forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 14:32
 citēt
Oskarz:Nu ko biedri tautieši, viens ministrs jau pieteica demisiju.. tagad vēl tik sarīkot pāris piketus, panākt pārējo ministru atkāpšanos... un uzleks mūžīgā saule un būs latvju tautai zelt un plaukt! :P - nožēlojami redzēt kā mediji rausta tautu kā lētas marionetes.. un ber ogles naida ugunī.
Galvenais turpiniet lasīt avīzi Diena, skatīties raidījumus, tādus kā "Nekā personīga" un klausīties Panu Kleksi!!
Īstenībā, palasot šo forumu, tiešām skumji paliek, ka cilvēki ne tikai valdību, bet viens otru jau sāk knābāt un izmest savu žulti..

iesaku dēļu terāpiju - atvēsināsies moš :face-kiss:
Publicēts: 04.02.09 14:33
 citēt
NilsS:
alvils:NilsS, jau trīs dienas bez TĀ? :face-surprise:

šķiet - vienreiz IR pienācis laiks noskaidrot - kas ir TAS :)
PS dk!@# - man ar tevi nekādu strīdu nav, nefantazē :)

:D:D:D
TAS vienmēr ir TAS
:D:D:D
Publicēts: 04.02.09 14:33
 citēt
NilsS:
alvils:NilsS, jau trīs dienas bez TĀ? :face-surprise:

IR TAS :)

Šobrīd un tagad?

p.s. piedod, vārdus ar mazajiem purtiem kaut kā nepamanīju...
Publicēts: 04.02.09 14:34
 citēt
Tak viss normāli, NilS... es nemaz nekurinos... jūtos labi. Prieks, ka Tu tāpat...

un prieks par kaklasaiti ar govīm.
Publicēts: 04.02.09 14:35
 citēt
alvils:
NilsS:]

IR TAS :)

Šobrīd un tagad?

p.s. piedod, vārdus ar mazajiem purtiem kaut kā nepamanīju...

IR :) laikam sapratāmies :)
Publicēts: 04.02.09 14:37
 citēt
NilsS, tādā gadījumā jāsecina, ka laikam Tevi TAS nemaz tik ļoti nesaisata, ja jau paralēli TAM vari arī čatot blogā. :face-crying:
Publicēts: 04.02.09 14:41
 citēt
alvils:NilsS, tādā gadījumā jāsecina, ka laikam Tevi TAS nemaz tik ļoti nesaisata, ja jau paralēli TAM vari arī čatot blogā. :face-crying:

vīri dara un neplātās ar TO :)
Alvils tikai čato par TO :D:D:D:D:D:D
Publicēts: 04.02.09 14:48
 citēt
NilsS:
alvils:NilsS, tādā gadījumā jāsecina, ka laikam Tevi TAS nemaz tik ļoti nesaisata, ja jau paralēli TAM vari arī čatot blogā. :face-crying:

hehe :D bet sāki taču Tu! :face-glasses:
Publicēts: 04.02.09 15:26
 citēt
kokete, kas tas par stulbu offtopiku par kaut kādu politiku muldēt?! mēs te par nopietnām lietām (par TO) spriedelējam...
Publicēts: 04.02.09 15:42
 citēt
kokete vnk nav sapratusi, ka teema vairs nav aktuaala, noriets etaps.
naak tik te un spamo te, fotoportaals(jau ieprieksh devu maajienus) nav prieksh Tevis.
vai arii aizmirsti par politiku un saac bildeet :)
Publicēts: 04.02.09 15:54
 citēt
vai vēl labāk - sāc bildēt TO! :face-devil-grin:
Publicēts: 04.02.09 16:01
 citēt
alvils:vai vēl labāk - sāc bildēt TO! :face-devil-grin:

viņš visur TO noliedz :D
Publicēts: 04.02.09 16:16
 citēt
alvils:
NilsS::

hehe :D bet sāki taču Tu! :face-glasses:

nav māksla sākt. Svarīgi ir kopā beigt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 04.02.09 18:45 labots
 citēt
dansiga:ar idiotiem nav jeegas striideeties ....
kāds jautrībnieks (kurš droši vien no malas kašķi vērojis!), pat ņēmies uz sevi to atbildību teikt: "ja Tu strīdies ar plānprātiņu, tad visticamākais, ka viņš dara to pašu!".
dansiga:... vinjsh tic katram raxta galam aviizees
saprotu, ka pensionārs nevar 2 avīzes pirkt. bet vairumā takš malo togo, ka rakstu gali 1 2.-am pretī runā, pat viena rakstu gala viens gals ar vidu un/vai otru galu bieži kontradikcijā.
dansiga:Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!
laimīgā!:face-smile:
NilsS:nav māksla sākt. Svarīgi ir kopā beigt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
sākt arī māksla un no tā, kā sāk, lielā mērā atkarājas beigšana. bet nu beigt lielāka māksla. kā citādi, ja ne kopā. smalki, ja daudzmaz reizē, bet vairumā gadījumu tas nav ļoti svarīgi.
Publicēts: 04.02.09 18:47
 citēt
haralds:
dansiga:ar idiotiem nav jeegas striideeties ....
kāds jautrībnieks (kurš droši vien no malas kašķi vērojis!), pat ņēmies uz sevi to atbildību teikt: "ja Tu strīdies ar plānprātiņu, tad visticamākais, ka viņš dara to pašu!".
dansiga:... vinjsh tic katram raxta galam aviizees

saprotu, ka pensionārs nevar 2 avīzes pirkt. bet vairumā takš malo togo, ka rakstu gali 1 2.-am pretī runā, pat viena rakstu gala viens gals ar vidu un/vai otru galu bieži kontradikcijā.
dansiga:Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!
laimīgā!:face-smile:
NilsS:nav māksla sākt. Svarīgi ir kopā beigt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
sākt arī māksla un no tā, kā sāk, lielā mērā atkarājas beigšana. bet nu beigt lielāka māksla. kā citādi, ja ne kopā. smalki, ja daudzmaz reizē, bet vairumā gadījumu tas nav ļoti svarīgi.

ja atkarājas, tad viss beidzas vēl nesācies :D
Publicēts: 04.02.09 20:31
 citēt
haralds, nav NEVIENAS neatkariigas aviizes!!!!!
Publicēts: 04.02.09 21:23
 citēt
dansiga:haralds, nav NEVIENAS neatkariigas aviizes!!!!!

ko nozīmē - neatkarīga, noformulē....
es zinu tādu vismaz vienu :)
deram, ja netici
Publicēts: 04.02.09 21:48
 citēt
taadu, kuru kads nesponsoree un speejiga raxtiit to, ko pashi zhurnaalisti domaa ... nevis to ko vinjiem liek
Publicēts: 04.02.09 21:50
 citēt
Schnircks:OKi, nav ko vilkt garumā- nākošnedēļa derēs runāt un DZIRDĒT gribošajiem? Kurš vakars?

A tu pastāstīsi, kā viss ĪSTENĪBĀ ir tajā politikas virtuvē, jeb tu pats arī tos galvenos čaļus nemaz īsti nezini, kas patiesībā nosaka visus procesus šajā valstī?
Publicēts: 04.02.09 21:52
 citēt
da ko schn zin? vinjsh tachu mazss siiks peshka lielajaa politikaa;-pppppppp un vinjam neviens neko nestaasta;-ppppp
Publicēts: 04.02.09 21:52 labots
 citēt
dansiga:taadu, kuru kads nesponsoree un speejiga raxtiit to, ko pashi zhurnaalisti domaa ... nevis to ko vinjiem liek

jā, tieši tā. Zinu vienu avīzi 100% kur paši žurnālisti ir īpašnieki :) ir aizdomas vēl par pāris izdevumiem
gribi derēt, jeb tāpatās cepuri publiski ēdīsi ?:face-monkey:
Publicēts: 04.02.09 21:53
 citēt
noteikti kkāds Mazpisānu laikraksts xD xD

.... piedodiet, nenoturējos :D :D :D
Publicēts: 04.02.09 21:56 labots
 citēt
....... piedodiet, nenoturējos :D :D :D

to vari teikt savām beibēm :D
Publicēts: 04.02.09 21:58
 citēt
dansiga:da ko schn zin? vinjsh tachu mazss siiks peshka lielajaa politikaa;-pppppppp un vinjam neviens neko nestaasta;-ppppp

Nu, tas skaidrs!

A kā tagad būs ar TO studiju? Krišjānis, cik saprotu, kursus tur gribēja lasīt un tā...?
Publicēts: 04.02.09 22:00
 citēt
nu nu kaapc lai taa studija nebuutu, ja vinja ir oficiali noiireet, ja ir liigums uttt? Ja schn to buutu uztaisijis negodiigi, kaa te daudzi uzskata ... tad jaut buutu vietaa;-ppppp
Publicēts: 04.02.09 22:12
 citēt
NilsS:....... piedodiet, nenoturējos :D :D :D

Tu esi tāds padonaks :D :D :D
Publicēts: 04.02.09 22:14
 citēt
dk1988:
NilsS:....... piedodiet, nenoturējos :D :D :D

Tu esi tāds padonaks :D :D :D

paldies, Tu arī mīlīgs zēniņš :face-kiss:
Publicēts: 04.02.09 22:16
 citēt
dansiga:taadu, kuru kads nesponsoree
:face-smile:
Publicēts: 04.02.09 22:20
 citēt
Haralds smaida?
Publicēts: 04.02.09 22:23
 citēt
haralds, ja es veel atcereetos, par ko es to raxtiiju ;-(
Publicēts: 04.02.09 22:36
 citēt
dk1988:Haralds smaida?
sure.
dansiga:haralds, ja es veel atcereetos, par ko es to raxtiiju ;-(

aizdomas, ka par avīzi/presi. ne vienā vien esmu strādājis un esmu bijis tuvās attiecībās ar tipeni, karroče, negribēs un/vai nevarēs 5000 cilvēki nopirkt tik dārgu avīzi. a mazāk bezmazvai nedrukā.
Publicēts: 04.02.09 22:36
 citēt
haralds:
dk1988:Haralds smaida?
sure.
dansiga:haralds, ja es veel atcereetos, par ko es to raxtiiju ;-(

aizdomas, ka par avīzi/presi. ne vienā vien esmu strādājis un esmu bijis tuvās attiecībās ar tipeni, karroče, negribēs un/vai nevarēs 5000 cilvēki nopirkt tik dārgu avīzi. a mazāk bezmazvai neņem drukāt.
Publicēts: 04.02.09 22:39
 citēt
Harald... a tie īpašnieki nav čomos ar partijām ,un vai nedod tur ziedojumus utt? :)

Paldies par smaidu :*
Publicēts: 04.02.09 23:08
 citēt
Schnircks, un ko tālāk? Man jau šķiet, ka tā demisija nebija īstais risinājums, bet... kurš gan spēj saprast (un pat, ja spēj, tad par to pārliecināt visus citus), kas ir pareizākais.... ek. Bet! Ko tālāk? :)
Publicēts: 04.02.09 23:09 labots
 citēt
dk1988:Harald... a tie īpašnieki nav čomos ar partijām ,un vai nedod tur ziedojumus utt? :)
Paldies par smaidu :*
esi velcoms. tas sen pagājis un avīze tika pasponsorēta, bet ne īpaši biezā kārtā un prodžekts nebija domāts ilgspēlējošais, vienkārši, ja kustētu arī bez pabalstīšanas un kādu kapeiku ienestu, tad jau ne-1 speciāli nepogātu ciet. ja izpirktu visu tirāžu un pa reizei kādu reklāmu ieliktu ne pa draugam (cjtobi sozdatj iljuziju), varētu knapi vilkt. dziesma un raidījums par to, ka nezināmā avīzē ne-1 reklāmas par bargu naudu neliek un bez reklāmām vai pabalstīšanas avīze nevar funicēt. ja nu tik lielā tirāžā, kādai i pirmajam nummuram nevar jaudāt kāpostu savākt.
Publicēts: 04.02.09 23:10
 citēt
alvils, a kas schnirckam cic atlikaas? gaidiit grautinju!?!?!?!?
Publicēts: 04.02.09 23:13
 citēt
nu un ko tagad ? Var padomāt , ka tie streikojošie zemnieki tagad ieliks kaut kādu savu cilvēku, ha ha ha...
Publicēts: 04.02.09 23:17
 citēt
dansiga:alvils, a kas schnirckam cic atlikaas? gaidiit grautinju!?!?!?!?

nēnu, es jau nesaku, ka viņš rīkojās nepareizi. man tikai šķiet muļķīgs iznākums. pie tam, bez nevienas pašas idejas par nākotni.
Publicēts: 04.02.09 23:17
 citēt
ImkaSm, nu bet - dabuuja ko girbeeja;-(((((( es tagad seezhu un smiinu un gaidu taalaakaas norises u briid, kad zemnieki no sajuusmas saaks bljaut, cik vinjiem beidzot ri labi!.............
Publicēts: 04.02.09 23:22
 citēt
dansiga:... zemnieki no sajuusmas saaks bljaut, cik vinjiem beidzot ir labi!.............
vai nu tik dumi būs, ka nepatiesību bļaus. a patiesība tā (ja vispār var!) necik drīz nevar īzrādīties esam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16