forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. ...
  12. 20
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 19:05 labots
 citēt
Oskarz:nu ja ;) labi.. nosauc tās lietas kuras ir dirsā..

taupi sevi un apkārtējo vidi, nosauc tās lietas kuras NAV dirsā!
Oskarz:Visvieglāk jau ir pievienoties bļāvēju, vaimanātāju un kritizētāju baram.. tad neviens tevi nenosodīs ;)
TU TO saki?:face-grin:
versatile:bet nekompetents kretiins ari but nedrikst. ... kamoon.
kompetents kretiins ari nebūtu labākais risinājums. Uuuh - I'm comming!:face-wink:
dzhii:... man personīgi nešķiet kkā pareizi, ka konkrētais cilvēks vairāk izceļas ar savu hobiju, nevis AR reālo darbu ...
a ja nu konkrētais cilvēks nevis vairāk kā ar darbu izceļas ar savu hobiju, bet viņu vairāk izceļ ar hobiju?
Mono:...ja cilveeks ir iemācījies braukt ar audi...tad peec tam braukt ar bmw ford volvo vai pežu nevaidzētu sagādāt poblēmas
cilveeks ir iemācījies bildēt ar Nikonu - nomaina kameru, a viss otrādi. autiņiem ta neliek pedāļus katra firma savādāk, jo lielāka skāde var sanākt, ja gadās sajaukt. klanu uz to, ka elektrības ministram nevaidzētu kW-stundas jaukt ar kilowatiem, kultūras ministram nevajadzētu jaukt Botičelli ar Bertoluči un tml.
Oskarz:Annirs.. mm.. labi, runājot par valsts/nodokļu maksātāju attiecību izpratni..
kāda Tev ir izglītība?
nu jau gan kā deputāts, kurš pēc izglītības jurists - murists - šie (ja man pareizi nostučījuši), kā likums jāformulē, tā klana uz to, ka šie vienīgie, kas kaut ko no likumiem saprot.
Publicēts: 30.01.09 19:20
 citēt
Optimists ir tas,kas redz pozitīvu iznākumu,nevis tas,kas saka,ka viss ir kārtībā.Vislabāk būt reālistam un saukt lietas īstajos vārdos un dzīvot šodien.
Nevienam nav noslēpums,ka aizdodot lielāku naudu-saņem vairāk procentus,tātad NĪ burbulis bija kādam izdevīgs.KĀPĒC PAR TO NERUNĀJA GUDRĀ VALDĪBA?
Paņemiet jebkuru no valdības un ielieciet atpakaļ viņu bijušos amatos,vai arī tad viņi būtu tik pat lieli un vareni?Es domāju,ka neviens viņus pat nezinātu.
Publicēts: 30.01.09 19:23 labots
 citēt
dansiga:
Ievish, nuuu .... tas jau ir cits jautaajums. Es to teicu tadaa sakaraa, kad te daudzi runaaja, ka cuukopim/policistam uttt jaaiet par ministiem .... es arii esmu projektu vadiitaaja un daru darbu peec labaakaas sirdsapzinjas (ir reizes, kad pat naktii guljot risinu domaas jautaajumus) un arii gadaas kljuudiities ....

Ok, Tu dari. Bet jautājums bija mazliet cits - kāds ir Tavs vērtējums - vai mūsu ministri ir labi "projektu vadītāji"?
Un jautājums Tev kā projekta vadītājai - vai Tu pārzini jomu, kurā vadi projektus?
Pēc savas pieredzes zinu, ka, jo apjomīgāks un sarežģītāks projekts, jo lielākas pluss ir zināšanas ne tikai projektu vadīšanas metodikā, bet arī jomas pārzināšanā.
Publicēts: 30.01.09 19:29 labots
 citēt
versatile:Oskarz, padalisies ar prognozi par LV ekonomiku turpmakajiem 3 gadiem?
tiri ta, interesanti. par NĪ sadaļu atsevišķi arī drīkst :)

Es arī gribētu dzirdēt! :D Tu taču tā kā kompetents esi, pētījumus lasījis un tā... ;)
Publicēts: 30.01.09 19:49 labots
 citēt
ar to es nodarbojos kad rakstīju bakalauru attiecīgajā tematā.. šogad neesmu nekādu informāciju apkopojis, vnk saku ka tāda iespēja ir..
Publicēts: 30.01.09 19:55
 citēt
Palasīju, pasmējos... tā iekārta, kurā tika cieņā turēta darba tauta- PROLETARIĀTS, nepatika, izvēlējāmies kapitālismu. Iekārta, kas pati nosaka, par cik mācēsi pārdot savas smadzenes, savus muskuļus, par tik arī dzīvosi :D . Latvijas brīnums- darba tauta balso vēlēšanās par lielkapitālu aizstavošajām partijām, JO TUR TAJĀ PARTIJĀ LĪDERIM SMUKS ĢĪMIS. Un rezultāts, ka visu laiku vieni un tie paši spēki ir pie varas...
Lauksaimniecība Latvijā tika sagrauta vēl tai nesākoties, vēl bija kolhozi, kad tika pārsvarā noprivatizēti pārstrādes uzņēmumi un zemnieku teikšana tajos bija 0-le. Nedaudz savādāk kur bija... piem Jelgavas cukurfabrika- uzradās firma un par pilnu cenu uzpirka fabrikas akcijas garantējot produkcijas kvotas, bet ierobežotā skaitā :D... kas tā bija par lielu rindu no akciju pārdotgribētājiem Jelgavā ... tirgus.
Latvieši ir ar īsu atmiņu, bet lielu naidu. Gadsimtiem ilgi mūs drāzuši ir dažādi iekarotāji (vācieši ap 650 tīrie gadi), bet ieejot brīvvalstī viss naids tika krieviem...jo tie bija pēdejie :(
Lauksaimniecību naf cēlusi neviena valdība, bet visi lamā pēdejo ministru (iepriekšējie sen aizmirsti) ...JO VIŅŠ NAF RADĪJIS BRĪNUMU :D:D:D

Ar pastalām, bet brīvā Latvijā, saukli esam izpildījuši.
Publicēts: 30.01.09 19:57
 citēt
kak za ģelom, tak otmazki.

kāda jega no +viena bakalavrista, ja vinjsh bez 100 reportu izlasishanas nevar dot patstavigu spriedumu un vertejumu?
tak hotj palasi, kur naudinja no SVF pluudiis... aizej pusdienas ar kadu nekustamo ipashunu attistitaju, kur bijushais miljonars tagad sezh, pedejo mersi pardevis un suudos lidz ausiim, jo vienas nepamatotas kaiminju sudzibas delj nepaspeja maju nodot, a 50k EUR katru menesi prochos bankai jamaksa... paskaties, kas bija kadu dekadi atpakalj Somijaa...

man, ja nemaldos, aizvakar, bija tas gods klatiene redzet cilveku, kam pieder vismaz 70% Zviedrijas un kura finansu imperija ir tieshi atbildiga par situaciju Latvija. tads laimigs izskatijas.
Publicēts: 30.01.09 20:02 labots
 citēt
Lielāka jēga ir no -viena versatīla, kas kafijas biezumos izzīlē prognozi ekonomikai,
vai aiziet ar nekustamo īpašumu attīstītāju uz pusdienām, parunājās un tic tam kā dieva vārdam :)
Publicēts: 30.01.09 20:12
 citēt
Friidis, mees esam kaadam ljaavushi 15 gadu sstraadaat!?!?!? Tak cik pa sho laiku ir nomainijies? Kaa kaut kas - taa met nost - naak naakamie, kas kaapj uz tiem pashiem vai liidziigiem graabekljiem! Ok, nometiis sho valdiibu ... KO lix vietaa!?!?!?KO!?!?!?!?

Ievish, par to nu es neesmu lietas kursaa - neesmu ar visiem paziistama .... tik zinu to, ka tas ko par vinjiem raxta aviizees, ne vienmeer atbilst patiesiibai ...
Vai es parvaldu? NEE!!!! Lai paarvaldiit visas jomas manaa projektu vadiibaa, man buutu jaabeidz VISAS inzhenierzinaatnes .... diez vai kaads to speejiigs;-)))) Es zinu vienu jomu, parejaas jomaas esmu izveeleejusies speciaalistus, uz kuriem paljaujos ....
Publicēts: 30.01.09 20:17
 citēt
Friidis, mees esam kaadam ljaavushi 15 gadu sstraadaat!?!?!? Tak cik pa sho laiku ir nomainijies? Kaa kaut kas - taa met nost - naak naakamie, kas kaapj uz tiem pashiem vai liidziigiem graabekljiem! Ok, nometiis sho valdiibu ... KO lix vietaa!?!?!?KO!?!?!?!?

Godmaņkrāsniņas jau iet pa otram lāgam. Un ne tikai.
Mākoņtēvs "strādā" nonstopā...:)
Publicēts: 30.01.09 20:17
 citēt
Faktus, Oskarz, faktus!

Reālie fakti ir tādi, ka situācijā, kad būtu jāsamazina nodokļi, lai dotu atbastu uzņēmējdarbībai, tos palielina, jo "treknajos gados" nav uzkrātas rezerves, kas nosegtu lejupslīdi. Kad jāiegulda izglītībā un zinātnē, lai nākotnē būtu uz ko to attīstību balstīt, šīm jomām griež nost, turklāt pamatīgi. Kad, kā jau tas krīzes apstākļos parasti ir, palielinās sīkā un ne tik sīkā noziedzība, būtiski samazina finansējumu policijai. Kad būtu jāklapē ciet pussimts valsts aģentūru un daļa ministriju, lai samazinātu to vājprātīgo valsts pārvaldes aparatātu, par to tikai attāli runā un visticamāk, ka arī neko nopietnu tur neizdarīs. Formas pēc nogriezīs uzpūstos tukšos štatus un noņems dažus procentus no algas. Kad būtu pilnu sparu jācenšas piesaistīti tās ES naudas, ko dod jaunais plānošanas periods, kas sākās jau 2007.gadā, lielākā daļa programmu un projektu konkursu vēl nav izlsudināti, jo nevar normālā tempā uztaisīt MK noteikumus un citus papīrus, kas nepieciešami programmu palaišanai. Un tā var turpināt vēl un vēl.

Un ko iesaki Tu? Kur Tu redzi gaismu tuneļa galā? Es neredzu...
Publicēts: 30.01.09 20:19 labots
 citēt
Haiduks:Latvijas brīnums - darba tauta balso vēlēšanās par lielkapitālu aizstavošajām partijām, JO TUR TAJĀ PARTIJĀ LĪDERIM SMUKS ĢĪMIS.
brīnums ir, bet necik smukus tos purnus neatrodu esam!
Haiduks:... vēl bija kolhozi
ja ticēt Raiša tantei - 10 vai 20 govis aizveda uz kolhōzu, a pie mantas dalīšanas, kad izbeidzās kopsaimniecības, kuļmašīna priekšsēdim, traktors vietniekam vai sekretāram, Raiša tantei caurs spaņģis un salauzta lāpsta.
Haiduks:Ar pastalām, bet brīvā Latvijā, saukli esam izpildījuši.
tikai nevar braukt uz Juglu zāli ēst, transports dārgs.
Oskarz:aiziet ar nekustamo īpašumu attīstītāju uz pusdienām, parunājās un tic tam kā dieva vārdam :)
kā šodien atceros - sirmmāmiņas meitenei jautā, kas pasaulē notiek. meitene stāsta arī, ko no biznesmeņiem pa dropi dzirdējusi un uzsver, ka biznesmeņi ir tādi cilvēki, kuri, kad iedzer, runā tikai skaidru patiesību.
Publicēts: 30.01.09 20:22 labots
 citēt
ievish gaisma tuneļa galā - :) jāsāk ražot cilpas - pašnāvnieku komplektus.. varētu normāli uzvārīties, pesimistu tagad daudz, gaismu tuneļa galā neredz, pieprasījums liels
pa 2,5 LVL lieveikalos, blakus maizei tirgojot, peļņa būtu ne pa jokam.. + pensionāriem atlaides
Būs i IKP pieaugums, i Eksportēt varēs uz citām krīzes sagrautajām valstīm :) Nebūs jāizmaksā tik daudz pensiju un bezdarba pabalstu.. ekonomika uzreiz uzrautos debesīs
Publicēts: 30.01.09 20:23
 citēt
dansiga:
Ievish, par to nu es neesmu lietas kursaa - neesmu ar visiem paziistama .... tik zinu to, ka tas ko par vinjiem raxta aviizees, ne vienmeer atbilst patiesiibai ...

Es nelasu to, ko par viņiem raksta avīzēs, es skatos, ko viņi dara, bet diemžēl redzamais mani nepārliecina par to, ka viņu darbības būtu kompetentas. Varbūt, ka man nav tasinība, bet tādā gadījumā sabiedrības informēšana par saviem labajiem darrbiem viņiem krietni pieklibo.
Publicēts: 30.01.09 20:23
 citēt
turpinot ievish - un kad dabu aizdevumu, domaa par ta izmantoshanu skolas autobusu ievieshanai, kas nevis naudu pelnis, bet teres.
un vel, un vel...
Publicēts: 30.01.09 20:25 labots
 citēt
Oskarz: :) sāc ražot cilpas - pašnāvnieku komplektus.
varbūt sanitārāas normas atļaus lietos 3 un vairāk X!
un vēl sūdainus kokus var andelēt!
Publicēts: 30.01.09 20:26
 citēt
Ievish, ooo .. tev ir pieeja pie visiem ministriem? diez kaa Tev tas ir izdevies?;-) Un saki luudzu, kur vinji var informeet par saviem labajiem darbiem?
Publicēts: 30.01.09 20:27
 citēt
Oskarz:ievish gaisma tuneļa galā - :) sāc ražot cilpas - pašnāvnieku komplektus.. varētu normāli uzvārīties, pa 2,5 LVL lieveikalos, blakus maizei tirgojot..
Būs i IKP pieaugums, i Eksportēt varēs uz citām krīzes sagrautajām valstīm :)

Muldoņa Tu esi, nekas vairāk... Es Tev nopietni jautājumu uzdevu, bet Tev acīmredzot ir tikai plika ticība, ne faktu pamatotas prognozes.
Publicēts: 30.01.09 20:32
 citēt
`Ni`cego, skro na`si k vlasti pridut, navedut porjadok!:)
Publicēts: 30.01.09 20:34
 citēt
dansiga:Ievish, ooo .. tev ir pieeja pie visiem ministriem? diez kaa Tev tas ir izdevies?;-) Un saki luudzu, kur vinji var informeet par saviem labajiem darbiem?

Nē, nav vienāda visiem, runāju vispārinot.
KUR?! Kopš kura laika mēs dzīvojam sabeidrībā bez medijiem? Vai Tu gribi teikt, ka tad, ja valdība kaut ko gribētu tā pa īstam izskaidrot un pastāstīt kas un kā, neviens medijs viņus pretī neņemtu? Domburs atplestām rokām katru trešdienu mēģina no viņiem kaut ko izvilkt. Kaut vai ņemam to pašu pašreizējo situāciju - kur ir publicēts rīcības plāns, kā grasāmies tikt no šīs ķezas ārā? Kā pārdzīvosim šo un nākamos 2 gadus? Kā tas nākas, ka mums krīze pienāca 2 nedēļu laikā un pa smago? kāpēc igauņiem nav tik smagi? Un vēl daudz un dažādi jautājumi. Kur ir atbildes?
Publicēts: 30.01.09 20:35
 citēt
Ja jūs, draudziņi, zinātu kā to putru vāra...... Tad zustu arī pēdējie bastioni.Saliksim rociņas krustā un lūgsim uz to labāko.
Publicēts: 30.01.09 20:38
 citēt
Ievish, pedeejais komentaars no manis .... shii diskusija ir bezjeedziiga! ja viens medijs pasaka kaa patiesiibaa ir, 5 citi mediji metaas kaa asins sunji virsuu un noliek visu "pa plauktinjiem " un tos kuri skaljaak bljauj - tos arii dzird un tic! VISS.....
Publicēts: 30.01.09 20:43
 citēt
Dansiga, protams, ka tā ir, bet es ceru, ka Tu nedomā, ka mūsu valdība par saviem labajiem darbiem nestāsta tikai tāpēc, ka slitkie mēdiji viņus norej ;)

Viss, es arī lieku punktu šai diskusijai, jo neredzu jēgu to turpināt, pretējā viedokļa pārstāvji tik un tā neko, ko nezinātu, nepateica :)
Publicēts: 30.01.09 20:51
 citēt
OSKAR - KUR IR BEERNUDAARZI!!!
Publicēts: 30.01.09 20:56
 citēt
+Dansiga
.. es arī šeit diskusiju beidzu..
Publicēts: 30.01.09 21:09
 citēt
1 kā koks vai kā pūce dobumā jau es a te nespamošu!
Publicēts: 30.01.09 21:18
 citēt
haralds, bet ar gudru civleeku parunaat tachu vienmer patiikami;-))))
Publicēts: 30.01.09 21:38
 citēt
ir jāsaprot viens - cik tālu valsts ir novesta, ka pat šādā forumā tiek apspriesta politika
Publicēts: 30.01.09 21:43
 citēt
Pauliic:ir jāsaprot viens - cik tālu valsts ir novesta, ka pat šādā forumā tiek apspriesta politika

Man gan liekas, ka tik gara tā diskusija nebūtu izvērtusies, ja daži mūsējie tik aizdomīgi pārliecināti nebūtu aizstāvējuši "tos tur- augšā"...:)))
Publicēts: 30.01.09 22:28
 citēt
:D:D es neko neteiksu savadak bus jadruka pus nakti, bet katra zinja izsmejos lidz asaram! loti labs topiks. :D
Publicēts: 30.01.09 22:37
 citēt
Annirs cik zinu beernudaarzi ir pasvaldiibu paarzinjaa. Un ir pasvaldiibas kur ar beernudaarziem nav probleemas...
Publicēts: 30.01.09 22:38
 citēt
Sveiks palaidniex, PAr trakoriem un porshe... Privaatpersonaam industriaalos krediitus nedeva, ebt uznjeemumam, ja tas vareeja panjemt porshe butu panjeemis arii traktoru...
Publicēts: 30.01.09 22:41
 citēt
Savukaart ja atgriezamies pie konkreetaa ministra domaaju, tad lai lauksaimnieki arii izsakaas...
Publicēts: 30.01.09 23:00 labots
 citēt
par medijiem-paldies Dievam vinji ir, vismaz kaut necik visatljautiibu no politikju puses bremzee
mazliet, bet bremzee
un nevajag te bljaustiities par medijiem, tie vismaz melo mazaak par politikjiem, daudz mazaak
Publicēts: 30.01.09 23:04
 citēt
Luxferre:Sveiks palaidniex, PAr trakoriem un porshe... Privaatpersonaam industriaalos krediitus nedeva, ebt uznjeemumam, ja tas vareeja panjemt porshe butu panjeemis arii traktoru...

Naivais - nedeva jau kā reizi uzņēmējiem un zemniekiem, kas arī skaitās uzņēmēji - tieši uzņbēmējdarbības paplašināšanai nedeva, bet dārgai dibenpārvadāšanai deva uz sitienu... Un tajā laikā daļu gribētāju paņēma Nordea Finance, kas prata atšķirt patēriņu no ražošanas...
Publicēts: 30.01.09 23:08
 citēt
A mož viņi jau tad zināja, ka būs krīze un tie, kas būs paņēmuši šos lielos kredītus, būs dirsā. Vnk gribēja pasargāt zemniekus no posta. :D
Publicēts: 30.01.09 23:44
 citēt
+++ Alvils par jautriibu.

--- Palaidnieks... kad naakamreiz saskriesimies vareesim par to parunaat... ;)
Publicēts: 30.01.09 23:47
 citēt
Nju paaaankūka pēdējās 3 dienas VISIEM ir ko darīt :):) LABĀK kārtīgi koduši tad kārtīgi drāzušies būtu piekdienas vakarā un pēc tam 2 dienas gulējuši un PIRMDIEN visi laimīgi atkal būtu bet tak ŅE 3 Dienas atkal STRESSSSSSS!!! Nemākat jūs dzīvot cienītie / cienītās:):)
Publicēts: 30.01.09 23:59 labots
 citēt
dansiga:Ievish, pedeejais komentaars no manis .... shii diskusija ir bezjeedziiga! ja viens medijs pasaka kaa patiesiibaa ir, 5 citi mediji metaas kaa asins sunji virsuu un noliek visu "pa plauktinjiem " un tos kuri skaljaak bljauj - tos arii dzird un tic! VISS.....

beidzot noskaidrojām tos, kuri atbildīgi par visiem sūdien šajā valstī :) Ļaunie,pērkamie mediji :)
tas bija tiešām noderīgi :)
eju ka fočēt,labāk :)
Publicēts: 31.01.09 10:21 labots
 citēt
Pauliic:ir jāsaprot viens - cik tālu valsts ir novesta, ka pat šādā forumā tiek apspriesta politika

esam tieši tur, kur ļāvām (un gribējām) sevi novest ...
...un forums nesākās ar politiku, bet ar skaudības apliecinājumu... pret vienu konkrētu cilvēku, kuram dievs ir devis smadzenes, jo lai cik bēdīgi skan, bez smadzenēm pat no savējo vidus neizvirza ministra amatam. Un blogā ir pulka lietotāju... palasiet un paskaitiet, cik ir pret viņu šajās debatēs, tikai daži (diez vai pat 10 sanāks)

bet paskatiet vecās ziņas par zemnieku dzīvi 15 gadus, 10 gadus, 5 gadus atpakaļ
1. piena iepirkuma cenas tuvu pašizmaksai, starpība starp iepirkumu un veikalā pardoto atšķaidīto pienu vismaz 3-4 !!! reizes, garaudu iepirkumu cenas no maizes cenām atšķirās nenormāli un ir pašizmaksas līmenī... visu laiku bija zemnieku protesti (vāji, vairāk individuāli), un visu laiku neviens tos nedzird:face-sad:
2. Tagad tiek radīts haoss neapmierināto vidū, nevis vienotība... vienu dienu policisti, citā skolotāji, citā mediķi... piedodiet- bet tikai pamērkaķojās, nevis protestēja, bet varēja vienā dienā kopā un nodemonstrēt spēku.
Tas viss parāda , ka esam izauguši līdz bļaustīšanās līmenim (arī te blogā redzam to), bet vēl ir jāizaug līdz vienotības līmenim!
Un pēdejais, neatkarīgi, kas un kur notika, bet tieši fotogrāfi ir pirmie, kas kā stukači metās ar savām bildēm sūdzēt vainīgos. Un tad nebrīnieties, ka nākošajā grautiņā pirmais lozungs būs... pret krāniņiem, un tad uz saeimu!!!
Kritizēt un noliegt otra darbu ir visvieglāk, bet lielie kritiķi, tagad miniet konkrētus savus darbus tieši Latvijas lābā, nevis savu kabatu piepildīšanā :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9