forum.gif
Live view eosu video iespēja
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Live view eosu video iespēja
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.09 10:39
 citēt
forum.ixbt.com...

www.youtube.com...

Vārbūt kāds šeienietis vēlās paeksperimentēt un padalīties ar rezultātiem? :face-glasses:
Publicēts: 26.01.09 10:46
 citēt
kameras remote programma + kaada no screenrakstiitaaju programmaam?

visam jaabuut bumbaas tikai nevajag kamerai atstāt AWB vai automātisku ekspozīciju, lai kadrs neraustaas
Publicēts: 26.01.09 11:06
 citēt
šķiet, ka modificēta canon defaultā programmatūra, ar krievuvalodu man šorīt tā pašvaki.
pašām nav ne 450d ne 40d nevaru izmēģināt
Publicēts: 26.01.09 11:36
 citēt
nee tas kex pats izrādās to programminju uzmargojis

nu eņīveij problemas ar ko šie saskaras nav saistītas ar softu, bet klasiskiem kinogrābekļiem - nevar gaitā kamerei ļaut mainīt parametrus, vajag statīvu, nedrīkst filmēt dienasgaismeņu apgaismojumā u.t.t.
Publicēts: 26.01.09 11:40
 citēt
ja jebkāda ražotāja remote programma rāda uz moņa live view režīma bildi - tad ir strīpa programmiņu kas kopē printscreen video no konkrēti izkadrētas monitora vietas - kino jāsanāk bez variantiem

cits jautājums cik tas ērti :face-grin:
Publicēts: 26.01.09 12:31
 citēt
tas video nekam neder. kārtējais mēginājums no sūda konfektīti uztaisīt.
Publicēts: 26.01.09 20:15
 citēt
Man ir videokamera ar tačskrīnu, cieto disku, autofokusu, nakts režīmu...tik es tāpat gandrīz neko nefilmēju. Arī LX-3 ziepis man filmē visai labā kvalitātē, arī pustumsā... KĀPĒC lai es pēkšņi sāktu filmēt ČEREZ ž... ar kaut kādu fakin 450 D un caur kompjūteru un milzu failiem?????????

KĀPĒC? Kāds slimais programmu rakstītājs- eksperimentators var man to pateikt?
Publicēts: 26.01.09 21:25
 citēt
esmu filmeejis ar visaadiem suudiem, un rezultaats vienmeer ir bijis suuds. minidv, hdd un lcd- vienmeer beigaas ir suuds. Ar shito var filmeet daudzmaz jau normaali, ar fisheye, gaishie stikli, DOF....
Publicēts: 27.01.09 15:39
 citēt
shauttra:esmu filmeejis ar visaadiem suudiem, un rezultaats vienmeer ir bijis suuds. minidv, hdd un lcd- vienmeer beigaas ir suuds. Ar shito var filmeet daudzmaz jau normaali, ar fisheye, gaishie stikli, DOF....

Līdz šim man likās, ka ne jau DOF nosaka to, vai video ir vai nav sūds, bet gan tā saturs...
Publicēts: 27.01.09 15:43
 citēt
uzņem džeimsu bondu ar minidv kameru vai ziepiiti.. sūc vien būs.. jo attēls būs vienkārši nebaudāms, štrunc par saturu. tikpat labi var skatīties filmas kas ir pārfilmēts ķinīša ekrāns..
Publicēts: 28.01.09 16:54
 citēt
shauttra:uzņem džeimsu bondu ar minidv kameru vai ziepiiti.. sūc vien būs..

Es jūtu, ka teorijā esi spēcīgs!!! :) Labi, gaidīšu tad tavu Bondiānu ar EOSu filmēto...simt punkt stabili esmu pārliecināts, ka ne jau tāpat vien šitais čatiņš, bet tagad tiešām natūrā visi būs baigie Cukeri, kopš ir tā video iespēja iekš spogulenēm...

Līdz šim, tiesa, esmu redzējis tikai pikseļdrāzēju čatiņu par to "cik beidzot ir labi, ka ir ahūnais video ar baigo DOFu", bet reāli nevienu video no viņiem tā arī neesmu redzējis, izņemot to, kuru reklāmas nolūkos samontējis pats Canons un diez vai ar 5D patiesībā filmēto...
Publicēts: 28.01.09 17:37
 citēt
Ir bijušas vairakas idejas kas ir iesaktas filmēt... bet... tas beigu attēls sanāk tada ķēze ka visa vēlēšanās ko turpināt pazuda.. Aiz ko bij doma par kādu pavecāku, nedārgu Arri, vai kat to pašu Krasnogorsk 16mm kinokameru, bet tur atkal visādas citādas problēmas.. Nez, pamēģināšu normālos apstākļos pafilmēt ar šo pašu 40D, ta redz kas notiek... :)
Publicēts: 28.01.09 17:50
 citēt
shauttra:Ir bijušas vairakas idejas kas ir iesaktas filmēt... bet... tas beigu attēls sanāk tada ķēze ka visa vēlēšanās ko turpināt pazuda.. Aiz ko bij doma par kādu pavecāku, nedārgu Arri, vai kat to pašu Krasnogorsk 16mm kinokameru, bet tur atkal visādas citādas problēmas.. Nez, pamēģināšu normālos apstākļos pafilmēt ar šo pašu 40D, ta redz kas notiek... :)

Pēc šī teksta izlasīšanas nerodas priekšstats, ka EOS video ir kaut kas baigi foršais...vajag kaut kādus speciālus apstākļus utjpr. Man soņkas handycams filmē jebkādos apstākļos...
Publicēts: 28.01.09 18:02
 citēt
Par apstākļiem domāju ka jāpatestē normālā dienasgaismā, ārpus telpām. Tagad tik pie vienas kvēlspuldzes...
Publicēts: 28.01.09 18:29
 citēt
tā nu gluži nav, ka tik čats

[url=http://www.kalvestudija.com/media_container.php?media_id=50]http://www.kalvestudija.com/media_container.php?media_id=50[/url]

[url=http://www.kalvestudija.com/media_container.php?media_id=52]http://www.kalvestudija.com/media_container.php?media_id=52[/url]

šitos filmeju ar fotostikliem - tiesa ar sony EX1 un Letus ex pāreju

arī ļoti neērts veidojums salidzinoši ar tūrista hdv

tik dēļ 'dofa
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):