forum.gif
Ardievas Wave vai "Katram viedoklim ir nozīme"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / [Slēgts] Ardievas Wave vai "Katram viedoklim ir nozīme"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.01.09 18:59
 citēt
Publicēts: 25.01.09 14:33

trīs faktori, kas liek uzlikt ignore topikam

1. tiek pieminētie lietošanas noteikumi
2. tiek pieprasīta atbildība
3. tiek skaitīta nauda cita makos

sorry veči, citās fotolapās ir foršāki lietotāji... paldies par uzmanību. Eliks

Publicēts: 26.01.09 08:57

CerambyX:noteikumos stāv rakstīts savādāk:

tie nav noteikumi, bet gan palīdzība.

pikseljpisēji jūs esat.. Eliks

Publicēts: 27.01.09 11:51

ox3r:Pie bildes pievienošanas ir rezumē

ox3r: paldies par konstruktīvu darbību un atsaucību!
Šmurgulim Elikam gan iesaku izvēlēties savādāku attieksmi un pievaldīt mēli (tas tā maigi teikts).
Wave

Publicēts: 27.01.09 23:46

silrak, mēs neesam fotogrāfi, tu neesi programmētājs tā tā pasaule iekārtota, visur jāmeklē kompromiss

Wave, uzredzēšanos. Eliks

taatad, izrunaajaas par daudz. Nu nekas jau iipashs nebija, 95 bildes, paaris gadi sheit, vieta otrajaa simtaa.
Bet vai vajadzeeja taa uzreiz ar cilveeku?
Citi te regulaari rupjiibas meetaa,i nekas:)
Publicēts: 28.01.09 20:14
 citēt
njāāaaaa.... Elikam laikam bērnībā kāda psiholoģiska trauma iegūta, ja jau tik ļoti "Valdi un Skaldi" pašapliecināties vēlas!..
Elik, tevi skolā daudz apbižoja? Tagad izaugi liels un nospriedi atriebties visiem, kas tev ko negatīvu pasaka?
Ciniskais ironizētājs... Nu jā, uz admiņiem jau noteikumi un kas pats galvenais - atbildība neattiecas un kur nu vēl nerakstītie ētikas likumi....

Cik saprotu, tad arī mani tūlīt izbanos, kad Eliks šito izlasīs!... Bet piedod, draugs - mani māte ir uzaudzinājusi iet taisni nevis līkumu līkumiem un galvu neviena priekšā izpatikšanai neliekt!
Publicēts: 28.01.09 20:34
 citēt
Piedodiet, bet ja manās "mājās" ar kāds ienāktu, sāktu mani saukt par šmurguli, es visdrīzāk arī izlidinātu vi
nu ārā...
Publicēts: 28.01.09 21:42
 citēt
Briedi, Eliku neviens uzreiz par šmurguli nenosauca! Attieksme izsaka visu: "sorry veči, citās fotolapās ir foršāki lietotāji... paldies par uzmanību. Eliks"

Nu jā - privāts saits, privāti likumi!.. Privāti, vēlami un diemžēl arī dažreiz nevēlami lietotāji :face-wink:
Publicēts: 28.01.09 22:11
 citēt
Eh, es principā priecājos par to ko man dod fotoblogs, pie tam par velti, kur nu lai es vēl ceptos par kaut kādā relatīvi nesvarīgām lietām.. Komjunitijs ir super, ko vēl vairāk vajag...
Publicēts: 28.01.09 22:14
 citēt
1. lietotājs ir nobloķēts uz 2 nedēļām nevis dzēsts
2. to izdarīju es, nevis Eliks
3. +briedis
Publicēts: 28.01.09 22:16
 citēt

..........................................

+1!

briedi, vai tava māja ir publiska vieta... :face-wink: :face-grin:

Elik, tavs draugs annirs atļaujas pat necenzūrus izteicienus "Annirs@195.244.135.99 | 16:55 27.01.2009
alloxa - man Tavs viedoklis неебёт "!? :face-wink:

Gribētu redzēr starp FB lietotājiem niku "Wave"! - vai visiem, kas atļāvas k/r rupjī izteikties = BANU!
Publicēts: 28.01.09 22:27
 citēt
Alloxa:

..........................................

+1!

briedi, vai tava māja ir publiska vieta... :face-wink: :face-grin:

Elik, tavs draugs annirs atļaujas pat necenzūrus izteicienus "Annirs@195.244.135.99 | 16:55 27.01.2009
alloxa - man Tavs viedoklis неебёт "!? :face-wink:

Gribētu redzēr starp FB lietotājiem niku "Wave"! - vai visiem, kas atļāvas k/r rupjī izteikties = BANU!

Te labi pasētu zināmais citāts no ''Dzīvnieku fermas''. :face-smile:
Publicēts: 28.01.09 22:45
 citēt
interpritācijas, faktu sagrozīšanas, teikumu izraušana no kopējā konteksta.
Doperidol, apenes spiež, vai varbūt krīze nomocījusi?

Nu stājās varoņi rindā, kas vēl nāks fotobloga logus dauzīt?

Par tēmu. Lai katrs pats izlasa šo stāstu un izdara savus vērtējumus:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.01.09 22:49
 citēt
Elik, es ljoti pieklaajiigi izteicu domu, ka varbuut nevajadzeeja tajaa situaacijaa riikoties tik bargi.
Bet tu par apeneem:(
Publicēts: 28.01.09 22:52
 citēt
kam tieši tu izteici domu?
Publicēts: 28.01.09 23:08
 citēt
Droperidol:Publicēts: 25.01.09 14:33

taatad, izrunaajaas par daudz. Nu nekas jau iipashs nebija, 95 bildes, paaris gadi sheit, vieta otrajaa simtaa.

Shaadi izteikta doma foruma sadaljaa "Ieteikumi" ir domaata kaa ieteikums bloga veidotaajiem/administraacijai padomaat par riiciibas sameeriigumu.

Mineetajaa topikaa asumi saakaas patiesiibaa deelj siikumiem un daljeeji taadeelj, ka ieteikumus, par kuriem pashi luudzat un deklareejat, ka katram viedoklim ir noziime, uztveeri kaa uzbraucienu. Nedomaaju, ka kaadam bija meerkjis aizvainot bloga administraaciju - noteikti tieshi preteeji, visi grib, lai te buutu veel labaak.

Kaut vai manus vaardus par atbildiibu paarprati - es lietoju jeedzienu atbildiiba no kvalitaates vadiibas viedoklja - un tad ja kaads uzrakstiijis noteikumus, tas arii atbild, lai tie tiktu pildiiti vai precizeeti. Tu, manupraat, saprati to kaa atbildiibu bezmaz vai kriminaalprocesa izpratnee.

Un izteici paaris visiem blogeriem veltiitas aizskaroshas fraazes, par ko Wave arii tev aizraadiija. Piedevaam, vinjsh, atshkjiriibaa no tevis, necenzeetus vaardus nelietoja. Un ja vinjsh ir stipri par tevi vecaaks - tad ticu, ka vispaar neuzskata to par lamuvaardu.

Juus tieshaam ljoti daudz esat dariijushi un daraat, lai te viss notiktu daudz savaadaak, nekaa citos fotosaitos, un par to esat pelniijushi vismaz pateiciibu. Bet striidos buutu praatiigi neaizrauties ar apsaukaashanos abaam puseem, un arii leemumi, kurus pienjem aizvainojuma briidii, vareetu buut paaraak bargi.

Veelreiz - veiksmi!
Publicēts: 28.01.09 23:27
 citēt
Wave ir mans e-pasts un es esmu atvērts diskusijai. Piekrītu, lēmums bija pieņemts emociju karstumā, kaut arī mums ar Shadow pastāv vienošanās, ka vienpersoniski admins nedrīkst nevienu bloķēt, tikai ar otra admina atļauju pēc tam, kad viņš objektīvi izvērtē iemeslus. Atļauju saņēmu.

Vecīt tu un citi lietotāji visa topika garumā līdz pat manai atbildei vairākkārtīgi pieminēji "A vot citos portālos", "Citur.." un vēl pēc tam tā salīdzināšana turpinājās... Vot es arī atbildēju par tiem citiem portāliem un lietotājiem.

Pēc tam ar Shadowu par šo lietu vēl pārrunajām un viņš teica kārtējos viedos vārdus: "Neskaties uz to, kādā formā useri rakstu tos ieteikumus, viņi vienkārši grib labāku kvalitāti bilžu ielādei." un viņam protams ir taisnība... bet... forma paliek forma. Nezinu, iespējams laiki tādi, ka cilvēks cilvēkam ir vilks, vienkārši jūtos ar piedirstu dvēseli, kad tiek visādi apgalvojumi izteikti un mājieni un divdomības. Un tas, ka mēs programmētāji sūdiģi un tas, ka ja es neko nesaprotot no tehniskām lietām, lai klusējot.

Beedart, un tev bērnībā nav bijušas nevienas psiholoģiskas traumas ;) ?

Pofig, klausos Sigur Ros, meditēju un gaidu meilu no Wave.
Publicēts: 29.01.09 00:00
 citēt
Labi. Man nebija taisnība. Atvainojos visiem.
Publicēts: 29.01.09 00:13
 citēt
Eliks:Labi. Man nebija taisnība. Atvainojos visiem.

Taisnība katram sava...:)
Taču, lai arī esmu viens no večiem šeit, adminu, kaut arī jauniņu, pa šmurguli atturētos saukt!
Publicēts: 29.01.09 01:17
 citēt
Friidi - katram jau savs inteligences vai savaldiiguma liimenis, un daudzi citi faktori veel to ietekmee:)

Elik - visi cienju! Peec taadas riiciibas, uz kuru reti kursh ir speejiigs, Tevi neviens par puisheli vai kaa veel aizskaroshaak saukt vairs nedriikst vis. Taa tieshaam ir iista viira cieniiga riiciiba.

Veelreiz paldies visai juusu komandai par to, ka mums ir shii iespeeja te buut, izraadiities, runaaties - vienkaarshi pavadiit dalju savas dziives. Un taadeelj meegjinaasim vismaz sheit buut saudziigiem vienam pret otru. Galu galaa, pasaulee netruukst iistu daudz lielaaku nepatikshanu, par ko satraukties.
Bet ar Wave gan jau sarunaasiet, es taa ljoti ceru.

Optimismu un veiksmi!
Publicēts: 29.01.09 01:31
 citēt
Eliks:Beedart, un tev bērnībā nav bijušas nevienas psiholoģiskas traumas ;) ?

Loģiski, ka IR bijušas un ne viena vien ! :face-grin:
Elik, es Tevi tiešām cienu! Bet... dažreiz Tu tiešām šauj pāri strīpai :face-wink:
Publicēts: 29.01.09 01:34
 citēt
:)
Publicēts: 29.01.09 08:52
 citēt
eh, es varbūt daudz ko nesaprotu, bet tā vien gribās pajautāt, kur palicis vecais labais am/tg izteiciens, kad tas iederētos? tas par to "kvalitātes diskusiju"... gribētos piekrist Anniram par tiem dejotājiem un viņu traucēkļiem. Neredzēju minētajās bildēs nevienu būtisku atšķirību, lai būtu cepšanās. A vo tad, kad vietne lēni lādētos, ta gan akmeņi lidotu!

nedomāju, ka Elika rīcība bija nesmuka... Nesmuki ir tad, kad cilvēkam visu izskaidro, bet vienalga verbālā caureja nerimstas...
Publicēts: 29.01.09 10:04
 citēt
šeit Blogā ļoti daudzi pārāk vienkārši un ātri pāriet uz personiskiem apvainojumiem un neglītiem epitetiem...
Man šķiet , ka pašā sākumā tā nebija !
Var saprast adminu vēlmi uzturēt tās sasvstarpējās asās , rupjās diskusijas , it kā lai te notiktu vairāk dzīvības utt. bet nu ir pienācis moments , kad paši sāk saņemt kritiku ne pārāk ētiskā veidā...
un arī paši sāk pielāgoties...?!
Publicēts: 29.01.09 10:07
 citēt
Mums vairāk vajadzētu piedomāt par to elementāro lietu - personiskais Kultūras līmenis ( arī virtuāli-verbālajā vidē ) !!!
Publicēts: 29.01.09 10:11
 citēt
bans uz divām nedēļām. normāli. beidzot kādi preventīvi pasākumi, lai liktu aizdomāties par visatļautību. :) atbalstāma rīcība. Shadow un Elik, tā turpināt! ;)

p.s. bet man banu gan lūdzu uz ilgāku laiku, nekā 3 stundas, nelieciet, o.k.? :D līdz trīs stundām der. stundu dusmošos, stundu nomierināšos, stundu ilgošos pēc atgriešanās blogā. ;)
Publicēts: 29.01.09 12:40
 citēt
Paldies visiem par viedokļiem.
Šķiet, tēma ir izsmelta, domstarpības un problēmiņas atrisinātas, liksimies ka nu mieriņā. :face-angel:
Publicēts: 11.02.09 17:43
 citēt
Adminiem respect - ja neskaita paaris degjeneraatus, tad shii noteikti ir Latvijas labaakaa virtuaalaa telpa.
Publicēts: 11.02.09 17:54
 citēt
Piekrītu Anniram. Plus, vainīgais, lai gan it kā uz nedēļu bija nobanots, jau pēc divām dienām rakstīja jaunus komentus. :)
Publicēts: 11.02.09 18:05
 citēt
Annirs:Adminiem respect - ja neskaita paaris degjeneraatus, tad shii noteikti ir Latvijas labaakaa virtuaalaa telpa.

A kuri no admiņiem ir degenerāti...:face-surprise: fui, annir! :face-monkey:
Man visu laiku likās - viņi visi ir lāga veči! :face-angel:

:face-kiss:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):