forum.gif
Pārdots!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 00:22 labots
 citēt
Pārdodu Olympus E-system objektīvu Zuiko Digital ED 40-150mm 1:4.0-5.6. Garantija vēl gads. Ideālā stāvoklī. Lietots minimāli. Cena 80 LVL.
Publicēts: 27.01.09 00:58
 citēt
Vēl jau kādus 30-40$ jāpiemet par sūtījumu[ja bez aizķeršanās un krišanas]
man ir bez garantijas par pus cenu...:face-glasses: sori
Publicēts: 27.01.09 01:03
 citēt
Mono:Tas ir kit objektīvs kuru ebajaa var nopirkt par 100 dolāriem :D cgi.ebay.com... ....piedod ka izjaucu biznesu :face-angel:

Nu tad pērc ebayā. Tas links ko iedevi ir ASV. Tur vēl klāt būs PVN, muitas nodoklis un vēl čakars ar atmuitošanu. Gan jau var atrast no Lielbritānijas kādu variantu. Tad nebūs muitas. :face-smile:
Nemaz nerunājot par to, ka attaisot vaļā būs interesanti apskatīties kādā kondīcijā objektīvs atnācis. :face-surprise:
Šeit vismaz var uz vietas apskatīties un notestēt.
Manējais ir ideālā stāvoklī, jo praktiski nelietoju to. Nav nekādi skrāpējumi, pirkstu nospiedumi, putekļi utt. Kā jauns. :face-smile:
Publicēts: 27.01.09 01:06
 citēt
No ebay objektīvi nāk pilnīgā tehniskā kārtībā,pat pa parasto pastu,nerunājot nemaz par kurjeriem.
Publicēts: 27.01.09 01:07 labots
 citēt
chess:Vēl jau kādus 30-40$ jāpiemet par sūtījumu[ja bez aizķeršanās un krišanas]
man ir bez garantijas par pus cenu...:face-glasses: sori

Un lai muita liek mierā, var deklarācijā ierakstīt, ka iekšā šokolādes konfektes. Varbūt neskatīsies. :face-glasses:
Publicēts: 27.01.09 07:27
 citēt
Mono:Tas ir kit objektīvs kuru ebajaa var nopirkt par 100 dolāriem :D cgi.ebay.com... ....piedod ka izjaucu biznesu :face-angel:

Palasīju aprakstu.
MANUFACTURED: REFURBISHED
WHAT IS REFURBISHED ??? OLYMPUS USA RESTORED TO NEW WORKING CONDITION

Pārlabojiet, ja kļūdos, bet šis te ir remontēts. Tiesa, dodot garantiju 90 DAY LIMITED WARRANTY (nezinu cik ļoti "limited" :face-grin: )

Tā ka, ja kādam ir vēlme pavadīt dienu muitā, lai iegūtu īpašumā remontētu objektīvu par 90 latiem, go for it. :face-glasses: (110 dolāri + 30 dolāri par piegādi + 21% PVN)
Publicēts: 27.01.09 09:20 labots
 citēt
kādam nevaig 12-60mm SWD ar UV un polarizaacijas filtriem??
pirkts pirms gada latvijā, skrambu nav, ideālā kartībā.
pa 390Ls.
Publicēts: 27.01.09 09:24
 citēt
Refurbished dažreiz var būt labāks par "nez kā nedaudz lietotu" un nez kādā stāvoklī[es par ebay] bet protams lētāk....un 60-70 ls no asv vajadzētu atnākt bez muitām
Publicēts: 27.01.09 09:55
 citēt
chess:Refurbished dažreiz var būt labāks par "nez kā nedaudz lietotu" un nez kādā stāvoklī[es par ebay] bet protams lētāk....un 60-70 ls no asv vajadzētu atnākt bez muitām

"nez kā nedaudz lietotu" var novērtēt kaut vai vizuāli apskatot. Ja būtu pamatīgi nolietots vai kritis, tad būtu redzamas kaut kādas pēdas. Kaut vai kāds skrāpējums korpusā. Lai gan neesmu metis zemē nevienu objektīvu, tāpēc nezinu. Var jau būt, ka nepaliek nekādas vizuālas pazīmes. Kāds kurš ir mētājis objektīvus var padalīties pieredzē? :face-angel:

Nav ne jausmas par to refurbished, kas tieši tam objektīvam ir izdarīts - ieeļļots :face-grin: vai vispār izārdītas lēcas un saliktas pa jaunu :face-surprise: vai varbūt tikai notīrīti pirkstu nospiedumi no lēcas. :face-glasses: Lai nu kā, manējam vēl ir gads garantija, kas pie mums ir derīga, bet tam e-bay brīnumam 3 mēnešu limited warranty, kas laikam nozīmē, ka darbojas tikai ASV. Bet neviens jau neliedz pasūtīt no ebay. Es pats tur daudz ko esmu pasūtījis (tiesa ne objektīvus). :face-smile:

Cenu vēl varu mazliet nomest, bet par kapeikām atdot arī netaisos. Tas ir ideālā stāvoklī. Tad jau labāk atstāšu sev krājumos kā rezerves objektīvu. Vērtība ir krietni lielāka par 110 dolāriem. :face-wink:
Publicēts: 27.01.09 10:02
 citēt
He,he laba diskusija,savu 40-150(veco versiju)atdevu par pilnu benzīnbāku(tad bendža bija gan dārgāka).Naudā būtu kādi nepilni 50.-LVL.Manuprāt adekvāta cena šim stiklam ja pirkts dubultkits! :face-wink:
Un_tad ,kas tad nu maini ticību? :face-grin: Varu pačakarēt arī Tavu biznesu! :face-devil-grin: Nesteidzīgi Albionā(UK) pērku E-3,ja kādam interesē varu paņemt KIT ar 12-60(atkarībā no GBP kursa atdošu zem 400.-LVL,bet ne lētāk par 350.-LVL),neuzskatu ka viņš ir tik ļoti labāks par 14-54 lai mainītu,bet ja nu kāds grib apgreidoties,koroče 12-60 par 14-54 cenu.Ja nevienu neinteresē,ņemšu pliku rumpi(nevaru izdomāt ko ņemt no tā ko pakaļ met,laikam 9-18 jo gredzenveida zibspuldze cik saprotu nāk plika?)Laiks pārdomām līdz pusfebruārim! :face-wink:
Publicēts: 27.01.09 10:20
 citēt
Janka, a tur tikai Olympusiem labas cenas, vai arī Canonam kaut ko var sadabūt.
es te iekš ebay UK esmu krustām šķērsām vienu objektīvu izmēklējies un nekā, cena lielāka nekā no laptop.lv var sarunāt.
Publicēts: 27.01.09 10:36
 citēt
janka, nee, ticiibu nemainu..:)
nez janka, pa 390ls ar filtirem kuri nebij ar leeti man liekas ir ok cena.
biju senaak arii ar 14-54 bildeejis, 12-60 likaas krietni labaaks + arii mm diapozons patiikamaaks. :)
janka - ja pabildee kaadu laiku, nevis tik taa uz aatro test kadriem, tad saak just vai ir labaaks vai nav.;)
vari chaklareet, vari nechakareet - taapat kaadam nopaardoshu.:) nelieku lielu ceriibu uz atsauciibu sheit. nav arii baigi steidziigi, neko dizhi nemaina man tas.
Publicēts: 27.01.09 10:36
 citēt
janka - kaa telekonverteris kalpo??? ;)
Publicēts: 27.01.09 10:39
 citēt
forelljjanka:He,he laba diskusija,savu 40-150(veco versiju)atdevu par pilnu benzīnbāku:face-wink:

he he derētu man ar par savu kitu benzīnbāku pieliet....:face-grin:
Publicēts: 27.01.09 10:43
 citēt
Andreass:Janka, a tur tikai Olympusiem labas cenas, vai arī Canonam kaut ko var sadabūt.
es te iekš ebay UK esmu krustām šķērsām vienu objektīvu izmēklējies un nekā, cena lielāka nekā no laptop.lv var sarunāt.
Kas konkrēti interesē?Es meklēju caur ukcamera.com,tur ir lērums angļu i-veikalu adreses.Man vienkārši viens labi pazīstams jaunēklis tur mācās piem.jesshops veikals(vai kaukā tā)šim ir pa ceļam no skolas uz mājām,februāra otrā pusē brauks uz Dzimteni brīvdienās,tad nu salīdzinot cenas te un tur... :face-surprise:
Publicēts: 27.01.09 10:51
 citēt
un_tad:janka - kaa telekonverteris kalpo??? ;)
Nu Tu tak redzi,šis tas sabildēts ir. :face-wink: Tagad 135-400 jau kādu laiku atgriezies no remonta,pats saproti 400 mm ar F5.6 un F7(50-200+konvertors) tumšā Latvijas ziemā-ir atšķirība.Kas pozitīvi AF rukā arī 135-400+konvertors(atšķirībā no kruto brendu konvertoriem+ tumšāki stikli),minimālais F11,saulainā vasarā pat varētu kas sanākt tīri ciešams.Īpaši no statīva.Ir dažas testa bildes,praktiski no rokas ar slēdzi 1/800 pie ISO400,domāju ka būs sliktāk! :face-grin: Ko tad esi uzcerējis 12-60 vietā,neuzeļi Leicu?:face-wink:
Publicēts: 27.01.09 10:59
 citēt
jaa, kkaadas dazhas bildiites te redzeeju.;)
nu jaa, tas tumshums f7 diez ko neiedvesmo. tikai ljoti saulainaa diena uz tiem mm.;)

ir jau iegaadaats stikls 12-60mm vietaa.:)
a ko ta no leicas var uzskruuveet uz oly?
neesmu peetijis leicu.
Publicēts: 27.01.09 11:13
 citēt
ak jaa, par 25mm f1.4 esmu dzirdeejis, kkur bik virspuseeji skatijies..
buus jaapaskataas kaartiigaak.;)
Publicēts: 27.01.09 12:32
 citēt
Raichux tūlīt sāks lamāties,pārvērtuši te sludekli par čatiņu! :face-devil-grin: Nu piedod bet cipars kiteniekam neadekvāts(lai ko viņš pliks veikalā nemaksātu).Paskaties pats body,KIT un dubultKIT cenas,izmīnuso ,ieraudzīsi ciparu ko par viņu var dabūt.Stikls nemaz nav slikts bet maksā to ko maksā!
Un_tad.Jebkurš ko Panasoniks skrūvē virsū,ja nemaldos tāpat 14-54,vēl bij kautkāds 14-150 ,ar OS (IS)stiklos.Jā ,nu Tavs piesauktais 25-nieks protams,laikam arī 40-150 līdzinieks.Apskaties 4/3 lapā tur viņi visi ir.
Publicēts: 27.01.09 12:40
 citēt
nu vieniigais ieveeriibas cieniigs ir 25mm f1.4.
apskatot netaa samples pirmie secinaajumi - vareeja tomeer buut veel bik labaaks uz atveertas diafragmas.
Publicēts: 27.01.09 12:46
 citēt
un_tad:nu vieniigais ieveeriibas cieniigs ir 25mm f1.4.
apskatot netaa samples pirmie secinaajumi - vareeja tomeer buut veel bik labaaks uz atveertas diafragmas.
Amīšu ebajā pa retam uzpeld 500-600 USD robežās.Nav jau daudz variantu ,strādnieku Leica-Sigma 30 F1.4(vēl ja nemaldos kautkāda ar F1.8)un 50 F2(arī var dabūt pakaļmešanas akcijā E-3,bet es kaut kā uz 9-18 tomēr skatos,35 makriķis man ir un kā zini cilvēkus man bildēt neinteresē! :face-grin: )
Publicēts: 27.01.09 13:01
 citēt
shvaboc:No ebay objektīvi nāk pilnīgā tehniskā kārtībā,pat pa parasto pastu,nerunājot nemaz par kurjeriem.
shvaboc:No ebay objektīvi nāk pilnīgā tehniskā kārtībā,pat pa parasto pastu,nerunājot nemaz par kurjeriem.
Publicēts: 27.01.09 13:04
 citēt
ebayaa tikko redzeeju pa 1000 USD. bet nu iisti neinteresee.
tos sigmas gaishos nemaz negribu redzeet :D

ak ta gribaas platlenjkji? :p domaa pietiks ar 9mm?;) zin uz plataa gala katrs mm ir traki juutams - starp 7mm un 9mm liela shkjirba. jaa cenaa ar.:face-grin:

ar plato ar kjersi putninjus? :face-glasses:
Publicēts: 27.01.09 13:26 labots
 citēt
forelljjanka:Raichux tūlīt sāks lamāties,pārvērtuši te sludekli par čatiņu! :face-devil-grin: Nu piedod bet cipars kiteniekam neadekvāts(lai ko viņš pliks veikalā nemaksātu).Paskaties pats body,KIT un dubultKIT cenas,izmīnuso ,ieraudzīsi ciparu ko par viņu var dabūt.Stikls nemaz nav slikts bet maksā to ko maksā!

Nu jā, šeit tiešām jau sācies čats par to kādas firmas objektīvus kādam fočukam var uzskrūvēt. Lūgums visiem atgriezties pie sākotnējā temata un turpināt meklēt iespējas ebayā dabūt pa lēto neremontētu 40-150. :face-grin:

Ar to cenas starpību tā ir, ja kāds tagad pērk jaunu fočuku, tad labāk uzreiz pirkt DZ, bet ja ir parastais kits un grib vēl klāt teleobjektīvu, tad atsevišķi nopirkt būs padārgi. Ja skatās starpību, tad būs laikam kādi 60 lati, bet tik lēti gan neatdošu. Man nekāda krīze nav. :face-smile: Tad lai paliek pie manis. Lietošu 40-150 tad, kad negribēsies 70-300 staipīt, jo tam nevis fotoaparāts jātur rokās, bet objektīvs. :face-grin:

Labi, pierunājāt. Samazināju cenu. :face-angel:
Publicēts: 27.01.09 13:43
 citēt
es pirms pusgada taadu 40-150mm tikai veco bik gaishaako versiju pa 100ls nopaardevu.
taa ka pa 130ls diez vai sanaaks. pa 60-80ls var meegjinaat, mosh kaads ar panjems.
Publicēts: 28.01.09 16:26
 citēt
Pietiekami labs tas panaleica, manupraat, kadu laiku skatos un siekalojos, latvijaa jau vinju neviens netirgo vispar, cik saprotu, tatad nav iespejas pameginaat...
Sigmas uzreiz iesaku oly nepirkt, sho te 30 un 150 2.8 pameginaaju, autofokuss nenormali leens, es ar rokam atrak fokusejos... Plus vienai bija totali fokuss garaam...
50 f2... Pa cik tad sanaak perkot ar e-3 kopaa?
BTW, e-3 vietaa nav jedzigaak pirkt e-30?

forelljjanka:
un_tad:nu vieniigais ieveeriibas cieniigs ir 25mm f1.4.
Amīšu ebajā pa retam uzpeld 500-600 USD robežās.Nav jau daudz variantu ,strādnieku Leica-Sigma 30 F1.4(vēl ja nemaldos kautkāda ar F1.8)un 50 F2(arī var dabūt pakaļmešanas akcijā E-3,bet es kaut kā uz 9-18 tomēr skatos,35 makriķis man ir un kā zini cilvēkus man bildēt neinteresē! :face-grin: )
Publicēts: 28.01.09 16:38
 citēt
jaa, pachekoju kaartiigaak, ir, ir tomeer labs.:) -ieintereseeja pat!:)
jaa, latvijaa nav - nevar pachekot.:(
Publicēts: 03.02.09 00:02
 citēt
Jūtos mazliet neērti iemaisoties šajā čatā. :face-grin:
Vēl mazliet pazeminu cenu. 80 LVL :face-smile:

Zemāk gan nelaidīšu (sk. iepriekšējos komentus) :face-glasses: Protams, ja būs krīze, tad iemainīšu pret kartupeļu maisu. :face-surprise:
Publicēts: 03.02.09 12:12
 citēt
Raichux:Jūtos mazliet neērti iemaisoties šajā čatā. :face-grin:
Vēl mazliet pazeminu cenu. 80 LVL :face-smile:

Zemāk gan nelaidīšu (sk. iepriekšējos komentus) :face-glasses: Protams, ja būs krīze, tad iemainīšu pret kartupeļu maisu. :face-surprise:

Provē ss-ā(ja jau to nedari) un visos citos iespējamos(fotki,poga),te vai nu visi jau apgreidojušies(skaties pats PRO 14-54,12-60,50-ks nevienu neinteresē),vai ar dubultkitiem bildē(loģiski ka otru nevajag).Lai veic;as notirgot! :face-wink: nav jau nemaz tik nereāli,pazīstams čalis vēl nesen 500-to dubultkitu + 20-tā zipene pa 300 notirgoja(draugos liekas),manuprāt neslikts cipars.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):