forum.gif
Pārdodu "īsta fotogrāfa auto"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu "īsta fotogrāfa auto"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 15:46
 citēt
Mercedes ML 270 CDI 2002. Automāts, facelift. Vai mainu pret kemperbusu. Sīkāks info iekš ss.lv

Bučas!:):face-kiss:
Publicēts: 27.01.09 15:52
 citēt
šito vajag astrofotogrāfiem kuriem ziemā uz to Latgali pa bezceļiem jādangājas

:face-grin:
Publicēts: 27.01.09 15:56
 citēt
...facelift...

tjip ģīmi uztaisa fifīgāku?
Publicēts: 27.01.09 16:03
 citēt
nuja - parazo kadu laiku modeli un uzprishina - gadas, ka vairakas reizes - taa jau visi

nu ķip 1. un 11. ''žikus'' ventilacijas coķis stoikā
Publicēts: 27.01.09 16:08
 citēt
Juri, kur cena un bildes?
Publicēts: 27.01.09 18:21
 citēt
rekā te dod - ne tas plānākais vāģis, ne tā plānākā bildēšanas vieta, bet kā sabildēts:

www.ss.lv...
Publicēts: 27.01.09 18:35
 citēt
Maris:rekā te dod - ne tas plānākais vāģis, ne tā plānākā bildēšanas vieta, bet kā sabildēts:

[url=http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/clk280/VnkKGUlgQ1w=.html

Es]http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/clk280/VnkKGUlgQ1w=.html

Es[/url] kkā nemanu līdzības starp ML un CLK :face-monkey:
Publicēts: 27.01.09 18:50
 citēt
Portreti:Mercedes ML 270 CDI 2002. Automāts, facelift. Vai mainu pret kemperbusu. Sīkāks info iekš ss.lv

Bučas!:):face-kiss:

Kas tas par fotogrāfu auto -- sieviešu braucamais bērnus uz skolu un dārziņu vadāt
Publicēts: 27.01.09 19:55
 citēt
a kas tai postā minēja kādu modeli deabbate? - gāja runa tikai par unikālajām bildēm
Publicēts: 27.01.09 20:11
 citēt
+1 pie Ak34 teksta :D
Publicēts: 28.01.09 00:23
 citēt
Kemperus vadzej gada beigas meklet , man comaki no Belgijas novembra beigas Estos pie Tartu nopirka 3 kemperus 2007 gada razojuma WV. Tur kautkads kemperu parks bij zem amura nacis korocje lielie kemperi 60-70 t Nobraukums pa 30% no jaunu cenas aizgaja visi viena diena VISI 100% Pirceji no EIROPAS! Njirdzigi ne autinjus taga dzen aotpakal uz Rietumiem:):) Es sjiem lidzeju ar uzliksjanu uz Kiles pramja:)
Publicēts: 28.01.09 08:31
 citēt
Īsts fotogrāfa auto ir BMW! :D:D:D
Publicēts: 28.01.09 11:04
 citēt
Karlis70:Īsts fotogrāfa auto ir BMW! :D:D:D

ja tam nav jumta tad tiešām varētu derēt
Publicēts: 28.01.09 11:21
 citēt
normāls fotogrāfa auto ir busiņš- izņemti liekie sēdekļi, sānu, aizmugures durvis, statīvs, ķeblītis, termoss, kaut kas stiprāks no dzērieniem, meitene.......................pa burzmu arī kāda bilde
Publicēts: 28.01.09 14:37
 citēt
a striptīza stienis iebūvēts ir, ja reiz fotogrāfa auto? :D
Publicēts: 28.01.09 15:19
 citēt
O!!!

cilvēks pazīst drēbi!

izrādās Ikarus un troļļuki ir īstie knipšļu auto
Publicēts: 28.01.09 15:21
 citēt
Oskarz:a striptīza stienis iebūvēts ir, ja reiz fotogrāfa auto? :D

:D :D :D
Publicēts: 29.01.09 00:10
 citēt
Nazinu,kā citiem, bet savu Audi Avantu varu pa fotogrāfa auto saukt (3 m līstes pa diagonāli var iekšā ielikt, pēc kāzām atlocīt pak. beņķus un kā cilvēks izgulēties) utt.
Mercim jau ne vainas, bet kā fotogrāfa auto simbols?....:)))
Publicēts: 29.01.09 00:14
 citēt
Maris : Starp citu neesi talju no tasnibas. Te 90 sākumā Somolaineni iekarojo visju Latvijas privinci braukadami ar BUSSU-STUDIJU tads Ikarusa izmeru buss kur ieksja bija studija un dzivojamas talpas parsonalam , un ta vinji izbraukaja visju Vidzemi Latgali piebraudz pie skolas izdzen visjus cauri Bussstudijai un beigas vsiiem pa namielu naudiju studijas bildes tur ar raibiem foniem utt:):):):)
Publicēts: 29.01.09 10:28
 citēt
universāli ir kartupeļu vedamie vāģi

savu pakaļu un kameras somu jāved ar šiku - kad man 2x gadā vajag vest ko lielāku ta pazvanu izvoščikam - tāpēc jau atlikušās 363 dienas visiem nav jābraukā riņķī kā dzīvokļu remontētājiem

ja liela saticīga ģimene un viens vāģis ta saprotu - a savādāk - skritulenes, slēpes, hokejlietas, foto, kinolietas, guļammaisu - nu visu priekš 2 pers. varu divduru vāģī sabāzt neko nepārspīlējot

vējadēli nevaru - bet nu nekad vēl nesu a šo mēģinājis kuģot - attiecīgi po
Publicēts: 29.01.09 11:05
 citēt
Māri, nav jau viss tik vienkārši. Atkarīgs ko un kā bildē. ;) Vienreiz biju aizbraucis dabu pabildēt ar bmw. Nebija tā, ka nevarēja visu ko gribās paņemt līdzi, bet sanāca pilns bagāžnieks un salons. Tā ka var saprast kāpēc vajag universāļa tipa virsbūvi. Bet nu no mana viedokļa skatoties, fotogrāfa auto ir jabūt 4x4 SUVam -- lai ir vieta, kur sabāzt līdzi ņemamo, ir kur ērti pagulēt saullēktu gaidot, un lai bez stresa varētu pa lauku vai meža ceļiem braukt jebkuros laika apstākļos
Publicēts: 29.01.09 11:28
 citēt
Tas jau drīzāk atkarīgs no tā,ko bildē... Lielākajai daļai pietiks ar gandrīz jebkuru auto,kurā var iemest fotosomu un statīvu (saliktā veidā).
Publicēts: 29.01.09 11:48
 citēt
nu jā gulēt es vāģī nevaru - guļammaisā gan - attiecīgi tik vasarā un sausumā

un kad jāņem līdz 3 lampu monobloki ar statīviem, tad pakaļējais beņķis arī ar kaudzi (3x pa visu gadu)

bet ikdienas filmēšanām 2 statīvi + 4 somas saiet bagažniekā un piektā soma uz pakaļējā beņķa

man ir arī liels hečbeks, bet ja gadās a to, pa tukšo, labā laikā vālēt, tad besī - baigā inde tie bezjumtnieki

kautgan tie pavisam mazie kur tik 2 vietas tie man nederētu gan
Publicēts: 29.01.09 17:56
 citēt
labs tas auto Jurim, bet viņš tā arī cenu nenosauca, žēl.

esmu pavizinājies ar visiem trim tipiem (2/3, 4/5, un 4 durvis) visi vieglie. Neko labāku par wagonu nav izdomājuši. Viemēr viss līdzi un pa rokai, nav jādomā, ka pēc darba jābrauc mājās mantas savākt, jo zinu, ka viss ir iekš mašīnas. Ziemā, jā nav ko vadāt, bet vasārā vienmēr viss makšķerēšanai un dzīvošanai pie dabas bija līdzi. Tagad iekš 4 durvju auto, pat 3 fotogrāfiem somas nav kur salikt, par teltīm un guļammaisiem nerunāsim. Pat ja sabāž, tad neko vairs nevar izņemt normāli.

+ ak34 par SUV ar lielu bagāžnieku.
Publicēts: 30.01.09 11:16
 citēt
vilcienam arī nav ne vainas. kamera ar diviem bojektīviem un statīvs (kaut divi, un kaut vēl ar divām zibspuldzēm) nav obligāti jāved ar auto. :)
Publicēts: 30.01.09 14:09
 citēt
Andreass:labs tas auto Jurim, bet viņš tā arī cenu nenosauca, žēl.

Tu tač zini, ka nauda mani ne pārāk interesē! Par kādiem deviņiem kilolatiem mierīgi varu atdot...
Publicēts: 06.02.09 09:56
 citēt
Portreti:Tu tač zini, ka nauda mani ne pārāk interesē!

:face-surprise::face-monkey::face-surprise:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):