Kemperus vadzej gada beigas meklet , man comaki no Belgijas novembra beigas Estos pie Tartu nopirka 3 kemperus 2007 gada razojuma WV. Tur kautkads kemperu parks bij zem amura nacis korocje lielie kemperi 60-70 t Nobraukums pa 30% no jaunu cenas aizgaja visi viena diena VISI 100% Pirceji no EIROPAS! Njirdzigi ne autinjus taga dzen aotpakal uz Rietumiem Es sjiem lidzeju ar uzliksjanu uz Kiles pramja
normāls fotogrāfa auto ir busiņš- izņemti liekie sēdekļi, sānu, aizmugures durvis, statīvs, ķeblītis, termoss, kaut kas stiprāks no dzērieniem, meitene.......................pa burzmu arī kāda bilde
Nazinu,kā citiem, bet savu Audi Avantu varu pa fotogrāfa auto saukt (3 m līstes pa diagonāli var iekšā ielikt, pēc kāzām atlocīt pak. beņķus un kā cilvēks izgulēties) utt. Mercim jau ne vainas, bet kā fotogrāfa auto simbols?....))
Maris : Starp citu neesi talju no tasnibas. Te 90 sākumā Somolaineni iekarojo visju Latvijas privinci braukadami ar BUSSU-STUDIJU tads Ikarusa izmeru buss kur ieksja bija studija un dzivojamas talpas parsonalam , un ta vinji izbraukaja visju Vidzemi Latgali piebraudz pie skolas izdzen visjus cauri Bussstudijai un beigas vsiiem pa namielu naudiju studijas bildes tur ar raibiem foniem utt
savu pakaļu un kameras somu jāved ar šiku - kad man 2x gadā vajag vest ko lielāku ta pazvanu izvoščikam - tāpēc jau atlikušās 363 dienas visiem nav jābraukā riņķī kā dzīvokļu remontētājiem
ja liela saticīga ģimene un viens vāģis ta saprotu - a savādāk - skritulenes, slēpes, hokejlietas, foto, kinolietas, guļammaisu - nu visu priekš 2 pers. varu divduru vāģī sabāzt neko nepārspīlējot
vējadēli nevaru - bet nu nekad vēl nesu a šo mēģinājis kuģot - attiecīgi po
Māri, nav jau viss tik vienkārši. Atkarīgs ko un kā bildē. Vienreiz biju aizbraucis dabu pabildēt ar bmw. Nebija tā, ka nevarēja visu ko gribās paņemt līdzi, bet sanāca pilns bagāžnieks un salons. Tā ka var saprast kāpēc vajag universāļa tipa virsbūvi. Bet nu no mana viedokļa skatoties, fotogrāfa auto ir jabūt 4x4 SUVam -- lai ir vieta, kur sabāzt līdzi ņemamo, ir kur ērti pagulēt saullēktu gaidot, un lai bez stresa varētu pa lauku vai meža ceļiem braukt jebkuros laika apstākļos
labs tas auto Jurim, bet viņš tā arī cenu nenosauca, žēl.
esmu pavizinājies ar visiem trim tipiem (2/3, 4/5, un 4 durvis) visi vieglie. Neko labāku par wagonu nav izdomājuši. Viemēr viss līdzi un pa rokai, nav jādomā, ka pēc darba jābrauc mājās mantas savākt, jo zinu, ka viss ir iekš mašīnas. Ziemā, jā nav ko vadāt, bet vasārā vienmēr viss makšķerēšanai un dzīvošanai pie dabas bija līdzi. Tagad iekš 4 durvju auto, pat 3 fotogrāfiem somas nav kur salikt, par teltīm un guļammaisiem nerunāsim. Pat ja sabāž, tad neko vairs nevar izņemt normāli.