forum.gif
D300 un WL zibspuldze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / D300 un WL zibspuldze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 23:52
 citēt
vai kaads var pastaastiit, kas un kaa jaaiestaada, lai zibspuldze nostraadaatu, turot rokaa? LIku zibspuldzei "master" funkciju, bet laikam ar to par maz.
Publicēts: 28.01.09 00:07
 citēt
kas ir WL zibspuldze?
Publicēts: 28.01.09 00:11
 citēt
Ja domats wireless un nikon, tad kamerai jaiestata comander mode un zipene ar jasaregule, youtube bij video pamaciba!
Publicēts: 28.01.09 00:11
 citēt
bezvadu - tb nevis uzpsrausta uz fochuka, bet turot rokaa
Publicēts: 28.01.09 00:16
 citēt
a kas ir kamerai comander mode!!?!? (manuaalii par aareejo zibeni un WL neko neatradu) ;-(
Publicēts: 28.01.09 00:18
 citēt
www.youtube.com... paskaties šo video, līdzīgi gan jau arī Tavai kamerai :)
Publicēts: 28.01.09 00:20
 citēt
ideja sekojoša, kameras uzstadijumos pie zibenes uzstadijumiem ir noradits kā sobrid darbojas iebuvetā, tur ttl nomaina pret komander mode, iestata grupu, kanalu un tieshi tadas pashas lietas grupu un kanalu zipenei (tieshi kur nezinashu, jo man SB900 viegli) tad kad bildeet gribi, tad iebuvetai zipenei jabut paceltai....man shi sistema patika , bildes smuki sanak
Publicēts: 28.01.09 00:23
 citēt
juhuuu!!! paldies, sanaca .. nebiju nomainiijusi TTL iebuuveetajai
Publicēts: 28.01.09 00:25
 citēt
Man prieks par Tevi, Dansiga
Publicēts: 28.01.09 00:27
 citēt
njifiga nesanaaca - par aatru sapreicaajos ....
Publicēts: 28.01.09 00:29
 citēt
es manuali neskatijos bet to youtubes video, tas dzeks par nikon visu baigi feini pastāsta, parāda ko un kā un kur uzlikt
Publicēts: 28.01.09 00:30
 citēt
nee - tomeer sanaaca;-))))) spoka vairants
Publicēts: 28.01.09 00:31
 citēt
spoks, a kaa shamo tai tubee atrast?
Publicēts: 28.01.09 00:35
 citēt
Nu augstāk ir links uz vienu no video, bet vari ari meklēt šo džeku Lilkiwiguy87 , šim daudz un dažādas video pamācības, arī mūzika laba fonā! :)
Publicēts: 28.01.09 00:37
 citēt
Tur viens klipins par to Nikon C.L.S. sistemu kā no trim zipenem dabon super rezultatu bildejot Mac produktu un tikai ar zipenem, vienai pat filtrs bij uzlikts!
Publicēts: 28.01.09 00:38
 citēt
spokss, nu tas ir arii SB800 manuaalii aprakstiits kaa sajuugt kopaa taas 3 zipenes - man jau zipeni ar kameru vajadzeja sajuugt;-)
Publicēts: 28.01.09 00:40
 citēt
fandango:Liec Slave , tad vajadžetu iet, ja viem aparātam ir iebūvēts palaidējs. Canoniem nav. Tiem kaut ko sprauž klāt blicenes vietā. Man ir divas blicenes, viena uz aparāta, tur ir slēdzis uz Master, otra - uz statīva vai kadam rokā, tur slēdzis uz Slave.

Nikons no iebūvētās ar zipsni palaiž, nedomāju ka tur būtu īpašs cits palaidējs!
Publicēts: 28.01.09 00:41
 citēt
Ielikšu blogā vienu vakardienas bildi kur zibeni rokās no augšas turu
Publicēts: 28.01.09 00:42
 citēt
dansiga:spokss, nu tas ir arii SB800 manuaalii aprakstiits kaa sajuugt kopaa taas 3 zipenes - man jau zipeni ar kameru vajadzeja sajuugt;-)

To es saprotu, sākumā jau arī stāstīju par comander mode kas attiecas uz kameru plus viena zipene
Publicēts: 28.01.09 00:47
 citēt
ohh jezo. Manuāļus laikam par lepnu liela daļa lai lasītu :D
iesaku 2 filmas Nikona. Nikon Guide To Creative Lighting. 2 dvd diski. Pirmais tiri atstasta to ko var izlasit gramatiņā a otrais jau praktiski visu rāda kā pielietot.
Publicēts: 28.01.09 00:49
 citēt
nu jaaa .... tik par kameras uzstaadiijumiem tur njifiga nebija ... tikai kaa kanalaus un grupas sajuugt variaakaam zipeneem :-(
Publicēts: 28.01.09 00:50
 citēt
manuāļus arī lasu, bet skāde tāda ka zipenei nu toka nebij manuālis, angliski netā atradu bet angliski uz jūs!
Publicēts: 28.01.09 00:51
 citēt
arturso, nu tak saku, ka kameras manuaali nav nekas par to rakstiits! izlasiiju, pirms liku sho topoiku! rrrrrrrrrrrrrr
Publicēts: 28.01.09 00:51
 citēt
vēl ar vien neizdevās? Visu pareizi saka, uzliec kamerai commander mode un zipenei remote režīmu(paturēt set pogu uz brīdi uz DB-800) un darīts
Publicēts: 28.01.09 00:52
 citēt
dansiga:nu jaaa .... tik par kameras uzstaadiijumiem tur njifiga nebija ... tikai kaa kanalaus un grupas sajuugt variaakaam zipeneem :-(

Atliek taustīt spaidīt un iepazīt kameru, arī atrodoties kādā no menu reizēm der uzspiest jautajuma zīmi uz kameras, arī ko pasaka kas tas ir :)
Publicēts: 28.01.09 00:53
 citēt
Dansiga...tad galu galā sanāca ja?
Publicēts: 28.01.09 00:54
 citēt
spoks, aga ... tagad jaaiet ideja realizeet, kur vajaga zipenes gaismu no saaniem ;-))) paldies!
Publicēts: 28.01.09 00:55
 citēt
ox3r, ir viss ok ;-)
Publicēts: 28.01.09 00:55
 citēt
:face-kiss:
Publicēts: 28.01.09 01:00
 citēt
dansiga:ox3r, ir viss ok ;-)

prieks par Tevi :)
Publicēts: 28.01.09 01:01
 citēt
www.youtube.com...

rekur treileris manis minētās filmas. filma samērā svaiga izskatās jo tur ir jau sb-900. mož kādam noder.
Publicēts: 28.01.09 01:05
 citēt
arturso:www.youtube.com...

rekur treileris manis minētās filmas. filma samērā svaiga izskatās jo tur ir jau sb-900. mož kādam noder.

Labs video !
Publicēts: 28.01.09 01:08
 citēt
spokss78:
arturso:www.youtube.com...

Labs video !

Ir ok. tā var apjaust savas tehnikas spējas...
Beigās čaļi laikam vispār katik ne ar kādam 9 vai 12 zibenēm blieza to zvejnieku.
Publicēts: 28.01.09 01:16
 citēt
Savulaik pie izveles par Nikon un Metz tieši CLS nosvēra mani Nikon pusē :)
Publicēts: 28.01.09 01:28
 citēt
Reiz kaut kur redzēju, ka arī Nikon zibenim jābūt kaut kādā redzamības lokā, gluži aiz kameras šķiet nevarēja, teiksim tumsā zibene vienā istabā un es ar kameru citā nostrādā, tā, ka zibene nav redzama! Pie manām iespējām daudz loriņus nevaru atļauties, tad nu šobrīd sāku ar Nikon, kur jau šis tas iebūvēts! Canon 400D man aizķēra āķi lūpā, bet nopirku Nikon :)
Publicēts: 28.01.09 01:33
 citēt
Nu jā vēlams lai +/- 180 grādu redzamības zonā butu zibenes. ja zibspuldze ārēja ir aiz kameras tad var gadīties arī ka nenostrādā visa tā lieta ar comander mode.
Publicēts: 28.01.09 13:21
 citēt
fandango: Es praksē reiz jutu, ka tām actiņām jābūt pavērstām pret kameru.

Telpās IR stari atstarojas un tādēl "actiņas" var arī nebūt pavērstas pret kameru. Ārpus telpām tikai tiešā redzamībā.
Publicēts: 28.01.09 17:45
 citēt

Tas attiecināms uz jebkura ražotāja infrasarkano modi, bet sb-800 ir arī optiskā mode su-4, kas nostrādā no zibšņa. Saulainā laikā un aiz stūra visas šīs fīčas vairāk vai mazāk sūkā, te der tikai vads vai radio slave.
Publicēts: 28.01.09 17:47 labots
 citēt
Onkulis:

Telpās IR stari atstarojas un tādēl "actiņas" var arī nebūt pavērstas pret kameru. Ārpus telpām tikai tiešā redzamībā.

IR ir optiski stari, nevis radio, mēs tik tos neredzam, tie var atstaroties pret spoguli, stiklu, baltu, bet ne jau pret JEBKURU virsmu un JEBKURĀ telpā kā arī JEBKURĀ leņķī. Tiesa, mēs tos varam ieraudzīt, teiksim, nofilmējot ar videokameru. Spektrs mainīsies un mēs tos redezēsim.
Publicēts: 29.01.09 15:55
 citēt
Onkulis:Telpās IR stari atstarojas un tādēl "actiņas" var arī nebūt pavērstas pret kameru. Ārpus telpām tikai tiešā redzamībā.
skat. arī TV pultis. dažas jātēmē, citas ņe figa.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):