A ziniet es kautka Foto projekta neesmu gatavs apspriests nedz Poltiku nedz Ekanomiku nedz ko citu ar Foto nesastitu Bet ja ta nopietni tad sogad ta sanaca ka vienigais LV iznakusjais kalanedars kurs BIJ karams pie sienas jo atskiras no citiem "Sudiem + Sirpatreba" Tipa nebija Prosta Girlas + Prosta muļķigas ainavņa bet kartigs labi notradats KALENDARS un smejies vai raudi izradijas ar Schnircks bildēm Sievasmate sajusma , Sencji ar palika apmierinati. Zin njirdzigi jau iznak bet ta sanaciss ka Schnircks vai nu vienigais jedzigais Dabas fočetājs Latvijā vai viengais kam Izdeveji nav bijuši apaļi idioti. A es ar sezju WEBa 16-18h tas man netrauce parvietoties pa Puss eiropu un Krustu skarsu pa LV bet kautka esmu vislaik Onlaina , atraisinajums VIENS man vienkarsji vislaik lidz ir Portatuvais ar GSM pieslegumu , kad kautkur braucu transporta Atveru un paspamoju , kad kautko daru aizveru un ielieku soma un ta issktas ka esmu PIE KASTES 2/3 DIENAS. To pasju dara daudzi mani cjomi kam kautkads WEB biznes vai komunikacija caur visvisadiem gadzejtiem. Domaju ka Schnircks pilniba var atlauties venlaicigi kautkur braukt sedet utt un komunicet WEBa caur Apple - iPhone kuram teiksim iStyle 3 planam bezmaksas trafiks komunice cik gribi kacja cik lien
neee, nu man patik- pasi sak topiku, apd.................... un tad pasaka- ai, tak neuztver to nopietni!!!!!!!!!!!!!! Mes te tapat pajokojam, vispar jau mums nekas neinterese. Personigais un CITADAKS viedoklis vissmazak...............
Nu nepaveicas jums- tada rudijuma, speka un drosmes kaa Schn laikam bus te retajam...
ta ka kengaties nav verts- velta laika nosisana vien sanaks.................
Schnircks:Lunis: pareizi, foto vieta šeit, politikai kaut kur citur. Un es nebiju tas, kurš seit politiku ievika. bet par kalendāra vērtējumu- paldies!- nebiju gaidījis tik atzinīgus vārdus
nujaa citur citur, vienmeer citur kur Tev ir vieta politikai? man liekas Tev vispaar pie kaajas ir tas, ko Tu dari, kad uznjemsies atbildiibu par to, ko esi izdariijis?
nu nevarat rimties. kas tad traucē pašiem iet politkā- dibieniet partijas, organizējiet savu kārtibu sabiedrības pārvaldīšanai. Jādomā ir , nevis jātic pozitīvisma kampaņām pirms vēlēšanām
es labpraat parunaatu, bet... taados jautājumos, kā iepirkumu konkursi, uzņēmumu padomes uc. saruna varētu būt līdzīga kā ar džordžu bušu - kas notika 11. septembrī - izlasi izmeklēšanas ziņojumu... nu kaut kā tā...
aitinaa : a TU ZINI man ta bilde liekas intresanta . Kautgan es noteikti butu tasijis savadak BET funktiers butu lidzigss , es jau tads modelju izdzinējs es sieviskji butu stpiri patrenkajis izgrozijos izlocijis izguldijis KAMER butu ideali gan linijas gan salikuma kontexstaa Problēma tajā ka klasika kuras raksturīgs pārstavis ir modelis un romantika kuru attelo Rīgas skats meginata salikt kopa un tas ir baaaig problematiski no stila un tehnikas viedoklja , bet darbins papetisjanai intresants Istenībā jau man ir sadas tadas idejas BET ceitam gadalaikam un vide ar tāda monolīti skautnainaa šobrīd nav nākusi prieksja BET plancjiks ir
vot šito vakar uz radio viena dām` bij piezvanījusi un stāstīja, ka nemaz tik viegli neesot - lai tiktu partijā, vajag vismaz 2 partijas biedru ieteikumus. Tad nu sanāk - ja nav paziņu kādā partijā, tad tutūūūūūūū a dibināt savu jaunu baigie līdzekļi nepieciešami...
man gan grūtāk laikam būtu atrast paziņas kas nav kādā partijā, nekā otrādi. Domāju,ka ja cilvēks grib iestāties, nav nekādu problēmu to izdarīt. Un vienmēr var taču vērsties pie partijas un domāt. meklēt risinājumu
Alloxa : Tevi bez kādas politikas var atzīt par LABĀKO čangalijas SOCIĀLO AINAVU bildētāju ,domāju ka šitais pat nav apspriežams A kalendārā tu tāpat es cik atceros , pietam ļot krūtā BET NENOPĒRKAMĀ ja neatceries tad es tev to atgādinu Tiesa tavs kalendars ir kārtējais Krutuma / nepraktiskuma paraugss , bet tas kas MR ir Teicams praktisks produkts!
Niania : Tu zini man manos pāķos REGULĀRI pirms vēlēšanām PIEDĀVĀ nākt sakakstos un 100% garantē pasēdēšanu domēs un padomēs ar labu ALGU BET es pietiekami labi zinu ko tas nozīmē jo maļos ap šo jomu jau kopš sevi atceross , MANI tur neiemānīt ne ar kādu medusmaizi . No savas EU midzenja pieredzes teicami zinu ka MUMS lielajā mehāmismā nav NEKĀDU cerību ir tikai būtībā viena iespēja SĪKI KAITĒT un KAITINĀT , visām pārējām iespējam SPĒCIŅI PAR SĪKU Ja tie kas mauj kautko par "Neatkarību @ lielu dūšu" tad tik būtu lafaviks , par palūrēt uz Islandi kas BIJA pati neatkarīgākā spēcīgākā UTD ITP un šobrīd ir NESALĪDZINĀMI lielākā dirsā par LV kura kā LIELAS kakas gabass NEVAR NOGRIMT PĒC DEFINĪCIJAS
Lunis nu tante bij piezvanījusi pasūdzēties, acīmredzot viņai gribējās pamēģināt, bet redz nav tādu reālu iespēju jo arī tas ir "kružoks" priekš savējiem (atkal pietrūkst man tā vemjošā smailija), nosmēja vien, ka likšot oho.lv sludinājumu, ka vēlas iepazīties ar kādas partijas biedru a manus "pāķus" citas tādas tantes okupējušas, kuras pa kluso aiz stūra piesola acis izskrāpēt visiem kas aci met uz viņu krēslu pusi, tā kā tās iespējas latvietim parastajam nemaz tik spīdošas nav, pat ja gribētu
opaa, uzklupa... a ziniet, daargie, mani jau sen nomoka kaads jautaajums. tagad dikti populaari gausties par kriizi un naudas truukumu... tikai vienu nesaprotu - kur jums laiks te chatot cauraam dienaam???!!! ok, provokaacija. bet nu esiet tak reaali - lai uzrakstiitu sho komentu, man vajadzeeja minuuti. tagad eju atpakalj pie darba. analogjijas savilkaat?
Tā notiek,kad balso par personībām,nevis principiem...Diez labklājības ministram nav kāds hobijs?Skatos,ka neatkarības gados Latvijā nomiruši par 200 000 vairāk,kā piedzimuši(apzināts vai neapzināts genocīds)
tulit man uzcepsies zivs,tad lasiihu visu kas te par teemu sarakstiits, bet man ir daļēji tomēr škrobig ka cilveki kasaas ne pa temu. ministrs nav diagnoze un lidz ar to tads pats cilvēks kas dara savu darbu, labi vai slikti ta ir cita runa. tas ko dara setnieks, pipo vai graabaa lapas arii ir visiem jazin un jaapruinaa,jo man ir japaslig katru ritu uz sapuvusham lapam.. tas pats suds te.
valdibaa ir kads fotocilveks, ir ok! žel tikai ka ne satiksmes ministrijaa, tad man ka fotografam paceltu algu, jo beidzot saprasti cik kas maksaa
man pilniigi vienalga vai shis cilveeks ir fotograafs vai hobijfotograafs, tas ir tikai apsveicami, bet tas nenoziimee, ka paareejam jaabuut pie vienas vietas man arii patiik fotograafeet, bet tas nenoziimee, ka deelj fotograafeeshanas man ir uzspljaut uz skolu ko shis cilveeks ir izdariijis Latvijas labaa, lai peec tam veel te gudri deklareetu, ka luuk shim, Dieva vietaa ieceltajam kungam, tachu ne1 nevar neko aciis pateikt? vai tad jau aizmirsa, ka zemnieku priekshaa, bez stulba smiininja, citu neko nevareeja izdabuut no sevis? latvieshi nav muljkji
martins_goncars:man pilniigi vienalga vai shis cilveeks ir fotograafs vai hobijfotograafs, tas ir tikai apsveicami, bet tas nenoziimee, ka paareejam jaabuut pie vienas vietas man arii patiik fotograafeet, bet tas nenoziimee, ka deelj fotograafeeshanas man ir uzspljaut uz skolu ko shis cilveeks ir izdariijis Latvijas labaa, lai peec tam veel te gudri deklareetu, ka luuk shim, Dieva vietaa ieceltajam kungam, tachu ne1 nevar neko aciis pateikt? vai tad jau aizmirsa, ka zemnieku priekshaa, bez stulba smiininja, citu neko nevareeja izdabuut no sevis? latvieshi nav muljkji
ko Tu esi izdariijis latvijas labaa, lai vareetu shitaa dirst?????? tautas varonis! kaut vienu bieti esi izaudzeejis un nepaardevis lai tagad taa bljautu? vai bljauj taapeec, ka visi bljauj???
jauki, ka esi no laukiem, esmu arii taados savu laiku atdziivojis i vecaasmaates zirnjus grauzhot i zemenes raveejot! tam nevajadzeetu ietekmeet fotobloga atshkjirshanu no delfi el vee. ej un gaaz savu neapmierinatiibu tur, bljauj par to cik Tev ir slikt, bljauj par to, ka Tev vemt gribaas, ka tavus kartupeljus neviens nepeerk +veel visaadas rupjiibas var sarakstiit, nav blogs - nenoblokjees. te ir fotoportaals - neapmierina staavoklis valstii - raksti Rozes k-gam privaati, raksti ministrijai, prezidentam savas fantaazijas par labaaku karaljvalsti ar vaskotiem traktoriem un dzelteniem banaaniem.
martins_goncars:man pilniigi vienalga vai shis cilveeks ir fotograafs vai hobijfotograafs, tas ir tikai apsveicami, bet tas nenoziimee, ka paareejam jaabuut pie vienas vietas man arii patiik fotograafeet, bet tas nenoziimee, ka deelj fotograafeeshanas man ir uzspljaut uz skolu ko shis cilveeks ir izdariijis Latvijas labaa, lai peec tam veel te gudri deklareetu, ka luuk shim, Dieva vietaa ieceltajam kungam, tachu ne1 nevar neko aciis pateikt? vai tad jau aizmirsa, ka zemnieku priekshaa, bez stulba smiininja, citu neko nevareeja izdabuut no sevis? latvieshi nav muljkji
ko Tu esi izdariijis latvijas labaa, lai vareetu shitaa dirst?????? tautas varonis! kaut vienu bieti esi izaudzeejis un nepaardevis lai tagad taa bljautu? vai bljauj taapeec, ka visi bljauj???
Nebrīnos- šitas "agresīvais kucēns" tāpat visus aprej arī draugos.lv.
P.S Tas gan nenozīmē, ka es aizstāvu Shnirchiku- kā jau rakstīju, viņam prātīgāk tagad tautu nekaitināt ar savu jauko hobiju, bet darīt visu iespējamo zemnieku labā. Kautgan šaubos, ka viņš daudz ko var padarīt- daudz lielāki kungi Briselei pēcpusi laizot un par savu kabatu vairāk domājot, jau sen visu grīstē salaiduši. Nojaukt vieglāk, nekā uzbūvēt...
lkz taisnība, fotoblog.lv ir ārpus politikas. Kaut arī man arī ir lielas pretenzijas pret valdošo koalīcijju, tomēr Shnirckis blogā pirmām kārtām ir lietotājs un fotogrāfs.
Dansinga, lai kā arī būtu, palūgšu bez personīgajiem apvainojumiem. Citējot mūsu valsts prezidentu: "Katram pilsonim ir tiesības uz viedokli un kaut ko vairāk komentēt, tas nebūtu korekti"
LKZ šo te gan velti saki!!! Ja celtnieks ir uzlicis nepareizi flīzes tev kā pasūtitājam ir tiesības viņam to aizrādīt! Tas pats arī SIA Latvija "valdi". Ja tautas kalpi nedarbojas valsts intresēs tad vajadzētu būt rīcibai. Nekas ejot maršrutu pastaigās, turpinot aktīvi diskutējot ( laigan piekritīšu f-blogs nebūtu īstā vietā kur to darīt ) viss nostāsies pa vietām. Ja nesapratis ar šādiem miermiligiem samera planiem likuma robežās ietvertiem pasākumiem tad baidos ka notiks kas trakāks nekā bija jau doma laukumā...
tur taa lieta-te ir fotoportaals, un diskusijaa iesaistiijos tikai taapeec, ka shis kungs te apgrozaas un domaaju, ka varbuut kko arii redzees no diskusijas viss, politikai te nav vietas-man pietika, izbljaustiijos gan jau cilveeks pats saprot, ko ir izdariijis jauku vakaru p.s. Friidi nevari aizmirst kauninaashanu?
ironia:vienigais ko no šis diskusijas sapratu ministrs nav cilvēks un seksa valstī nav!
redzot Tavu fočeni, sapratu, ka tomēr ir gan PS un kādēļ gan lai Gončara jaunskungs neizsacītu savu sāpi te, ja viņš tā vēlas, nav pareizi likt muti ciet kādam tikai tādēļ, ka viņa uzskati nesimpatizē