forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.09 23:50
 citēt
Schrick - kad un kur.
Un teoriju man vari nebāzt - man ir pietiekami daudz zemnieku, kam no tās teorijas jau ir slikti.
Man ir paziņas, kas dēļ ilgtermiņa attīstības plāna trūkuma un ikgadējās regulārās neziņas ražas novākšanas brīdī - izdosies vai neizdosies ražu par saprātīģu naudu realizēt ir nolēmuši pārtraukt saimniekot.
TO teoriju vari rādīt labos gados, kad tas viss strādā.
Nezkāpēc zemnieki ne pārāk slavējot lauksaimniecības ministriju šodien atstāja saeimu.
Moš vienkārši ir kāda neizpaužama vienošanās ar kādiem mākoņtēviem, kas traucē lietas sakārtot un likumdošanu mainīt kā vējrādītāju ar apskaušamu intensitāti...?
Publicēts: 02.02.09 23:59
 citēt
Rozes kungs - kaa buutu ar atbildi manam komentaaram?:)
Publicēts: 03.02.09 00:16 labots
 citēt
Schrick - kad un kur?
Kāpēc zemnieku prasības jāsāk risināt tikai tad, kad mēslu dakšas ir pie rīkles?
Kāpēc šie jautajumi netika izvirzīti reisināšanai MK sēdēs pagājušā gada vidū, beigās, aizpagājušā gada laikā?
Man pajāt kaut gaisabalonu ministrija - patreiz šīs ZZS ilgi apsaimniekotās augstceltnes saturs sāk līdzināties kā līdzībai kas kopīgs galvai un dibenam - ar laiku galva vispirms pēc formas un tad arī pēc satura sāk atgādināt to otro...
Un nevajag te stāstīt, ka zemnieki ir vainīgi pie tā, ka viņi saņem mazākus tiešos maksājumus no ES vai ka viņi nieviesa subsidētās produkcijas importa kvotas... neregulēja tirgu, ko vienpusēji regulēja ES, kāpēc mūsējie mājot galvas pieņēma JEBKURU ES ideju?
Kā var mazāk subsidēts zemnieks veiksmīgi konkurēt ar vairāk subsidētu zemnieku???
Kaut kas nav kārtīā, ka francijas cūkkopis saņem tik daudz reižu vairāk naudas, ka pērkot pa dārgo degvielu audzējot pa dārgo lopus ar sūbsīdijām var panākt to, ka no turienes var atvest gaļu līdz latvijai un pārstrādāt desās un tas sanāk lētāk, nekā pirkt to cūku šeit...
Publicēts: 03.02.09 00:24
 citēt
karoče - dumie lauķi nejēdz, ka dzīvo zašibis :face-monkey:
bet nekas, rīt viņiem to apskaidros
Publicēts: 03.02.09 00:27
 citēt
Klausies Roze, man reizēm lasot Tavu demagoģiju uznāk tāds niknums, ka nav laika pārlasīt un labot gramatikas kļūdas atbildēs.
Atbižu pēc būtības nav. Tu atkal piesējies pie gramatikas, nevis pie jautājuma būības.
Un vēl - krīzes laikā šā amata cilvēkam būtu jāvelta arī savs brīvais laiks samilzušās problēmas risināšanai, nevis jāsēž te blogā. Ministrs tomēr ir netieši vēlēts amats, kur savu kandidatūru piesaka tie, kas uz šo savu pilnvarui laiku ir gatavi mazliet pašaizliedzīgi ziedot arī savu privāto dzīvi, nevis profesija un mūža darbs.
Kad un kur, nepiesienoties formai, bet atbildot pēc būtības varēs padiskutēt par šiem jautajumiem?
Vai atkal ir lietas, kas koalīcijas līguma paktā ir jāievēro dažādu partiju mākoņtēvu interesēs?
Kas liedz reāli un pēc būības pieņēmt lēmumus?
Kas traucēja produktīvi strādāt pagājušajā gadā un nepieļaut šo te situāciju, kad zemnieki ir spiesti braukt ar mēslu mucu pie valdības?
Par to, cik piens maksā veikalā un cik tam ir pašizmaksa (cik saņem zemnieks) jau bija zināms pagājušajā gadā...
Publicēts: 03.02.09 00:40
 citēt
Atbildi, kura no lauksaimniecības nozarēm ES vispār iztiek bez subsīdijām un kura no lauksamniecības nozarēm Latvijai ir vairāk kā 2% no ES kopējā saražota apjoma. TO izlasot un pārceļot no cukura uz pārejām lauksaimniecības nozarēm sanāk elementāri - Latvijā lauksaimniecība nav vajadzīga kā šķira, jo izrādīsies, ka graudus izdevīgāk audzēt ir āprus ES ukrainā un donbasā un iepirkt nekā audzēt šeit, , cukuru no Kubas un citām DA valstīm, kur to iegūst no cukurniedrēm, gaļa nāks no Francijas, kartupeļi no Spānijas utt.
Un finālā pēc ES normatīviem ekolģiski audzētais gurķis neatbildīs ES standartam un būs pārāk, pat kaitīgi veselīgs tā ēdājam.
Moš atklāti pateikt - Latvijai lauksaimniecība nav vajadzīga, jo mūsējais ieguldījums lauks. produkcijas ražošanā ir niecīgākais ES...
Publicēts: 03.02.09 01:28 labots
 citēt
Shnirks, paarstaaj buut augstpraatiigs. Es neuzskatu Tevi par kaut kaadu Kas/Kur/Kad speeleetaaju, kuraa, muti iepletis, gribeetu ieklausiities, jo Tev buutu speejas minutes laikaa noteikt visneiedomaajamaakaa jautaajuma pareizo atbildi. Es Tev neesmu uzdevis jautaajumus, bet izteicis apgalvojumus, kurus Tu ignoree. Tici man - es pats speeju Tev atbildeet uz daudziem jautaajumiem:)

Iisteniibaa jau nevis ignoree, bet nespeej vai neveelies uz tiem atbildeet peec buutiibas. Jo atbildes jau taa pa iistam nav. Koaliicijas sastaavs nav mainiijies, bet darba rezultaats - saakot ar Kalviisha valdiibas laikiem - ir noveerteejams loti labi, to speej katrs LV iedziivotaajs un ceru, ka naakamajaas veeleeshanaas tas tiks dariits, lai Tev liidziigie (demagogi ar mesijas aicinaajumu un apseestiibu, Laachpleesha apgeerbos, bet Melno Bruninieku sirdiim) vairs nekad nenokljuutu pie varas. Nez vai speesiet bez taas savas pierastaas visatlautiibas izdziivot.

Lai vai kaa - uzskatu, ka ministram, kura nozaree ir visnotalj fataala situaacija, seedeet fotoblog forumaa liidz vieniem naktii (nu iisteniibaa jau liidz pusdiviem, ja paveero, aks ir online) ir nepienjemami. Tu tomeer esi neskaitaamus gadus, shkjiet, jau Repshes laikaa, vadiijis Zemkopiibas ministriju - rezultaatiem ir jaabuut. Un atkariibaa no rezultaatiem - jaabuut arii tautas noveerteejumam un apbalvojumam vai sodam. Otrais variants shkjiet atbilstoshais.
Publicēts: 03.02.09 02:36
 citēt
Kā mums visiem patīk braukt vienam otram augumā. Pa lietu neviens nerunā. Es ar negribu. Savādāk būtu piereģistrējies kur citur. Un arī jēgas būtu nulle. Neatkarīgi - ko pierādīsi vai nē - paliksi muļķos.

Bet līdz šim vienmēr bija interesanti paklausīties _personiskos_ prātojumos no cilvēkiem, kas, iespējams, redz tālāk vai vismaz savādāk vai no citas vietas. Esmu tāds vienīgais?
Publicēts: 03.02.09 08:00 labots
 citēt
Neviens jau Mārtiņu nevaino visās nelaimēs, bet tikai tajā, ka viņš nav ieviesis skaidrību ZZS ilgus gadus pārvaldītās augstceltnes kuluāros un no tiem atkarīgo nākotnes vīsijās.
Runājot par dokumentu kalniem uz kuriem linkus dod ministrs, tiesa uz to jāatbild - ir daudzi zemnieki, kas drīz noslīks birokrātiskās sarakstes kalnos. Un sanāk paradokss, ka lauksaimniekam ir svarīgāka bezjēdzīga un apjomīga lietvedība, nevis pati lauks. produkcijas ražošana...
Publicēts: 03.02.09 09:04
 citēt
:( īsti nesapratu, bet liekās , ka uzdāvinātā naudiņa par īsu- 300 miljoni, nu ja, tāds sīkums vien ir, vot būtu uzdāvināti 3 miljardi... kaut gan Mārtiņš tāpat būtu vainīgs, jo gribētos 30 :D .
Domāju , ka skolotāji Mārtiņu uz rokām nēsātu, ja tie 300 pie viņiem nonāktu...
Tirgū pie "Rubeņu" kūpinājumiem rinda stāv, Lāču maizi arī visi zin, pie Straupes pienotavas paviliona arī rinda (visa ļoti garšīga produkcija)... un es domāju, ka no manis nosauktajiem neviens ap Rīgu nebraukās :)
Publicēts: 03.02.09 09:15 labots
 citēt
ehhh, būtu FOTOdurnim traktors! :D
Publicēts: 03.02.09 09:49
 citēt
esat pat tikuši lidz norādījumiem cikos Schn jāiet gulēt..... tad jau laikam vai nu citi argumneti izbeidzš vai norādītie dox tika izlasīti....................................
Publicēts: 03.02.09 10:16
 citēt
OOooo, morgen, vēl par to pašu?:D
Publicēts: 03.02.09 10:43
 citēt
FOTOdurnis:Būtu man trahtors es Rimi un Maximu noslaucītu no zemes virsmas. Nu tad pēc tam arī pie Mārtiņa ciemos aizbrauktu :):face-devil-grin:

:D pa ceļam no Rimi pie Mārtiņa iegriezies rīgas Pienā un Miesniekā

... :( bet tikai utopiski tukšas runas no tevis
Publicēts: 03.02.09 11:44
 citēt
Njaaa ....... ministrs pa dienu nedriikst buut internetaa, naktii arii nevis jaaseezh internetaa bet esot jaastraadaa, uz reaalu tikshanos sarunai aci pret aci arii neviens nepieteicaas. Iedotos linkus nelasat, bet pieprasat atbildes sheit, kur ministrs arii naktii izraadaas nedriikst atrasties.........TAD KO JUUS GRIBAT? Neko Juus negribat - tikai braukt augumaa un atbildes Jums NAV vajadziigas. Juus gribat tikai izgaazt savas negaacijas.
Par zemniekiem runaajot, man ljoti patikaas Pastares atbilde uz TV zhurnaalistes uzdoto jautaajumu (raidijumaa piedaliijaas Pastare, zemnieku kuudiitaaja, un Roze). Zhurnaalists jautaaja: "Pastares kundze, vai arii juusu z/s shobriid klaajas gruuti?" Pastares atbilde"Nu neee - mums ir viss kaartiibaa, jo mees skaitam naudinju"!!!!!!! Pastare pati atbildeeja, kaapec daudziem zemniekiem klaajas gruuti - vinji pieradushi, ka viss notiek pashpluusmaa un nekas nav jaaskaita - kaa buus, taa buus labi - gan jau izkulsimies. Un kad nu ir pienaacis briidis, kad ar taadu attieksmi neiet cauri - tad , luuk, vinjiem ir gruuti .... NEVIENS bizness taadaa veidaa nespeej ilgi pastaaveet. Naudinja ir jaskaita visur!
Demagogi Juus esat....
Publicēts: 03.02.09 12:13
 citēt
Neba Mārtiņš pie visa vainīgs,bet līdzatbildīgs gan.Un tagad ir tāds laiks,kad prasa no viņa,vēlāk prasīs arī no citiem,jo vadīt valsti ,nozīmē upurēties.
Haiduk-300 milj.ir tikai cipars,mazam bērnam arī 5ls ir nenormāli liela nauda.Ja man iedotu tos 300mlj,es ministru ieteiktu romas pāvestam iecelt svēto kārtā un pats paņemtu viņu mūža aprūpē,atbalstītu visas radošās idejas,apgādātu ar visu nepieciešamo utt.
Viss šai pasaulē ir saistīts un nekas nenotiek tāpat vien.
nejauši atcerējos sen dzirdētu tekstu-mazās saimniecības ar 2-10 lopiem nebūs dzīvot spējīgas,ir jārada lieli kompleksi,mazajiem vajag pārstrukturizēties(aizbrauca uz ārzemēm).Tagad dzirdu tekstu-tik daudz piena nav nepieciešams(izveidotās saimniecības par puscenu tiks atdotas kreditoriem,īpašniekus paturot par mūžīgiem parādniekiem,lasi dzimtļaudīm.Tā notiek visās jomās,ne tikai lauksaimniecībā ,un visa valdība to tieši vai netieši ir atbalstījusi.Nezināšana neatbrīvo no atbildības.Ir jāmaina domāšanas modelis.
Publicēts: 03.02.09 12:21
 citēt
AndSo, vai zini kaapec Roze neatbildeeja meedijiem, bet teica, lai raksta un rakstiski atbildees? Taapeec ka meediji sagroza un ssakombinee raidiijumus beigaas taa, ka viss iizskataas pinliigi savadaak - taa kaa vajaga tiem "peleekajiem kardinaaliem". Bet tas, kas ir uzrakstiits uz papiira - to vairs nesagroziisi.

Pauliic, vai neesi pamanijis, ka es nenodarbojos ar lishkjiibu un arii blogaa nebalsoju par draugu bildeem , ja man nepatiik bilde? Taa arii ir ar Rozi. Man nav nekaadu probleemu pateikt to ko es domaaju un bija arii jaapamana tas, ka es esmu pietiekami spiitiiga un nevar man iestaastiit ka to ko es redzu baltu, patiesiibaa ir melns. Mani var paarliecinaat tikai konkreeti fakti.
Publicēts: 03.02.09 12:42
 citēt
dansiga cenšās izcelt to, ka viņai kaut kas kopīgs ar ministru. :)
Publicēts: 03.02.09 12:50
 citēt
alvils, neee - man paarmet ka aizstaavu draudziibas peec :-((( Ministram ir ljoti pozitiiva iipashiiba ..... vinjsh nemainiija draugus/pazinjas ar briidi, kad kljuva par ministru.
Publicēts: 03.02.09 13:02
 citēt
Dansiga, piedod, bet arii Tev nav skaidrs, ko ar muusu valsti ir izdariijushi koaliicijas paarstaavji. Un izskataas, ka tieshaam muusu valsts tieshi taadus politikjus arii ir pelniijusi, ja jau juus te, lielaakaa dalja, aizstaavat cilveeku, kursh atlaujas lieliities ar 300miljoniem euro prieksh zemniekiem uz 7miljardu aizneemuma no SVF, ziemelvalstiim, EK...un 16miljardiem krediitiem un milziigo tekoshaa konta deficiitu, kas veicina jau taa lielaa aareejaa paraada pieaugumu. Un ZZS seezh uz saviem miikstajiem kreesliem, ziedo kaut kaada anglu valodas spechuka, Slaktera, deelam uudenssportam desmitiem tuukstoshus latu, suuta Latvijas Valsts mezha kori koncertuuree pa Meksiku jeb kur tur, atlaujaas sev veidot neskaitaamu tuukstoshu lielas algas, algo par mega atalgojumiem visaadas konsultantes, kuras pamanaas pelniit simtiem tuukstoshiem latu dazhaadaas valdees, padomees, padomniechu amatos utt.

Dansiga - mees ar Tevi varam arii jebkuraa laikaa satikties, galu galaa Tu mani personiigi paziisti, ja esi atpazinusi:D, un es vareetu meeginaat Tev pastaastiit savu versiju par to, kas ir Rozhveidiigie. Cilveeki, kas ir savaa astonjkaajii, zirneklu tiiklaa sapinushies. Atkariigi viens no otra, nespeejiigi uz iniciatiivu. Cilveeki, kas naudas un varas deelj ir gatavi tikai skaisti runaat, bet darbos...vienkarshi atseedeet, atchatot, atfotografeet savu laiku. Dansiga, tas ir tas pats Roze, kas ir vienaa maisaa liekams un kas atbalsta Shkjeeli, Lembergu, Shleseru - cilveekus, kas ir neremdinaami valsts, tautas un zemes vampiiri. Cilveeki, kas ar masu meediju liidzeklju paliidziibu ilgus gadus ir staastiijushi melus. Cilveeki, kas ruupeejas par megaprojektiem, bet kuriem ir uzsplaut, ka LV ir Eiropas pastariite.
Publicēts: 03.02.09 13:34
 citēt
AndSo, vo vellos .... 1. nepeetiiju, kas esi; 2. papeetot - neatpazinu :-(((
Satikties mees varam, bet neesmu parliecinaata, ka Tu speesi mani parliecinaat, ka roze jaamet nost;-p;-))) Kad kur cikos?;-)

kokete, no Tavas puses taa ir njirgaahsanaas ...... un turpini vien taalaak lasiit vispatiesaako aviizi Latvijaa "Diena"!!!! Turpini vien ticeet visam, ko tur raksta!
Publicēts: 03.02.09 13:36 labots
 citēt
nu nevarat un nevarat rimties.

kokete- vecas tās tavas zinas tais linkos

un tur ir ne tikai solījumi

+
Rīga, 3.febr., LETA. Valdība šodien lauksaimnieku atbalstam nolēma novirzīt 27 miljonus latu.

Tāpat plānots ieviest eksporta kredītu apdrošināšanas sistēmu piena pārstrādes uzņēmumiem.

Premjers norādīja, ka tas ļaus vismaz īstermiņā pasargāt piensaimniecības nozari Latvijā.

"Šajos saspringtajos budžeta apstākļos, kad naudas trūkst daudzu nozaru atbalstam, mēs atrodam iespēju sniegt atbalstu piensaimniecībai, jo tā ir atšķirīga ar to, ka govis, kas dod pienu, nevar uz brīdi izslēgt, aizslēgt vai apturēt, gaidot, kad būs izdevīgāka tirgus konjunktūra," iepriekš sacīja Godmanis.

"Pēc būtības, valdības lēmums nozīmē, ka atņemam naudu citām nozarēm, lai atbalstītu piensaimniecības nozari. Tāpēc mani šokē bezatbildīgie un klaji melīgie apgalvojumi, ka valdības lēmums ir bijis pret zemniekiem noraidošs," akcentēja premjers.

Lauksaimnieku organizācijas sadarbības padomes (LOSP) pārstāvji valdības sēdes laikā atzina, ka pieņemtais lēmums esošajā redakcijā viņus apmierina, tikai nepieciešams, lai tas tiktu realizēts.

Savukārt premjers izteica kritiku lauksaimnieku organizāciju pārstāvjiem, uzsverot, vai ir godīgi pēc vakar četru stundu ilgām diskusijām iznākt ārā no valdības sēžu zāles un pateikt, ka nav pieņemts nekāds lēmums.

"Tas lai paliek uz jūsu sirdsapziņas," sacīja Godmanis.
Publicēts: 03.02.09 13:36
 citēt
AndSo, oi - laikam pieleca, kas Tu esi ;-))))
Publicēts: 03.02.09 13:52
 citēt
Dansiga- Pastare jau arī neko nevarēja pateikt, kas būtu jādara šai situācijā...

Bez tam par krīzī pasaulē vispār nevienam ekseprtam nav ideju ko darīt un nav arī info, ka finanšu krīze var beigties un kā (tas viss ir atrodams BBC, ja ir interese).
Publicēts: 03.02.09 13:53
 citēt
Kokete- atkal jauns niks?

interesanti gan kā tie 100 tiek Saeimā................................
Publicēts: 03.02.09 13:57
 citēt
aitinaa:

Rīga, 3.febr., LETA. Tāpat plānots ieviest eksporta kredītu apdrošināšanas sistēmu piena pārstrādes uzņēmumiem.

Lai atbalstītu piena kombinātuis, kas no importēta piena pulvera saražo eksporta produkciju... :face-monkey:

Nekas tai megadārgajai bibliotēkai nenotiks, ja vieni 2 miljoni tās būvniecībai paredzētās naudas iekritīs mazliet vēlāk - un sanāktu 24 gribētie, 22 izdalīto citronu vietā...
Pasakiet celtniekiem, ka par padarīo darbu saņemsiet kaut kad vēlāk
Gluži kā to visu laiku dzird lauklsamnieki par savu saražoto produkciju... ;)
Publicēts: 03.02.09 13:59
 citēt
www.zm.gov.lv...

Redz viss notiek, ari sarunas ar zemniekiem. Tad kad ir skolotaju, mediku vai kadi citi streiki- ir daudzi ministri vai deputati kas ar vieniem tiekas un kas nebaidas runat vinu vidu??

un kad ir nopietnas problemas ar pastu, autoceļu stāvokli , dzelsceļu, pasažieru pārvadājumiem vai kāds ko pārmet un rīko piketus?? un vai Šlesers ar viņiem TĀ runā un auklējas??????????????
Publicēts: 03.02.09 14:02
 citēt
kaut kā neesmu manījusi, ka kāds būtu pret bibliotēku iebildis- tad jau tautai laikam patīk un gribas to māju.

Tā ir ka neskata neko kontekstā- tikai izrauj vienu epizodi un ministru saplosīšanai- jo mērķis tak tik cēls- ak zemnieki , raudātāju tauta, arāju dēli

a paši pēc tam uz Maximu sapirkties ........... pa lēto
Publicēts: 03.02.09 14:09
 citēt
Moš vienkārši leišu biznesmeņi ir mazāk alkatīgi par skandināviem? :D

Es neesmu pret bibliotēku kā ēku un vai funkcionālu telpu - esmu pret konkrēto megadāro stikla čupu, kura bibliotēka aizņems labi ja 12% no telpas.

Runājot par pārējiem - Pagaidām Zemnieki ir uzrīkojuši lielākās (efektīvākās) protesta akcijas. Ārsti pagaidām nebloķēja ceļus, tiem apelēje pie Hipokrāta zvēresta, un Skolotāji ar pagaidām nav nopietni streikojuši - derētu streikot valsts eksāmenu laikā - uzreiz Izglītības ministrs skrietu runāties, bet pagaidām tiek teikts, ka tas esot amorāli...
Malači zemnieki, kas valdību mazliet tomēr piezemēja un lika Marekam vairs neizmantot vārdus - Pārkāpa sarkano svītru...
Publicēts: 03.02.09 14:20
 citēt
Leta- Savukārt iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP) uzsvēra, ka šis jautājums tiek risināts uz citu nozaru rēķina, jo tagad jebkuram ministram būs tiesības savu problēmu risināšanu novelt uz valdību un prasīt līdzekļus no Privatizācijas fonda.

Līdzīgu pozīciju pauda arī reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP), kurš lūdza ieprotokolēt, ka viņš ir pret līdzekļu piešķiršanu no Privatizācijas fonda.

nu re , ne jau visi ir par zemniekiem
Un ne jau vienmēr kompromisi valdībā par labu zemkopībai ( un valdības lēmumi bieži ir kompromisi.)

Palaidniex- par to stikla čupu piekrītu
Publicēts: 03.02.09 14:20
 citēt
dansiga - konkrēts fakts - pērk pienu pa 10 sant pārdod pa 70 sant.

iedomājies, ja tev par fotografēšanu maksāja 100ls dienā (piemēram) un pēķšņi maksātu 10Ls un tu varētu izstiepties vai sarauties. un ar foto vēl viegli, jo tas viss ir ļoti likvīds un tu vari pāris dienās nomianīt savu nodarbošanos, bet laukos tā nevar :)

un Rozem ir jāuzņemas atbildība par to kas notiek tagad ar lauksaimniecību, jo viņš ir tās vadītājs. tāpat, kā jebkurš uz-ma vadītājs vispirms vainos sevi tajā, ka neiet labi, nevis darbiniekus, tāpat kā bildē nevar vainot modeli, bet jāvaino ir sevi :)

un nenoliedzu, ka kā cilvēks Roze ir forš čalis ;)

UN ĻOTI CERU, KA ŠOVAKAR TIKŠU LĪDZ LIDOSTAI :D
Publicēts: 03.02.09 14:22
 citēt
un paškritika mūsu valdībai ļoooooti trūkst

www.delfi.lv...

rekur labs raksts. zemāk arī argentīna salīdzināta ar LV. domāju, ka ļoti ticams iznākums mūsu jaukajai valstij
Publicēts: 03.02.09 14:29
 citēt
nu ja... debiilaa un slinkaa pingviinu tauta ir novedusi valsti liidz kraham...

jums - dansiga un aitinaa - jums pat uz sekundi neienaak praataa - a ja nu mess kljuudaamies, ja nu mums ir rozaa brilles - pat ne uz sekundes simtdalju???

paprasiet savam draugam - vai vinsh ir tik nevariigs, ka vinjam vajag padomnieci, kas seezh veel ntajaas padomees un sanjem tuukstoshus, kaut arii jau vairaakus meeneshus seedes neapmeklee... vai arii tas ir VARIIGI? un taadu ministru, iereednju, shoferu un deelinju ir piramiidiskaa apjomaa - un taapeec to sauc par kljiki, kas izlaupa sho valsti

vai arii pasakiet man - nee, taa nav, vinji visi ir speciaalisti kas galvas nenoliekushi vaiga sviedros straadaa un arī kriize valstii nav - tas ir meliigaas dienas izgudrojums
Publicēts: 03.02.09 14:36 labots
 citēt
Vis mūsu mīļotāja (izvarotajā) Latvijā paliks pavecam!!! Kamēr, kopā ar deputāta mandātu, nesāks izdot piZtoli ar vienu patronu un ņemt „подписку o не выезде”, vismaz, uz 25 gadiem no visas viņa ģimenes............. tas nav joks – pilnīgi nopietni!!! ( Jā nav iekšējās personīgas atbildības sajūtas (goda) – to derētu regulēt ar likumu.) Tad vārdiņi „tautas kalpi” būs cienīti tautā un kalpiem, savukārt, būs „stimuls” to cieņu nezaudēt.
Publicēts: 03.02.09 14:39
 citēt
tā kam viss ir skaidrs nevienam neko prasīt netaisos- pati liela- pati gudra.

es pat te nepretendēju, lai kāds mani saprastu.

Un no Schn arī man neko nevajag:):)
Publicēts: 03.02.09 14:39 labots
 citēt
nez kaapeec neviens no lielajiem Kaapeeciishiem nav protestaa?
taada interneta bljaushana vien ir, a ja gribaas savu intulektuaalo
kraaninju pastaipiit veel garaaku - minat uz visaadiem TV shoviem,
te par to bljaushan nekaadas balvas nedod un uz i aarzemeem nesuuta.
:face-crying:
Publicēts: 03.02.09 14:45
 citēt
jaaaaaaaaa- vēl visu var paspēt- tepat ielās viss notiek, ko tad neesat ar zemniekiem un necīnāties vienotā frotē?
Publicēts: 03.02.09 15:01
 citēt
Pauliic, njaa ..... es ar ieshu streikot uz Satiksmes ministriju ....... johaidii!!!! kaa lai es izdziivoju, ja uz celju projektiem lien kautkaadi arhitekti un nosola tenderus par 3x zemaaku cenu, par kuru NAV iespeejams kvalitatiivi uzprojekteet) un man tagad nav darba .... kaa lai es tagad izdziivoju? IESHU STEIKOT!
Publicēts: 03.02.09 15:01 labots
 citēt
pag, pag! driiz buus gara un ljoti intuletuaala atbilde, ar domu:
"man neinteresee", "esmu aiznjemts", "straadaaju" :)
+veel standarta teksts ar "uzbraucieniem" Rozem (<-LABOTS!!!!)
ar patriotisku nobeigumu un bulshitu par zemniekiem.
nu ja nu ja..te jau visi mees ministri un prezidenti :D

dansiga: IESHU STEIKOT!

navajag jau uzreiz taa, vnk kaadu leetaaku viininju jaapeerk un uz dieetas jaapazjeezj :D:D
Publicēts: 03.02.09 15:27
 citēt
lkz:pag, pag! driiz buus gara un ljoti intuletuaala atbilde, ar domu:
"man neinteresee", "esmu aiznjemts", "straadaaju" :)
+veel standarta teksts ar "uzbraucieniem" Rozei
ar patriotisku nobeigumu un bulshitu par zemniekiem.
nu ja nu ja..te jau visi mees ministri un prezidenti :D

dansiga: IESHU STEIKOT!

navajag jau uzreiz taa, vnk kaadu leetaaku viininju jaapeerk un uz dieetas jaapazjeezj :D:D
lkz - vispirms pamaacies valodinju, labi? degjeneraacija saakas no valodas - Rozem nevis Rozei. nav vinsh mums pukje no Ziedonja graamatas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13