forum.gif
IP adreses
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / IP adreses
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.01.09 22:36
 citēt
pilniigi nejaushi uzgaaju zem vienas bildes shaadu tekstu:

nu tagad skaidr =
griezeejs = [url=www.fotoblog.lv...=]www.fotoblog.lv...=[/url] [url=www.fotoblog.lv...=]www.fotoblog.lv...=[/url]
viena IP 212.93.100.151

varbuut kaads IP speciaalists shim cietgalvim autoram var populaari izskaidrot par dinamiskajaam IP adreseem, piemeeram LMT tiiklaa, cik tur to ir un cik liela iespeeja ir ietraapiities vienaa IP ar kaadu citam nemiilamu personu!
Publicēts: 26.01.09 22:39
 citēt
linki nestrādā
Publicēts: 26.01.09 22:45
 citēt
zem linkiem vairs nekaa nav, adrese tieshaam pieder LMT, iespeeja ka ietraapiis ar kaadu konkreetu pers vispaar maza, teoreetiski gan iespeejams tikpatmaza iespeeja ka naakamreiz piesleedzoties traapiesies taapati arii pasham :)
Publicēts: 26.01.09 22:58
 citēt
zem bildeem linki nestraadaa un nevajag arii. autoru nemineeshu. piebildiishu, ka izceljas ar paranoju, laikam taapeec, ka admini pasham reiz paaris viltus profilus dzeesa
Publicēts: 26.01.09 23:06 labots
 citēt
Nu un, Annir!? kādus secinājumus tu izdarīji no manis rakstītā: www.fotoblog.lv...
"...griezeejs = www.fotoblog.lv... = www.fotoblog.lv... =
viena IP 212.93.100.151
gimenīte!!!!"

A vārdiņu "gimenīte" tu, apaļgalvīgais, ar kādu nolūku izlaidi = nolēmi kārtējo reizi šķidri ap....ties... KĀ te šeit www.fotoblog.lv...
Publicēts: 26.01.09 23:11 labots
 citēt
This shit is epic.
-> ‮ ‮ ‮ ‮ ‮ ‮ dfsfdgfdfgddfddfgdfg
Publicēts: 27.01.09 08:52
 citēt
a briedi, Tu gribeetu buut Eni un Bumbulits vietaa un automaatiski buut vienaa gjimeniitee ar kaadu, kas ielicis 4 nevis izcili mineetajam kadram? Kaa padomju laikos, vispirms tika vainoti amerikaanju imperialisti (es un buldogs), peec tam tika veikta izmekleshana ar ip adreseem un noskaidrots, ka nee, tomeer cionisti pie vainas...

bet tik un taa tizli...
Publicēts: 27.01.09 11:32
 citēt
redz Annir tie ļaunie un viltīgie jau necūkojas - tik ļauni velk gaismā labos dumiķus kam šķiet, ka cūkojas anonīmi
Publicēts: 27.01.09 11:36
 citēt
Māri, ja kāds izskaidrotu, ka visā nevajag meklēt sazvērestības, tad kāds varbūt nomierināsies
Publicēts: 27.01.09 12:57
 citēt
klau, a kad ta pa vienkaršo, bez linkiem, bez diršanas varēsit raxtīt?
piemērs:
"es, a_rs_tādzunšitādz, ar so apliecinu, ka, piemēram, biedrs al_xa_šamaiste ir kretīns. par faktu liecina:
1) IP adrešu liste
2) kretīniskas bildes utt"

atlbilde:" es, al_xa_šamaiste esmu axūns māxlinieks un apliecinu, ka biedrs a_rs_tādzunšitādz ir pac pidars un apdirsies"

nu, paraksts, zīmogs, liecinieki- kā vienmēr. iviss būs kārtībā- bez abid!
Publicēts: 27.01.09 13:34
 citēt
ai labs :face-grin:
Publicēts: 27.01.09 15:06
 citēt
es varbūt kkāds vakarējais, bet vai šitiem abiem klauniem nav ap 50 gadu?
Es tak biju pārliecināts ka 18-25 ne vairāk.
Publicēts: 27.01.09 16:22
 citēt
Interesnti, a cik tev palika līdz klauna vecumam... pēc avataras neizskaties uz 18-25! :face-wink:
Publicēts: 27.01.09 16:26
 citēt
Kaspars ir gadu jaunāks vai gadu vecāks par mani - vot neatceros precīzi :face-grin:
Publicēts: 27.01.09 16:46
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: ...nu kad reiz beidzot rimsies šie karstie igauņu puikas :face-grin:!!!
Publicēts: 27.01.09 17:23
 citēt
Alloxa:Interesnti, a cik tev palika līdz klauna vecumam... pēc avataras neizskaties uz 18-25! :face-wink:

Es esmu 74 gada izlaiduma. a kas ir avatara?
Publicēts: 27.01.09 19:42 labots
 citēt
kasparsf:
Alloxa:Interesnti, a cik tev palika līdz klauna vecumam... pēc avataras neizskaties uz 18-25! :face-wink:

Es esmu 74 gada izlaiduma. a kas ir avatara?

Nu tad, tu esi vecākais no mums, klauniem... Apsveicu! Visu cieņu vecākajam...

avatāra ir "klauna" portrets internetā. :face-wink:

"Блондики, всех стран - оБЪЕдиняйтесь... с клоунами!" :face-grin:
Publicēts: 29.01.09 10:56 labots
 citēt
IP adrese jau veel nav radiitaajs, ir tachu, piemeram, [url=http://www.torproject.org/overview.html.en]http://www.torproject.org/overview.html.en[/url]

kas lauj transporta limenii palikt anoniimam. Ja veel lieto tandeemaa kadu proxy, kursh iztiira visu clienta info, ir reali pasmagi ja ne neiespejami atrast autoru...

Koba:zem linkiem vairs nekaa nav, adrese tieshaam pieder LMT, iespeeja ka ietraapiis ar kaadu konkreetu pers vispaar maza, teoreetiski gan iespeejams tikpatmaza iespeeja ka naakamreiz piesleedzoties traapiesies taapati arii pasham :)
Publicēts: 29.01.09 20:25
 citēt
petersonsphoto:klau, a kad ta pa vienkaršo, bez linkiem, bez diršanas varēsit raxtīt?
piemērs:
"es, a_rs_tādzunšitādz, ar so apliecinu, ka, piemēram, biedrs al_xa_šamaiste ir kretīns. par faktu liecina:
1) IP adrešu liste
2) kretīniskas bildes utt"

atlbilde:" es, al_xa_šamaiste esmu axūns māxlinieks un apliecinu, ka biedrs a_rs_tādzunšitādz ir pac pidars un apdirsies"

nu, paraksts, zīmogs, liecinieki- kā vienmēr. iviss būs kārtībā- bez abid!

Nedēlās citāts!Viennozīmīgi!!! :face-grin::face-grin::face-grin: Nebiju tā rēcis bloga forumā kopš Maris te par to atraitņu knipelētāju pulciņu nolaida!:face-wink:
Publicēts: 01.02.09 22:18
 citēt
Tā kā mazi bērni! Aij-aij! :face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):