forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 20
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 16:41
 citēt
Man patika tas saliidzinaajums ar hokeju :)
1. variants.
Tu esi skatiitaajs. Tev nav nekaadu iespeeju ietekmeet rezultaatu. Tu vari lamaaties, kauties, mest kurpes laukumaa vai vienkaarshi kluseet, rezultaats ir atkariigs no citiem. Tikai taapeec, ka Tev nepatiik, uzbruceejs X nesaaks speeleet labaak un vaartusargs Y nesaaks kjert nereaalaas ripas :)
2. variants.
Tu esi sponsors. Tieshi ietekmeet rezultaatu nav iespeejams. Var netieshi ietekmeet rezultaatu iisterminjaa pieshkjirot vai atnjemot preemijas tiem, kas ietekmee rezultaatu. Ir iespeejams likvideet komandu, bet tas pie uzvaraam nevediis :)
3. variants.
Tu esi komandas vadiiba. Ir lielaaka ietekme kaa sponsoram, bet tik un taa tiesha ietekme nav. Var plaanot liidzekljus, piesaistiit labaakus speeleetaajus, bet, ja nemaaceesi sho labaako speeleetaaju motiveet, tad nekaada jeega no taa nebuus.
4. variants.
Tu esi treneris. Izstraadaa komandas strateegjiju un raugaas, lai viss tiek ieveerots. Tomeer pats speelee nepiedalaas un vaartus neguust.
5. variants.
Tu esi hokejists. Vieniigais, kursh speej kaut ko reaali ietekmeet :) Tikai no vinja godapraata ir atkariigs, vai vinjsh dara visu, vai tomeer kkur noslinko, kas ietekmee rezultaatu.

Un katrs pats var izdomaat, kuraa kategorijaa ir jaabuut ministram, iereednim un latvietim parastajam :)) Un kaadaam kompetenceem katraa poziicijaa ir jaabuut :)
Publicēts: 30.01.09 16:47 labots
 citēt
++++++++++ Dansiga
++ Oskarz

domāt beidzot vajag sākt un draudzēties ar galvu. Ja redz TV kastē un pie vēlēšanu urnas atceras tikai pozitīvisma kampaņu, tad patiesība jau nav ko vainot..... kā tikai sevi. Bet diskusija tā patālu novirzījās no tēmas.................

un kapēc mēs tagad vienu daļu,kas paņēma kredītus un nevar atdot auklējam, a piemēram policistus , ko izmet no darba un kuram ir mazi bērni un kredīti neauklējam........
Publicēts: 30.01.09 16:48 labots
 citēt
Palaidniex.. da man pašam firmai kredītus no pakaļas meta.. pat pa tel. piedāvāja.. tas arī ir patēriņa kredīts?
Personīgi zinu uzņēmumus kas bez problēmām varēja dabūt vairākus 100 k kredītu, bez īpašām problēmām.
Problēmas bija un ir dabūt kredītu uz pliku ideju (biznesa plānu), ja bankai deva ķīlā kko, tad kredītu varēja dabūt mierīgi.
Es nesaku, ka nav kļūdu.. bet..
TU pats esi uzņēmējs?
Nosauc savas kļūdas.. vai arī tādu nav?
Publicēts: 30.01.09 16:49
 citēt
dansiga:jebkuram ministram ir jaabuut labam organizatoram, kuram ir labi/gudri/zinoshi padomdeveeji - katrs savaa shauraakaa jomaa. Neviens ministrs nekad NEVAR buut kompetents par visas ministrijas darbiibu! Un ministram ir jaabuut speejiigam apkopot visu padomdeveeju informaaciju/darbiibu un izdariit secinaajumus utt...... Vienvardsakot - ministrs=augsta liimenja projektu vadiitaajs!;-)
+++OskarsZ

Dansiga, tad man Tev jautājums - vai mūsu ministri ir augsta līmeņa projektu vadītāji? Mani interesē, Tavs tīri subjektīvais viedoklis.
Publicēts: 30.01.09 16:55
 citēt
Vel viens jautajums,. shoreiz retorisks.

Iedomasimies uznjemumu. Lielu. Korporaciju. Ar daudziem akcionariem kas savu naudinju ielikushi, nozimejushi valdi un nu gaida dividendes. a skuju. Valde izveido maksimāli necaurredzamu uzņēmuma vadības sistēmu, apjāj saucamos minority shareholders, iztunelē finanšu resursus ārā, un paziņo par bankrotu.
Vot tagad jautājums - ko darīt ar tādu valdi? paglaudīt un teikt - nu nekas, tā sanāca, kam negadās? Pasaules praksē tādus triec tālu jo tālu, lai raksta memuārus.
Publicēts: 30.01.09 16:58
 citēt
Oskarz:Palaidniex.. da man pašam firmai kredītus no pakaļas meta.. pat pa tel. piedāvāja.. tas arī ir patēriņa kredīts?
Tāpat arī ģimenes uzņēmumam iedeva kredītu uz 300 000 bez problēmām.. pēc tam vēl pa 50 000 pacēla..
Problēmas bija un ir dabūt kredītu uz pliku ideju (biznesa plānu), ja bankai deva ķīlā kko, tad kredītu varēja dabūt mierīgi.
Es nesaku, ka nav kļūdu.. bet..
TU pats esi uzņēmējs?
Nosauc savas kļūdas.. vai arī tādu nav?

Ikkatram ir kļūdas. Bet ja kļūdas kļūst par sistēmu, tad ir kaut kas jāmaina.

Es ļoti alabi atceros laikus, kad Hansabankā Industriālā kredīta nodaļa sapratā kā aizdot naudu, vai ļaut līzingā iegādāties - Porsche Cayenne, bet nesaprata kā palīzēt līdzfinansēt celarulli - atsķirību redzi???

bankai kā ķīla interesēja tikai tiem saprotamas lietas ātrie likvīdi. Ja bankas par ātrajiem likvīdiem uzskatīja pārāk augstu novērtētās jaunizceptās mājas - tad bankas ir līdzvainīģas kredīta izsniegšanā, jo pašas pieņēma šādus cenu pieaugumus, pieņēma šo te kredītu likviditāti un toreizējo ķīlas vērtību. Lielai daļai uzņēmumu (ļoti daudziem lauksaimniekiem) tagad ir problēmas, jo pēkšņi viņu ieķīlātie nekustamie īpašumi vairs nav tik vērīgi un tiem tiek prasīti papildus garanti vai 100% kredīa atmaksa. Sanāk, kad naudu aizdeva - ķīla bija derīga, kad jāatdot - tad vainīgs ķīlas turētājs, ka tā ķīlas vērtība kritusies... Šajā brīdī valstij ir mehanisms - negarantēt bankām sindicētos kredīus, ja bankas pēkšņi ieslēdz papildus garantijas pieprasījumu pat no tiem, kam nav kredīu maksājumu kavējumi. Tas būu tikai normāli, ja valsts būu ieinteresēta savā ražotāju attīštībā, jo lauksaimnieki ir vistiešākie pārtikas ražotāji. No valsts reakcija - nulle. Un valsts pieļauj, ka pārtikas ražošanā dominē pārstrādes uzņēmumi, kas ražo produkciju no citur iepirktiem pusfabrikātiem, to nekādi nereglamentējot ar kvotām vai kā citādi...
Publicēts: 30.01.09 17:00
 citēt
P.S.
Oskarz, izskatās ka arī tu stāvi ne pārāk tālu no mākoņtēviem... :D
Publicēts: 30.01.09 17:02
 citēt
Palaidniex.. a aizņēmās ta neapdomīgi.. loģiski ka ja paņem kredītu uz NĪ 100-un vairāk% vērtībā no tā.. tad saprotams, ka uzņemies lielu risku, jo paļaujies tikai uz vienu seguma avotu, neņemot vērā potenciālās tirgus svārstības, nestabilitāti. Pietam NĪ pētījumos jau gadiem rakstīja, ka ir paredzama recesija, diemžēl neviens neklausījās
Publicēts: 30.01.09 17:05
 citēt
par st'vēšanu tuvu mākoņiem - stāsts no dzīves.
Nabadzīga meitene no laukiem atbrauca uz Rīgu mācīties, saprata, ka grib uz ārzemēm, studēt tālāk. a ņaudiņas ņau...
aizgāja, palūdza, aizbrauca, izmācījās, un ir 100% lojāla savā karjerā un saulainās dienās bez mākoņiem pat alerģiju dabū.

un vispār. papētiet IZM štata vietas, darbinieku (juristu īpaši) karjeras un radurakstus, ja interesē paskatīties.

sick of it.
Publicēts: 30.01.09 17:06
 citēt
Mono:
Nu nezinu gan...kad es mācījos skolā man macīja ka vadītāja vadības stils nav atkarīgs no uzņēmuma darbības virziena...nu lai labāk saprotams PARASTAI tautai...ja cilveeks ir iemācījies braukt ar audi...tad peec tam braukt ar bmw ford volvo vai pežu nevaidzētu sagādāt poblēmas ...jo pamatprincipi jau nemainās...mainās tikai saturs :)

Rezumē...ja cilvēks ir labs vadītājs tad neredzu nevienu iemeslu kāpēc lai viņš nevadītu da jebkādas ministrijas !

Vadības stils jau nemainīsies, bet uzņēmuma darbība rezultāti gan var mainīties. Vienkārša analoģija - neliela tirdzniecības uzņēmuma vadītājs un paliela IT jomas ražošanas uzņēmuma vadītājs. Pirmajam pietiek, ja izpērk tukšus plauktus, pārdevēji nāk uz darbu un nečikst par manzo algu, ir zināmas lētākās vairumtirdzniecības cenas, grāmatvedis prot dubulto grāmatvedību vest un pašam džips garāžā un blondīne pie sāniem. Otrajam jau nepietiek ar to vien - ir jāmeklē, kas būs noieta tirgi viņa krutajai produkcijai, cik jāiegulda attīstībā, lai uzņēmums būtu konkurētspējīgs, kur ņemt kvalificētu darbaspēku un kā to noturēt un tā tālāk un tā joprojām. Plus vēl viņam būs daudz vieglāk strādāt un pārdot to, ko ražo viņa uzņēmums, ja viņš sapratīs, kā tās lietas, kas no ražotnes nāk, darbojas, lai par tām gudri varētu ar investoriem runāt.

Mūsu ministri lielākoties izskatās un izklausās kā tidzniecības uzņēmumu priekšnieki, kas cūcenes pēc tikuši par IT jomas ražotnes uzņēmuma ražotājiem un īsti nezin, no kura gala ķerties klāt.
Publicēts: 30.01.09 17:07
 citēt
Oskarz:Palaidniex.. a aizņēmās ta neapdomīgi.. loģiski ka ja paņem kredītu uz NĪ 100-un vairāk% vērtībā no tā.. tad saprotams, ka uzņemies lielu risku, jo paļaujies tikai uz vienu seguma avotu, neņemot vērā potenciālās tirgus svārstības, nestabilitāti. Pietam NĪ pētījumos jau gadiem rakstīja, ka ir paredzama recesija, diemžēl neviens neklausījās

parādi vienu tādu VIETĒJO pētījumu. Tā sanācis, ka dažus ir nācies pārlasīt... a ārvalstu pētījumi tika norakti, ar argumentiem - mums te ir cita situācija, un LV ekonomiku neviens cits nesaprot - unikāli esam.
man ar putām uz lūpām n-tās reizes ir stāstīts, cik viss ir augšupejošs. Arī apmēram mēnesi pirms pirmajiem bankrotiem, arī vēl mēnesi pēc.
Publicēts: 30.01.09 17:08
 citēt
NilsS:
palaidniex:Es tikai minēju dārgākos piemērus. Es pēc dažādiem faktiem zinu, kādu apmēru bardaks darās dažādu ministriju un valsts aģentūru vai valsts dienestu iekšienē.
Itka katrā konkrētā gadījumā - sīkums, bet summējot visus sīkumus izveidojās TIIIK MILZĪGA neloietderīgi notērētas naudas massa, ka pat sapņos nav rādījies...
Mani reizēm pārņēma neizpratne - kā vispār tik neekonomiski un neadekvāti rīkojoties šī valsts vēl nav nobankrotējusi...

nu jau ir :)

+++
 citēt
ievish:

Mūsu ministri lielākoties izskatās un izklausās kā tidzniecības uzņēmumu priekšnieki, kas cūcenes pēc tikuši par IT jomas ražotnes uzņēmuma ražotājiem un īsti nezin, no kura gala ķerties klāt.

...bet salasījušies "pareizos" keywordus.
 citēt
Oskarz - dodot iespēju līzingā nopirkt Porša bobiku un tajā pat laikā nedot iespēju nopirkt līzingā Universālo ekskavatoru - manuprāt, ir tieša bankas izvēle - izsniegt tikai patēriņa kredīu, nevis kreditēt uzņēmēju.
Ar porša bobiku naudu neviens nepelna - tas tikai šo naudu tērē. Tātad Tiek apzināti veicināts patēriņš. Ar traktoru strāda un pelna naudu - lieta, kas pati sevi atpelna un nodrtošina tiešā veidā kredīa atdošanu, līdz ar to tas ir uzņēmējdarbības finansiāls atbalsts.

Ja ļoti daudzas bankas rīkojās pēc šādas shēmas - tad ir jābūt aklam zilonim, lai noliegtu pašu finansu iestāžu veicinātu (un valsts neierobežotu/nereglamentētu) patēriņa ekonomikas sildīšanu...
Publicēts: 30.01.09 17:12 labots
 citēt
Palaidniex - izklausās pēc kārtējās sazvērestības teorijas.., bet patiesībā tos traktorus nedeva tāpēc ka nav tik likvīda prece kā porshe bobiks.. ja kredītu neatdod - viegli atgūt finansu līdzekļus bankai..
Versatile.. esmu pats analizējis gan ārzemju, gan vietējos tirgus pētījumus.. neko nevar noslēpt, tā ka nevar atrast, bet kas meklē tas vienmēr atrod ;)
Publicēts: 30.01.09 17:16 labots
 citēt
Oskarz:neko nevar noslēpt, tā ka nevar atrast, bet kas meklē tas vienmēr atrod ;)

un es esmu tadus rakstijis.
debili, kad tev ir dati (fakin ticami, apstiprinati pie 2 vadoshajam kompanijam no 3), bet tad piezvana priekshnieks un paludz izmanit, saskanja ar 3. kompanijas datiem, ar kuru noslegta vienoshanas. viss ir perkams, ari dati.

ta ka.... tos petijumus vari iebazt. pec tiem var balstit aptuvenu sapratni par tirgu, nevis veidot rakjeshzinatni par to, kura bridi bus obvals.
Publicēts: 30.01.09 17:17
 citēt
Oskars - labs traktors ap to laiku bija ļoti likvīda prece. Pēc jauniem pat rinda pāris mēnešus gara stāvēja, bet bankām dajoš finansēt patēriņu, nevis ražošanu...
Vienkārši smieklīgi palika skatoties uz Industriālā līzinga puišiem, kas strādāja ar šādu uzdevumu.

Un vēl - tādu bobiku padarī nelietojamu var elementāri, atšķirībā no traktora, kas ir visai grūi nozogams, sadauzāms utt.

Nekas - gan nodils Tev reiz rozā brilles... Visam savs laiks...
Publicēts: 30.01.09 17:19 labots
 citēt
uhtī, kas tik te nav sarakstīts. :) Dārgie draugi, pa kuru laiku jūs fotogrāfējiet?
Lai jums jauka radoša nedēļas nogale! :face-wink:
Publicēts: 30.01.09 17:20 labots
 citēt
dansiga:OskarZ,
patiik man tavi teksti un esmu Tavaa pusee, bet zin, nav veerts ciiniities ar veejdzirnavaam - da nepieraadiisi Tu citaadi domaajoshiem savu taisniibu ;-((( Velti izteereets laiks un energjija. Tas ir apmeram taa, kaa striideeties par Dievu un ticiibu .....

Mono, bet Kjirsons ir staavejis blakus pankuukaam - kaa nekaa izbijushais baarmenis ;-)

citaadi domaajoshajiem? kaapeec tad 80% tauta diez taa domaa?
nu pasaki veel-ar idiotiem nav veerts striideeties un gan jau buus ok :D
vieniigie, kas valstii nebljauj un aizstaav Saeimu ir tie, kas vinjiem dibenu laiza vai ir personiigi paziistami, vai arii ir kaads materiaals labums no shiem klauniem
un Oskaram-shie striidi ir izrunaati jau simtiem reizju, manas domas-Tu smagi kljuudies, viss
Publicēts: 30.01.09 17:21
 citēt
Palaidniex.. būtu nopircis to porsche bobiku, pārdevis kādam krieviņam, kas flīzes liek pa 20 ls/m2 un nopircis sev to traktoru ;)
Publicēts: 30.01.09 17:21
 citēt
Oskarz:Palaidniex.. a aizņēmās ta neapdomīgi.. loģiski ka ja paņem kredītu uz NĪ 100-un vairāk% vērtībā no tā.. tad saprotams, ka uzņemies lielu risku, jo paļaujies tikai uz vienu seguma avotu, neņemot vērā potenciālās tirgus svārstības, nestabilitāti. Pietam NĪ pētījumos jau gadiem rakstīja, ka ir paredzama recesija, diemžēl neviens neklausījās

Parastā tauta ekonomikas un nekustamā īpašuma tirgus tendences nekad tā īsti nezinās un droši vien viņiem tas arī visos sīkumos nav jāzin. Parastai tautai - ja ļauj ņemt kredītus uz smieklīgiem noteikumiem, viņi ņem, ar domu, ka, ja jau banka dod, tad ir droši. Bizness vienmēr gribēs pelnīt vairāk, lielāku peļņas procentu un centīsies to tautu apjāt pēc pilnas programmas. Tauta ir jāsargā valdībai un attiecīgajām valsts institūcijām. Bet valsts institūcijas to nevēlas darīt vajadzīgajos termiņos, jo pašiem savi biznesi vēl jāsalkārto. Beigās vienmēr cietējs būs parastā tauta.

Kā jau "Mērnieku laikos" teica - "Mazos zagļus cietumā liek, lielos - amatos ceļ" (Atvainojiet, ja citāts neprecīzs, citēju no galvas).
Publicēts: 30.01.09 17:27 labots
 citēt
Oskarz:Palaidniex.. būtu nopircis to porsche bobiku, pārdevis kādam krieviņam, kas flīzes liek pa 20 ls/m2 un nopircis sev to traktoru ;)

Tā shēma darbojas tikai tad, ja bobika pārdošanas brīdī man nav jānokārto (ar iegūto piķi par pārdoto bobiku) savas saistības ar banku...
Sanāk, ka te kaut kādu krievu biznesu kvadrātā reklamē, kas skan šādi:
Aizņemties kasti šņabja, pārdot un par iegūto naudu piedzeries,
...tiesa paliekot vēl parādā šņabja aizdevējam...
Publicēts: 30.01.09 17:29
 citēt
da nē ;) nopirkt kasti šņabi - pārdot aļikiem un nopirkt šmigas dzenamo aparātu, lai taisītu biznesu uz tiem aļikiem :)
Publicēts: 30.01.09 17:30
 citēt
Oskarz:da nē ;) nopirkt kasti šņabi - pārdot aļikiem un nopirkt šmigas dzenamo aparātu, lai taisītu biznesu uz tiem aļikiem :)

Vienalga debili - uzreiz nopirkt dzenamo nevar?
Publicēts: 30.01.09 17:31
 citēt
Oskarz:Palaidniex - izklausās pēc kārtējās sazvērestības teorijas.., bet patiesībā tos traktorus nedeva tāpēc ka nav tik likvīda prece kā porshe bobiks.. ja kredītu neatdod - viegli atgūt finansu līdzekļus bankai..
Versatile.. esmu pats analizējis gan ārzemju, gan vietējos tirgus pētījumus.. neko nevar noslēpt, tā ka nevar atrast, bet kas meklē tas vienmēr atrod ;)

tā teorija nemaz nav tik nepamatota
Publicēts: 30.01.09 17:32 labots
 citēt
a banka ta atļauj (dod kredītu) tikai šņabi pirkt ;)
Publicēts: 30.01.09 17:33 labots
 citēt
ievish:

Parastā tauta ekonomikas un nekustamā īpašuma tirgus tendences nekad tā īsti nezinās un droši vien viņiem tas arī visos sīkumos nav jāzin. Parastai tautai - ja ļauj ņemt kredītus uz smieklīgiem noteikumiem, viņi ņem, ar domu, ka, ja jau banka dod, tad ir droši. Bizness vienmēr gribēs pelnīt vairāk, lielāku peļņas procentu un centīsies to tautu apjāt pēc pilnas programmas. Tauta ir jāsargā valdībai un attiecīgajām valsts institūcijām. Bet valsts institūcijas to nevēlas darīt vajadzīgajos termiņos, jo pašiem savi biznesi vēl jāsalkārto. Beigās vienmēr cietējs būs parastā tauta.

Kā jau "Mērnieku laikos" teica - "Mazos zagļus cietumā liek, lielos - amatos ceļ" (Atvainojiet, ja citāts neprecīzs, citēju no galvas).

tas bija stāsts par Aivaru, ģimeni, draugiem un pilsētu ar nākotni :face-grin:?
Publicēts: 30.01.09 17:38 labots
 citēt
Oskarz:a banka ta atļauj (dod kredītu) tikai šņabi pirkt ;)

Tu neesi pamanījis vienu sīkumu - tu nevari bez bankas ziņas pārdot ķīlu - šņabi, līdz ar to tiklīdz tev šņabja nav - bankai jāatdod piķis, pie kam mazliet vairāk, nekā šņabis maksāja... ;)
Publicēts: 30.01.09 17:38 labots
 citēt
Palaidniex... pārdod neoficiāli ;) noslēdz vienošanos.. ar personu x ..
ar šņabja dzenamo mašīnu tāpat ātri visu atpelnīsi ;)
Publicēts: 30.01.09 17:40
 citēt
Un vispār es piekrītu Dansigai.. šeit cīnīties, ir kā pret vējdzirnavām :)
Esmu optimists.. katram ir tiesības izvēlēties kādam būt, gribat būt negatīvi, kritiski, pesimisti.. lūdzu ;)
Publicēts: 30.01.09 17:42
 citēt
Oskars - pārdodot neoficiāli, var tikt celta prasība par krāpšanu un uzņēmējdarbībā - tas tiek klasificēts, kā kriminālnoziegums
Gan jau uz politiķiem tas ar kādu dienu atteiksies...
Publicēts: 30.01.09 17:45 labots
 citēt
krāpšana tā būs tikai tad, ja banka līgumā aizliedz pārdot nopirkto šņabi ;)
tak banka nekontrolēs kurš to šņabi dzer? vai ne? viņiem ir svarīgi lai tu to šņabi varētu atdot jebkurā brīdī.. t.i. tā vērtību naudas izteiksmē, a tev būs šņabja dzenamā mašīna tādā pašā naudas izteiksmē..

var vēl pievienot šādu shēmu - pasaki ka šņabi sasiti.. pret koku :D un nu tev vairs nav ko atdot.. un atdosi tāpēc naudu.
Un civillikums atvietojamas lietas neaizliedz atdot naudā ;)
Publicēts: 30.01.09 17:51
 citēt
NilsS:

tas bija stāsts par Aivaru, ģimeni, draugiem un pilsētu ar nākotni :face-grin:?

Nē, tas bija stāsts par sistēmu ;)
Publicēts: 30.01.09 17:56
 citēt
Oskarz:Un vispār es piekrītu Dansigai.. šeit cīnīties, ir kā pret vējdzirnavām :)
Esmu optimists.. katram ir tiesības izvēlēties kādam būt, gribat būt negatīvi, kritiski, pesimisti.. lūdzu ;)

Ir jau labi, ka ir arī optimisti, bet varu saderēt, ka tikai līdz tam brīdim, kamēr pats pa nopietno no šīs sistēmas cietīsi un sajutīsies bezbalīdzīgs, ka neko padarīt tai nevari.
Varbūt arī necietīsi un nesajutīsies, lai jau Tev veicas...
Publicēts: 30.01.09 18:00
 citēt
Oskarz, padalisies ar prognozi par LV ekonomiku turpmakajiem 3 gadiem?
tiri ta, interesanti. par NĪ sadaļu atsevišķi arī drīkst :)
Publicēts: 30.01.09 18:08
 citēt
Friidis, nestaavu es shamajiem tuvu blakus un tie dazhi draugi/pazinjas, kas tur tusee .... es ar vinjiem nefilozofeeju un nestriidos par taadaam lietaam, bet gan atpuushos uttt..... - tikai dazhreiz nojautaaju "kas ir ar to vai to lietu iisti? kaapeec taa?" un tad parsvaraa ir gadiijies dzirdeet pilniigi citu info nekaa zhurnaalisti pasniedz ....

Ievish, nuuu .... tas jau ir cits jautaajums. Es to teicu tadaa sakaraa, kad te daudzi runaaja, ka cuukopim/policistam uttt jaaiet par ministiem .... es arii esmu projektu vadiitaaja un daru darbu peec labaakaas sirdsapzinjas (ir reizes, kad pat naktii guljot risinu domaas jautaajumus) un arii gadaas kljuudiities ....
Publicēts: 30.01.09 18:14
 citēt
es ar esu optimists - tikai balstoties uz sevi ne jau valsts paarvaldes aparaatu

izveiciet uz sevi testu:

pesimisti kapos redz - krustus
optimisti - plusinjus
Publicēts: 30.01.09 18:16
 citēt
un pesimisti arī plusos redz krustus :D
Publicēts: 30.01.09 18:19
 citēt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee netuvojas pilnmēness?? šitādi plūdi.................
Publicēts: 30.01.09 18:57
 citēt
Dansiga, protams, visi ir cilvēki un visi var kļūdīties. Bet ne 15 gadi no vietas, un ne izmantojot ļoti dārgi algojamu padomnieku aparātu un ne uz tautas rēķina. Un galvenais- NESODĪTI kļūdīties. Ja kampēji līdz šim nesēž tur kur viņiem būtu jāsēž, bet joprojām "virtuāli" vada (vai vismaz mēģina) vadīt valsti - man nav ne mazākās ticības tādai valstij (nevis manai mīļai Latvijai, bet tam iepuvušajam aparātam, kas tēlo, ka viņu vada!!!
Kaut esmu pēc dabas optimists un kapsētā redzu pārsvarā plusus...:))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...