimaalaakai balsu ieguushanai tieshi nedeeljas griezumaa :)
Publicēts: 26.01.09 00:39
 citēt
Eliks:nu spriezhot peec taa, ka silrak jau otro nedeelju peec kaartas vinnee auto-konkursaa ar bildi, kas ir ielikta preciizi nedeeljas viduu - treshdienas peecpusdiena, tad tas vareetu buut atsleegas laiks visoptimaalaakai balsu ieguushanai tieshi nedeeljas griezumaa :)

Tad tik nodrošiniet serverapgriezienus! Kāāāaaa liksies visi reitingu M-bātori trešdienas pēcpusdienāāāaaa.... Tāāāaaa atkal -> "Galerijā 1 bilde" :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 26.01.09 00:41
 citēt
Silrakam tas bildes ir riktig LABĀS sevišķ tā šonedēļas esmu redzejs viņu jau pirms kadie 2 gadiem liekas , LABĀ!
Publicēts: 26.01.09 08:00
 citēt
Friidis:Uztaisi "šidevru" un slava pati Tevi atradīs (jebkurā laikā)...:)))

Tieši tā. Bet, ja nav šedevrs, tad atkarībā no tā, kad ieliksi, bilde dabūs 5.79 vai 6.41. Uz šedevriem tas neattiecas, tie vai nu netiks saprasti un atzinību saņems tikai pēc fotogrāfa nāves, vai arī neatkarīgi no ielikšanas laika tiks pie 6.75. ;)
Publicēts: 26.01.09 08:18
 citēt
Visizdevīgāk bildi ir likt, kad viņa ir GATAVA, bet noteikti paskati, vai tai brīdī blogā neganās tavi "mīļie", kas uzreiz skries pikseļus skaitīt... un skaistus aforismus bārstīt :D:D:D
piem. bro_tip :face-monkey: uzreiz raksta : - bet es saku, ka sūds...
...pēc tik jauka bro_tip komenta, neviens vairs neies pie bro_tip apdirstās bildes. (piemērs ņemts no konkrēta gadījuma)
Un šādu piemēru ir padaudz.
Publicēts: 26.01.09 08:27
 citēt
būtībā jau TIKAI šedevrus jāliek :) pārējos iekš reportāžas/fotkilv
Publicēts: 26.01.09 10:15
 citēt
cikos visizdeviigaak likt bildi veerteeshanai? :)

Ak'Dies cik taalu var cilveki aizdomaties lai tikai savaaktu augstaaku reitingu...

Izdeviigaak ir maaciities, lai bildes sanaaktu labaakas...
Publicēts: 26.01.09 10:25
 citēt
Varu apskaidrot.Jāfotogrāfē mēness pirmajā dienā(pēc mēness kalendāra),jāapstrādā pilnmēnesī un jāliek vērtēšanai īsi pirms algas dienas,kad visi sēž mājās un dirn pie i-neta.
Publicēts: 26.01.09 10:31
 citēt
Friidis:Uztaisi "šidevru" un slava pati Tevi atradīs (jebkurā laikā)...:)))

šitam piekrist un vēl atliek piebilst, tiem, kas neprot lasīt starp rindām - ja bilde ir antišedevrs, vai spēcīga viduvējība - liec kad gribi vērtējums nemainīsies... :)
Publicēts: 26.01.09 10:40
 citēt
Haiduks:Visizdevīgāk bildi ir likt, kad viņa ir GATAVA, bet noteikti paskati, vai tai brīdī blogā neganās tavi "mīļie", kas uzreiz skries pikseļus skaitīt... un skaistus aforismus bārstīt :D:D:D
...pēc tik jauka bro_tip komenta, neviens vairs neies pie bro_tip apdirstās bildes. (piemērs ņemts no konkrēta gadījuma)

EEEeeeeeeheheheheeee :face-grin: :face-grin: :face-grin:

arī vēl tāda tipa ļaunie vajātāji Haiduku moka - ir vispār vieta uz zemes kur baile atkāpjas?

bildi nevar /izsleegt/ ar komentu - protams tai gadījumā ja tā nav sūds
Publicēts: 26.01.09 11:38
 citēt
martins_goncars:nuu cikos vismazaak, kas ieliek, bet visvairaak, kas veertee? :D

Nu padomā tik - kas par ģeniālu jautājumu!!! :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Tad lūk kur slēpjas īstu fotomeistaru izdevušos bilžu panākumu atslēga :face-grin:
Publicēts: 26.01.09 11:40 labots
 citēt
Maris:
Haiduks:Visizdevīgāk bildi ir likt, kad viņa ir GATAVA, bet noteikti paskati, vai tai brīdī blogā neganās tavi "mīļie", kas uzreiz skries pikseļus skaitīt... un skaistus aforismus bārstīt :D:D:D

EEEeeeeeeheheheheeee :face-grin: :face-grin: :face-grin:

arī vēl tāda tipa ļaunie vajātāji Haiduku moka - ir vispār vieta uz zemes kur baile atkāpjas?

bildi nevar /izsleegt/ ar komentu - protams tai gadījumā ja tā nav sūds

Uzmundrini, uzmundrini... :D
... bet tāds:face-monkey: tādu:face-monkey: pazīst un atbalsta, nemaz nebrīnos par tavu tekstu... cienīgs tavam domu gājumam:face-devil-grin:.
Publicēts: 26.01.09 12:10
 citēt
talavietis:.. mani uztrauc pavisam cita lieta, tas, ka pats par savām bildēm nevar balsot. :face-grin:

BINGO!!! Izrādās savās domās neesmu viens :):):):)!!!
Publicēts: 26.01.09 12:57
 citēt
Kad liku tiesības (tāli padomjlaiki), pasniedzējs deklarēja: teicami zina tikai Tas Kungs. Labi - pasniedzējs un ļoti reti kurš no kursantiem. Pārējie - apmierinoši.
Publicēts: 26.01.09 17:26
 citēt
Jeezulinj, tas tak tikai taads Burzinjjautaajiens, man tak pilniigi vienalga cikos ielieku, vnk interesanti buutu atmineet un izskaitljot sho interesanto bilzju ielikshanas jautaajumu un probleemu atrisinaat :)
Publicēts: 26.01.09 19:10
 citēt
martins_goncars:nuu cikos vismazaak, kas ieliek, bet visvairaak, kas veertee? :D

Ieliku ap 7 vakarā www.fotoblog.lv... pēc pāris dienām vari apskatīt vai izvēlējos pareizu laiku...
Bet man k/k liekas, kā bildes reitings FB maz atkarīgs no bildes... :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):