forum.gif
pārdodu "jaunā fotogrāfa auto''
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / pārdodu "jaunā fotogrāfa auto''
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 13:44
 citēt
auto jaunajam fotogrāfam klaidonim vējagrābslim - tieši tā es šo izmantoju un patika pietiekami, lai nākošo auto pirktu ar tieši tādu pašu virsbūvi

bildē nerāpjoties ārā

www.fotoblog.lv...

OPEL ASTRA BERTONE CABRIO 1998

1,6, melns ādas salons, sildami beņķi, el logi/spoguļi, teicamā kārtībā bez defektiem, TA lidz novembrim u.t.t.

jaunā tipa el jumts ar audumu ne dermantīnu

2000Ls.

vai mainu pret jaunāku bezjumta auto ar manu piemaksu
Publicēts: 27.01.09 14:09 labots
 citēt
labs :) žēl, ka vairs neesmu jaunais :D:D:D
Publicēts: 27.01.09 14:15
 citēt
būtu tiesības...
Publicēts: 27.01.09 14:17
 citēt
Piedāvāju SAAB 9-5 3.0 Tid,2002 gada,melns universāls,var salikt visu fotogrāfam nepieciešamo.Ādas salons,parka sensori,kruīza kontrole un citas lietas.
Publicēts: 27.01.09 14:23
 citēt
Piedāvāju Opeļ Omega 2.0, ķiršu krāsas, gads 1994tais. Smuki diski, labs maģis (ar USB ieeju var klausīties savus mp3 pa taisno no flashatmiņas vai i-poda). Ko vēl vajag?! Ā, tehniskā apskate beidzas februāra vidū, aizmugrē viens gabarītlukturis izsists, uz aizmugurējā sēdekļa bijis sekss (nekādas acīmeredzamas sekas gan tas nav atstājis). A ceņņiks varētu būt 750 ell ess (ja bez jaunās tehniskās. kad saņemšos pats iziet apskati, pārdošu dārgāk vai nolemšu vēl gadu pabraukāties). :)

Kurš vēl savu transportu piedāvās?
Publicēts: 27.01.09 14:44
 citēt
es
alvils:Piedāvāju Opeļ Omega 2.0, ķiršu krāsas, gads 1994tais. Smuki diski, labs maģis (ar USB ieeju var klausīties savus mp3 pa taisno no flashatmiņas vai i-poda). Ko vēl vajag?! Ā, tehniskā apskate beidzas februāra vidū, aizmugrē viens gabarītlukturis izsists, uz aizmugurējā sēdekļa bijis sekss (nekādas acīmeredzamas sekas gan tas nav atstājis). A ceņņiks varētu būt 750 ell ess (ja bez jaunās tehniskās. kad saņemšos pats iziet apskati, pārdošu dārgāk vai nolemšu vēl gadu pabraukāties). :)

Kurš vēl savu transportu piedāvās?

Es savu transportu piedāvaju :D....interesēties personīgi! :)
Publicēts: 27.01.09 14:52
 citēt
Piedāvāju 4x4, kad šitie nogrims, būs ar ko izvilkt :D
Publicēts: 27.01.09 15:10
 citēt
NilsS - negaidi vēl 20 gadus līdz sāksies ''labākie gadi''

atslābinies un sāc tūlīt

:face-grin:
Publicēts: 27.01.09 15:20
 citēt
oooho! vai tad opelis vispār var būt 2000 LVL vērts!!!!! /brīnās/
Publicēts: 27.01.09 15:25 labots
 citēt
tikai ja iedo itālim jumtu nogriezt

:face-grin:
Publicēts: 27.01.09 15:26
 citēt
ja es savam opelim nozāģēšu jumtu, es arī par viņu varēšu prasīt 2000 ell ess? :)
Publicēts: 27.01.09 15:38
 citēt
ja Tu būtu dizaina kantoris kam rūpnīca paprasa to izdarīt, tad noteikti, ka vairāk varētu prasīt - vienīgais tak būtu

nu nezinu es 1x zapiņu ar dņepru klonēju - baigais darbs - nezinu vai pa 2000 būtu a mieru to velreiz darīt

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):