Oskarz:Nu ko biedri tautieši, viens ministrs jau pieteica demisiju.. tagad vēl tik sarīkot pāris piketus, panākt pārējo ministru atkāpšanos... un uzleks mūžīgā saule un būs latvju tautai zelt un plaukt! :P - nožēlojami redzēt kā mediji rausta tautu kā lētas marionetes.. un ber ogles naida ugunī. Galvenais turpiniet lasīt avīzi Diena, skatīties raidījumus, tādus kā "Nekā personīga" un klausīties Panu Kleksi!! Īstenībā, palasot šo forumu, tiešām skumji paliek, ka cilvēki ne tikai valdību, bet viens otru jau sāk knābāt un izmest savu žulti..
kokete vnk nav sapratusi, ka teema vairs nav aktuaala, noriets etaps. naak tik te un spamo te, fotoportaals(jau ieprieksh devu maajienus) nav prieksh Tevis. vai arii aizmirsti par politiku un saac bildeet
kāds jautrībnieks (kurš droši vien no malas kašķi vērojis!), pat ņēmies uz sevi to atbildību teikt: "ja Tu strīdies ar plānprātiņu, tad visticamākais, ka viņš dara to pašu!".
dansiga:... vinjsh tic katram raxta galam aviizees
saprotu, ka pensionārs nevar 2 avīzes pirkt. bet vairumā takš malo togo, ka rakstu gali 1 2.-am pretī runā, pat viena rakstu gala viens gals ar vidu un/vai otru galu bieži kontradikcijā.
dansiga:Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!
laimīgā!
NilsS:nav māksla sākt. Svarīgi ir kopā beigt
sākt arī māksla un no tā, kā sāk, lielā mērā atkarājas beigšana. bet nu beigt lielāka māksla. kā citādi, ja ne kopā. smalki, ja daudzmaz reizē, bet vairumā gadījumu tas nav ļoti svarīgi.
kāds jautrībnieks (kurš droši vien no malas kašķi vērojis!), pat ņēmies uz sevi to atbildību teikt: "ja Tu strīdies ar plānprātiņu, tad visticamākais, ka viņš dara to pašu!".
dansiga:... vinjsh tic katram raxta galam aviizees
saprotu, ka pensionārs nevar 2 avīzes pirkt. bet vairumā takš malo togo, ka rakstu gali 1 2.-am pretī runā, pat viena rakstu gala viens gals ar vidu un/vai otru galu bieži kontradikcijā.
dansiga:Pietiekami normaali pelnu, lai vareetu pati Nikonu atljauties nopirkt!
laimīgā!
NilsS:nav māksla sākt. Svarīgi ir kopā beigt
sākt arī māksla un no tā, kā sāk, lielā mērā atkarājas beigšana. bet nu beigt lielāka māksla. kā citādi, ja ne kopā. smalki, ja daudzmaz reizē, bet vairumā gadījumu tas nav ļoti svarīgi.
Schnircks:OKi, nav ko vilkt garumā- nākošnedēļa derēs runāt un DZIRDĒT gribošajiem? Kurš vakars?
A tu pastāstīsi, kā viss ĪSTENĪBĀ ir tajā politikas virtuvē, jeb tu pats arī tos galvenos čaļus nemaz īsti nezini, kas patiesībā nosaka visus procesus šajā valstī?
dansiga:taadu, kuru kads nesponsoree un speejiga raxtiit to, ko pashi zhurnaalisti domaa ... nevis to ko vinjiem liek
jā, tieši tā. Zinu vienu avīzi 100% kur paši žurnālisti ir īpašnieki ir aizdomas vēl par pāris izdevumiem gribi derēt, jeb tāpatās cepuri publiski ēdīsi ?:face-monkey:
nu nu kaapc lai taa studija nebuutu, ja vinja ir oficiali noiireet, ja ir liigums uttt? Ja schn to buutu uztaisijis negodiigi, kaa te daudzi uzskata ... tad jaut buutu vietaa;-ppppp
dansiga:haralds, ja es veel atcereetos, par ko es to raxtiiju ;-(
aizdomas, ka par avīzi/presi. ne vienā vien esmu strādājis un esmu bijis tuvās attiecībās ar tipeni, karroče, negribēs un/vai nevarēs 5000 cilvēki nopirkt tik dārgu avīzi. a mazāk bezmazvai nedrukā.
dansiga:haralds, ja es veel atcereetos, par ko es to raxtiiju ;-(
aizdomas, ka par avīzi/presi. ne vienā vien esmu strādājis un esmu bijis tuvās attiecībās ar tipeni, karroče, negribēs un/vai nevarēs 5000 cilvēki nopirkt tik dārgu avīzi. a mazāk bezmazvai neņem drukāt.
Schnircks, un ko tālāk? Man jau šķiet, ka tā demisija nebija īstais risinājums, bet... kurš gan spēj saprast (un pat, ja spēj, tad par to pārliecināt visus citus), kas ir pareizākais.... ek. Bet! Ko tālāk?
dk1988:Harald... a tie īpašnieki nav čomos ar partijām ,un vai nedod tur ziedojumus utt? Paldies par smaidu :*
esi velcoms. tas sen pagājis un avīze tika pasponsorēta, bet ne īpaši biezā kārtā un prodžekts nebija domāts ilgspēlējošais, vienkārši, ja kustētu arī bez pabalstīšanas un kādu kapeiku ienestu, tad jau ne-1 speciāli nepogātu ciet. ja izpirktu visu tirāžu un pa reizei kādu reklāmu ieliktu ne pa draugam (cjtobi sozdatj iljuziju), varētu knapi vilkt. dziesma un raidījums par to, ka nezināmā avīzē ne-1 reklāmas par bargu naudu neliek un bez reklāmām vai pabalstīšanas avīze nevar funicēt. ja nu tik lielā tirāžā, kādai i pirmajam nummuram nevar jaudāt kāpostu savākt.
ImkaSm, nu bet - dabuuja ko girbeeja;-(((((( es tagad seezhu un smiinu un gaidu taalaakaas norises u briid, kad zemnieki no sajuusmas saaks bljaut, cik vinjiem beidzot ri labi!.............