Annir, arii njemot veeraa to, ka mums noteikti ir ieveerojam vecuma starpiiba un dziives pieredzes starpiiba, nemeties man par skolotaaju, ok? savaadaak sakot arii - nepie***s vaardiem. ne par to ir teema, bet ja reiz taa, tad laipni luugtum izlabot visas kljuudas - gan literaaraas, gan gramatiskaas shajaas 11lpp. gud lak! (tip kaa "good luck!")
dansiga, tas taapeec, ka vinji nosola tik leeti kaa nevar, bet sanjem beiggaas vairaak kaa vajag. un Tu paliec ar garu degunu, jo neesi saveejaa... bet nekaadu saveejo tak nav, vai ne? visi taadi skaisti un puukaini un straadaa pilsonju labaa... eh - vienkaarshas lietas neredzi...
lkz-neesi tik kategorisks un paskaties lietas no vairākām pusēm,tāpat kā fotogrāfējot.Vienīgi tad,ja neesi bijis visās pusēs,tu nevari spriest par to globāli.Man arī kādreiz bija ticība valsts vīriem,biju tāds optimists līdz nonācu tiešā saskarē.Pamēģini ieviest kādu jaunu produktīvu lietu šai sistēmā,Tavas brilles ātri nokritīs.
"Šajos saspringtajos budžeta apstākļos, kad naudas trūkst daudzu nozaru atbalstam, mēs atrodam iespēju sniegt atbalstu piensaimniecībai, jo tā ir atšķirīga ar to, ka govis, kas dod pienu, nevar uz brīdi izslēgt, aizslēgt vai apturēt, gaidot, kad būs izdevīgāka tirgus konjunktūra," iepriekš sacīja Godmanis.....APRĒCOSDDDDD
BĻ***, atrada iespēju, maukas tādi...kas tad to naudu viņiem samet, ja ne mēs...
ekoists - Tev taisniiba, tikai lieta taada, ka es neiestaajos ar stingru paarlieciibu par vienu, otro vai tresho pusi. nenjemos kaadu linchot un nebljauju - podavaj mnje otvet! Neshuju bumbas par beernudaarziem, krediitu maksaatnespeeju un sapuvusiem 2004g kartupeljiem. ar smaidu lasu nopietnos tekstus no netik nopietniem autoriem. nu sen vairs nav man to rozaa brilju par ideaalo Latvijas valdiibu vai "vienoto" Latvijas tautu. tiiri neitraali patiik lasiit sho topiku (pretrunu vrotjeb**j ku daudz )
a shis te viss - ir un paliek viena vieniiga klaigaashana. jeegas nekaadas, rakstiski arii no emocijaam nevar atbriivoties, lai vai kaadas taas buutu. re, cilveeks piedaavaaja satikties - nedomaaju, ka vinjam pasham buutu jaaorganizee pienjemshana, bet par nozjeelu taa arii konkreeta miitinja laiku un piedaavaajumu neredzeeju, tikai nekonkreetas atbildes.
Rīga, 3.febr., LETA. Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze (ZZS) ir solījis lauksaimniekiem tikties ar viņiem pie Zemkopības ministrijas (ZM) ēkas.
Valdības sēdes laikā ministrs, atbildot uz jautājumu, vai viņš izies pie zemniekiem, kas viņu gaida ārā pie Ministru kabineta ēkas, strikti norādīja, ka viņš ar lauksaimniekiem tiksies, kā solīts, pie ZM ēkas. Tur viņš došoties, līdz ko beigsies valdības sēde.
es jau piedaavaaju - kaadaa hokeja speeles laikaa, valdiibas lozhaa ar alu un desinjaam. ja aizies ciet klausiities atmazkas, varees vismaz hokji paskatiities
nu tas liidziig kaa iet ar meiteni uz pabu - tur vismaz ir teljuks un futtene un ja paliek garlaiciigi ar sievishkji, tad vismaz zini, ka vienmeer buus futbols.. bet uz pabu jau ej ar domu, ka buus garlaiciigi un ar meerkji - futbols :face-angel:
kokete:"lieta taada, ka es neiestaajos ar stingru paarlieciibu par vienu, otro vai tresho pusi"
tas ir gljeevums nelepojies ar to tapec ari punkojies
bezmugurkaulnieku gan netruukst
mugurkaulniece atradusies! delfu ute
neesmu es par valsti vai par tautu, nav manii shiis vienotiibas ne pienaakuma apzinjas, (to paspeeja izniideet manii gan valsts, gan tauta) taapeec esmu pats par sevi, sev un savai gjimenei. juutos lieliski un mugurkauls veelaizvien man vietaa un lojaals man
Annir, nu nav taa! Jo tie ir cilveeki no malas un vinji neko nedabuu. VInji vienkarshi nejeedz, cik daudz laika uttt nepiecieshams celja projekteeshanai. Bet to es te iemetu ar domu ...... ja zemnieki suudzaas, es tachu arii varu suudzeeties!!!:-ppp
dansiga:Annir, nu nav taa! Jo tie ir cilveeki no malas un vinji neko nedabuu. VInji vienkarshi nejeedz, cik daudz laika uttt nepiecieshams celja projekteeshanai. Bet to es te iemetu ar domu ...... ja zemnieki suudzaas, es tachu arii varu suudzeeties!!!:-ppp
tad Tu tieshaam esi naiva... esmu piedaliijies paaris iepikumu komisijas seedees ekonomikas ministrijaa kaa eksperts - vieglaak veelamajaa virzienaa menedzeejamu procesu ir gruuti iedomaaties...
Annir, es runaaju par konkreetu nozari, kuraa es cik necik paarzinu tos, kas tur startee un zinu arii kuri no tiem dabuu taas pashas liekaas naudinjas un kaa vinnee tie kam vajaga. Neesmu es tik naiva. Bet runaaju ari par situaaciju, ka tagad startee shajos projektos arii visaadi neprofesionaalji ........ Tu jau atkal lasi tikai to, ko gribi redzeet;-pppp
oi nosmeeju ... cik cilveeki zinoshi ....... )) diena.lv sestdienas rakstaa par Rozi gudrelji saka, ka aitinaa ir tas pats Roze;-))))))))))) juhuuu ;-)))))
Nu ko - atliek tikai apsveikt, ka cilvēks tagad ar drošu sirdi var veltīt sevi tam, kas, mauprāt, tīri labi sanāk! Pieļauju, ka pēdējās nedēļas nav bijušas vieglākās šī fotogrāfa mūžā. Kā tur - ja aktierim pirms izrādes saka - kaut Tev kāja paslīdētu, tad te laikam - ne kadra!
Ja Roze aizies, bet zemnieki turpinās bļaut, ... tad būs kā tai anekdotē... ja ēbrejam ir izgriestas olas, bet turpina dzimt bērni, tad olas naf izgriezstas īstajam ebrejam Valsts politika kā tāda jāmaina!!! bet tas izdarāms tikai 100 procenti nomainot iekārtu!!!
vo! Roze ir prom! atnaaks cits.. un dariis tieshio to pashu, buus tikai "svaiga" seja priekaa, paakji panjeema savu. tagad varam gaidiit jaunus briinumus, jaunajam Jeezupinjam vieta tagad sildaas
vismaz, neviens nechakarees praatu par to, ka blogaa seezj un luudzat Dievinju, lai jaunajam hobijs nav F1..
Vismaz uz pirtiņu varēs mierīgi atnākt un netiks aptaisīts, kā tas bija, kad viņš tikai vienu reizi bija paciemoties... pa draugiem vēl tagad ng Armands Bergs plosās...
" Tad šodien sērfošana būs baigs izņēmums, jo Fotoblog forumā, tēmā par sevi, ir sērfojis un komentējis teju 20 reizes. Gan jau vakarā paraudās savām biedrenēm uz pleca tur."
un mārtiņroze zem segvārda Aitinaa sēž internetā: Pēdējo reizi fotOblog.lv: 13:29 03.02.2009
katraa zinjaa lai nu muusu fotokoleegja padaruutie/nepadariitie/sliktipadariitie darbi paliek vinja pasha zinjaa, bet vismaz bija duusha atdot savu kreeslu kadam citam, ja jau vinjsh tik slikts esot... lai gan pa moimu kaadam vinja koleegjim , tautaa paziistamam ar spaarnoto fraazi "nasing speshal" tur pirms vinja bija jaasezh sakot ka vairaak nedeeldees bikses silta kreeslaa.... a Rozes kungs vareetu vairaak bildes atnest.... tas taa , ja kas .
Nu nezinu - nākamais mazliet vairāk domās - vai tas beņķis ir tik ērts... Un vai tam arī nespīd tāds liktenis. Nekāds jau tīkamais tāds liktenis nav. Kaut kā tā sistēma ir jāmaina, pat ja Mārtiņš bija tikai marionete. Ja necīnīties pret sistēmu vispār, tad gala beigās atliek tikai pakārties. Manuprāt labāk iet bojā mēģinot sakārtot, nevis nosmokot no sistēmas atgāzēm... Visādā ziņā - veiksmi Māriņam foto lauciņā! Un nākamo viņa vietas izpildīāju mazliet veiksmīgāku. Tā teikt - jauna slota tīrāk slaukot...
Bet LTV1 19.30 raidījumā par kailfoto, psiholoģe ļoti labi noraksturoja šādus tipiņus. Brižam tiešām paliek viņa žēl. Interesanti būtu tomēr atmaskot viņa īsto seju... es foto pasaulē esmu atgriezies tikai 2 gadus atpakļ un daudzus nezinu , tāpēc man grūti spriest, par viņa īsto uzvārdu... netīšām var apvainot kādu labu cilvēku, sajaucot to ar šito.
palaidniex, papriekšu uz svaru kausiem jauzliek paveiktais (labie darbi ātri aizmirstās- džungļu likums), un tad nepaveiktais, bet uz otriem svariem katram svavi veikumi un neveikumi
kur tad palikuši optimisti?Paskatieties no pozitīvā viedokļa.Sistēma mainās,Mārtiņš būs pirmais ministrs,kurš demisionējis pēc tautas pieprasījuma(vēstures grāmatā vieta rezervēta,jo sadzirdēja tautu)Cilvēciskās īpašības nepazūd līdz ar amata zaudēšanu.Tauta ir sapratusi,ka tomēr var noteikt situāciju valstī,vēl būs jāsaprot,ka pašiem arī atbildība jāuzņemās. +haiduks- a Mozus pa tuksnesi tautu vadāja,bet vajadzēja olas izgriezt. un par pirtiņu arī taisnība,tagad Mārtiņš būs cilvēks parastais.
Haiduk - neviens nesaka, ka labo darbu nebija. Droši ka bija pa kādam lielākam, pa rieksavai mazāku! Tikai, ja zemniekam sāk smelties bankrots un izmisums pa mutu iekšā, tad laikam labie darbiņi ir bijuši nepietiekami vai būtiski mazāk par, nepadarīajiem labajiem darbiņiem... Te bija laba frāze - cik daudz reižu tīkamāk ministram būu diskutēt ar pārtikušu zemnieku, kas ar pārliecību un bez bažām raugās nākotnē... Tā teikt vēlreiz - cepuri nost, ka ir pieņemts šāds lēmums. Atbildību par nozari droši var turpināt uzņemties ZZS, bet šis bija ļoti cilvēcīgs solis, ko cilvēki atcerēsies. Spītība būu bijis sliktākais risinājums. Šo rindkopu drosi varat saprast kā manas personiskās skaļās pārdomas, bez jelkāda pamatojuma būt par patiesību...
palaidniex... beidzot!!! un tagaad padomā, shēma trīs etapi, kas būs PIRMJā laikā vainos veco NĀKAMO laiku solīs labot beigās kravā koferi... un visu šo laiku nebūs, kas veic īsto darbu, kur vēl pārņemšanas laiks Kaut kā nejūt bļaušanu pilsētā, firma pēc firmas bankrotē , atlaisti tiek strādnieki, bet īpašnieks saprot, ka naf bijis spējīgs vadīt uņēmumu, bet ZS ir uzņēmums. Viens bļāva par augstāko izglītību ministrijā, bet lai vadītu ZS, arī vajaag augstāsko izglītību vadīšanā )
neredzēju, bet jā, psihologi, tāpat kā iedzēruši biznesmeņi (lasīt "pilsoņi, kuri pa dzērumu uzdodas par biznesmeņiem") - ja ko saka, tad kā kulaks uz acs!
FOTOdurnis:" psiholoģe ļoti labi noraksturoja šādus tipiņus " Haiduk - vai nešķiet ka pašam derētu apmeklēt kādu speciālistu ? Citādi nesmuki kautkāsanāk. Nepalaid muti, citādi palaista mute pašu arī apvemt var.
STOP!!! tad tas:face-monkey:, par kuru raksta aitinaa esi tu ???
ZZS ir veidojushi koaliiciju, pienjemot visus leemumus kopaa peedeejo vairaaku gadu garumaa. Tas, kas ir noticis ar LV tagad, ir rezultats nepareizai valsts paarvaldishanai. Kaut arii daljeeji te vainojama paarlieku lielais postpadomiskaas domaashanas iipatsvars muusu valsts iedzivotaaju viduu, tomeer lielu dalju ir jaauznjemaas partiju vadiitaajiem. Un taada demisija neko nedod - viens noies no skatuves un atveers anglu valodas apmaaciibas firmu, otrs turpinaas fotografeet, treshais liks creedance radio shw vai citur, ceturtais brauks ar jahtu apkaart zemeslodei utt, bet valsts maksaas to visu gadiem ilgi. Valsts, kaa jau mineeju, ir tie 300-400 lielaakie uzneemumi, kuriem pakaartoti mazaakie, kas veido darbavietas, apgroza un pelna un maksaa nodokljus. Valsts ir soc.mazaak nodroshinaatie, pensionaari, beerni utt. Valsts ir neesoshais, bet veelamais vidusslaanis - pedagogi, medikji, tiesiibsargi, low&middle-end iereednji. Tieshi tiem visiem arii vajadzees to visu atmaksaat, valsts nespees attiistiities tik strauji kaa gribeetos, te paliks tie pashi low&middle end iedziivotaaji, klaat naaks iebrauceeji no citas pasaules, kam LV ir jauks atspeeriens uz attiistiitajaam valstiim. Pa to laiku taadi Rozes, kas ir partiju vaditaaji, cilveeki, kuriem ir jaaveido, jaaattiista valsts peec demokraatijas, droshiibas, tiesiskuma standartiem....vienkaarshi dziivos savaas savrupmaajaas kaut kur LV vai citur....kjers taurinjus vai iedegumu un savaa augstpraatiiba smiinees par to, cik veiskmiigi vinjiem izdevies izciiniit shkjiru ciinjaa uzvaru paar mazaak nekauniigajiem muusu valsts iedziivotaajiem. Jo viniem par iztikas minimumu sanaaks domaat un dzirdeet vieniigi radio vai tv, ja tajos nebuus ieviestas pozitiivisma kampanjas.
Iespeejams, ka kaads teiks, ka esmu skaudiigs uz dariitaajiem, kas tik veiksmiigi ir uz cita reekjina ieliidushi siltaa vietinjaa. Iespeejams daudzi manii pashaa, vai citos, kas kritizee koaliiciju, atradiis skeletus skapjos. Iespeejams, daudzi no lasiitaajiem vispar tik garus komentaarus nelasiis. Iespeejams, ka juus ikdienaa paarvietojaties no punkta A uz punktu B automobiiljos un neskatieties, kas notiek apkaart, neredzat nedz ubagus, nedz skumjas un izmisumu vecos cilveekos, kas tirgo par peedeejiem speekiem uzadiitos duurainjus, nepaarkaapjot lepnumu un neko vairs nevienam neprasot un pilniibaa zaudeejot ticiibu savai valstij, par kuras briiviibu 1991.gadaa visi tik loti priecaajaas. Iespeejamas ir loti daudzas versijas par tiem, kas sho te visu lasa, tomeer .... varbuut jums ir veerts reiz atveert acis, izpeetiit to, kas shajaa valstii ir peedeejo gadu garumaa noticis. Un redzeesiet, ka ZZS ir piedaliijusies visu valstisko leemumu pienjemshanaa, bet muusu daargais tik daudz piemineetais taa saucamais ministrs ir viens no partijas aktiivaakajiem darbonjiem, runaataajiem un vadiitaajiem.
Un tiiri taa - breinstormojot - Roze plaano iesniegt savu demisijas raxtu tikai treshdien, BET es uzskatu, ka Godmanis to neakceptees. Tas, peec buutiibas, ir jautaajums par koaliicijas sastaavu, jo Roze tak ir ZZS vadonis. Tas demisijas solis ir tikai triks acu aizmaaleeshanai. Vienigaa alternatiiva buutu iestudeets teaatris ar personas nomainju, kaa tas bija ar Kalviiti. Shobrid Roze ir zibensnovedeeja rindas galaa....
Un veel - shobriid valsts ir pienjeemusi ekonomikas stabilizacijas plaanu, ar visiem nosaciijumiem, pienakumiem pret naudinjas aizdeveejiem utt, ieliekot visur vajadziigaas vietaas likumiskas pieturziimes, kas faktiski noziimee, ka nedz Zatlers, nedz kads cits nevar sho valdiibu atsaukt, bet pashi vinji diez vai izmainiis veeleeshanu likumu, priekshveeleeshanu kampanju ierobezhojoshos teerinju griestus utt, taa kaa....daargais ministrs varees vien turpinat chatot, focheet kailas (jaaatziist - arii simpatiskas) meitenes/sievietes un kad garlaiciiba to maaks, tad pieversties valsts strateegiskajaam lietaam....:face-monkey:
nu, nu, nevajag jau paarspiileet ar taam fotolietaam uz visa shii dramatiskaa fona, nav jau tik melns, cik maalee. tautai ar gribaas kaadu nolinjchot, vismaz meegjina redz, ar "nasing speshal" nesanaaca i tur taas saknes par dzilju, a redz ar zemnieku laapstaam var liidz ZZS vadonim aizrakties
Andso-es arī pieņemu,ka tāds variants var notikt.Bet vēl man liekas,ka koalīcija un opozīcija ir sataisījuši daudz lielākus sūdus,nekā lielākā daļa spēj iedomāties.Tagad ar visiem spēkiem un metodēm tas tiek slēpts,bet ja paraugās vērīgāk uz notikumiem,tad ir redzamas ļoti daudz likumsakarības.Nu bet lai katrs atbild par saviem darbiem.