ministrs ir kaut kāda minoritāte, ka viņš savu kāju nedrīkst spert ne blogā, ne rimi veikalā, ne kokā? savu darbu dara. bet ar ko brīvā laikā nodarbojas, kam gar to daļa?!
viens no ministriem fotogrāfs. nu tak, lieliski! savējais!
jeb arī latvju acs ir PĀRĀK skaudīga un nespēj sagremot to, ka "es arī esmu fotogrāfs, a ministr nē", žēl.
prasaas peec atvainoshanaas - kaa tajaa aniktdotee - kur peeteriitis pateica ka anninja ir mauka un vinjam lika atvainoties: anninja nav mauka!!! nu piedodiet... Tuuliit mums zemnieki paraadiis ko vinji par to visu domaa, tad shitais viss buus beernu shljupsti
Ja drope (čatošana) traucē darbam, jāmet darbam miers...)) Principā jau nebūtu jāpārmet cilvēkam, ka viņam darba laikā atvērts (un minimizēts) arī kāds blogs, lai kādā pīppauzē dažādībai tur ieskatīties. Arī es priecājos, ka valstvīri ir starp "mūsējiem" . Un arī es pašreiz esmu darbā, taču izsaukuma gaidīšanas režīmā un čatošana man netraucē pildīt darba pienākumus.
Taču ministram gan ir savādāk, sevišķi ja daudzi viņam pārmet neizdarību- derētu padomāt par stingrāku konspirāciju...
itkā jau nav ļauni - visi ministri un pat 2 premjeri ko man gods pazīt, ar kameru rīkojas švakāk - ja runā par tehnisko pusi, bet šitas gabals gan ir banaļņiks
alvils:Darba laikā Schnircks bieži manāms blogā? Ne taču.
nu es nezinu, bija tas darba laiks , jeb nē taču pa dienas laiku šad tad manīts ir...... un tas ir diezgan neslikti apmaksāts darbs, tomēr es teiktu - tautas labā ja te čato privātiestāžu darbinieki, kāda gan mums tur daļa, tā ir viņu un darba devēju lieta....
Jā , ko nu darīsim... ministrs jaf naf cilvēks... viņam viss sev jānoliedz, un kā vārda??? Wot tad mums būtu jāsūta zibeņi viņa virzienā, ja paliktu lielīgs un blogu aizmirstu!!!
Par lauksaimniecību... Roze vēl tai mājai tuvumā nebija, kad tika SAGRAUTA lauksaimniecība. Zemnieki dabuja zemīti, bet veikli darboņi pārstrādes uzņēmumus, un tirdzniecību... brīnos par zemnieku izturību, ka izvilkuši līdz šodienai.
Un tas, ka vinjam, piemeeram, ir veelo vakaru sapulces - par to jau vinjam briivdienas neviens nedod. Atlidojis vakaraa no Briseles piemeeram, skrien uz darbu, nevis uz maajaam - jo sakraajusies papiiru kaudze, kas jaaizskata. Un tad jau paraksim dziljaak ... vai tajaa briidii vinjsh neseedeeja lidostaa, kad redzeets blogaa? Vai arii gaidiijis kaadas sanaaksmes saakumu tepat LV, kameer sanaak visi nosebojushies. Ja vinjsh ir ministrs, tad vinjam jaastraadaaa 24 st diennaktii? Ka tik apd*** ... ek Juusss ....
pauliic, taapeec ka man riebj shitaas stulbaas braukshanas augumaa - ja jau ministrs - tad nedriikst ne to ne shito, plikas beibes nedriikst fotografeet, chatot nendriikst. Tad jau gjimene arii jaanoliedz - taa veel vairaak laika aiznjem ;-ppppp Un klausi tik vairaak tam, ko raksta zhurnaalisti - vinji tachu tautas kalpi un VISU tikai patiesiibu raksta ..... mhm ... vinji raxta taa patiesiibu, kursh pasuuta raxtu ((
dansiga:pauliic, taapeec ka man riebj shitaas stulbaas braukshanas augumaa - ja jau ministrs - tad nedriikst ne to ne shito, plikas beibes nedriikst fotografeet, chatot nendriikst. Tad jau gjimene arii jaanoliedz - taa veel vairaak laika aiznjem ;-ppppp Un klausi tik vairaak tam, ko raksta zhurnaalisti - vinji tachu tautas kalpi un VISU tikai patiesiibu raksta ..... mhm ... vinji raxta taa patiesiibu, kursh pasuuta raxtu ((
+++++
apriebies jau klausiities shitos "kriizes" nomociitos bljaaveejus. pakalja vieglaaka taa pat nepaliek, bet par to, ka visi slikti kliegt turpina
ne velti saka, ka katrai tautai ir tieši tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi varēsim amerikāniski pozitīvi smaidīt, kad mūsu mazbērni atdos pēdējos % no aizņemtajiem miljardiem
komentus nelasiiju, bet cilveeks vinsh ir, un ja ir hobijs, kapeec to neizmantot, pat arii darbaa laikaa? Pliko beibju fotograafeshanas piesieshana vispaar debiilisms, pofig, hobijs paliek hobijs.
Mēs gribētu cilvēkus bez hobijiem? Mēs gribētu ministrus bez cilvēcīgām īpašībām? Es noteikti nē!!! Katrā darbā var atrast kādu brīvu brīdi Un kas slikts, ja tas tiek izmantots hobijam?
Negribu nevienu aizstāvēt nedz nosodīt! Moš kā cilvēks - jams ir SUPERĪGS vecis! Nezinu nav personīgas pazīšanās Katram savi plusi un trūkumi. Tiesa tāpēc katram sava vieta. Ja cilvēks ir labāk fotogrāfs nekā ministrs (ja foto traucē ministrēt) - tad - welcome tu ze fotoamatieru pulciņš! un dod to beņķi citam, kam aizraušanās netraucē strādāt. Ja ar zemkopību viss patiešām būtu būtu bumbās - mūsu zemnieki moerīgi dzīvotu, strādātu, būtu pārliecināti par savu nākotni, saņemtu tādas pašas subsīdijas, kādas saņem angļu vai dāņu zemnieki, un nedemonstrētu savu tehniku uz šosejām - manispēc, ministrs var vispār darbā neierasties un reizi mēnesi aplūkot cik liela ir kontā ieskaitītā mēnešalga...
var jau gadīties, ka ar zemkopību lielāki sūdi, kā ar rūpniecību, medicīnu vai izglītību. bet šķiet Latvijā netrūkst ministru, kuri ko citu labāk par tiešo darbu pieprot (nu nevar būt, ka neko neprot!). tikai nav zināms, ko.
es darītu visu,lai nebūtu blogam šādas reklāmas un šī cilvēka pieminēšanas un noķengāšanas.... tikai tagad jau liekas,ka lavīna velas no kalna un ekas to nevar apturet un neko nedzird...
palaidniex:Negribu nevienu aizstāvēt nedz nosodīt! Moš kā cilvēks - jams ir SUPERĪGS vecis! Nezinu nav personīgas pazīšanās Katram savi plusi un trūkumi. Tiesa tāpēc katram sava vieta. Ja cilvēks ir labāk fotogrāfs nekā ministrs (ja foto traucē ministrēt) - tad - welcome tu ze fotoamatieru pulciņš! un dod to beņķi citam, kam aizraušanās netraucē strādāt. Ja ar zemkopību viss patiešām būtu būtu bumbās - mūsu zemnieki moerīgi dzīvotu, strādātu, būtu pārliecināti par savu nākotni, saņemtu tādas pašas subsīdijas, kādas saņem angļu vai dāņu zemnieki, un nedemonstrētu savu tehniku uz šosejām - manispēc, ministrs var vispār darbā neierasties un reizi mēnesi aplūkot cik liela ir kontā ieskaitītā mēnešalga...
Tev naktiis murgi neraadaas? nenaak pie Tevis izputinaatie zemnieki un neprasa, lai paskaidro kaapeec Tu (pirmaamkaartaam) un paareejie esi(at) zemkopiibu liidz bankrotam nolaidis? hobijs, Tev buutu jaastraadaa nelaime
martins_goncars:Tev naktiis murgi neraadaas? nenaak pie Tevis izputinaatie zemnieki un neprasa, lai paskaidro kaapeec Tu (pirmaamkaartaam) un paareejie esi(at) zemkopiibu liidz bankrotam nolaidis? hobijs, Tev buutu jaastraadaa nelaime
Atnāc pasaki to tieši, bez interneta.
Bez apvainojumiem, lūdzu!
Mārtiņš izteica reālu piedāvājumu, ja esi par mīkstu, lai pieteiktos "turi asti starp kājām"
ok, kur un kad? veciit neizaicini likteni -ja gribi parunaaties-pieej pie jebkura cilveeka kas Tev naak uz ielas pretii, paprasi vinjam, ko vinjsh domaa aizbrauc uz laukiem, kur tantes asaraam aciis skataas tv, paprasi vinjaam ko vinjas domaa par Tevi driiz Tevi un Tev liidziigos sodiis un sodiis Tevi tauta