Schnircks: 1. paldies par atbildi. labprat iziretu apmeram 30-40 kvadratmetrus paligtelpu, ja godigi - rit taisni sludinajumu baru apzvanishu.
2. a drikst, piedavat piedalities istam zemniekam? un nevis Oskarza hipotetiskajam laukjim ar sarkanu degunu, laapstu vienaa rokaa un shnjabja pudeli otraa, bet normalam cilvekam ar biznesmenja domashanu un apgriezieniem, attiecigi - panakumiem un dzivesveidu. Bet pat vinjsh rudeni izpardeva lopus... ja drikst, piedavashu. nav garantijas ka piekritis uz Rigu dzities un sev garastavokli bojat, bet ja atbrauks, domaju, Schnircksam tiks ne viens vien gruts jautajums.
Schnircks:Martins_goncars, & AndSo:..esiet gatavi gan paši arī atbildēt uz jautājumiem.
diez vai es braukshu speciaali kkur uz Riigu uzdot jautaajumus, bet mana mamma un paaris desmitu kaiminju, kas Juusu deelj uz bankrota robezjas gan labpraat aizbrauktu tad diemzjeel Tev smaidinjus aiz teikuma buutu pagruuti uzlikt tieshaam taada sajuuta, ka nedziivo vairs reaalo dziivi-parunaa tik bravuuriigi ar cilveekiem, kas tagad ciesh no taa, kaa aizlaidaat zemkopiibu liidz taadam liimenim kaa tagad kaapeec tajaa kreeslaa vispaar atrodies? pats vispaar vari atbildeet uz shaadu jautaajumu? naudas deelj?
es gribētu dzirdēt vismaz 3 / labi, ja vairāk / konkrētus Schnirks darbus LV zemnieku labklājības celšanā. Jācer, ka starp tiem neietilps pareizo ļaužu iekārtošana Lielās Siles padomēs....
neaaaaaaaaaaaaaaaa fotobloga jubilejai ir cits merkis, nevis runas par lauksaimniecibu. it ipasi, ka dala bloga dalibnieku so diskusijui acis nav redzejusi.
ta ka vai nu drosme tikties atseviski, vai ne.
un ar zemniekiem baidit Schn ir smiekligi -tas vien apliecina, ka jums nav pat elementara priekstata par to kada ir ministra ikdiena........................
Labprāt satiktos, ja neuzskatītu to par tukšu laika nosišanu(gadījumā ja runa ietu par lauksaimniecību)...Jūs keksi esat iemācijušies runāt stundu un nepateikt neko...atrunāties tukšām frāzēm utt... bet pofig... Tik pat, katram loģiski domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka ministrs ministriju nevada, vismaz ne tāds, kas interesējas vairāk pa hobiju. Tas ka M.Rozem ir hobijs principā nav slikti un man tikai prieks
Drīkst,es ar? Mazai atkāpei.Divi pilnīgi reālu cilvēku viedokļi. 1.Reāls zemnieks par kredītiem:Neņemšu un citiem neiesaku,kas paņēmuši un netiek galā-paši vainīgi!!!Zemnieks ne tas knapākais,ne tas bagātākais-tā pa vidam. 2.Piena uzpircējs.Vēl nupat maksāja 0.18 par piena litru.Labi,laicīgi maksāja.Mēneša beigās par mēneša pirmajā pusē nodoto pienu.Pēc Rīgas piena kombja paziņojuma meklē variantus.Šobrīd reālākais-ārzemju bāleliņi atbrauc pakaļ un ņem no viņa pa 0.12,cik zemniekam var izštukot paši!!! Vai būs kas atdod pa puscenu???Laikam jau būs...
Nu vislielākā mūsu zemnieku nelaime ir tāda, ka viņi visi dara vienādi, nu apmēram tā... Ja vienu gadu "baigi labi" aizgājuši burkāni, tad nākamgad vairums arī bakstīs burkānus...utt..
Skaidrs viss ar Jums, mutes bajaariem .... tik vien maakat kaa vaukshkjeet pa stuuriem un kad Juus uzaicina uz realau diskusiju - visiem atrunas un as tes iezhmiegtas. Seedeet maajas pie kompja un apriet cilveeku - to jau katrs muljkjis var. PHE - drosmes Jums nav! Demagogi ......
Dansinga, man persīnigi liekas dziļi neinteresanti klausīties tos murgus, ko šādā tikšanās reizē klāstītu profesionāls demagogs - valdības pārstāvis...tas par diskusiju, kutras tēma varētu būt - kāds es tomēr foršiņš un es neesmu vainīgs, ka valsts ir nolaista līdz kliņķim Nothing personal, bet cilvim vajadzētu saprast, ka viņš pats izvēlējās sūro politiķa likteni, kas sev līdzi nes zināmas neertības - nu nevajadzētu pa dienu rēgoties forumos, nu vienkārši jāmāk atturēties Ja jau tu ej uz darbu un tavu algu samet sabiedrība ar saviem nodokļiem, tad proties... Tas nekas, ka viņš kā cilvēks iespējams ir baigi foršais, es pat no sirds ticu ka tā tas ir, tas nekas ka labs fotogrāfs...
kokete, esi pieklaajiigaaka! Tie jautaajumi ir paaraak nopietni, lai tos izrunaatu bazareejot blogaa un schn nebiistas un grib tikties reaali u izrunaat visu aci pret aci. Izskataas, ka Tu arii esi taada pati brauceeja augumaa, kas salasiijusies muusu fantastisko presi un reaalo situaaciju nezina un NEVEELAS zinaat ...... bet taa nu vish ir ..... taa latvieshu tauta taada nu ir kaada nu ir .....
karlis70, nu redz - tu vispar neesi gatavs dzirdeet ko vinjsh saka ... Tu jau tagad to nostaadi, ka tie buus murgi!!!!! Tachu pasakties uz sevi no malas!!!! NU ar kurliem tieshaam var tikai i nterneta chauksteet;-pppp
Kokete- un Tu visus nodokļus esi nomaksājusi? Un darbu nekad mūžā ne minūti neesi kavējusi? Un vienmēr par slimību ir pretī ārsta zīme? Un ko Tu te vispār dari? bildes, tak nevienas tikai 0 rēgojas.
Labāk uzmanīgāk izvēlies izteicienus- te tika piedāvāta REĀLA tikšanās un izrunāšana. bet tā kā lielajiem brēcējiem aste kājstarpī ( jo runāt nav vērts un atbildes jau zinām), tad laikam tikšanās izpaliks.
A ko tad uzdodat jautājumus, ja negribat zināt atbildes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vot blonda esmu, nepielec
dansiga:kokete, esi pieklaajiigaaka! Tie jautaajumi ir paaraak nopietni, lai tos izrunaatu bazareejot blogaa un schn nebiistas un grib tikties reaali u izrunaat visu aci pret aci. Izskataas, ka Tu arii esi taada pati brauceeja augumaa, kas salasiijusies muusu fantastisko presi un reaalo situaaciju nezina un NEVEELAS zinaat ...... bet taa nu vish ir ..... taa latvieshu tauta taada nu ir kaada nu ir .....
A ko, tagad blogos vairs nevarēs runāt par reliģiju, abortiem, bērnu audzināšanu??? Nu tie jautājumi(just piemēri) ir kudiš nopietnāki, kā viena ministra(nu nepaveicās tieši viņam, cilvēciski jau žēl, bet pats vainīgs) darbošanās tīklā darba laikā
taa latvieshu tauta taada nu ir kaada nu ir ..... Piekrītu, pārāk kūtra - normālā valstī, kur tauta ir dzīvāka un vitālāka, jau sen kādu būtu no kājas nolaiduši...
aitinaa, bučas Viņš ir foršiņš kā cilvēks! Labprāt parunātos, kā jau teicu, BET ministrs un politiķis, tas uzliek zināmus ierobežojumus, ja nepatīk, lai raksta atlūgumu
karlis70, ok ok - Tu esi tas guraakais, Tu visu zini un pareizi saproti un par visu esi lietas kursaa un informaacija tev ir nesagroziita...... es blondiine un muljkje (kaada ir vismaz puse no latvieshu tautas), kas tic pasakaam! Tieshaam? Prieksh kam Tev reaala tikshanaas? Kaa man tas vareja ienaakt praataa? TAD NEVAJAGA UZDOT JAUTAAJUMUS, uz kuriem jau pashiem ir gatavas atbildes. Ejiet! Gaaziet nost! Liekiet vietaa tos gudros/viedos, kuri, nabadzinji, tagad seezh stuuriiti un shnjukst, ka vinji nav pamaniiti un izbiidiiti sauliitee! Karogs Jums rokaas ..... tikai es smiineeshu, kad peec paris gadiem atkal bljausiet, cik valdiiba ir slikta .....
karlis70, un ja es pateikshu, ka fotografee vinjsh aarpus darba laika - Tu tam DABISKI neticeesi! vai smagaakais paarkaapums ir tas, ka ir redzeets "piipaauzees" internetaa darba laikā?
Kāpēc neticēšu, es tak ticu cilvēkiem... Tur jau ir tā fundamentālā problēma, ka cilvēkam vajag saprast kurš var atļauties publiski redzamas 'pīpauzes" un kurš nē...tas arī viss stāsts Es pat domāju, ka schn ir viens no baltākajiem tēliem visā tajā ministru plejādē un saku to bez ironijas, bet....bļaha, tad proties un nekaitini tautu, vai tiešām tāda atkarība, ka nevar nociesties līdz 18.00? Ja nav atkarības, bet tas liekas OK, tad jāiet mājās... Vai tiešām Tu, Dansinga, spētu iedomāties analogu situāciju vācijā ,zviedrijā, dānijā utt.? Da bļaha, viņu pašu viņa paši partijas biedri būtu izlidinājuši no darba pēc šādām " pīpauzēm"...
pans Kleksis šodien uzdeva labu jautājumu par ES atbalsta maksājumiem - es labprāt dzirdētu konkrētu atbildi un kāda x dēļ Kārlim no Liepājas, vai man no Vidzemes vidus dzīties uz Rīgu, tērēt pārdesmit latus,lai klausītos SCHNirks atrunās ? Ir daudz interesantākas nodarbes bet mēs taču varam uzdot savus jautājumus šeit un saņemt atbildes. Ar ko tas ir sliktāk ? Ja nu vienīgi ar to, ka savā darba laikā, ministram būs jāprāto par mūsu spamu, nevis lauksaimnieku sūdiem:face-monkey:
dansiga:karlis70, ok ok - Tu esi tas guraakais, Tu visu zini un pareizi saproti un par visu esi lietas kursaa un informaacija tev ir nesagroziita...... es blondiine un muljkje (kaada ir vismaz puse no latvieshu tautas), kas tic pasakaam! Tieshaam? Prieksh kam Tev reaala tikshanaas? Kaa man tas vareja ienaakt praataa? TAD NEVAJAGA UZDOT JAUTAAJUMUS, uz kuriem jau pashiem ir gatavas atbildes. Ejiet! Gaaziet nost! Liekiet vietaa tos gudros/viedos, kuri, nabadzinji, tagad seezh stuuriiti un shnjukst, ka vinji nav pamaniiti un izbiidiiti sauliitee! Karogs Jums rokaas ..... tikai es smiineeshu, kad peec paris gadiem atkal bljausiet, cik valdiiba ir slikta .....
dansiga:karlis70, ok ok - Tu esi tas guraakais, Tu visu zini un pareizi saproti un par visu esi lietas kursaa un informaacija tev ir nesagroziita...... es blondiine un muljkje (kaada ir vismaz puse no latvieshu tautas), kas tic pasakaam! Tieshaam? Prieksh kam Tev reaala tikshanaas? Kaa man tas vareja ienaakt praataa? TAD NEVAJAGA UZDOT JAUTAAJUMUS, uz kuriem jau pashiem ir gatavas atbildes. Ejiet! Gaaziet nost! Liekiet vietaa tos gudros/viedos, kuri, nabadzinji, tagad seezh stuuriiti un shnjukst, ka vinji nav pamaniiti un izbiidiiti sauliitee! Karogs Jums rokaas ..... tikai es smiineeshu, kad peec paris gadiem atkal bljausiet, cik valdiiba ir slikta .....
ja jau negribat atbildes tikšanās laikā- tad kāds pamats domāt, ka atbildes te kāds grib?
Tā vien liekas, ka lauksamieniecībā ir tikai 1 problēma- ka Schn ir fotobloga dalībnieks. Un ka problēma automātiski atrisināsies, ja Schn izdzēsīsies................ tik vienkārši..........................
Valmiera, 2.febr., LETA. Valkas domes priekšsēdētāja Unda Ozoliņa zemkopības ministram Mārtiņam Rozem (ZZS) un Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) ģenerāldirektoram Marekam Samohvalovam ir nosūtījusi vēstuli ar lūgumu rast iespēju saglabāt PVD Valkas pārvaldes atrašanās vietu Valkā un līdz ar to arī darbavietas, aģentūru LETA informēja Valkas domes preses sekretāre Inguna Medne.
Redz tik līdz ko vajag no ministra tā dīc. Līdz tam arī iespējams bija cits viedoklis
PDC...ko nozīmē dīkt no ministra???? Šito toč tikai blondīne var iemest kā argumentu A priekš kam tad tas kekss tur ir, par ko mēs viņam algu maksājam? Lai viņš smuki izkatītos vai?
Labi .... turpiniet spamot. Biju jau noleemusi nejaukties shiniis sarunaaas, bet nu neiztureeju, kad saakaas kaarteejaas atrunas, kad tiek piedaavaats konkreeti satikties, jo nezuskatu, ka schnirckam te buutu jaatspeeko visi Juusu nepamatotie uzbraucieni. Neaizstaavu es schnircku, ka vinjsh ir balts un puukains. Arii vinjsh kljuudaas un mans uzskats ir, ka nekljuudas tikai tas, kursh neko nedara. Lai Jums veicaas, dziivojot ar shaadam domaam taalaak!
Ux , ka visi sacepušies , īsti Letiņi , īsti Letiņu strēlnieki , ka tik revolūciju uztaisīt , ka tik logus padauzīt , ka tik kādu pamēdit vai pa purnu sadot ..................................... Bļi, fotoblogs ir publisks web un , ja ir tāds xobijs , tad arī cilvēks šeit atrodās , katram mums ir sava ute ko te varētu ķidāt no priekšas un pakaļas ............................... Vislielakie smiekli par to ka netiek jau runats par foto , bet mēda cilvēku............... , tas ko, kā ar ko , cik bieži un kapēc ........ nav jautājums kas šeit jāķidā .............. Bet pārējiem neapmierinātiem varu ieteikt , nav ko ņaudet ir jāstrādā, no ņaudēšanas un cilvēku ķidāšanas nekas neradīsies !!!!! Es neko nesaprotu no politikas, neesmu ne tiesīgs ne arī pareizi spējīgs spriest par ZM un citiem ministriem, kā arī par SCHNirks darbu, jo patiesībā mēs neviens īsti nezinām, kas ir kā ieliktenis un kas kā pavēles pilda , bet runāsim šeit par un ap foto , NU VISMAZ ŠEIT RELAKSĒSIMIES NO DRŪMĀS IKDIENAS !!!!!!!!!! Neaistāvu un nemēdu nevienu , vienkārši aicinu nejaukt mūsu xobijos POLITIKU, bet tas neliedz politikāņiem ( arī sliktiem ) aizrauties ar xobiju !!!!