Nesaprotu,kāpēc liela daļa domā,ka nav ko likt vietā pašreizējai valdībai?Esmu saticis ļoti daudz gudru un rīcībspējīgu cilvēku un nevajag man stāstīt,ka šie,kas patlaban ir pie varas ir paši labākie un labāku vairs nav. Izklausās pēc pozitīvisma reklāmas upuriem. Nekas,vērojiet notikumus no malas,šie ir tikai tādi kaķa smiekli,salīdzinot ar to,kas vēl nāks gaismā.Neviena impērija nav mūžīga,lai kā arī imperatori to nevēlētos.
NilsS:par Īrijas uc valstu slaistiem absolūti nepiekrītu ! Tieši tur aizbrauca tiek, kuri vēlējās strādāt un strādā. Nevis ļāva sevi drāzt pagasta gaterī pa 250 ls konvertā
Nu tie bija tie godīgie... es regulaŗ saņemu ziņas, ka tur jau tagad kā modes kliedziens brauc bidlot... sēž , pīpē, uz pabalstiem visādiem dzivojas. Nu, kas bija godīgi - tie varēja droši braukt. Nenoliedzu. Bet tie, kas neko nemāk, savācās valūtu un brauc šeit "izmaukot" , piedod , atvaino - viņu pie ķēdes un lai mēslus mēš kūtī...
es, toties, redzu, kā man ļoti labi pazīstami cilvēki ārvalstīs pamatīgi strādā un attiecīgi pelna. Atpakaļ nemaz negrib. + Ekoists
Prieks par viņiem... tādu nav daudz. Te diemžēl jau grūti vairs normāli iestrādāties va kļūt par uzņēmēju, jo vai nu valsts drāž, vai paša strādnieki mūždien zog vai vēl visādi kretinē... Cilvēki dažādi, tomēr vairums ir skaidri izteikts... un tā sekas arī ir visas šīs problēmas.
dk1988:Prieks par viņiem... tādu nav daudz. Te diemžēl jau grūti vairs normāli iestrādāties va kļūt par uzņēmēju, jo vai nu valsts drāž, vai paša strādnieki mūždien zog vai vēl visādi kretinē... Cilvēki dažādi, tomēr vairums ir skaidri izteikts... un tā sekas arī ir visas šīs problēmas.
blēņas, tūkstošiem tādu. Un šitie krutie asaru plūdi par bēdu ieleju, kādā tavuprāt mītam, ir mazliet pārspīlēti
Es neuzskatu, ka mītam bēdu ielejā. Tā uzskata tie, kas tik ļoti norej politiķus... arī diskusijas aizsācējs- visparastākais provokators, uz ko uzķērāties te visi rieties... Izskatās smieklīgi. Es tikai parādīju, kur tam saknes... es šeit jūtos normāli. Man izraisa vienkāŗsi tā divsejainība un nespēja objektīvi paskatīties uz problēmām... kā kaut kas tā pirksti pret valdību. Man viņa riebjas... bet es vienkārši ne pats esmu spējīgs tur iet (kā arī neinteresē) , nedz arī zinu kādu godīgu cilvēku, kuru nesaēstu varaskāre un skopums.
Par to greizo izglītības sistēmu gan var keksam piekrist... A vot man nav augtākās izglītības, kaut ko saprotu nu galdnieka darbiem...laikam nevāji pozitīvais tēls esmu...
tak visa sistēma vairs par papīriem tikai pārvērtusies... tie ir 3-4 pakāsti gadi... Tu tur absoluti neko neiemācies. Labāk visu par prakses vietām būtu pārvērtuši, vai tehnikumiem. arodu normālu iemācītu. a to pilns te ar ekonomistiem, filologiem un citiem plāno galdiņu urbējiem...
Karli - stabiļno jau piestrādāt par galdnieku vari :face-monkey: Kur iešu, es ekonomists?
dk1988:Es neuzskatu, ka mītam bēdu ielejā. Tā uzskata tie, kas tik ļoti norej politiķus... arī diskusijas aizsācējs- visparastākais provokators, uz ko uzķērāties te visi rieties... Izskatās smieklīgi. Es tikai parādīju, kur tam saknes... es šeit jūtos normāli. Man izraisa vienkāŗsi tā divsejainība un nespēja objektīvi paskatīties uz problēmām... kā kaut kas tā pirksti pret valdību. Man viņa riebjas... bet es vienkārši ne pats esmu spējīgs tur iet (kā arī neinteresē) , nedz arī zinu kādu godīgu cilvēku, kuru nesaēstu varaskāre un skopums.
tūkstošiem? arī muļķības...
Es teiktu, ka te ir ne tikai personības dalīšanās, bet vismaz trīskāršošanās...
dk1988: Es tikai parādīju, kur tam saknes... es šeit jūtos normāli.
Neglaimo sev!
Tu tieši tādā pat veidā kā pārējie gaudies par to, cik te viss ir galīgā pakaļā. Tikai niknums Tavos tekstos tāds krietni pamatīgāks un nevis tikai pret slikto valdību, kā lielai daļai šeit diskutējošo, bet gan pret visu "apdauzīto tautu".
Stipri pārspīlē, un, šķiet, aiz sava niknuma nespēj lietas būtību saskatīt...
Kārli - būšu pirmais izglītības atbross , kurš pie normāla darba tiks... tev nevajag mārketinga speciālistu? vājprāts kaut kāds xD
Ievish - es neesmu nikns :face-angel: vienkārši masku uzvilku... es gan drīzāk būšu vienaldzigs. Vienigais niknums, kas man bija ir asociēts ar to, ka pat jūs te cepās dēļ kkāda muļķīga topika. Vot i es iespļāvu. Jūs taču esat kuļturnije ļuģi - bet strīdās kā zīdaiņi... es neatnacu strideties... Es svau esmu pateicis... tagad jāiet fotografēt, ne? Ejiet parakstiet kādos sakarīgos topikos (piemērām, manā , par sapņošanu ) Bet šeit silti neiesaku tērēt laiku. Labāk to drīzāk pārvērst par fleimu kā Fun8... uz to arī spiedīšu. Un izlasi uzmanīgi, kam veltīts teksts un kuriem lūdzu to neuztvert pesronīgi... Un , kas notika, ka paredzēju ,ka apvainosies tāpat xD xD
Ne, man vajag kādu normālu džeku, kas mēbeles var montēt...mārketinga speciālists, finansu direktors, personālvadības speciālists un puika, kurš izpalīdz visiempārējiemkadvajag esmu es pats...
Ievish - es neesmu nikns :face-angel: vienkārši masku uzvilku... es gan drīzāk būšu vienaldzigs. Vienigais niknums, kas man bija ir asociēts ar to, ka pat jūs te cepās dēļ kkāda muļķīga topika. Vot i es iespļāvu. Jūs taču esat kuļturnije ļuģi - bet strīdās kā zīdaiņi... es neatnacu strideties... Es svau esmu pateicis... tagad jāiet fotografēt, ne? Ejiet parakstiet kādos sakarīgos topikos (piemērām, manā , par sapņošanu ) Bet šeit silti neiesaku tērēt laiku. Labāk to drīzāk pārvērst par fleimu kā Fun8... uz to arī spiedīšu. Un izlasi uzmanīgi, kam veltīts teksts un kuriem lūdzu to neuztvert pesronīgi... Un , kas notika, ka paredzēju ,ka apvainosies tāpat xD xD
Pilnīgs bezsakars, laikam nav vērts iedziļināties un no viena gala sākt šķetināt...
Harald, vot kad aizeju uz VIDu un redzu tās ierēdnes ar apgarotajām sejām un misijas apziņu tajās, kas visas ir ar augtāko izglītību....vot zini, liekas ka par savu nedaizglītotību pat lepnums pārņem...
Karlis70:Harald, vot kad aizeju uz VIDu un redzu tās ierēdnes ar apgarotajām sejām...
manam frendam bija otrādi - atnāca pie viņa. jautā, kur grāmatvedība. frends pamāja uz kompitōra 1/2-i. (sen gan tas bija!). speciālistes skatījās monitorā pa ventilācijas šķirbām.
Kārli gribi vītņukāpnēm metāla margām koka lenteres taisīt? - izmērus dodu līdz milimetram (vis dzelzis tiek ar lāzeri griezts) - visi galdnieki saldēdienu (pakāpienus) grib taisīt a lenteri ne
ekoists:Nesaprotu,kāpēc liela daļa domā,ka nav ko likt vietā pašreizējai valdībai?Esmu saticis ļoti daudz gudru un rīcībspējīgu cilvēku un nevajag man stāstīt,ka šie,kas patlaban ir pie varas ir paši labākie un labāku vairs nav. Izklausās pēc pozitīvisma reklāmas upuriem. Nekas,vērojiet notikumus no malas,šie ir tikai tādi kaķa smiekli,salīdzinot ar to,kas vēl nāks gaismā.Neviena impērija nav mūžīga,lai kā arī imperatori to nevēlētos.
pareizi runā, ir!!! ,bet ne partiju pirmajās rindās un līdz ar to netiek pie vārda , Ja šodien atlaidis saeimu, baidieties, ka rīt pēc velēšanām naf jāsaka DOBROJE UTRO TOVARIŠČI Un te es piekrītu Rozem par demisiju... tagad aiziet viņam tas būtu laps atvaļinājums, un kamēr ieliks jauno, varbūt pat visa ministrija jaf jālikvidē, nebūs vairs zemnieku Vienīgais, kur piekrītu tautai, ka Roze naf mācējis zemniekiem izsit papildus līdzekļus uz policijs , izglītības un medicīnas rēķina
No tukša trauka naf ko pārdalīt, var tikai kādam noņemt.
Tas ka MK sēde kāds ministrs nāk ar savu plānu un priekšlikumiem pārejos ne seviški rausta. Lauki tak nav viņu problēma....... Var vienmēr atrunāties- tik atri neko nevaram ne izlasit, ne izlemt..........................
manliekas ir stulbi rozi aizstavet tikai tapec ka vins ir coms, labak ir draugam pateikt, ka vins sudigi stradaa. un ar laukiem toc ir galiiga pakalaa. tas ir skaidrs, ka lv varetu spiideet ar lieliskiem lauksaimniecibas produktiem, jo tai te ir viss potencials un varu saderet ka kads to bremze, tapat varu saderet uz to ka kadam "tur augsa" pienakas par to, ka nesakarto piena tirgu un lauj iepirkt pienu pa smiekliigam cenam. un es ticu, ka roze ir sudigs ministrs un iespejams labs fotografs.
p.s. butu loti priecigs dzirdet tiesam argumentetu tekstu no rozes ko vins labu ir izdarijis latvijas lauksaimnicibai.
haiduks un dansiga var pakluset, liekas, ka jus vienkarsi aizstavat draugu, DIEMŽĒL.
A tu nepuulies foreljanka! atnaaks kaads Shslesera padomnieks vai sofera braalis maluzvejnieks un cauri buus taviem zivju mazuliem
Domā to kas pie Braslas zivjaudzētavas "pakrita" bēgot? Tādi savas slinkās pakaļas nespēj aiznest tur kur Foreļjanka ar Co copē. Nu un ja arī uzodīs var jau atkal "pakrist"!
sorry braucu uz štatiem rīt un godīgi sakot nekāda argumentētā pļāpāšana nesanāktu, jo neesmu nekāds runas vīrs, tu gan varēji kaut vienu labo darbu nosaukt..
kad un cikos jāatnāk papļāpāt papļāpāt par piena un gaļas importu latvijā, par subsidētās eiropas lauks. produkcijas importu par subsīdiju plāna 2009 dasa plāna neesamību 2009. gada sākumā par lauksaimniecības ilgtermiņa attīstības programmu hronisku trūkumu ZZS vadīajā ministrijā? par reāli bankrotējošiem ražotājiem un ne pārāk slikti dzīvojošajiem pārstrādātājiem Kur, kad un cikos - es piekāpšu. Ceru, ka tas būs ārpus darba laika, lai neteiktu, ka es kavēju ministra pienākumu pildīšanu...
Schnircks:NilsS:>.oi, iebrauci kultūrā kas saucas Avena sativa..... Nelaime /tev/ tā, ka katra legālā govs ir reģistrēta.
ko tad nu es tik tā - draudzīgas sarunas uzturēšanai jums, ministra kungs, īstās sarunas būs rīt un turpmākajos mēnešos...... ja portfelis paliks rokās
vēl viens kolosāls piedāvājums - ja valdība un saeima nolems pašatlaisties, tad satversmē vajadzētu ietvert, ka pie valdības vai saeimā esošie nedrīkt tuvākos divus pilno deputātu pilnvaru periodus kandidēt uz deputāta/ministra vietu. Proti nedrīkst būt izvirzīti vēlēšanām, kā arī ievēlētui/iecelti šis amatos...
Pauliic:p.s. butu loti priecigs dzirdet tiesam argumentetu tekstu no rozes ko vins labu ir izdarijis latvijas lauksaimnicibai.
Schnircks:Pauliic:..atnāc, papļāpāsim
Vai no darba efektivitaates viedoklja nav lietderiigaak kopeeji intereseejoshus jautaajumus apspriest kopeeji? Jautaajums par laba izdariishanu Latvijas lauksaimnieciibai esot zemkopiibas ministrijas amataa interesee visu tautu. Un to var izmantot PR kampanjaa, pat, ja fotobloga auditorija ir tikai 0,5% no balsotaajiem, nevis aicinaat uz privaatu sarunu.
Un esi pārliecināts, ka ta neturpinās? Kāpēc Valmieras pienam (un ne tikai) ir izdevīgāk pienu ražot no citām ES valstīm importēta piena pulvera, nevis no vietējā zemnieka piena? Kāpēc mūsu plauktos ir piens, kuru kapučīno aparāts vairs nespēj uzputot....? Kāpēc Latvijas veikalu plauktos ir vēra ņemama lietuvas piena produktu invāzija? Kāpēc zemniekiem nav skaidrs ilgtermiņā ko sēt, kādas ir valsts prioritātes? Kāpēc Leiši saglabāja savu cukurbiesu cukura ražotni, bet latvija nolikvidēja uz karstām pēdām?
edit: labi, pikjis ir iedots - vai tam ir kāds sakars ar tevi?
300 miljoni lauksaimniecībai 2008. gadā un tuvu tam šogad. Un tas piķis, kurš iedots, kā reizi ir rezultāts tās iestādes darbībai, ko man ir gods vadīt. Lai parāda jebkurā citā Eiropas naudā tādus rezultātus. Parādīsi- apēdīšu cepuri, vienalga- savējo vai tavējo. Btw, gaidu no Maximas Centa Ūbeļa publisku cepures apēšanu- par salātu mazgāšanu lielveikalos.
Kam to naudu piedāvā - tieši zemniekiem, tieši kādiem mērķiem? vai atkal kādai pseidoorganizācijai pamatkapitāla uzpūšanai, lai tā varētu itkā kļūt par zemnieka garantu? kas ir šie 300 miljoni latu? Tās ir dotācijas, mērķa dotācijas, subsīdijas? Kas tas ir? Mums vienu tiltu ceļ dārgāk rīgā, nekā šie 300 miljoni latu... Un normāls zemnieks Dānijā/Francijā/Holandē/Sānijā nelūdz ministrijas naudu, bet saņem pietiekamas ES subsīdijas, kuru kopsumma vai dalītais uz katru z/s cīpars ir vienkārši nesalīdzināms ar mūsējo...