Es, piemēram, bildēt sāku, jo ne štrunta nemāku uzzīmēt (kaut arī bērnībā diezgan smuki mācēju pārzīmēt), tāpēc nebrīnīšos, ja tā ir daudziem...
Kāpēc prasu? Ir doma vinai bildei. Modele un vēl dažas daļas reālas, bet vieta un fons zīmējums... Kāds negrib piedalīties? Ilgi domāju kāds labums būtu tam zīmētājam, neskaitot labi padarīta darbiņa sajūta, un tā arī neko neizdomāju. Šajā sakarā - vienīgais, ko spēju izdomāt, ir materiālie labumi... par tiem gan pēc tam...
Pēc brīža moš atradīšu kādu piemēru (vienu zinu - galvā stāv, bet atrast nevaru)...
divautorība reti kad izdodas - bet ja skaidri zini iedomātā fona filingu (ir parugu focenes) tad rozīšu beidzamo klašu skolnieku vai kadu RDMV censoni varbūt var sarunāt teiksim par barteru (piem. viņa darbus sabildēt)
Es pagaidām tikai ošņāju gaisu... patiesībā problēma ir tāda, ka esmu Itālijā (bet nu mūsu komunikāciju tehnoloģiju pasaulē)...
Patiesībā doma bija dabūt fonu, kas zīmēts tieši priekš fotogrāfijas, tad to skanēt, griezt ārā foto un likt visu kopā... Paraugus vēl joprojām meklēju... kaut kā nerodas...
a to fonu kautkaadu nereālu ar pūķiem ķip? nevar viņu nobildēt?
montāžas izskatās diezgan pabriesmīgi ja nesakrīt perspektīve vai rakursa punkts - nu /optikas/ regulejumiem fonam un iekšā montejamiem vajadzētu sakrist
Maris:a to fonu kautkaadu nereālu ar pūķiem ķip? nevar viņu nobildēt?
montāžas izskatās diezgan pabriesmīgi ja nesakrīt perspektīve vai rakursa punkts - nu /optikas/ regulejumiem fonam un iekšā montejamiem vajadzētu sakrist
Tur jau tā lieta, ka zīmē pēc bildēšanas... tobiš zin, kas un kā...
Un bez pūķiem... patiesībā nekas īpašs - pagaidām doma ir ļoti augstas klases restorāns vai kas līdzīgs... Reālajā foto būtu modele, galds un krēsls... jāsapludina būtu kopā tā, ka tas viss izskatās kūlīgi un šerpi... tač drīkst nedaudz pasapņot
ik pa briidim paarziimeeju auto, jo nofocheet nesanaak kaa gribeetos, bildee nekad nav tas ko vaadzeetu, eh taapeec lapa priekshaa, auto priekshaa, sidrinsh un iet taa lieta