forum.gif
Fotolati varbut caur Banku ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Fotolati varbut caur Banku ???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.09 11:31
 citēt
Taka man nav Latvijas mob tel. bet citas valsts , nav iespejas papildinat Fotolatus ! Varbut ir iespejams to izdarit caur bankas parskaitijumu ? Citos saitos tada iespeja ir dota !!!! Teiksim tajos pasosDraugi LV un citos !!! Te bija runa par arzemnieku piesaistisanu , domaju tas ir pirmais solis pretim ! Tomer dadz latviski runajosie dzivo arzemes !!!!!:face-crying:
Publicēts: 28.01.09 12:13
 citēt
a prieksh kam tos fotolatus vajag?
Publicēts: 28.01.09 12:23
 citēt
santaraw, taads plaans ir, tikai vel atklati divi jautajumi:
1. bankas veids? (hansanet?hmm, un ko darit citiem? kreditkarte? paypal?)
2. izmaksas (par jebkura modula ieviesanu, nu, laikam iznemot paypal, jamaksa bankai + vel abonesanas utt) tas ir labi, ja daudz maksataju bet ja maz, tad sanak tikai vel piemaksat.

pagaidam kaa workaround vari meginat ar kadu blogeri sarunat, lai suta sms no lv tu vinam parskati no bankas, bet anyway, par parskaitijumu jamaksa naudinja ... nu vienvardsakot arzemem nedraudzigs PAGAIDAM saits
Publicēts: 28.01.09 12:27
 citēt
Neko darit !!! Jaiegadajas Lat . mobilais , bet kad busu Latvija , to zina tas tur gaisa....:face-crying:
Publicēts: 28.01.09 12:30
 citēt
varu uzdaavaat 10 fotonaudinjas :D - zinu, ka daasnums dziivee vienmeer naak atpakalj :)
Publicēts: 28.01.09 12:34
 citēt
Es ar isti nesaprotu kam tie fotolati vajadzigi?:)
Publicēts: 28.01.09 12:40
 citēt
Lunis:Es ar isti nesaprotu kam tie fotolati vajadzigi?:)
noder, es, laikam 10Fl, reiz ziedoju mazaafaka - projektu attīstībai............, bet viņš tagad kādu laiku nav manīts, varbūt bīda kādu projektu, varbūt būs bildes ar pirts slotu ne tikai pakaļā.................
Publicēts: 28.01.09 12:41
 citēt
es vienu uzdaavinaaju fotodurnim, jo vinsh soliija bildes likt... bet nekaa...
Publicēts: 28.01.09 12:44
 citēt
Izmaksā kadām caur banku zelta zivtiņu vai okarti un tad lai to naudu Tev ieskaitā fotolatos.

Par fotolatiem. Ja tagad nav daudz iespējas, kur tos izmantot, tad ir cerība, ka ar laiku tas mainīsies :)

Maris:a prieksh kam tos fotolatus vajag?

Maris Tev patīk niku maiņa. Piemēram, lai nomainīt niku tev ir jāšķirās no fotolatiem.
Publicēts: 28.01.09 12:45
 citēt
Annirs:es vienu uzdaavinaaju fotodurnim, jo vinsh soliija bildes likt... bet nekaa...
varbūt par maz, apvainojās
Publicēts: 28.01.09 12:46
 citēt
da nee, vinsh vienu prasiija...
Publicēts: 28.01.09 12:50
 citēt
Pievienojos visiem kam nav izprotama fotolatu štelle :)
Publicēts: 28.01.09 13:05
 citēt
Annirs:varu uzdaavaat 10 fotonaudinjas :D - zinu, ka daasnums dziivee vienmeer naak atpakalj :)
Izņēmi vārdus no mutes :), es arī esmu gatavs 10 uzdāvināt. Kāpēc gan ne? :)
Publicēts: 28.01.09 14:20
 citēt
Paldies ... Tie Fotolati ir vajadzigi lai atsauktu vismaz nepareizu komentsu ! Ja maka nav naudas , tada slikta sajuta !!!
Publicēts: 28.01.09 14:27
 citēt
Annirs:da nee, vinsh vienu prasiija...

Man FOTOdurnis pamazām sāk patikt. :)
Publicēts: 28.01.09 15:17
 citēt
ox3r

taisnība - patīk gan - bet /traukos/ te jau man nika nemaz nav

es būtu a mieru maksāt ja būtu peinta opcija - nu ķip var piezīmēt viskauko bildēm un avatariem

neprātā patīk avīzēs fočenes ķūnēt

heeeeeheeee Annirs - vienu
Publicēts: 28.01.09 16:17
 citēt
Annirs:da nee, vinsh vienu prasiija...

prasija ta vienu, bet varbūt cerēja vismaz uz diviem...
Publicēts: 28.01.09 16:17
 citēt
Labi grib , tad var visu sarunat !!!!! Pec 24 ieliksu bildi ; Veltijums 20 Fotolatiem !!! Ka Jus gribiet , ar rami vai bez ramja ???/:face-wink:
Publicēts: 28.01.09 16:33 labots
 citēt
fotolatus vajag, ja grib fotokonkursaa piedaliities, varaak pagaidaam nekam, vismaz man
Publicēts: 28.01.09 17:32
 citēt
Maris:ox3r

taisnība - patīk gan - bet /traukos/ te jau man nika nemaz nav

es būtu a mieru maksāt ja būtu peinta opcija - nu ķip var piezīmēt viskauko bildēm un avatariem

neprātā patīk avīzēs fočenes ķūnēt

heeeeeheeee Annirs - vienu

Ideja jau superīga :)

Kādreiz šādu varētu ieviest :)
Publicēts: 03.02.09 22:40
 citēt
Annirs:es vienu uzdaavinaaju fotodurnim, jo vinsh soliija bildes likt... bet nekaa...

Ielika, bet bildējot bija nospiedis parasto pogu, ne Š , un bildi ātri izņēma. Tā kā naf pelnījis pārmetumus :):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol