Taka man nav Latvijas mob tel. bet citas valsts , nav iespejas papildinat Fotolatus ! Varbut ir iespejams to izdarit caur bankas parskaitijumu ? Citos saitos tada iespeja ir dota !!!! Teiksim tajos pasosDraugi LV un citos !!! Te bija runa par arzemnieku piesaistisanu , domaju tas ir pirmais solis pretim ! Tomer dadz latviski runajosie dzivo arzemes !!!!!
santaraw, taads plaans ir, tikai vel atklati divi jautajumi: 1. bankas veids? (hansanet?hmm, un ko darit citiem? kreditkarte? paypal?) 2. izmaksas (par jebkura modula ieviesanu, nu, laikam iznemot paypal, jamaksa bankai + vel abonesanas utt) tas ir labi, ja daudz maksataju bet ja maz, tad sanak tikai vel piemaksat.
pagaidam kaa workaround vari meginat ar kadu blogeri sarunat, lai suta sms no lv tu vinam parskati no bankas, bet anyway, par parskaitijumu jamaksa naudinja ... nu vienvardsakot arzemem nedraudzigs PAGAIDAM saits
Lunis:Es ar isti nesaprotu kam tie fotolati vajadzigi?
noder, es, laikam 10Fl, reiz ziedoju mazaafaka - projektu attīstībai............, bet viņš tagad kādu laiku nav manīts, varbūt bīda kādu projektu, varbūt būs bildes ar pirts slotu ne tikai pakaļā.................