forum.gif
recenzija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / recenzija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.06 15:43
 citēt
eu..cilveeki paliidziet...man jaaraksta recenzija par fofto izstaadi(pirmo reiz)...par 6 bildem..ko lai raksta?..nu gaismeenu spaale...emocionaalais iespaidz...zelta griezums..ko vel?
avatar
Publicēts: 25.11.06 16:10
 citēt
eu..cilveeki paliidziet...man jaaraksta recenzija par fofto izstaadi(pirmo reiz)...par 6 bildem..ko lai raksta?..nu gaismeenu spaale...emocionaalais iespaidz...zelta griezums..ko vel?


nu kaa... raksti ko redzi un kādi rodas iespaidi!
avatar
Publicēts: 25.11.06 18:35
 citēt
Nerdzeejusham bildes, gruuti teikt.
avatar
Publicēts: 25.11.06 23:05
 citēt
Raksti par ponijiem, būs foršiņi
avatar
Publicēts: 25.11.06 23:17
 citēt
aij, kapā par emocijām un vēl tādu labu epitetiem, metaforām, alegorijām atšķaidītu ūdentiņu un viss būs..... RIEKSTĀ!!!!!!:)
avatar
Publicēts: 26.11.06 14:04
 citēt
aij, kapā par emocijām un vēl tādu labu epitetiem, metaforām, alegorijām atšķaidītu ūdentiņu un viss būs..... RIEKSTĀ!!!!!!:)


Šorīt ''klubā' redzēju reklāmu, kur dzekam aiz biksēm aizbāzta riekstu paciņa (alis `n` co) un teksts virsū JO LIELĀKI RIEKSTI, JO LABĀK

par šito ari nedrikst aizmirst uzrakstīt
avatar
Publicēts: 26.11.06 15:07
 citēt
KLUBS – žurnāls pārliecinātam vīrietim ar pārliecinošiem RIEKSTIEM!:))))


ja recenzija jānodod sievietei - aizies kā smērēts:P
avatar
Publicēts: 26.11.06 15:21
 citēt
KLUBS – žurnāls pārliecinātam vīrietim ar pārliecinošiem RIEKSTIEM!:))))


ja recenzija jānodod sievietei - aizies kā smērēts:P


Kurš smērē riekstus? :o


Klubs - šmubs, īstenībā truls žurnāls :(
vo par aņukiem pie brokastīm ierēcu gan :D
avatar
Publicēts: 26.11.06 15:55
 citēt
āāāā vāks! jābeidz muldēt jāiet strādāt, viss blogs pilns ar riekstiem un sēnēm :shock: :shock: :shock: :shock:

un klubs=FHM=Cosmo= truli žurnāliņi :D :D :D :D

RL, das ist da best, IMHO
avatar
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):