forum.gif
Vai būs ar 18tā ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Vai būs ar 18tā ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.01.09 11:47
 citēt
Haiduk - Tu esi stulbs vai izliecies? Zinu, ka teiksi - izliecies neesmu...

A nodokļi maksāšana nav darbs Latvijas labā? Par to nedriikst gaidiit no valsts elementaarus pakalpojumus? Tu gribi teikt, ka visi tie GODPRAATIIGIE CILVEEKU TUUKSTOSHI kas straadaa par medmaasaam, skolotājiem - ka vinjiem nav smadzenes, ja vinji nevar NOPELNIIT??? Par kādu KABATU PIEBĀZŠANU TU RUNĀ!
Publicēts: 31.01.09 12:26
 citēt
Labi - jautaajums tusinjam - cik zm paarraudziibaa ir uznjeemumi, kur ir visaadsas padomes, valdes etc, kādas tur ir algas (piemeers a'la gulbe), kāda ir vinju partejiskā piedrība un cik no viņiem ir partijas ziedotaaji.
Publicēts: 31.01.09 12:29
 citēt
un par beernudaarziem - var visu novelt uz pashvaldiibaam, bet vai taas nav taas pashas parijas un tie pashi cilveeki? turklaat - lielaakaa dalja nodoklju aiziet valsts ne pashvaldiibu budzetaa un ja pie taadas dzimstiibas peec 20 gadiem nebuus kas straadaa, ko tad - kaut kaada "mistiskaa" valsts nevainiigi groziis galvu un raadiis pashvaldiibu virzienaa?
Publicēts: 31.01.09 12:44
 citēt
Luxferre:+++ Alvils par jautriibu.

--- Palaidnieks... kad naakamreiz saskriesimies vareesim par to parunaat... ;)

Labāk sasitkies, nevis saskrieties...
Tagad bankas vispār ir stingri nogaidošā pozā un savulaik darīais ir nostrādājis par kārtīgu reklāmu.
Un pašreiz man tas nav aktuāli. Tā teikt - tagad kaut bezmaksas ievārijuma burku piedāvā - vairs nevajag! ;)
Publicēts: 31.01.09 15:25
 citēt
Schnircks:Par mēdijiem mazs piemērs:
http://diena.lv/lat/laikraksts/latvija/apsver-protestus

"Lauksaimnieki gan nepieprasa zemkopības ministra Mārtiņa Rozes (ZZS) demisiju, jo uzskata, ka tas neatrisinās problēmu: jāatlaiž visa Saeima un jāizveido jauna valdība. "Rozes demisija nelīdzēs. ... viņš ir tikai marionete. Kamēr netiksim vaļā no sponsoriem, nekas nemainīsies," emocionāla bija D.Pastare."

redz, ka lauksaimnieki pat praatiigaak uztver kaa dazj labs bloga lietotaajs te bljaunj
Publicēts: 31.01.09 15:35
 citēt
Cik sapratu tas links bij ielikts saistiibaa ar laikraksta dienas publikaaciju, kuraa bij teikts ka Martinjam Rozem pieder BMW un kas tik tur veel...

Bet veelaak laikrakstam naacaas publikaaciju atsaukt, bet saadus atsaukumus nepamana...
Publicēts: 31.01.09 17:39
 citēt
saite uz nabu uz nabu ari pamodusies. ...:)

no sis diskusijas uzzinaju, ka ari bernudarzi ir zemkopibas minsitrijas kompetence:):):) nez kas vel...........................

Par musu masu medijem- jaa diemzel interese tikai sliktas zinas un sensacijas. bet tepat kaiminos Igaunija neko tadu ne lasiset,ne dzirdesiet
Publicēts: 31.01.09 21:28 labots
 citēt
aitinaa:saite uz nabu uz nabu ari pamodusies. ...:)

no sis diskusijas uzzinaju, ka ari bernudarzi ir zemkopibas minsitrijas kompetence:):):) nez kas vel...........................

Par musu masu medijem- jaa diemzel interese tikai sliktas zinas un sensacijas. bet tepat kaiminos Igaunija neko tadu ne lasiset,ne dzirdesiet
:face-crying:neko neesi izlasiijusi
Publicēts: 01.02.09 08:23 labots
 citēt
viss norit savu gaitu... vecā kaluma kangari realizējuši savu iznīcinošo politiku visus šos neatkarības gadus....
un latvietis parastais to visu mierīgi pieļāvis pieredzes trūkuma dēļ un cerībā šādā sraļņikā vares kko aizripināt arī uz savu māju... kādu nepiesietu vara vadu rituli, pārdodot atgūto vecvecteva mežu vai omes dzīvokli hrušovkā nemaksajot nodokļus vai vismaz algu saņemt aploksnē, nu vismaz magnetus salikt uz skaitītājiem :)
vai tad atvilkt dSLR no štatiem pa lēto un izraut caur muitu bez pvn nav pačots? :)
Tā pat kā šitos

Mūsu bērni, mazbērni visu saliks pa plauktiem,šaubos vai kādreiz nakotnē kadu ielu/skolu nosauks šķēles, brigmaņa vai kalvīša vardā.
Publicēts: 01.02.09 08:28
 citēt
neeeeeee, ne tikai esmu lasijusi, bet ari rakstijusi.
bet te formua( un vispar jau ari citur) tam laikam nav nekadas jegas
Publicēts: 01.02.09 11:26
 citēt
un VISPAAR ..... vai visi Juus maksaajat visus nodokljus vai sanjemat algu aploksnee? Es piemeeram, nekad neesmu piekritusi uz darbu, kur lielaako dalju maxaa aploksnee. UN shobriid nodokljos maxaaju n minimaalaas algas - citam laikam sirds zhokuraa saraujas, iedomaajoties, KO par to vareetu iepirkt ..... Taa ka zakjiishi - paskatities arii uz sevi - cik pashi esat godiigi!
Publicēts: 01.02.09 11:50
 citēt
nesaprotu, kā var tik ātri aizmirst notikumus padsmit gadus atpakaļ, un tagad te cepties
... čigāni par 50 saņiem pirka masveidā sertifikātus no latvietis parastais, kurš , kā parastais, iegūto naudiņu nodzēra
Ēkas tika privatizētas par šiem sertifikātiem, kuri bija palikuši 50X vērtīgāki, un matemātiski 50 citronus vērts objeks tika iegūts par 0,2 citroniem :), jo bija notaksēts 5x lētāk!!!
Tai skaitā n-tie bērnudārzi, un naf ko te pat pašvaldību iejaukt, jo ļoti daudzas tās bija resursiem piederošas ēkās. Kā celtnieks esmu redzējis šo ēku (bijušo bērnudārzu) pārtapšanu par ekspluzīviem dzīvokļiem, ofisiem, daudzi tika nojaukti, jo to vietā bija jāmauc daudzstāvene. Un rezultātā, cik tagad grūti atrast vietu bērnudārzā... UN :D:D:D IZRĀDĀS, KA pie visa VAINĪGS IR TAS, KA SCHNIRKS FOTOGRAFĒ :D:D:D
Lielāku idiotismu neatrast :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.09 13:24
 citēt
Haiduks:
UN :D:D:D IZRĀDĀS, KA pie visa VAINĪGS IR TAS, KA SCHNIRKS FOTOGRAFĒ :D:D:D

Haiduk, atslābsti! Jau pasen runa šajā diskusijā nav konkrēti par Rozi, bet gan valdību un tās darbības rezultātiem kopumā.
Publicēts: 01.02.09 14:33 labots
 citēt
Oskarz:Annirs.. bez aizvainojumiem..

nu ja ;)
labi.. nosauc tās lietas kuras ir dirsā..

jaunais cilvēk, 20 gadus atpakaļ, kad valdība pret tautu rīkojās akurāt tikpat cūcīgi (un sekas bija ļoooti līdzīgas šodienas no mašīnām brīvajām ielām, no pircējiem tukšiem veikaliem utml., lai neteiktu- identiskas) bija iespeja vainot krievus un parsīt no viņiem neatkarību. tagad tie "petīcijas iesniedzēji" ar to pašu bārdaino pamuļķi priekšgalā dara to pasu, ko savulaik darīja "krievi".
btw, būtu man šie -20, toč ar dakšām ietu un citus ņemtu pulkā (savulaik labi padevās tā lieta). tagad jādomā ko bērniem ēst dot.

par to kas šai valstī ŠODIEN ir dirsā:
stagnācija gandrīz visos valsts funkcionalitates mezglupunktos (10+ gadus)
1. pamatizglītības sistēmā
2. lauksaimniecībā
3. rūpniecībā
4. finansu sistēmā
5. sociāla nodrošinašanā

bez tam:
1. noris nepārtraukta varas uzurpācija
2. tika pārdota valsts nākotnes peļņa (izputināti pat vēl nedzimuši strādātāji- nekā cita jau vairs nav ko pārdot)
3. sab-ba tiek mānīta ar solijumiem, kas nekad nepiepildās ("es taču nesoliju, tie bija viņi")
4. tiek izzagta valsts nauda piespiežot privātuzņēmējus sadarboties
īsāk, ir redzamas daudzas mafijas pazīmes. pietrūkst vienas- asiņu. gaidam...

vajag faktus? nebūšu slinks, ja neseko jaunākajām un ne tik jaunām ziņām. bet esi objektīvs. ar "izglītības" vīģes lapiņu nevajag piesegties. no izglītības paēdis nebūsi un neba eiroparlaments dos debesu mannu... nu, ja svau pakaļu viņam pardosi, tad būs i mannā, i peirāgi...
Publicēts: 01.02.09 15:07 labots
 citēt
sai diskusijai sen vieta pingvinos,a to garlaicigi............................................
Publicēts: 01.02.09 15:15
 citēt
nu ja ,cik var cepties par vienu un to pasu- lidz bezgalibai.
Jo tiekas nesaprot, tapat nesaprot
un varetu domat, ka te visi par katru nopelnito latu focejot bildes skien uzreiz uz VID nodoklus maksat..........................
Pat Luna padomam neklausa( skat.augstak)
Publicēts: 01.02.09 15:21
 citēt
lai gan ari pingvinos jau dazs labs nebus pasargats-es tur ari rakstu.......................................
Publicēts: 01.02.09 15:21
 citēt
Vienkārši trīs jautājumi:
Kad Latvijas zemnieks saņems identiskus tiešos ES lauksaimniecības maksājumus kā dānis, anglis, holandietis, francūzis...?
Kad Latvijas lauksaimniecībai būs identiskas kvotas kā jebkurai vecajai ES valstij?
Kad ES sāks paši tik pat strikti ievērot savas regulas konkrēti lauksaimniecībā, kā to pašlaik uzstājīgi pieprasa ntās komisijas kas pārbauda zemniekus un viņu saimniecību atbilstību regulām?
Publicēts: 01.02.09 15:23
 citēt
palaidniex-un kad Tavupart mums bus tads pat IKP ka Vacijaiv ai Francijai?
Un kad Latvijas iemaksas ES kopeja budzeta bus tikpat cik Vacijai vai Anglijai??
Publicēts: 01.02.09 15:30
 citēt
Aitiņa - ja Mēs esam tāda pati ES valsts, kā Dānija, tad ES tiešo maksājumu atšķirības starp Latviju un Dānijnu ir tiešs koknurences tirgus kropļojums, pert ko pati ES vēršās...
Man domāt, ka lauksaimniecības produkcijas reālā pašizmaksa Latvijā ir tikai nedaudz lielāka par tās pašizmaksu Dānijā, bet šie te tiešie ES maksājumi padara produkcijas realizācijas cenu būiski atšķirīgu...
Ja jau tā pie mums dēļ mazākiem tiešajiem maksājumiem (tie sastāta > 60% ES kopējā budžeta) lauksaimniecības produkcija sanāk dārgāka, tad derētu ieviest būiskus labāk subsidētās lauksaimniecības produktu importa ierobežojumus. Nav normāli ka piena pārstrādātāji ražo pienu nevis no vietējo govju piena, bet no labāk subsidētu citu ES valstu saražotā sausā piena pulvera...
Publicēts: 01.02.09 15:47
 citēt
nu nav Latvija lauksaimniecinas zeme - un nebus.
padomju laika barojam Leningadu a tagad krievi par saviem rubliem neko nevar nopirkt.
A mes razojam divreiz vairak ka pieprasijums.
Un turisma zeme toc ari nebusim- tur redz nevar but sitik nigri un riebigi cilveki ka te bloga......................
Publicēts: 01.02.09 15:53
 citēt
kaaa nu nav runa- 6 lapas piespamotas...........................................
Publicēts: 01.02.09 15:55
 citēt
Jā! Būšu, bet nevis populisma vai demagoģijas pilnās, bet vienkāršas atbildes pēc būtības.
No sērijas - kāpēc Dānis saņem vairāk ES tiešajos maksājumos nekā Latvietis. Kāpēc to nevar (nedrīkst) mainīt?
Kāpēc jāklapē ciet vietējā cukura pārstrāde un cukura zemnieks? Pirmkārt - abus nostādot fakta priekšā, nevis par to informējot laikus... Otrkārt - man vienalga, ka kubā ražotais cukurniedru cukurs ir lētāks...
Man nepatīk, ka mūsdienu piena pārstrādātājs par pilnpienu maksā vienu naudu, kaut pats tālāk pārdod, "vājpienu", plus sviestu, sieru, krējumu utt izveidotās dēļ piena "vājināsānas" (atkrejošanas) papildus piedevas...
Un pats jautrākais - kāpēc pārstrādātāji iepērk nevis vietējo, bet citur labāk subnsidēto saražoto izejmateriālu?

Es nesaku, ka konkrēti kāds viens cilvēks tieši ir vainīgs pie tā, kā ir.
Jocīgi paliek, ka nav neviena, kas skaļi pasaka - kas tieši traucē to mainīt, un ja nav viņa spējkos neceļās kājās un neiet prom no tā beņķa, ja nav spējīgs neko mainīt. Nesaprast to personīgi.
Publicēts: 01.02.09 15:57
 citēt
aitinaa:nu nav Latvija lauksaimniecinas zeme - un nebus.
padomju laika barojam Leningadu a tagad krievi par saviem rubliem neko nevar nopirkt.
A mes razojam divreiz vairak ka pieprasijums.
Un turisma zeme toc ari nebusim- tur redz nevar but sitik nigri un riebigi cilveki ka te bloga......................

kas tad mēs esam? Mega tūŗisma galamērķis?
Industriālie lielražotāji?
Un kāpēc šajā valstī nav vajadzīga lauksaimniecība vispār? Kaut pašu vajadzīām ne? Te kas - cilvēki no zila gaisa un mīlestības pārtiek?

Jā - nav ļeņingradas - pajāt! Pasaulē esot pārtikas trūkums - vai tiešām efektīvi ražojot un eksportējot (nevis kā tagad importējot) pārtiku - Latvijai notiks kāds ļaunums?
Publicēts: 01.02.09 16:02
 citēt
Pasaulē ir partikas trūkums- bet tas paratis ir maksligi radits, lai varetu manipulet. Nu neradisies tapat tur Afrika tiem lautiniem nauda,lai nopirku edamo... A tiem ,kam nauda ir ir citas intereses..

Lauksamnieciba- pasu vajadzibam- ok,bet var sanak dargs dzivesveids...................
Atbildes uz Taviem jautajumiem, protams, ir- tikai jau nav teikts, ka tas Tevi apmierinas un ka bus tadas ko gaidi. bet Tu drosi vari tas kaut vai pa epastu iesutit ZM ( tas ir vienkarsi)
Publicēts: 01.02.09 16:05
 citēt
aitiņa - moš mums visiem uzreiz aiziet pakārties?
Tā arī neatbildēji - kas latvija ir, ja ne agrāra valsts?
Mēs esam ražotāji (tikai kā), tūrisma industrijas sapņu galanmērķis (kura tieši vieta)?
Mēs esam nekustamā īpašuma spekulanti (kam - paši sev)?
Jebkurai valstij ir vajadzīga sava lauksaimniecība - vari domāt ko gribi, bet bez tās - valstij nav satura un jēgas...
pasaki ar ko Dānijā lauksamniecība ir izdevīgāka? Tur tak arī nodarbojas ar tādu pat dārgu hobiju - audzē savām vajadzīām, kā arī to dārgo hobija galaproduktu nekautrējas eksportēt uz āfriku, tiem, kam nav naudiņas...
Publicēts: 01.02.09 16:13 labots
 citēt
redz- es nestradaju nedz ZM, nedz EM ( turisma politika,kuras nav!!). ta ka ja gribi profesionalu viedokli- prasi viniem. savas domas varu pateikt ( un to jau lakam te daru 6 lapas), bet nezinu vai tam bus jega..............

pakarties nezinu............ man tapat ka daudziem nav saprotmas,kas valsti sobrid notiek. Tikai es tapec kadu atsevisku personu,kaut vai Schn nevainoju.............................
Publicēts: 01.02.09 16:17
 citēt
Schnircks:Palaidniex:>.piemeklēšu jau iepriekš uzrakstīto par visiem maksājumiem. Tagad tikai viens skaitlis- 470 miljoni- tas ir Latvijas pārtikas eksports pagājušajā gadā.... par 60% vairāk kā 2007, un 4x vairāk kā 2004:) /salīdzināmās cenās/
Stagnācija?

Cīpars aug. tas priecē, bet tie ir TIKAI 470 miljoni...
Kāpēc šis cīpars nebija tālajā 2004 gadā? Jo ja šogad būtu 4 reizes vairāk - trad mēs runātu par ciparu, kas tuvojas 1pusotram miljardam.
Uz doto brīdi sanāk, ka latvijas pārtikas eksports ir mazāks nekā viena tilta vai vienas bibliotēkas tāmi...

Man ir cits jautājums - cik liels ir Latvijas pārtikas imports, tālajā 2004 gadā un tagad? Kāda ir šī cīpara tendence.
Un tagad visneērtākais jautājums - kāds ir Latvijas imp[orta cipars tām precēm, kuras tiek audzētas šeit uz vietas? Proti cik liels ir kartupeļu, piena produktu, parastas gaļas importa apjoms? Proti visu to produktu imports, kuri tiek teorētiski ražoti uz vietas...
Publicēts: 01.02.09 16:21
 citēt
ievish:
Haiduks:
UN :D:D:D IZRĀDĀS, KA pie visa VAINĪGS IR TAS, KA SCHNIRKS FOTOGRAFĒ :D:D:D

Haiduk, atslābsti! Jau pasen runa šajā diskusijā nav konkrēti par Rozi, bet gan valdību un tās darbības rezultātiem kopumā.

ievish, meitenīt, iemācies audzināt savus bērnu, ja par maz, audzini vīru, ja vēl nepietiek, ķeries pie kaimiņiem ar audzināšanu, bet neaudzini mani:)
...:face-crying:bet izskatās ka pat ar kaimiņiem par maz, ja tik regulāri audzini mani:face-devil-grin:
Te ir tiktālu jaf par LR pilsoni Rozi, ka pat daži grib paskatīt, kas viņam kabatās, un to izdarīja nepieklājīgā formā... zemtekstā skaidri lasāms... par manu nodokļu maksātāja naudu tiek uzturēt Schnicks foto fotostudija, kurai par valsts naudu nopirktas iekārts. Kurš to saprata savādāk ? 1.ievish :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.09 16:21
 citēt
palaidniex, mož liksi M.Rozem atskaitīties arī par to, ka (un paskaidrot kāpēc) 2003.gada vasarā nebija pietiekoši daudz lietavu, kā rezultātā kartupeļi pārdega un tomāti nokalta?! :)
Publicēts: 01.02.09 16:29
 citēt
alvils:palaidniex, mož liksi M.Rozem atskaitīties arī par to, ka (un paskaidrot kāpēc) 2003.gada vasarā nebija pietiekoši daudz lietavu, kā rezultātā kartupeļi pārdega un tomāti nokalta?! :)

Alvil - es neprasu atbildību par to, kas notika 2003. gadā - es tikai apvaicājos cīparus.
Vienkāršus parastus cīparus.
Es tikai uzdodu kā nezinītis loģiskus jautājumus - kāpēc un kā...

Ja ir kāda vienošanās, kas kaut ko neļauj mainīt - tad vienkārši gribās to uzzināt.
Publicēts: 01.02.09 16:31
 citēt
palaidniex:
Schnircks:Palaidniex:>.piemeklēšu jau iepriekš uzrakstīto par visiem maksājumiem. Tagad tikai viens skaitlis- 470 miljoni- tas ir Latvijas pārtikas eksports pagājušajā gadā.... par 60% vairāk kā 2007, un 4x vairāk kā 2004:) /salīdzināmās cenās/
Stagnācija?

Cīpars aug. tas priecē, bet tie ir TIKAI 470 miljoni...
Kāpēc šis cīpars nebija tālajā 2004 gadā? Jo ja šogad būtu 4 reizes vairāk - trad mēs runātu par ciparu, kas tuvojas 1pusotram miljardam.
Uz doto brīdi sanāk, ka latvijas pārtikas eksports ir mazāks nekā viena tilta vai vienas bibliotēkas tāmi...

Man ir cits jautājums - cik liels ir Latvijas pārtikas imports, tālajā 2004 gadā un tagad? Kāda ir šī cīpara tendence.
Un tagad visneērtākais jautājums - kāds ir Latvijas imp[orta cipars tām precēm, kuras tiek audzētas šeit uz vietas? Proti cik liels ir kartupeļu, piena produktu, parastas gaļas importa apjoms? Proti visu to produktu imports, kuri tiek teorētiski ražoti uz vietas...

... bet ja notiek atbildēšana, man interesē, kāda iestāde dod datus par im(ek)sportu E- savienības iekšienē...
Reiz braucu no muguras leišu pienmašīnai... savāca pienu no steķiem, kā agrāk... un pēc laiciņa tajā pusē mani apsteidza Valmieras pienmašīna :):):) ... Brīvā tirdznieciba!!! :)
Rīgas gaļas kombinātam, bet tikai, cik zinu es, naf neviena kontrakta ar latvijas zemniekiem (2004 gadā), jo nespējot plānveidīgi nodrošināt piegādi, un attiecinot uz ražosanas jaudām sīkpiegādātaji.
Publicēts: 01.02.09 16:37
 citēt
un neaizmirstiet man pateikt ari par pasakuma norises vietu un laiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 01.02.09 16:49
 citēt
Schnircks:Izskatās, ka jānopūš putekļi no mana maģistra darba;)

Vai tik maģistra darbā būš visas atbildes...
Ja ir - tad moš pietiek ar secinājumu daļas publicēšanu un viss ir kedā? :D
Bet patiešām būu interesanti uz to jautājumu vakaru piekāpt...
Publicēts: 01.02.09 16:59
 citēt
aitinaa:un neaizmirstiet man pateikt ari par pasakuma norises vietu un laiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cinisku visziņu-pesimistu tāpat gana...:(
Publicēts: 01.02.09 17:01
 citēt
nu tiesi tapec- 1 +/-
Publicēts: 01.02.09 19:23
 citēt
Haiduks:

ievish, meitenīt, iemācies audzināt savus bērnu, ja par maz, audzini vīru, ja vēl nepietiek, ķeries pie kaimiņiem ar audzināšanu, bet neaudzini mani:)
...:face-crying:bet izskatās ka pat ar kaimiņiem par maz, ja tik regulāri audzini mani:face-devil-grin:
Te ir tiktālu jaf par LR pilsoni Rozi, ka pat daži grib paskatīt, kas viņam kabatās, un to izdarīja nepieklājīgā formā... zemtekstā skaidri lasāms... par manu nodokļu maksātāja naudu tiek uzturēt Schnicks foto fotostudija, kurai par valsts naudu nopirktas iekārts. Kurš to saprata savādāk ? 1.ievish :face-devil-grin:

Eh, Haiduk, Haiduk... Tevi nedrīkst "audzināt", bet citiem TIK pamācoši krati pirkstu, ja Tevi un Tavas idejas pa spalvai neglauda, ka maz neliekas... Bet Tavs viedoklis jau kā parasti ir vienīgais pareizais bez diskusijas iespējām un kompromisiem. Neko jaunu arī šoreiz nepateici, meldiņš vēl joprojām vecais ;)
Publicēts: 01.02.09 19:38 labots
 citēt
HAIDUKU PAR PREZIDENTU.

No frezha un ufo: ...araaja savu viiru araaju ar meeslu dakshaam saraaja, bet prezidente savu - ar oredni un goda lenti...
vot armijaa uzdeva ar siksnu pa dupsi taa ka bljahas nospiedums palika... a te teest un teest... a labuma nekaada

tur augshaa tiek tikai taadi, kuri vienmeer visam atradiis skaidrojumu...

ja saruna buus tik pat godiiga, kaa domburshovaa - tad neieshu... ja savaadaaka (peec buutiibas) tad radiisies jautaajums - a shovaa tiek liets medus ausiis?

hren vinju zin... ar sofistiem diskusija neesot iespeejama...
Publicēts: 01.02.09 21:07
 citēt
lai masu medijos, piemeeram tajaa pashaa Dienaa uzraksta, ka gribi runaaties, piemeeram 5dienaas, tad, kad politikjiem buutu jaatiekas ar veeleetaajiem
un, ja jau te piemineeji Dienu, tad palasi komentaarus rakstiem, kur esi piemineets, gan jau buusi mazliet shokeets ko par Tevi vispaar domaa, briinums kaa veel aiz sava godapraata neesi demisiju iesniedzis
Publicēts: 01.02.09 21:30 labots
 citēt
priecaashos, ja arii mani portaala iipashnieki painformees, kur, cikos un kad notiek tikshanaas ar sho taa saucamo ministru:) es obligaati gribeeshu piedaliities, un jautaajumi buus loti korekti, peec buutiibas un taa saucamajam ministram buus viela paardomaam, ja vinjam vispaar veel ir kaut kaada nieciigaakaa realitaates sajuuta palikusi un ja cinisms nav paarspeejis veeleeshanos domaat....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9