Varbūt kādam interesē < [url=www.looduskalender.ee]www.looduskalender.ee[/url] >. pēc lapas atvēršanas, jānoklikšķina uz <Metsakaamera striim> kreisajā malā[ otrais no augšas ]. pie zvēru barotavas mežā uzstādīta kamera, kura tiešraidē rāda visu notiekošo. vakar darbā, uz viena no kompjiem, visu dienu bija uzlikts, dažus interesantus momentus piefiksējām
tā jau sēdēt un vaktēt garlaicīgi. vakar darbā uz otra kompja šitais bija uzslēgts visu dienu, tad garāmejot, kāds piefiksēja stirnas, pēc brītiņa meža cūkas stirnas aiztrenca, lapsa arī manīta, tā izdzenāja putnus paostīja paiku un aizvilkās
Kamera tur nav slepta VIENKARSJI UZ STABA Ta rietumos dara daudzkur piemeram skandinavija populari Mums vienkarsji nekur tuvuma tadam vietam ITKA nav komunikaciju Bet taa varetu mierigi lapu piekraut ar baneriem reklama un pa vidu radit ka Meza aceri smaka burkanjus
Zinu, ka viens pilsonis Latvijā (Kurzemē) ar sev pie mājas tādu ir uztaisījis - baigi jau feini izskatās, + visu ierakstīja, tā kā kad no rīta pamodās mierīgi patin filmu atpakaļ un paskatās, kas ir pa nakti bijis Plus arī tie melno stārķu un mazo ērgļu projekti. Šite gan tiešām mazliet tukšums pagaidām - fōnā tik krauklis un vārnas ņemās. Lab - žagatas ar atlidoja. he - sīlis ar = tā ja kkāda putnu ne zvēru kamera
Drīz tumsa būs - varbūt kas interesants parādās Pagaidām tik esmu redzējis kraukli, žagatas, sīļus un laikam dzeltenās stērstes nu un protams sniegavīru.
Vistaa pleijeri var minimizet ka paliek mazs lodzins virs taskbara on top, kaa kaut kas sakustas leilaks par varnu, maximizeju un peetu, shodien no success joprojam :S
shauttra:Ha, a kā beidzās tā stārķu un ērgļu padarīšana? kaukas ar savairojās viņiem tur? Man apnika skatīties jo knapi rādija..
nezinu, es tā dikti neskatījos, bet šķiet ka viss bij Ok. Nu ja atskaita ar ērgļiem, kuriem kā sapratu to ligzdas koku vētrā nogāza - tiesa gan visi izdzīvoja un vecāki turpināja barot mazuli pat tur nogāztā koka zaros (kas esot bijis pārsteigums) Pēc tam tos ja nemaldos pārcēla uz jaunu, mākslīgo ligzdu un visi dzīvoja laimīgi
Jē - ir beidzot tie cūk'! Bet nu... Laikam šitā štelle interesanta tik pirmās 24h - pēc tam jau pieņemu, ka viss apmēram tas pats - katru vakaru cūķi, no rīta gan jau kāds stirnis, lapsis utml... Bet nu - pašam zemes/kameras saimniekam drošvien interesanti, kas tur dzīvojās viņa platībās