forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.09 20:57
 citēt
Izskatās, ka te baisi daudz komunistu novācies. Protams, ka katram par sevi jārūpējas, ja to var izdarīt. Un katrs vesels pieaudzis cilvēks var to izdarīt. Valsts palīdzību dīkt šajā gadījumā ir amorāli.

Un tie kas smejas par ķīniešiem - papētiet to nāciju un pastudējiet vēsturi. Būs daudz pārsteigumu.
Publicēts: 05.02.09 20:58
 citēt
nezinu kaa tagad, bet kad manas meitas bija mazas .... beernu kokvilnas dreebiites no Kjiinas superiigi valkaajaas un neizjuka un zimeejumi nenomazgaajas tik aatri kaa citu valstu razhojumiem .....
Publicēts: 05.02.09 21:08
 citēt
kokete:kiiniesi skaabo kreejumu un rupju maizi nekad nerazhos

Rīsus audzēt sanāk lētāk, un pierasts jau... Kāda tomātu sacepuma pēc viņiem vajadzīgs krējums vai rupjmaize?!

Haiduks:ķīnieši visu pasauli ir pārpludinājuši ar savu produkciju... tikai apskaust un mācīties.

1. ar sūdiem pārpludinājusi
2. kedas, kas ķīnā (laikam strādniekiem maksā rīsos) uztaisītas izmaksā 5 dolārus, tad aizved uz asv, jo taču asv kompānija, veičos iekšā jau par 50 dolāriem, pēc tam sadomā atvest krutās amerikāņu kedas uz eiropu, un te jau ceņņiks 100 dolāri. tas NAV taisnīgi. firmas zīme un transports izmaksā 95% no cenas. :(
3. ķīniešu ir AHUJENNA daudz.

ak34:Un tie kas smejas par ķīniešiem - papētiet to nāciju un pastudējiet vēsturi. Būs daudz pārsteigumu.

jebkurai nācijai un valstij, parokoties vēsturē (īpaši tām nācijām, kurām vēsture garāka par latviešu), var atrast daudz pārsteidzošu komplimentu. bet tā ir vēsture. šodiena ir tagad un ir aktuāla!

dansiga:nezinu kaa tagad, bet kad manas meitas bija mazas .... beernu kokvilnas dreebiites no Kjiinas superiigi valkaajaas un neizjuka un zimeejumi nenomazgaajas tik aatri kaa citu valstu razhojumiem .....

:D :D :D
Publicēts: 05.02.09 21:13 labots
 citēt
ak34 - shkjiet, ka Tu taa pa iistam nesaproti, kas ir komunisms un kas ir demokraatija. Taapat kaa Tu pa iistam neizproti fair play principus, kaa arii jauc visatlautiibu, apzinaatu ljaunpraatiibu pret ieveerojamaam valsts iedziivotaaju sociaalajaam iedziivotaaju grupaam ar reguleetu, tiestisku, godiigu konkurenci.
Publicēts: 05.02.09 21:33
 citēt
AndSo, Cik nu esmu lasījis par to, tad komunisms ir sociāla iekārta, kas deklarē, ka valstij ir jānodrošina kaut kāds noteikts dzīves līmenis un iespējas visiem, cerot, ka tas veicinās vienlīdzību, bet patiesībā rada lielu nevienlīdzību un korupciju. Tas ko te daudzi prasa arī ir komunisms, tā pat visa jezga gar zemnieku atbalstīšanu. Ar demokrātiju te ir maz sakara -- to var pielietot arī komunismā. Galu galā ja vairākums nobalso par to, ka atņemam naudu bagātajiem, tad tā ir demokrātija.

Un kas pie ir tas "fair play" prinicips? Ekonomikā un dzīvē nekad nekas nebūs "fair", jo vienmēr kādam sadalījums liksies negodīgs. Es gan zinu, kas ir Laissez-faire kapitālisms. Un tas kas notiek Latvijā pēdējā laikā, noteikti tas nav :(
Publicēts: 05.02.09 21:38
 citēt
AndSo:ak34 - shkjiet, ka Tu taa pa iistam nesaproti, kas ir komunisms un kas ir demokraatija. Taapat kaa Tu pa iistam neizproti fair play principus, kaa arii jauc visatlautiibu, apzinaatu ljaunpraatiibu pret ieveerojamaam valsts iedziivotaaju sociaalajaam iedziivotaaju grupaam ar reguleetu, tiestisku, godiigu konkurenci.

Par komunistiem. Rubiks nepārkrāsojās un viņu ielika ķjurķī,
bet tie kas pākrāsojās un izlaupīja valstī pat to mazumiņu ar ko no komunisma rēga aizbēgām uz savu brīvvalsti, palika lieli miljonāri un dzīvo nesodīti!!!
Demokrātija naf bļaustīšanās, bet mazākuma pakļaušanās vairākumam...
Publicēts: 05.02.09 22:53
 citēt
tu taču Haiduk tiko teici, ka rauj cepuri nost tik kalenderī skatoties neatkarīgi no tā vai ir jēga vai nav - a tagad atkal sadūšojies uz secinājumiem (nu saviem štrunta lokālajiem gan)

mok mēģini kautkādu konsekvenci tomēr noturēt?

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 05.02.09 23:14
 citēt
Problēma ir/bija tamī, ka mēs nezkāpēc vēlamies/vēlējāmies 5-7 gadu laikā piedzīvot to, ko vidusmēra eiropietis ir izdzīvojis divās - trīs paaudzēs. Nebūtu šī superstraujā kāpumā, domāju, Pasaule būtu uzzinājusi par strādīgo latvieti ko vairāk.
Publicēts: 05.02.09 23:28
 citēt
Maris:tu taču Haiduk tiko teici, ka rauj cepuri nost tik kalenderī skatoties neatkarīgi no tā vai ir jēga vai nav - a tagad atkal sadūšojies uz secinājumiem (nu saviem štrunta lokālajiem gan)

mok mēģini kautkādu konsekvenci tomēr noturēt?

:face-grin::face-grin::face-grin:

tev neapnīkst!!! murgot :D
Ko tu vispār sajēdz no vārda "jēga", pildi savu pienākumu, uzjautrini, uzmundrini... bet pārejo laiku labāk atpakaļ būrī:face-monkey:.
Publicēts: 05.02.09 23:39
 citēt
haiduk tu vari labaak ;)
Publicēts: 06.02.09 00:10
 citēt
Haiduka vienīgā varēšana ir tikai GARĀK

tiešām pārliecinoša - nedomāju, ka trakākās spazmas kāds vispār spēj iespringt izlasīt
Publicēts: 06.02.09 00:15
 citēt
Maris:Haiduka vienīgā varēšana ir tikai GARĀK

tiešām pārliecinoša - nedomāju, ka trakākās spazmas kāds vispār spēj iespringt izlasīt

TU nespēj, es redzu, piedod, ja vari, ka apgrūtināju tevi un tavu vārgo galviņu , bet vai es tevi pie sevis saucu... pats pievilkies, un ja pievilkies, negaudo:face-devil-grin:, naf te Tambovas meži.

Zo, varu, bet nedrīkst pārāk uzjautrinātāju aiskart, kas uzjautrinās , ja šitas uzmetīs lūpu :D

:face-angel:
Publicēts: 06.02.09 00:27
 citēt
pamēģini savā paskaidrojošajā, nesaturētajā paranojstailā - savādāk smieklīgi jau uzreiz, jo nav skaidrs par ko tu

ir ideja - lai būtu ritīgi rēcīgi pamēģini tepat savervēt atbalstu savai caurejai - publisks mēdijs taču

:face-kiss:
Publicēts: 06.02.09 00:40
 citēt
The men who love you, you hate the most
They pass RIGHT through you like a ghost
They look for you, but your spirit is in the air
Baby, you're nowhere

Oh...love...
You say in love there are no rules
Oh...love...
Sweetheart,
You're so cruel

Desparation is a tender trap
It gets you every time
You put your lips to her lips
To stop the lie

Her skin is pale like God's only dove
Screams like an angel for your love
Then she makes you watch her from above
And you need her like a drug

U2 "so cruel"
Publicēts: 06.02.09 00:42
 citēt
Cik atceros cilvēka prātam kaitīgāko grāmatu tops pasaulē bija :
1. “Komunistiskās Partijas manifests”.
Autori: Kārlis Markss un Fridrihs Engelss. Izdošanas gads: 1848.
2. “Mein Kampf” (“Mana cīņa”). Autors: Ādolfs Hitlers. Izdošanas gads: 1925.
3.“Mao Dzeduna citātu grāmata”. Izdošanas gads: 1966

Skaitās ka tās ir praktiski radniecīgu sabiedrībai kaitīgu ideju sakopojumi:):)
Publicēts: 06.02.09 00:59
 citēt
Maris:pamēģini savā paskaidrojošajā, nesaturētajā paranojstailā - savādāk smieklīgi jau uzreiz, jo nav skaidrs par ko tu

ir ideja - lai būtu ritīgi rēcīgi pamēģini tepat savervēt atbalstu savai caurejai - publisks mēdijs taču

:face-kiss:

Tavai skatos jaf palīgi sāk rasties :) iedomīgs pūslis esi un viss!!!
Bet uzjautrini vien, man patīk, uz tavu nikbildi skatoties 8 Ls ietaupu :D
Publicēts: 06.02.09 01:01
 citēt
Rihard nepareizi lieto šeit vārdu ''prātam''

Nīče ir atbilstošs kungs šim vārdam
Publicēts: 06.02.09 01:08
 citēt
Haiduk man palīgi? ... šausmas vaine? nekas attīries verbāli kā esi radis - neviens taču tāpat virs 3 rindām nelasa
Publicēts: 06.02.09 01:24
 citēt
Maris:neviens taču tāpat virs 3 rindām nelasa

Īstenībā tā arī ir. Garos tekstus te forumā tikai retos gadījumos ir iekšā izlasīt no sākuma līdz beigām...
Publicēts: 06.02.09 11:42 labots
 citēt
kokete:"Par komunistiem. Rubiks nepārkrāsojās un viņu ielika ķjurķī"

Pirms slaveet komunistu iesaku izlasiit Latvijas aviizee teemu par izsuutaamo sarakstiem ko 1991. gadaa puchisti gatavoja. Loti diivaina fraaze. Stalins un Berija arii nepaarkraasotos. Hitlers arii to nedariija. Taatad, shos jaaciena.

Runaajot par komunismu un kapitaalismu ak34 izpratnee, es veelreiz atkaartoju - ko ak34 var paardot man eedamu? Zemnieku sakaraa mees runaajam par vinu un muusu dziivesveidu, par kopiigajaam veertiibaam dziivesveidaa ne vis tikai par galju vai konvejeru. Vai to ir tik gruuti saprast?

NEVIS SLAVĒT, BET MINĒT, KĀ PIEMĒRU!!!
Tais laikos bija labi būr komunistam, mainoties varai, bija labi piemest melno un palikt brūnam, un praktiski visi to darīja :D, pēc laiciņa rozā, tad zaļš. Tie , kuri palika pie savas pārliecības, tomēr pelna cieņu. Paskati dažu deputātu partiju piederību pēdejos 20 gados. Daži sen metuši mieru politikai un ir cienījami pilsoņi.
Publicēts: 06.02.09 13:59
 citēt
kokete:"Par komunistiem. Rubiks nepārkrāsojās un viņu ielika ķjurķī"

Pirms slaveet komunistu iesaku izlasiit Latvijas aviizee teemu par izsuutaamo sarakstiem ko 1991. gadaa puchisti gatavoja. Loti diivaina fraaze. Stalins un Berija arii nepaarkraasotos. Hitlers arii to nedariija. Taatad, shos jaaciena.

Runaajot par komunismu un kapitaalismu ak34 izpratnee, es veelreiz atkaartoju - ko ak34 var paardot man eedamu? Zemnieku sakaraa mees runaajam par vinu un muusu dziivesveidu, par kopiigajaam veertiibaam dziivesveidaa ne vis tikai par galju vai konvejeru. Vai to ir tik gruuti saprast?

kokete, es tev da jeb ko ko gribi ēdamu varu pārdot. Protams, neko paša audzētu. Un "kopīgās vērtības" ir populisms.
Publicēts: 06.02.09 15:06
 citēt
Haiduks, saprotu Tavu viedokli par "mugurkaula izturību", par "vīrs un vārds" politiku utt utjp. Bet es atļaušos nedaudz oponēt šai konkrētajā situācijā (iespējams, ka citā, kur būtu runa par nelokāmību, es būtu Tavā pusē un teiktu, ka "nu ja, vīrs un vārds!", bet ne šoreiz). Ir civlēki, kuru mugurkauls ir taisns pavisam nepareizā virzienā, kā rezultātā cilvēks ir lielāks kroplis, nekā viņš būtu ar šķību muguru. :) Gan Hitleru, gan Staļinu, gan Merlinu Uzķērdēju es vairāk cienītu tad, ja viņi savu nostāju salauztu un mainītos, nevis stalti paliktu pie sava. Šobrīd Rubiku nevar cienīt. Ja viņš būtu sarkano oderīti novilcis nost, viņu varētu cienīt nedaudz vairāk (tik un tā cieņu iepriekšējās nodevības laupītu, bet mazāk, nekā tā visa turpināšana atkal un atkal).

Citiem vārdiem sakot, NAV CIENĪJAMI palikt pie sava, ja tas SAVS ir objektīvi SLIKTS/ĻAUNS/DESTRUKTĪVS. ;)
Publicēts: 06.02.09 15:15
 citēt
Alvils, kāds te sakars ar Rubiku, kurš tika minēts, kā piemērs, kurš nepārkrāsojās, un valsti NEIZLAUPĪJA!!! Bet par to , ka viņš nelaupija, vari arī viņu necienīt :)
Kāds sakars zemnieku nebūšanām ar viņu :D
Bet ar prihvatizētiem pārstrādes uzņēmumiem zemniekiem ir liels sakars ... :(
Publicēts: 06.02.09 22:17
 citēt
Haiduks, tādā gadījumā es vienkārši Tevi nepareizu sapratu. Man likās, ka Tu cieni Rubiku par to, ka viņš palika sarkans.
Publicēts: 06.02.09 22:20
 citēt
Es viņu cienu kā cilvēku :) Bija viens no labākajiem Rīgas mēriem, kamēr pilnībā neatdevās idejām :):):)
Publicēts: 06.02.09 22:22
 citēt
nezinu. es tad vēl nedzīvoju rīgā.
Publicēts: 07.02.09 01:28
 citēt
opaljaa! veel shii diskusija nav miruse :) :) :)

priekaa!
Publicēts: 07.02.09 18:55
 citēt
Rubiks toč krievu laikos par sevīm nedomāja, mantu nerauca, bet varēja, tik šancēja līdz vēlai naktij savā virtuvītē tautas labā !
Pazinu vēl divus, trīs nomenklatūras darboņus, kas bija sistēmas upuri, un domāja tikai par darbu... Viens pat dzīvoja komunaļņikā!
Bet tas bija sen. Tagad tā nenotiek.
Publicēts: 07.02.09 23:29
 citēt
Ja godīgi, arī es esmu dusmīgs par to, ka pat nosaukums ir izmainīts... ko dod 16 lapas superspama, ja zudusi pati jēga.
Schnircks:Elik, esi cilvēks- slēdz šito topiku. Visi tāpat vairs neatceras par ko bazars bijis;)

Pievienojos!
Publicēts: 07.02.09 23:38
 citēt
bazārs par TO nav. bet man 7X dienā stāsta, cik ļoti var ietaupīties iemainot 3-stabu vōni pret 2 vai 1-istabas. mani tas nedaudz besī, jo savu istabu komunalkā ar kaimiņiem debīliķiem, par kuriem pašu māte saka "nahui ja ih rodjila? cjtob onji podohlji!" tikai pret zemtilti vai buņu sūdu varu mainīt.
Publicēts: 08.02.09 00:09
 citēt
to Schnircks,
es jau februāra beigās ieradīšos, tik neklātienē, studijā :face-wink:
Publicēts: 08.02.09 11:15
 citēt
:face-wink:
Publicēts: 08.02.09 14:27 labots
 citēt
Schnircks:Elik, esi cilvēks- slēdz šito topiku. Visi tāpat vairs neatceras par ko bazars bijis;)

pareizi, Elik, slēdz topiku. guļošos nesit....

(Schnirks, nejem ļaunā ;))
Publicēts: 09.02.09 00:09
 citēt
šis nav garākais visu laiku topiks ?:)
Mono vajag spārdīt, viņš izlaida džinu no pudeles :face-monkey:
Publicēts: 09.02.09 01:58
 citēt
nu tad arī slēgts.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1