forum.gif
Kāds zīmēt ar māk?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds zīmēt ar māk?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 11:08
 citēt
Es, piemēram, bildēt sāku, jo ne štrunta nemāku uzzīmēt (kaut arī bērnībā diezgan smuki mācēju pārzīmēt), tāpēc nebrīnīšos, ja tā ir daudziem...

Kāpēc prasu? Ir doma vinai bildei. Modele un vēl dažas daļas reālas, bet vieta un fons zīmējums... Kāds negrib piedalīties?
Ilgi domāju kāds labums būtu tam zīmētājam, neskaitot labi padarīta darbiņa sajūta, un tā arī neko neizdomāju. Šajā sakarā - vienīgais, ko spēju izdomāt, ir materiālie labumi... par tiem gan pēc tam...

Pēc brīža moš atradīšu kādu piemēru (vienu zinu - galvā stāv, bet atrast nevaru)...

Detaļas būs, ja kāds vispār atsauksies...
Publicēts: 27.01.09 11:39
 citēt
nu es māku

ja abiem ideja (ne tehniskā risinājuma, bet bildes kā tādas) liktos interesanta varbūt var mēģināt

kautgan šeit varētu iztikt ar filtretu fonu kas printets uz... teiksim akvarelju papira un pectam dragats ar roku pāri

traki feini ir ja iet pari pa slapjo (tuša, akvarelis) ēnās un gaišu pasteli gaismās

tīrs zīmulis ir pasauss un švaki grafīts reproducējas
Publicēts: 27.01.09 11:42
 citēt
divautorība reti kad izdodas - bet ja skaidri zini iedomātā fona filingu (ir parugu focenes) tad rozīšu beidzamo klašu skolnieku vai kadu RDMV censoni varbūt var sarunāt teiksim par barteru (piem. viņa darbus sabildēt)
Publicēts: 27.01.09 11:52
 citēt
Es pagaidām tikai ošņāju gaisu... patiesībā problēma ir tāda, ka esmu Itālijā (bet nu mūsu komunikāciju tehnoloģiju pasaulē:))...

Patiesībā doma bija dabūt fonu, kas zīmēts tieši priekš fotogrāfijas, tad to skanēt, griezt ārā foto un likt visu kopā... Paraugus vēl joprojām meklēju... kaut kā nerodas...
Publicēts: 27.01.09 12:00
 citēt
Es māku nezīmēt :face-smile:
Publicēts: 27.01.09 12:02
 citēt
a to fonu kautkaadu nereālu ar pūķiem ķip? nevar viņu nobildēt?

montāžas izskatās diezgan pabriesmīgi ja nesakrīt perspektīve vai rakursa punkts - nu /optikas/ regulejumiem fonam un iekšā montejamiem vajadzētu sakrist
Publicēts: 27.01.09 12:02
 citēt
sasar:Es māku nezīmēt :face-smile:

tas nebūt nav maz
Publicēts: 27.01.09 12:08
 citēt
Maris:a to fonu kautkaadu nereālu ar pūķiem ķip? nevar viņu nobildēt?

montāžas izskatās diezgan pabriesmīgi ja nesakrīt perspektīve vai rakursa punkts - nu /optikas/ regulejumiem fonam un iekšā montejamiem vajadzētu sakrist

Tur jau tā lieta, ka zīmē pēc bildēšanas... tobiš zin, kas un kā...

Un bez pūķiem... patiesībā nekas īpašs - pagaidām doma ir ļoti augstas klases restorāns vai kas līdzīgs... Reālajā foto būtu modele, galds un krēsls... jāsapludina būtu kopā tā, ka tas viss izskatās kūlīgi un šerpi... tač drīkst nedaudz pasapņot:)
Publicēts: 27.01.09 12:28
 citēt
aaa ja peec bildeesanas, tad nav tik ļauni

visideālāk būtu Tev pašam trāpīt braucienu uz Dievzemīti laikā kad rozīšu un ŗdmv skatēm ir atvērtās durvis un noskatīt zīm'tāju ar vēlamo rokrakstu

grūti iedomāties akadēmiska zīmējuma montāžu ar fotogrāfiju kas neizskatītos banāli

cita lieta ir montēt ar kautkādu manierīgi izpildītu zīmējumu - tur ķeneri ir modes nodaļa un mok kāds grafiķis
Publicēts: 27.01.09 12:45
 citēt
Atradīšu piemērus, tad moš doma būs skaidrāka...
Publicēts: 27.01.09 12:57
 citēt
Protu zīmēt - apnika zīmēt sāku bildēt :)
Publicēts: 27.01.09 15:04
 citēt
kaadreiz maaceeju ko uzziimeet, tagad roka izreguleejusies...:face-sad:
lai taa lieta labi ietu tomeer ar to vajag nodarboties...
Publicēts: 28.01.09 01:15
 citēt
es maku, jo ta ir mana maize
Publicēts: 28.01.09 08:18
 citēt
Es arī māku, bet negribu...:P
Publicēts: 28.01.09 14:02
 citēt
nezinu, neesmu meegjinaajis ;)
Publicēts: 29.01.09 20:22
 citēt
Centība ir ar mani, bet rezultāts nekad nav īsti apmierinoš.
Publicēts: 29.01.09 20:32
 citēt
Māku,bet slinkums un nav laika,tāpēc sāku bildēt!:face-wink:
Publicēts: 29.01.09 22:53
 citēt
ik pa briidim paarziimeeju auto, jo nofocheet nesanaak kaa gribeetos, bildee nekad nav tas ko vaadzeetu, eh taapeec lapa priekshaa, auto priekshaa, sidrinsh un iet taa lieta
Publicēts: 30.01.09 00:58
 citēt
Sender, mož tablete palīdzetu tev pašam. Vai ari tads riks "mobile NoteTaker"

www.youtube.com...

paliec apakšā fotogrāfiju un zime. stokmenā ir, 50ls maksā. strādā apmeram ne talak ka a4 lapas robežās.
Publicēts: 30.01.09 11:45
 citēt
arturso :face-grin::face-grin::face-grin:

aktīvās ogles vai kaļķa tablete šeit derēs vēl labāk
Publicēts: 30.01.09 22:11
 citēt
a man Mari bail no Tavas profilbildes!
Publicēts: 31.01.09 02:49
 citēt
nuu,nezinu gan,vai bilde neleks ārā no zīmētā attēla? faktūras,toņu pērejas,utt.. .pamanāma atšķirība :face-plain:
Publicēts: 31.01.09 14:02
 citēt
ironia:a man Mari bail no Tavas profilbildes!

loģiski

kapēc tad domā viņa bļauj?

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):