forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.09 23:36
 citēt
Atvainojiet mani par rupjību, bet aizpisiet savas mutes un klabināmlocekļus un lūdzu nerakstiet neviens šeit vairs neko. Pretīgi lasīt visas šīs diskutētājpuses. Paldies
Publicēts: 03.02.09 23:57
 citēt
dk1988:Atvainojiet mani par rupjību, bet aizpisiet savas mutes un klabināmlocekļus un lūdzu nerakstiet neviens šeit vairs neko. Pretīgi lasīt visas šīs diskutētājpuses. Paldies

a kas Tev liek kaut ko te lasiit? Tu mums liec aizp**t muusu mutes deelj savas
zinjkaares! aizej pavem, mozj pretiigums paaries. Luudzu! :face-angel:
ar peles kreiso taustinju vari klikot uz 100tiem citu diskusiju un biljzju
neviens nav vainiigs pie taa, ka lien tur, kur Tev izraisa.
Publicēts: 03.02.09 23:58
 citēt
FOTOdurnis:
Haiduks:vemt var.

STOP!!!
tad tas:face-monkey:, par kuru raksta aitinaa esi tu ??? :face-devil-grin:

Gribējās, gribējās Hailduksim ko atsp
laut pretīm bet nisanāca :face-devil-grin:

Kas tev durnīt nesanāca??? mēģini vēlreiz !!! SANĀKS , ja ne uz reiz, tad ar laiku .
Jauku, durnīt, tev naksniņu, lai nemoka lietuvēns!
Publicēts: 04.02.09 00:47
 citēt
Publicēts: 04.02.09 01:18 labots
 citēt
Komentars tvnetaa:

vladimirsPirms 58 minūtēmJa vēlaties lai Mr. Roze tiek “banots” no www.fotoblog.lvvarat mēģināt nejaušas sakritības rezultātā iegūto skaitļu kombināciju ievadīt savos tālruņos 29****** un palūgt kādu vārdā Maksims........

Elik... atsleedz nu mobilo, lai miegs saldaks. sviests...
Publicēts: 04.02.09 09:40
 citēt
mjaa...idiotu netruukst.
Publicēts: 04.02.09 09:44 labots
 citēt
versatile:Komentars tvnetaa:

vladimirsPirms 58 minūtēmJa vēlaties lai Mr. Roze tiek “banots” no www.fotoblog.lvvarat mēģināt nejaušas sakritības rezultātā iegūto skaitļu kombināciju ievadīt savos tālruņos 296***** un palūgt kādu vārdā Maksims........

Elik... atsleedz nu mobilo, lai miegs saldaks. sviests...

kā viss nez beidzās ? Šis gan ir idiotisms, ja nummurs īsts
Publicēts: 04.02.09 10:22
 citēt
NilsS, kāpēc domā, ka viss beidzies? Tas ir tikai sākums...
nav runa par sūdīgi rakstītu diktātu septiņu gadu garumā, bet cilvēku čakarēšanu...
bla, ko es esmu tik sliktu izdarijis, ka man tagad no savas kabatas jāsedz gan jaunā PVN gan akcīzes starpība...

Publicēts: 04.02.09 10:28
 citēt
kokete, ļoti labi. Bet tie ir tikai daži no komentētāju tipiem. gribētos tādu visaptverošu pilnīgu tipu iedalījumu kādreiz izlasīt. :)

"Tu esi idiņš" baigi sasaucās ar blogā kādu laiku aktuālo "Alloxa ir lohs", kur frontē PRET Alloxu bija Annirs, es, gan jau vēl kāds, neatceros. Bet nu, es neesmu pārliecināts, vai iemesls tam "Alloxa ir lohs" Anniram (vai man) bija zems pašnovērtējums. Acīm redzot ideja ir nevis tajā, ka viens vai otrs elements KĀDREIZ tiek pielietots, bet gan tajā, ka kāds no šiem elementiem tiek lietots vispārēji un faktiski visu laiku. Vai sapratu pareizi? :))
Publicēts: 04.02.09 11:16
 citēt
par demisijām- ja cilvēks atzīst, ka viņš ir SŪDĪGI strādajis, vai viņam ir TIESĪBAS saņemt ahūnās kompensacijas atstājot amatu BRĪVPRĀTĪGI? tas nav 'force majeur', tā ir apzināta aiziešana PĒC PAŠA VĒLĒŠANĀS. darba likumdošana neparedz kompensacijas šāda gadījumā, bet valsts amatpersonu likumdošana... Orvela "visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet cūkas ir vienlīdzīgākas" reālajā pasaulē...
Publicēts: 04.02.09 11:26
 citēt
:) njaa.. slava...

Shnirckis no shodienas taapat kljuust par ierindas biedru, taa kaa baigi neuztrauc. Paredzu, ka driiz naaks citi suudi un shie aizmirsiisies.

A telefons taapat publiski pieejams mekleejot NIC.lv domeena iipashnieku
Publicēts: 04.02.09 11:29
 citēt
petersonsphoto:par demisijām- ja cilvēks atzīst, ka viņš ir SŪDĪGI strādajis, vai viņam ir TIESĪBAS saņemt ahūnās kompensacijas atstājot amatu BRĪVPRĀTĪGI? tas nav 'force majeur', tā ir apzināta aiziešana PĒC PAŠA VĒLĒŠANĀS. darba likumdošana neparedz kompensacijas šāda gadījumā, bet valsts amatpersonu likumdošana... Orvela "visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet cūkas ir vienlīdzīgākas" reālajā pasaulē...

Artūr, vakar skatījies 100.pantu, kur Roze runāja par demisiju?
Tur jau tā lieta, ka Roze saka, ka viss kārtībā, viņš ir lieliski strādājis visu šo gadu garumā un patiesībā demisionē tikai tāpēc, ka vinam un viņa ģimenei draudēts.
Vai arī es nepareizi interpretēju vakar redzēto/dzirdēto?

Man tikai tad radās tāds naivs jautājums - kāpēc tad tie nabaga zemnieki tādos baros protestēja, ja viss ir labi un kārtībā? Šķiet, ka abas puses runā pilnīgi dažādās valodās...
Publicēts: 04.02.09 11:44
 citēt
VB:NilsS, kāpēc domā, ka viss beidzies? Tas ir tikai sākums...
nav runa par sūdīgi rakstītu diktātu septiņu gadu garumā, bet cilvēku čakarēšanu...
bla, ko es esmu tik sliktu izdarijis, ka man tagad no savas kabatas jāsedz gan jaunā PVN gan akcīzes starpība...

nē tak, es to rakstīju domājot par E naktsmieru :)
tas, kādas auzas tikai sāk plaukt mūsu valstī, redzams pat ar ļoti nebruņotu aci :)
Publicēts: 04.02.09 11:44
 citēt
Ievish, taapeec, ka taa nebija zemnieku ideja. Zemnieki ir tikai ierocis politiskajaas speeliitees!!!!!!! Tas pats arii par grautinjiem Vecriigaa. Tas viss tika noorganizeets ar dazhu "onkulju" rocinjaam!
Publicēts: 04.02.09 11:55
 citēt
dansiga:Ievish, taapeec, ka taa nebija zemnieku ideja. Zemnieki ir tikai ierocis politiskajaas speeliitees!!!!!!! Tas pats arii par grautinjiem Vecriigaa. Tas viss tika noorganizeets ar dazhu "onkulju" rocinjaam!

nogurušā balsī sacīja D kundze, ieraujot glāzi gardā un lētā leišu jogurtas, ar kuru pārpilni mūsu bodīšu apcirkņi
Publicēts: 04.02.09 12:12
 citēt
NilS, jogurtus es nelietoju;-ppp

kokete, KAADOS portaalos?!?! Es nedauzos rinjkjii - es uzticiiga blogam ;-ppp Man maxaa? He heee - vai peec sevis spried, ka sava viedoklja nevar buut un var tikai atgremot kaada cita viedokli, pie tam, ja tas samaksaa;-pppp
P.S> Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!
Publicēts: 04.02.09 12:23
 citēt
dansiga:NilS, jogurtus es nelietoju;-ppp

kokete, KAADOS portaalos?!?! Es nedauzos rinjkjii - es uzticiiga blogam ;-ppp Man maxaa? He heee - vai peec sevis spried, ka sava viedoklja nevar buut un var tikai atgremot kaada cita viedokli, pie tam, ja tas samaksaa;-pppp
P.S> Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!

varbūt tad vajadzēja sākt ?:)
Publicēts: 04.02.09 12:31
 citēt
NilS, ja Tu mani parliecinaasi, ka tas tieshaam ir dabiigs produkts un vajadziigs manam organismam - tad arii saakshu. Pagaidaam uzskatu, ka mana organismam shaads piena izstraadaajums nav nepiecieshams un ka tur ir pieteikami daudz visaadu kjiimisku piejaukumu ;-pppp
Publicēts: 04.02.09 12:44
 citēt
dansiga:Ievish, taapeec, ka taa nebija zemnieku ideja. Zemnieki ir tikai ierocis politiskajaas speeliitees!!!!!!! Tas pats arii par grautinjiem Vecriigaa. Tas viss tika noorganizeets ar dazhu "onkulju" rocinjaam!

Un dazhi "onkulji" apvārdo pusi LV zemnieku un tie kā tādi vientieši visi ar traktoriem pa nakti stundām ilgi brauc uz Rīgu...
Tu TIEŠĀM pati tam tici?!
Var izprovocēt saujiņu šaurpierainu jauniešu, kam tikai padod kaut ko sadauzīt un izdomelēt. Bet žēl, ka Tu tāpat domā par lielāko daļu latviesu tautas...
Publicēts: 04.02.09 12:45
 citēt
dansiga:NilS, ja Tu mani parliecinaasi, ka tas tieshaam ir dabiigs produkts un vajadziigs manam organismam - tad arii saakshu. Pagaidaam uzskatu, ka mana organismam shaads piena izstraadaajums nav nepiecieshams un ka tur ir pieteikami daudz visaadu kjiimisku piejaukumu ;-pppp

tam organismam noteikti netrūkst dažādu ķīmisku piemaisījumu :)
Publicēts: 04.02.09 12:46 labots
 citēt
nu nevarat rimties..................
a lielie sistēmas mainītāji uz referendumiem pagāšvasar gāja?
Publicēts: 04.02.09 12:50
 citēt
malacis, Maartinj!
beidzot pareizs leemums, tikai kaapeec Tev jau ntaas reizes to paluudza izdariit un tagad tikai saprati, ka taa vajag?
vareesi ar pilnu atdevi nodoties fotolietaam
Publicēts: 04.02.09 12:52
 citēt
aitinaa:nu nevarat rimties..................
a lielie sistēmas mainītāji uz referendumiem pagāšvasar gāja?

Jā, gāja.
P.S. Tu tieši tāpat nevari rimties visus pārliecināt, ka viss ir kārtībā, starp citu...
Publicēts: 04.02.09 12:52
 citēt
ievish, jaa - taa es domaaju, jo pie mums diemzheel tauta ir nostaadita taa ...... arii ar savu teevu "kasos", kad aizbraucu ciemos, ka vinjsh tic katram raxta galam aviizees, un staastu reaalus faktus, kaa ir dziivee u kaa tiek pasniegts aviizee. Un taa ir arii ar zemniekiem.

Nils, nu ja taa arii ir - prieksh kam man veel vairaak?;-ppp
Publicēts: 04.02.09 13:06
 citēt
dansiga:ievish, jaa - taa es domaaju, jo pie mums diemzheel tauta ir nostaadita taa ...... arii ar savu teevu "kasos", kad aizbraucu ciemos, ka vinjsh tic katram raxta galam aviizees, un staastu reaalus faktus, kaa ir dziivee u kaa tiek pasniegts aviizee. Un taa ir arii ar zemniekiem.

Arī mana ome tic visam, ko saka pa radio vai TV, bet viņai ir pāri 80. Es tomēr negribu norakstīt visu Latvijas tautu par galīgiem vientiešiem un arī no šīs pārliecības neatkāpšos. Arī esmu runājusi ar cilvēkiem, tai skatā lauciniekiem, kas netic visam, ko raksta avīzēs, bet domā ar savām galvām. Tas, ka cilvēki, kuriem katra diena ir darba diena, uz vairāk kā diennakti pamet novārtā savas saimniecības un dodas ar traktoriem uz galvasspilsētu nenozīmē, ka kāds viņus ir apvārdojies, bet gan to, ka valdības rīcība pēdējā mēneša laikā ir bijusi pēdējais piliens viņu pacietības kausā.
Un tāda ir mana pārliecība.
Publicēts: 04.02.09 13:13
 citēt
Interesanti, cik no te runātājiem ir zemnieki, vai ir bijuši zemnieki :) (ja tēvs, vai māte ir zemnieki, arī der , jo zin zemnieku problēmas)
Publicēts: 04.02.09 13:22
 citēt
ievish , es absoluuti nenoliedzu, ka mums daudz, kas nav kaartiibaa un nestaigaaju ar rozaa brilleem! es runaaju par vienu konkreetu gadiijumu. Un man nepatiik, ka cilveeku nomelno no galvas liidz kaajaam, pamatojoties tikai uz aviizhrakstiem.

Un taa jau ir - par politiku un ticiibu ir bezceriigi striideeties un pieraadiit otram savi taisniibu;-)
Publicēts: 04.02.09 13:30
 citēt
Haiduks:Interesanti, cik no te runātājiem ir zemnieki, vai ir bijuši zemnieki :) (ja tēvs, vai māte ir zemnieki, arī der , jo zin zemnieku problēmas)

Radi ir.
Publicēts: 04.02.09 13:32
 citēt
dansiga:ievish , es absoluuti nenoliedzu, ka mums daudz, kas nav kaartiibaa un nestaigaaju ar rozaa brilleem! es runaaju par vienu konkreetu gadiijumu. Un man nepatiik, ka cilveeku nomelno no galvas liidz kaajaam, pamatojoties tikai uz aviizhrakstiem.

Dansiga, tur jau tā lieta, ka runa nav TIKAI par avīžrakstiem, bet par reāliem faktiem un to, kas notiek "tur ārā", par ko šķiet lielākajai daļai valdības vīru un sievu nav ne mazākās jēgas.
Bet es negrasos Tevi pārliecināt par kaut ko nebūt, jo Tava ticība tam, ka mūsu tauta ir pēdējie vientieši ir tikpat stipra kā mana, ka - nav ;)
Publicēts: 04.02.09 13:39
 citēt
lkz---> Es te maz lasu, kas notiek, man vienkārši obidno, ka fotosaitā , uzmaucot lētu provokatorisku topiku jūs visi kā sūdumušas ap sūdu ganās... Es te labprāt ar lāpstu atnāktu un aiznestu to kakas kluci, bet man jau šīs sūdu mušas par to dzeļ :D :D hahahahaaa

kokete---> Drīkst par Tevi kaut ko pateikt? Es daudz neizteikšos par Tavu personību, to es beigās 3 vārdos aprakstīšu. Ar interneta pieredzi lielies... malace (vai malacis). Tiešām, laikam paspēji izskatīt visus manus komentārus līdz pēdējam un noteikt manu diagnozi, bet nedod dievs, ka pēc pēdējā komentāra izdomāji pateikt, ka es piederu vienai o 5 kategorijam... ni ni ni ... Nu tā nevar, nu... Garo komentāru , ceru, ka izlasīji, un ļoti labi redzēji, no cik skatu punktiem viņš apskatīts. Te jau man mēģināja mest acīs visādas drazas cilvēki, kuri neuzmanīgi izlasa to garo penterējumu (kurš steigā rakstīts un mazliet emocionāls) un nepievērš uzmanību, ka nolikta tur netiek tikai tauta (lai gan pārsvars uz to likts)... Nolikti tur tiek visi, pat mani pašu ieskaitot. Tak što neviena no Tavām (vai kkur pārkopētām) kategorijām neder. Jūs lielākoties apspriežat avīžu virsrakstus un visādas provokācijas, bet es aju godīgi aicināju iziet dzīvē... Nu mans kārtējais skats uz dzīvi bija ar negatīvu noskaņu (es neteikšu , ka visi tā dara) bet 2 pazīstami biezi zemnieki pažmotņičaļi iedot pa 200Ls grūtā brīdī, kad šiem jau plauka bizness... Pat neatcerējās, ka viņiem pār pa štuku tika dots palīdzībai... Lecīgi. Par šiem zemniekiem neņemos neko teikt. Es vienkārši godīgi pasaku - es vērtēju dzīvi tā, kā to redzu ar savām acīm un nevis kā to man pastāsta Ansis Bogustovs. Jūs norejat savus vecākus, kas tic visām blēņām TV, bet paši par TV saduļķoto vidi peraties. Ir, protams, cilvēki, kas arī uz dzīvi šeit skatās ar savām, nevis 100. panta acīm, bet tādu maz. Man īpaši nepatīk, ka mani paziņas bieži pie manis nāk pēc viedokļa, kuru jau sen zina no 100. panta, un neatkarīgi, k osaku, viņ ipaliek pie sava... Izskalotām smadzenēm...

Tu vari, koket, turpināt krāt savu interneta pieredzi. Es ceru, ka tev noderēs, bet neaizmirsti ielikt kādu bildi šeit, citādāk Tu fotoblogā bez bildes esi kā Latvijas iedzīvotājs bez pases. Pridaķeļs , kurā neviens neklausās, bet met uz sutkām , lai noskaidrotu personību. Un nekraties te visiem klāt kā tvnet.lv un delfu komentētājiem pieņemts, apgalvojot, ka viņi strādā cionisma aizsegā un lobē partijas, aizstāv Rozi , par to pretī saņemot Nikonu. Neizrādi tik dikti savu latvietīgo raksturu. Draņķība tāpat ir redzama. Nevajag to visiem pārspīlēti izrādīt. Aizkaitinātais klēpja šunelis. :)
Publicēts: 04.02.09 13:51 labots
 citēt
dkxyz - tavi centieni parādīt savu izcilo es ir tikpat nožēlojami, cik neinteresanti
tālāk par pirmajām pāris rindiņām nemaz nemēģināju tikt
Publicēts: 04.02.09 13:52
 citēt
Ja es būtu izcils, es jau sen reklamētos visapkārt pa šo blogu :D :D fleimotu visos topikos, kur var...
Publicēts: 04.02.09 13:58
 citēt
NilsS:dkxyz - tavi centieni parādīt savu izcilo es ir tikpat nožēlojami, cik neinteresanti
tālāk par pirmajām pāris rindiņām nemaz nemēģināju tikt

Es arī tikai caurskatīju uzrakstīto tekstu, un vienīgais, ko no tā piefiksēju, ir biežais burta T pielietojums. :D
Publicēts: 04.02.09 14:00 labots
 citēt
dk1988:Ja es būtu izcils, es jau sen reklamētos visapkārt pa šo blogu :D :D fleimotu visos topikos, kur var...

saņem sevi rokās :D un dari TO :D
Publicēts: 04.02.09 14:03
 citēt
NilsS:
dk1988:Ja es būtu izcils, es jau sen reklamētos visapkārt pa šo blogu :D :D fleimotu visos topikos, kur var...

NilsS atkal jau par TO :face-devil-grin:
Publicēts: 04.02.09 14:06 labots
 citēt
alvils:
NilsS:te]

NilsS atkal jau par TO :face-devil-grin:

'

kur ta nu atkal, jau trīs dienas pagājušas :D
i vobšče - vajag klausīties Freidonkolī un mugurkaula smadzenēs :D
Publicēts: 04.02.09 14:14
 citēt
NilsS, jau trīs dienas bez TĀ? :face-surprise:
Publicēts: 04.02.09 14:14
 citēt
tātad ar libido risini šos strīdus? muahahahaa....
Publicēts: 04.02.09 14:30 labots
 citēt
alvils:NilsS, jau trīs dienas bez TĀ? :face-surprise:

šķiet - vienreiz IR pienācis laiks noskaidrot - kas ir TAS :)
PS dk!@# - man ar tevi nekādu strīdu nav, nefantazē :)
Publicēts: 04.02.09 14:31
 citēt
Nu ko biedri tautieši, viens ministrs jau pieteica demisiju.. tagad vēl tik sarīkot pāris piketus, panākt pārējo ministru atkāpšanos... un uzleks mūžīgā saule un būs latvju tautai zelt un plaukt! :P - nožēlojami redzēt kā mediji rausta tautu kā lētas marionetes.. un ber ogles naida ugunī.
Galvenais turpiniet lasīt avīzi Diena, skatīties raidījumus, tādus kā "Nekā personīga" un klausīties Panu Kleksi!!
Īstenībā, palasot šo forumu, tiešām skumji paliek, ka cilvēki ne tikai valdību, bet viens otru jau sāk knābāt un izmest savu žulti..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15