forum.gif
Aizliegt izņemt bildes no galerijas !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Aizliegt izņemt bildes no galerijas !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 15:39
 citēt
+silrak
Publicēts: 27.01.09 16:00
 citēt
ir jau ir besis ka ieraksti kadu praatiigu komentu (it sevishki ja garu) ar pamacibu un useris izdzesh, nav parak patikama sajuta bet baidos ka likt maksat par bilzu dzeshanu ... varbut aizliegt dzest pirmas ciktur stundas, bet tad atkal, nonjems uz melnrakstiem un izdzesis velak, aizliegs labot - blaus, ka kludijas un prasis atgriezt iespeju labot ... nini
Publicēts: 27.01.09 16:02
 citēt
manuprāt blogā viss šancē kā nāks - tikai katram pašam jātiek galā ar to, kas notiek galvā!
Publicēts: 27.01.09 16:46
 citēt
+ silrak
man bilde- gribu lieku, gribu nelieku/ gribu dzēšu.
tad jau nākamais aizliegums būs par bilžu ievietošanu un f-blogs varēs iet mājās:)
Publicēts: 27.01.09 16:47
 citēt
priecāties vajag, ja kāds kādu bildi izņem! Paliks vairāk vietas citām bildēm. Ja nu kādam žēl savu izcilo komentu aiziešana nebūtībā, lai publicē tos blogā vai forumā un tauta savus varoņus neaizmirsīs!
Publicēts: 27.01.09 16:49
 citēt
Mono:Iesaku aizliegt izņemt bildes no galerijas...vai arii ja grib izņemt tad lai maksaa 100 Fotolatus!

mono, Tev es iesaku par saviem komentāriem maksāt piečuku man :face-grin:.
Ja piedāvājums interesē, tad ievieto savu e-pasta adresi lai varu nosūtīt konta numuru :face-wink:
Publicēts: 27.01.09 16:51
 citēt
mans ierosinaajums - simboliska samaksa - 5 fl, kas ir pieci santiimi par vienas bildes ievietoshanu. buus i naudinja attiistiishanai, i - kaads kas liek pa10 bildeem un maina - varbuut vadomaas par kapeiku vairaak
Publicēts: 27.01.09 16:56
 citēt
"seifs ar laika atslēgu" - izdzēst var tikai pēc nedēļas, piemēram
Publicēts: 27.01.09 17:00
 citēt
kaapeec, palasi manu postu augstaak
annir, ta bus jadara kad elektribu atrubis serverim bus jaizvelas vainu maksajam vai taisam cciet pagaidam vel ir labi :D
mono visam tomer ir samerigam jabut, nee, paigaidam labu ideju vel nav iznemot atstat visu ka ir
Publicēts: 27.01.09 17:14
 citēt
Mono:Shadow toties tad vismaz 7 reiz nomeeriis pirms liks galerijaa visu peec kaartas !

a ko man darīt, ja bilde, kas man likās uber ales pirms pus gada, tagad liekas pē? kāpēc man tādu glabāt galerijā - vai vēl labāk - kāpēc man maksāt par to, ka es brīvprātīgi atbrīvoju servera vietu no saviem mēsliem?
Publicēts: 27.01.09 17:17
 citēt
MaVi - drīzāk runa ir nevis par to, ka vispār dzēst ārā nedrīkst, bet ka kkādā nelielā periodā pēc ievietošanas - kaut vai tās pašas 24h... :)
Publicēts: 27.01.09 17:32
 citēt
Var jau pēc uzturēšanās ilguma.. :)
Tipa minimālais bilžu skaits ir cik pilnus mēnešus(nedēļas, kvartālus, gadus) esi te reģistrējies :) Ja 2 mēnešus esi reģistrējies, tad jābūt vismaz 2 bildēm... :) trešo vari likt iekšā un dzēst kaut katru dienu :)
(Resp., ja pēc gada esi vienu bildi uzdrošinājies ielikt, tad kamēr nebūsi piemeklējis vēl 12 bildes, Tu šo izdzēst nevarēsi :))

Tikai tas neatrisina problēmu ar lieliskiem komentāriem, kurus varētu kolekcionēt atsevišķi un katram lietotājam zem atsevišķas sadaļas. (tipa ir tas "krutais" komentārs ar zvaigzni, kurus varētu apkopot zem katra lietotāja un ir publiski redzami, ja šim tādi ir, un kuri līdz ar bildes izdzēšanu nepazūd. Tiesa, bez bildes, iespējams, tādam komentāram nav arī nekāda vērtība. Vai arī lietotājam ir iespēja 1x dienā (nedēļā, citā laika posmā) izvēlēties vienu savu komentāru, kuru vēlas saglabāt ilgāk.. Ar opciju, ka tad, kad bilde ir dzēsta, var izdzēst arī šo komentāru :)
Publicēts: 27.01.09 17:33
 citēt
Mono:Iesaku aizliegt izņemt bildes no galerijas...vai arii ja grib izņemt tad lai maksaa 100 Fotolatus!

nu peedeejaa laika lielaakaa aplamiiba

un ja kaads 7 reiz nemeer un pohujaa met visu peec kaartas?
te jau nav nekaadas sisteemas ka bildes tiek dzeestas vai kaa,
te vinjas karaajaas kaudzhu kaudzeem.
Publicēts: 27.01.09 18:35
 citēt
nevajaga rakstiit komentaarus taadiem, kas ik pa 3 min rauj bildes laukaa!
Publicēts: 27.01.09 19:00
 citēt
Laiku pa laikam paskatos savā kompī bildes un tik pat regulāri atbrīvojos no visa liekā un nevajadzīgā. Kādreiz likās ka vajadzētu piepirkt ārējo cietni bilžu uzglabāšanai, taču par laimi aptvēru ka praktiska pielietojuma tādam drazas apjomam NEKAD NEBŪS :)!
Nepretendēju uz absolūto patiesību, taču aizliegums vai apgrūtinājums kaut ko izdzēst no bloga tikai palielina fotobloga kā publiskās fotomiskastes statusu.
Diez vai tāds ir bijis šī portāla veidotāju mērķis :)
Publicēts: 28.01.09 02:15 labots
 citēt
Kas tik pilnmēnesī nenotiekas , drīz rikošu ne tik MONO_grafijas konkursu bet sākšu propogandēt kā izsargāties no MONO_nukleozes izpausmēm. Labāk šito palasieties .
www.bild.de...
Publicēts: 28.01.09 02:33
 citēt
Te bik saprotamākā tulkojumā:

translate.google.com...

Bet labs vispār tā palidot :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas