forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18
  11. 19
  12. 20
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.09 13:21 labots
 citēt
Eliks:Reāli šos visus sūdus var tikai kopā iztrebt. Vienotībā.

tā jau ir, bet būtu pavisam forši, ja tā biedrošanās nāktu no augšas.. pagaidām tas "team-works" tāds štruntīgs, it kā tauta cenšās, bet tai pašā laikā VIDs un PVD nekrofilijai ar dievas negrib teikt...

šitajā sakarā manas pleznas dreb, par to, kas notiks pavasarī, kad daudzu uzņēmumu iesniegtajos papīros atklāsies kaut kādi nesmukumi... nekas neliecina, ka VID būtu gatavs pievērt acis, kamēr grūtības nav galā..
Publicēts: 05.02.09 13:26
 citēt
Man ir bijis tas gods l/s izglītību iegūt, goves slaukt un traktoru dīdīt gan Latvijā, gan pāri okeānam. Mans secinājums - nav grūtāka un cēlāka darba, ka būt par zemnieku. Rezultātā esmu kļuvis par plānā galiņa urbēju- taustiņklabinātāju. Bet tāpēc es jebkurā laikā noņemu cepuri cilvēku priekšā, kas pēc 3 naktī pabeigtā darba uz lauka jau 6 ir kūtī, u.t.t u.t.j.pr.
Šis teksts, protams, būtu jāieraksta katra zemnieka bībeles pirmajā lapā:
Haiduks:

Ja lielais dievs PIENA PĀRSTRĀDES KOMBINĀTS nosaka cenu, tad brivajā tirgū nevainojiet ZM, un Rozi. Sen varēja atvērt savu kombinātu, un likt "lielajam dievam" bankrotēt, bet naudas tam bija :), paskati, kādi džipi, kādi traktori, un kādas mājas ir lielam vairumam protestētāju... tie naf nabagi!!! Un pilsētnieki- apskaužiet viņus, jūs tādas naudas nevarat atļauties tērēt SEV, kadas savām personiskajām vajadzībām tērē viņi, jo ir sajaukuši Zemnieku Saimniecības naudu ar personīgo naudu, kuras abas stāv nosacīti vienā kabatā.

Tie cilvēki strādā 24/24 nevis kā Tu, pilsētniek, labākajā gadījumā 7/24. Es teicu strādā, nevis imitē strādāšanu(kā es pašlaik). Tev ir kāda nojauta, cik laika un džipu(kuri laukos ir nepieciešami darbam, nevis izrādoties kā pilsētā) maksā piena kombināts? Par solijumiem par zelta dzīvi piena upes krastā ES visi ir aizmirsuši, vai ne? Bet zemnieki noticēja nākotnei un ielīda parādos. Bet, nav jau runa par tiem, kam ir parādi. Arī tos kam nav parādu, tie 11 santīmi piena naudas un pēkšņa piena noņēmēja atteikšanās no piena iepirkšanas ir cilpa kaklā.
Ieejiet kūtī. Tur dzīvo dzīvas radības, nevis gaļas kluči, ko jūs sastopat lielveikalā. Radības, kuras Tev skatās acīs, un kurām tu nepateiksi, ka rīt viņas ceļš ir uz kautuvi.
Šis teksts nav vērsts ne pret Mārtiņu, ne pret pārējiem tur augšā. Nesmu tur klāt bijis un nezinu, kas par ko ir atbildīgs. Teksts ir tiem, kam te klabinot taustiņus liekas, ka laukos viss ir labi, un zemnieki ir stulbeņi. Atvainojos , ka savā vecuma plānprātā nenoturējos un iejaucos jūsu skaistajā diskusijā. Kaut kā tā...
Publicēts: 05.02.09 13:26 labots
 citēt
PAR DŽIPIEM-.. tiešām, kā tas zemnieks tos laukus rudens un pavasara laikā izbrauc, kā lai bērnus no lauku nostūriem uz skolu dabū? Kam gan tad viņi vispār ir vajadzīgi.. ja ne mūsu zemniekam

Bobiks arī izbrauc tās pašas bedres un dubļus, bet maksā nejau 20 k, kā dažs labs džips, kas bija traktoru demonstrācijā manīts. Laba piezīme bija par to, ka, lai izbraukātu tos sliktos Šlesera nolaistos ceļus, vajadzīgs nekas sliktāks kā bumbers iks pīci. :)

za to Rīgas domes vīriņiem vajadzēja linkolnu ar navigātoru :)
laukos neesam muļķi, mācamies !:D
Publicēts: 05.02.09 13:38
 citēt
++++Andronkuls!!!
Bobiki ji..o!Atceros padomlaikos darba darīšanās vizināja ar tādu katru dienu.Bija divi,vienu ķīlēja,ar otru brauca.Nepārtraukti!Vācu kaprači kad bāzējās Saldū nopirka vienu.Teksts bija vienkārši perfekts, ko šie izspļāva :Jauns auto.Par veca cenu.Bet tā kā vecs!!! :face-devil-grin: Pieplusējam cik 452-rais rij degvielu ziemā.Ap 20 litri uz 100 km!!!
Kad celtnieki cementu ar Kaijaniem vadāja ,viss OK bija,maksājām flīžu licējam ministra algu nežagodamies,tagad redz zemniekam ar bobi jābrauc...
Publicēts: 05.02.09 13:49
 citēt
Bobis, protams, bija pārspīlējums. Punkts bija tajā, ka NEVAJAG zemniekam mašīnu, kas ir tādā vērtībā kā reti kuram pilsētniekam luxus brīvdienās izbraucamais vāgis. :) Ja esi kruts zemnieks, tik kruts, ka vari atļauties DĀRGU tačku, tad nesūdzies, ka TEV SŪDĪGI! Pārdod savu līmo un puse problēmu atrisināsies pašas no sevis!
Publicēts: 05.02.09 13:52
 citēt
Tālavieša ierosme ("Labāk uztaisiet vēsturē pirmo un vienīgo fotoplenēru kādā zemnieka sētā, sākot no rīta gaiļiem līdz vakaram. Tā sakot ikdienu un tad daudz kas taps skaidrāk."), IMHO ir gana interesanta. Tagad tikai jāatrod zemnieks, kas būtu ar mieru vienu diennakti savās mājās pieciest tādu dīkdieņu varzu :face-grin:
Publicēts: 05.02.09 14:01
 citēt
talavietis:
alvils:Bobis, protams, bija pārspīlējums. Punkts bija tajā, ka NEVAJAG zemniekam mašīnu, kas ir tādā vērtībā kā reti kuram pilsētniekam luxus brīvdienās izbraucamais vāgis. :) Ja esi kruts zemnieks, tik kruts, ka vari atļauties DĀRGU tačku, tad nesūdzies, ka TEV SŪDĪGI! Pārdod savu līmo un puse problēmu atrisināsies pašas no sevis!

-----------
Alvils, visiem nav paši krutākie džipi.
Visi nepirka vienā dienā savus džipus.
Katram dīlerim ir kaut kādā brīdī akcijas, kad tieši pie viņa ir visizdevīgāk pirkt auto.
Beigu beigās kādam pret to džipu bija prasības, lai var braukt arī uz teātri, citam vajadzēja tikai kastīti, lai āunu uz kautuvi aizvizinātu jeb degvielas mucu vestu.
Un galu galā, ir arī kruti zemnieki un es neuzdrošinātu viņus nosaukt par sliņķiem un salīdzināt ar NĪ spekulantiem. Lai vai cik viņiem nebūtu Brisele kāpostu iedevusi, jo lielo vairumu tā nauda aizgāja mēslu un vircas bedru betonēšanai...
Bet par to, ka traktori jauni un moderni, jāsaka, bet ko tad viņiem bija darīt? Mēģināt savākt pa daļām Belarusu?
Zinu, rietumnieki strādā stipri vecākiem, nemodernākiem traktoriem, bet tur jau tas fakts, ka tie pirka tos traķus pēc kara, vai ap 50 iem gadiem un tie traķi ir vēl joprojām funkcionējoši. Pats esmu tos Rietumos taustījis un remontējis.

Jāatceras, ka zemnieks nav kā profesija, bet tas ir dzīves veids un tajā iekšā ir visa ģimene.

Es taču nerunāju par VISIEM! :) Visi arī teļagalvas zārkā pa Rīgas centru nevazāja.
Publicēts: 05.02.09 14:15
 citēt
kokete:nepaarraksti to ko esi tikai lasiijis Jaunsudrabina graamataas

man vairāk tīk Kurts Vonnegūts

kokete:vai to visu aizvieto ar aldara alus padzeerieniem?

aldara jaunu toč nē! fuj! latviešiem vispār ir visnotaļ slikts alus, bet aldara ir viens no sliktākajiem.

kad ir nauda, izvēlos Jack Daniel's viskiju (nāk no Tennessijas, ASV). kad budžets mazāks vai gribās arī padzerties, ne tikai dzert, var arī kādu aliņu kādreiz (priekšroku dodu čehu un beļģu aliem, var jau arī kādu latviešu kādreiz, bet NE aldara). :) piena produktus bieži vien izvēlos drīzāk leišu, nevis latviešu, JO LĒTĀK.
Publicēts: 05.02.09 14:19
 citēt
Tālavieša ierosme par dienu lauku sētā ir perfekta !
tad toč daži te nemurgotu par lauku rausējpapiem
Publicēts: 05.02.09 14:32
 citēt
piesakos uz diennakts pleneeru zemnieka seetaa!;-)
Publicēts: 05.02.09 14:38
 citēt
dansiga:piesakos uz diennakts pleneeru zemnieka seetaa!;-)

es arī :)
Publicēts: 05.02.09 14:59 labots
 citēt
andronkuls:Man... Šis teksts, protams, būtu jāieraksta katra zemnieka bībeles pirmajā lapā:
Haiduks:

Ja lielais dievs...

Tie cilvēki strādā 24/24 nevis kā Tu, pilsētniek, labākajā gadījumā 7/24. Es teicu strādā, nevis imitē strādāšanu(kā es pašlaik). Kaut kā tā...

(necitēju tavu visu garo)
Paskati, kuram, un liekās vienīgajam Valmieras rajonā piederēja Jelgavas cukurfabrikas akcijas un bija reālas cukurbiešu nodošanas kvotas :D, kuram pie kartupeļu novākšanas un šķirošanas strādāja ap 20 pāru roku visu rudeni, kurš 2 mēnešu laikā izpārdeva 20 govju ganāmpulku tikai tāpēc, ka nebija kārtības piena pieņemšanā. :D
:) togad kartupeļus nevarēja nodot par 2.5 saņi, bet man bija ap 20 ha ar partikas tupeņiem.
Vienīgie, kuri turēja vardu, kuru bija devuši, bija Ajojas cietes un Jelgavas cukur ražotāji!!!
Tas viss bija 7 gadus atpakaļ, reizē Mārtiņa stāšanos amata.
Apnika tēlot varoni un strādāt 24/24 :) un rakstīt savas bībeles pirmo lapu. Izlēmu būt parasts cilvēks.
Mēneša laikā visu izpārdevu un uz Rīgu, pat kvotas (papīra gabals, ka vari nodot bietes) pārdevu, par sertifikātiem iegādātās C-fabrikas akcijas pārdevu par pilnu summu, bet kādas tur bija RINDAS Jelgavā pie pārdošanas , kas pārdeva savas akcijas... un šī ražotne nonāca viena grupējuma rokās, un liktenis tai bija izlemts.
To visu darīju Andronkul, lai varētu imitēt strādāšanu, un imitējot varēju IZSKOLOT bērnus, un nostādīt savu dzīvi, ka man VAIRS naf kredītsaistību... bet tur bija... pirmos kreditus paņēmu ap N-00000 noticot mūsu ZINĀTNIEKU ieteikumiem, bet izrādījās, ka viniem tos darbus vajag disertācijām, nevis Latvijas nākotnei.
Un tagad nevajag teikt, ka tikai tagad zemniekiem ir slikti ...VISU LAIKU IR BIJIS SLIKTI un zemkopības ministrija visu laiku IR CENTUSIES atvieglot zemnieku dzīvi (kad biju zemnieks, arī man tika daudz dots!!! ), bet valsts kopējā politika tai to neļāva. Tagad ZM ministrijai neļauj strādāt paši zemnieki, kuru protesti ir PAREIZI, bet naf vērsti pareizā virziena!!!
Vajadzēja nevis gāzt Rozi, bet uzaicināt kopā ar ministrijas darbiniekiem kopējā gājienā kolonas priekšgalā un vērsties kopējā frontē pret valsts politiku saistībā ar zemniekiem - tad būtu ieguvēji!!!
Kad un kurā laikā ZM ir jutusi zemnieku atbalstu :D ???
talavieti, vienmēr ņemot ir jāsaprot, ka būs jāatdod!!! un dārgie, jaunie džipi tika ņemti ar domu, ka amortiācija mazina peļņu, un 40% gadā no dzipa cenas ir krietna summa :), bet braukt var arī atbilstošā cenā nopirktu mašinu :)
Publicēts: 05.02.09 15:12
 citēt
Mono:Ja tur buus pusplikas slauceejas tad es arii :face-grin:

Vari savējās "slaucējas" paņemt līdz un pielikt pie govīm! ;)
Publicēts: 05.02.09 15:14
 citēt
:face-devil-grin:Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) zemkopības ministra amatam piedāvā SIA "Piebalgas alus" valdes priekšsēdētāju Jāni Dūklavu.

Uzņēmējs patlaban nav nevienas partijas biedrs, aģentūrai LETA sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Brigmanis teica, ka par ZZS piedāvāto kandidātu tagad tiek gaidītas lauksaimnieku atsauksmes, kā arī tiek skaidrots, vai viņam nebūs ierobežojumu saņemt pielaidi valsts noslēpumam, kas ir obligāta valdības locekļiem.

Gan "Zemnieku saeima", gan arī Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome ir informēta par potenciālo zemkopības ministra amata kandidātu. ZZS vēlas uzklausīt lauksaimnieku organizāciju viedokli par zemkopības ministra amata kandidātu - ja kandidāts tās neapmierinās, partija meklēšot citu.

Dūklavam ir 57 gadi.

Kā liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija, patlaban viņam pieder kapitāldaļas SIA "Piebalgas celtnieks" - 5%, SIA "Tondo" - 87,83%, SIA "Piebalgas alus" - 38%, SIA "Seldijs" - 99,06%. Tāpat viņš ir Jaunpiebalgas Mednieku un makšķernieku biedrības biedrs.

Dūklavs ieņem amatus SIA "Seldijs" - valdes loceklis, Latvijas Alus darītāju savienībā, Alus un dzērienu iepakojuma savienībā - valdes loceklis, SIA "Piebalgas alus" - valdes priekšsēdētājs, SIA "Tondo" - valdes loceklis.

Savulaik viņš bijis Latvijas Alus darītāju savienības prezidents, kā arī Dūklavam piederējušas AS "Strenču mežrūpniecības saimniecība" akcijas.

Līdz 2005.gada vasarai Dūklavs paralēli darbam "Piebalgas alū" bija arī alus darītavas AS "Kimmels Rīga" ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs.

SIA "Piebalgas alus" reģistrēta 1998.gada janvārī, uzņēmuma pamatkapitāls ir 230 900 lati. Kompānijas valdē darbojas arī Andris Deniņš, Ināra Dūklava, kā arī Pēteris Micāns, savukārt kapitāldaļas bez Dūklava pieder arī zemnieku saimniecībai "Kalna-Brici" - 13% un SIA "SD Invest" - 49%.

Dūklavs vecākās paaudzes iedzīvotājiem atmiņā būs palicis no Anša Epnera dokumentālās filmas "Četri meklē miljonu", kurā viņš kopā ar trim studiju laika domubiedriem - Pēteri Micānu, Ivaru Vilku un Robertu Dilbu - pelnīja miljons rubļus, lai no parāda glābtu Cēsu rajona topošo kolhozu "Piebalga", kas izveidojās no kolhoziem "Kopsolis" un "Oktobra rīts".

uz priekšu- varat izteikties tagad par šo kandidātu:):):face-devil-grin:
Publicēts: 05.02.09 16:03
 citēt
"uz priekšu- varat izteikties tagad par šo kandidātu:):):face-devil-grin:"

Nu kad viņš ieliks kādu savu bilžu fotoblogā, tad arī varēs izteikties :face-grin:
Publicēts: 05.02.09 16:09
 citēt
Rihtīgs vecis!!!, pazistu, bet neesmu viņa paziņu lokā... pēc draugiem.lv parauga mana bērnības drauga draugs :)
Bet esmu PRET rihtīgu veču atdošanu satracinātam pūlim saraustīšanai . Pēc visa ko redzēju un dzirdēju, mūsu zemnieki naf viņu pelnījuši :D:D:D
Publicēts: 05.02.09 16:19
 citēt

Tur būs pusplikas slaucamās
Publicēts: 05.02.09 16:26
 citēt
Aitinaa Tu strādā ZM par PR speciālistu?J.Dūklavs vēl nav teicis,ka piekritīs piedāvājumam iet vilku barā.
Publicēts: 05.02.09 16:27
 citēt
Baigā ņemšanās te ar zemniekiem. Tik gribas pajautāt ar ko zemnieku bizness ir labāks par pilsētnieku biznesu, ka tas ir īpaši jāatbalsta? Pie piena iepirkumu cenām gan jau ka ir vainīgi paši zemnieki, radot pārprodukciju. Cenu parasti tirgū nosaka piedāvājums un pieprasījums. Kāds nu tas ir -- tādas arī tās cenas.
Publicēts: 05.02.09 16:30 labots
 citēt
:face-grin:Ekoists- ne:face-grin:ea nestrādāju.

naivi gan jūs esat- ko tad viņam vajadzēja teikt- jā, jā , jā jau skrienu uz vakanci.
Tāpat jau nories kā suni.

A es nebiju pamanījusi, ka te pa bildem kāds interesējas- man likās, ka Schn saplosa. Kļūdos???:face-grin:
Publicēts: 05.02.09 16:33
 citēt
ak34:Baigā ņemšanās te ar zemniekiem. Tik gribas pajautāt ar ko zemnieku bizness ir labāks par pilsētnieku biznesu, ka tas ir īpaši jāatbalsta? Pie piena iepirkumu cenām gan jau ka ir vainīgi paši zemnieki, radot pārprodukciju. Cenu parasti tirgū nosaka piedāvājums un pieprasījums. Kāds nu tas ir -- tādas arī tās cenas.

ar to labāks, ka kaut kas taustāms tiešām tiek radīts, nevis pārpirkta kaudze dzīvokļu, piemēram
Publicēts: 05.02.09 16:41
 citēt
aitinaa, kļūdies :) blogā bilde pirmā vietā, tad tikai plezīrs un spams :D:D:D
saiskaiti plosītājus, diez vai no lielās bloga tautas 6 sanāks, nu 7, bet toties diezgan cītīgi vieni un tie paši ,... NilsS un Maris neskaitās pie plosītājiem, viņiem svarīgs ir latgaļu efeks... ka tik kaujās , tur es arī pabļaustīšos, uzmundrināšu :D

ak34:Baigā ņemšanās te ar zemniekiem. Tik gribas pajautāt ar ko zemnieku bizness ir labāks par pilsētnieku biznesu, ka tas ir īpaši jāatbalsta? Pie piena iepirkumu cenām gan jau ka ir vainīgi paši zemnieki, radot pārprodukciju. Cenu parasti tirgū nosaka piedāvājums un pieprasījums. Kāds nu tas ir -- tādas arī tās cenas.

+++
un dotācijas plānotās precīzi saņem, bet visu laiku liekās par maz, un pat ādu pirms vešanas uz Rīgu aiz gaunerīguma no galvām novilka.
Publicēts: 05.02.09 16:51
 citēt
NilsS:

ar to labāks, ka kaut kas taustāms tiešām tiek radīts, nevis pārpirkta kaudze dzīvokļu, piemēram

Ja nebūtu pārpircēju, buksētu jauno dzīvokļu celtniecība un ciestu celtnieki :) Cik simti dzivokļu celtniecības projektu tagad naf apturēti, un uzreiz pasakaini ceļās īres cenas... NilsS sekli domā:)
Publicēts: 05.02.09 16:52
 citēt
1. AS «Valmieras piens» (VP) īpašumā ieguvis ar bijušo Tautas partijas līderi Andri Šķēli saistītais uzņēmējs Edgars Šķenderis. VP sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Peļņika aģentūru LETA informēja, ka līdzšinējam īpašniekam pastarpināti piederošo uzņēmuma akciju kontrolpaketi iegādājusies investīciju sabiedrība «INPO 7». «INPO 7» vienīgā īpašniece ir SIA «Privāto aktīvu pārvalde», kas savukārt pieder Šķenderim. Viņš ir Šķēles uzņēmuma SIA «Uzņēmumu vadība un konsultācijas» (UVK) rīkotājdirektors, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» dati. Pārmaiņas notikušas arī VP kontrolpaketes īpašnieces SIA «Vidzemes Piena grupa» (VPG) un VPG lielākās īpašnieces AS «Rūjienas Piensaimnieku biedrība» (RPB) vadībā.
Par VPG valdes locekli kļuvis Jānis Vabulis, bet par valdes priekšsēdētāju - ar Šķēli saistītais uzņēmējs un UVK rīkotājdirektors Edgars Šķenderis.Par VPG padomes priekšsēdētāju kļuvis Harijs Krongorns, par padomes priekšsēdētāja vietnieci - Madara Šķēle, bet par padomes locekli - Kļaviņa.

Uzņēmējs Edgars Šķenderis viņam piederošo uzņēmumu SIA "Privāto aktīvu pārvalde" (PAP) pārdevis bijušā Tautas partijas līdera Andra Šķēles dzīvesbiedrei Kristiānai Lībanei-Šķēlei un meitām Madarai Šķēlei un Anetei Šķēlei-Pētersonei, lai piesaistīt papildu ieguldītājus, pārstrukturizējot PAP un palielinot uzņēmuma kopējā investīciju portfeļa vērtību.

PAP ir pastarpināta Latvijas lielākā piena pārstrādes uzņēmuma AS "Valmieras piens" (VP) kontrolpaketes īpašniece. Šī gada jūnijā PAP nonācis SIA "Sabiedrība privātajiem ieguldījumiem" (SPI) īpašumā, kuras daļas pieder Šķēles sievai un meitām.

Valmieras piens razho savu produkciju izmantojot importeeto piena puulveri.....tas taa...par atbalstu piensaimniekiem, ko vareetu buut sniegushi TP koaliicijas partneri ZZS, ja vien TP nebuutu Shkjeeles radiitaajs un tam nepiedereetu VP.

2. knab.gov.lv...

2002.gadaa Jaanis Duklaavs ziedoja TP 3000Ls, tas ir redzams KNAB ziedotaaju lapaa....
Publicēts: 05.02.09 16:54
 citēt
Par tām dotācijām un Rozi ir tā, ka ja Roze būtu labāks ministrs zemnieki vienkārši ar labākiem traktoriem brauktu šonedēļ protestēt.

Savukārt par to kas ko ražo un cik vērtīgu, var ilgi un dikti strīdēties: te nesen bija pētījums, ka Latvijā ražotā pārtika un piens tai skaitā vairākās kaitīgās vielās pārsniedz normas. Ievestā pārtika ir mazāk kaitīga. Arī ražošanas izmaksas ir lielas, jo pie mums ir ļoti daudz mazo saimniecību, kas vienkārši nevar būt rentablas un konkurēt ar lielajām. Tad nu jautājums -- vai mums vajag piemaksāt par to, ka maza daļa sabiedrības grib nodarboties ar hobiju, kas saucas lauksaimniecība.
Publicēts: 05.02.09 16:54 labots
 citēt
ak34:Baigā ņemšanās te ar zemniekiem. Tik gribas pajautāt ar ko zemnieku bizness ir labāks par pilsētnieku biznesu, ka tas ir īpaši jāatbalsta?

tad. kad visa šitā iekārta juks un bruks, visiem būs pajāt kādas mēbeles spēj saražot vai cik apģērbus noandelēt.. nebūs pašiem sava fūda, varēsim par Latviju aizmirst... nevar pieļaut, ka mūsu piena pakās iebērtais ķīnā ražotais pulveris kļūst par normu, jo vienā jaukā brīdī _tīri teorētiski_ var gadīties, ka mums nebūs par ko to pulveri pirkt....

disclaimeris: tie ir tikai mani sapņi un nekādu krahu nesolu
Publicēts: 05.02.09 16:55
 citēt
govis točna būs bez tesmeņturiem!
Publicēts: 05.02.09 16:57
 citēt
Vislabākais ir banku bizness,tur nav vajadzīgi nemieri un protesti,lai saņemtu atbalstu daudz lielāku par visiem pārējiem.Nav nekas jāražo,tikai jāraksta cipari(nauda naudu neražo)No procentiem,kurus pievieno bankas,naudas vairāk nekļūst,tā tiek kādam atņemta,tā kā inflācija ir normāls process.Vēl labs bizness ir nodokļi,ne jau velti daudzi tā raujas tikt pie to noteikšanas un sadales.Bet vēl labāk,ja tos abus apvieno.Jaunā $$$$ reliģija darbojas pilnā sparā,kaut gan jūtams jau noriets.
Publicēts: 05.02.09 17:10
 citēt
Ak34-zini pie kā nonāk dotācijas netiešā veidā?Latvijā ir tikai dažas firmas,kuras apgādā lauksaimniekus ar piena vadiem,tīrīšanas līdzekļiem un citām nepieciešamajām lietām,lai saņemtu atbalstu,līgums jāslēdz tieši ar tām,bet tur cena govju stāvvietām,kā no zelta gatavotām,tīrīsanas līdzekļi-viskija cenā.Un tas tiešām nenotiek bez ministru ziņas.
Publicēts: 05.02.09 17:13
 citēt
AndSo, izlabo savu postu, aizvāc lo linku, visu foruma lapu sačakarēji!
Publicēts: 05.02.09 17:27 labots
 citēt
FOTOdurnis:Būtu man trahtors es ... ... Maximu noslaucītu no zemes virsmas. :):face-devil-grin:
un kur es pēc tam lēti pirktu viegli iemaitājušos zakusonus?
alvils:dansiga cenšās izcelt to, ka viņai kaut kas kopīgs ar ministru. :)
ne viņai vien. bet jā, tas nepiederas pie bontona. es takš, par provi, neplātos ar savām smalkajām pazīšanāmies. to, ka ar diviem minprežiem esmu kopā skolā gakis, vispār ne-1-am nestāstu.
Publicēts: 05.02.09 17:35
 citēt
Beidziet plēsties... kapitālisma likums ir , ka izdzīvo tas, kas māk savu pārdot, un laps piemērs Bilss, kurš mācāja uztaisīt un pārdot tukšumu, pie kura mēs visi tagad sēžam :) un bija pasaulē bagātākais cilvēks ar impēriju Microsoft.
Pieslaukt grāvi pilnu lielu māku nevajag, māku vajag, lai nebūtu jāslauc grāvī.
Un lai nestāsta anekdotes- tirgu izlejamais piens līdzīgā cenā , kā veikalā jaf skaisti iefasētais, būtu pa 30 saņiem, kādas rindas būtu... daudzkur vainīga zemnieku tuvredzība, aklums,
Publicēts: 05.02.09 18:01
 citēt
a tas, ka savos strupos tekstos nesu pieminējis nevienu tēmu par kurām tu (itkā atbildot) izplūdi histēriskā caurejā -tev neliekas dīvaini?

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.02.09 18:08
 citēt
Haiduk, Tev ir sabojaajies horizonaalais taimkods.
Publicēts: 05.02.09 18:52
 citēt
AndSo:Haiduk, Tev ir sabojaajies horizonaalais taimkods.

Labi, ka septiņi gadi atpakaļ sabojājās un sapratu, ka ar dzīves stilu ir par maz, ir jāmāk pārdot muskuļus, produkciju, smadzenes :D , bet palika vertikālais un varēju izvilt sevi virs ūdens :D
un man naf pie nodīrātām galvām jāstāv :):):)
Mari, tu sen vairs man neliecies dīvains, pierod pie visa.... :D
Publicēts: 05.02.09 19:06
 citēt
Mūspusē zemnieka sapnis ir pikaps! Četrvietīgs, normālu kasti, abi cietie tilti, ne jau parketa džips. Lielie rati un klīrenss vien ko nav vērti!
Par finansēm. Nepatīk man tas viss! Tagad jādala nauda. Cik kuram dos? Kuri dalīs? Kuri dalītājus kontrolēs? Nesena pagātne aizmirsta, G-kredīts u.c.?
Vai vienkāršāk nav zemniekiem (visiem) atcelt nodokļus? Pienu izslauks, ruksi, kartupeli izaudzēs. Sakooperēsies un paši arī pārdos. Kā tur bija Zvejnieka dēlam ar lašiem, uzpircējiem un savu ledus pagrabu...
Publicēts: 05.02.09 20:03
 citēt
kokete:nezinu kaa prieksh ak34 bet prieksh daudziem citiem kiiniesi skaabo kreejumu un rupju maizi nekad nerazhos

vajag biskji padomaat ko gribas muldeet taapat vien it kaa dziivotu uz meeness

latvietis uz jebkuru nelogiskumu speejiigs :D

Tu aizpogā ķīniešu kreklu jo lalviešu šūto vairs naf :),
divus pārus kurpes reizē neuzvilksi...
bet tevis pieminētie ķīnieši visu pasauli ir pārpludinājuši ar savu produkciju... tikai apskaust un mācīties.
Jūrmala ir mirusi kurortpilsēta stulbu iedomu dēļ, krievijas tirgus ciet... tik par stulbu... bet priecājamies, nolikām krievus pie vietas, bet izrādās, ka šie no škandelmakeriem pat šprotes nepērk ... un arī zvejnieki kaput. $, eiro nepazīst valstu robežās, bet latu iemācījām tikai līdz robežai iet :D
Eiropai mēs vajadzīgi kā vieta noieta tirgum, vietai uz pasaules, kur vardītes lec un stārķi dzied, un mūsu ražošana viņiem naf vajadzīga, un par to liecina dažādās eiropas dotācijas dažādās valstīs..
Publicēts: 05.02.09 20:13
 citēt
kokete:nezinu kaa prieksh ak34 bet prieksh daudziem citiem kiiniesi skaabo kreejumu un rupju maizi nekad nerazhos

vajag biskji padomaat ko gribas muldeet taapat vien it kaa dziivotu uz meeness

latvietis uz jebkuru nelogiskumu speejiigs :D

Daudz ķīniešu pazīsti? Tā ir viena gudrākajām un strādīgākajām nācijām. Ja mēs, tai skaitā liela daļa zemnieku tik daudz strādātu, nevajadzētu taisīt visādas akcijas ;)
Publicēts: 05.02.09 20:38
 citēt
Haiduk, manupraat, taas veertiibas, ko propogandee koaliicija, kas LV ir ievedusi dziljaa.... ir arii Tavas veertiibas, jo, peec komentariem spriezhot, Tu uzskati, ka sliiceeja glaabshanaas ir pasha sliiceeja probleema. Un savas labaakas dziives vaardaa ir jaanomiida vaajaakie. Dziivnieciski. Sekli. Un veel ar to lepoties... Nez. Mosh uzcel sev un rozhveidiigajiem pieminekli? Lai spilgtaak pasviitrotu savu "dariitaaju", bet pilniigi antivalstisko domaashanu.

Zini, kas ir valsts? Valsts ir fizisku un juridisku subjektu sisteema, kas ieklaujas noteiktaa geograafiskaa, etniskaa, kuultuurveesturiskaa kopumaa, kas ir izveidojusies, lai buutu konkureetspeejiigaaka, droshaaka, sava. Un valsts aparats tika pastaav tikai taapeec, lai sabalanseeti paliidzeetu attiistiit visas nozares, intereshu grupas, savstarpeeji par taisniigiem atrastu un izveidotu likumu ietvaros, neatkariigi no fiziologiskaam, mentaalaam iipashiibaam, soc.grupas, vecuma, tautiibas utt. Un, lai tas viss darbotos, visa valsts kopaa sametaas naudinju. Katras pa mazdruscinjai, bet tomeer visi kopaa loti daudz. Un, lai to naudu pareizi izteereetu, valstij pashai ir jaaiet pie katra valsts iedziivotaaja. Un nevis otraadi - jaagaida, kad pats iedziivotaajs naaks pie valsts. Jaaruupeejas par pakalpojumiem, infrastruktuuru, izglitiibu, droshiibu, kuultuuru, sportu, veseliiibu - visu, kas valstij paliidz buut konkuretspeejiigai, labklaajiigai, droshai, tiesiskai. Un tam procesam, par naudinjas sadali, ir jaabuut kristaaldzirdam, paarskataamam. Valsts aparaatam visiem un ikvienam ir jaastaasta par to, kas un kaapeec tiek dariits, par kaadu naudinju utt. Nevis slepeniibaa, viizdeguniibaa, korupcijaa, nesabalanseetiibaa...taa kaa jau neskaitaamus gadus notiek Latvijaa. Jaa, bijaam mees ar postpadomijas sindromu - domaashanu, cilveeku savstapeejo nespeeju un neveeleeshanos saprasties....nu bet cik ilgi tachu var????? Pietiks. Jaasaak tachu sakaartot valsti. Nevis nemt un nemt un nemt un nemt un veel lepoties ar to, ka esi dariitajs.

Konkreets piemeers - Parex glaabshanas deelj tur tika iepluudinaati apmeeram 1miljards naudinjas, bet taa - pieskaitiita pie budzeta izdevumiem. Peec LR likuma par budzetu shim leemumam buutu jaabuut Saeimas apstiprinaatam. Bet tas nav. Par ko dazhi jau ir iesuudzeejushi tiesaa muusu daargos politikjus:) Bet tas nav tikai Godmanis - seja un kamikadze - taa ir visa koaliicija un vinjiem pietuvinaatie. Ir kaads atradis naudu, kas pazuda Bankaa Baltija? Ir kaads atradis G24 krediitus? Ir kaads atradis tolaik milziigo summu Latvenergo 3miljonus? Nee...
Publicēts: 05.02.09 20:48 labots
 citēt
Haiduks: ... ķīnieši visu pasauli ir pārpludinājuši ar savu produkciju... tikai apskaust un mācīties.
viņi ar savu produkciju labi ierakstās vispasaules pamperizācijā, kuras sauklis "ātrāk, vairāk, lētāk, sūdīgāk!". mēs varam tikai sūdīgāk.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18