forum.gif
Perku Canon 100mm 2.8 macro
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Perku Canon 100mm 2.8 macro
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.01.09 13:15
 citēt
Ir doma panjemt sho stilku, seksu nepiedavat.
Publicēts: 29.01.09 15:26
 citēt
nu kaut seksu kads piedavatu...
Publicēts: 29.01.09 16:18
 citēt
Varu varbūt tik piedāvāt EF-S 60mm macro :)
Publicēts: 29.01.09 16:32
 citēt
CerambyX var piedāvāt arī seksu (kukaiņu seksu gan, bet tomēr). :)
Publicēts: 29.01.09 17:34
 citēt
Paldies, bet efs tomer nederes.
Publicēts: 29.01.09 17:49
 citēt
CerambyX - cena, cik sen pirkts, ir garantija?
Publicēts: 29.01.09 18:36
 citēt
bet sigmas 150mm būs universālāks.
Publicēts: 29.01.09 18:46
 citēt
es atkal tēmēju uz Canon 180 mm macro, kas ir vienīgais L sērijas makorobjektīvs... jāņem ciet, kamēr vēl veikali piedāvā, jo ir apritē jau kādus 10 gadus, šķiet...
bet par Sigmu macro runājot - vai kāds ir sapratis, kāpēc viņiem ir divi gab. ar visai tuvu garumu - 150 mm un 180 mm????
Publicēts: 29.01.09 19:18 labots
 citēt
Andreass:CerambyX - cena, cik sen pirkts, ir garantija?

Garantija šķiet, ka vairs nav. Pirkts pasen, bet nu viss pilnīgā darba kārtībā.
Tagad plānā ir Sigmas 150nieks, drīzumā domāju iepirkt tā ka, kad būšu mazliet paspēlējies ar to tad līdz galam izdomāšu vai 60nieku atdot - varbūt ka tomēr ir vērts paturēt, nez.
Bet ja pārdošu tad par kādiem +/- 170Ls drošvien.

Tā jau stikls baigi foršs - ass, iekšējais zūms (nez - man tas dikti patīk), salīdzinoši universāls, jo izlīdzos ar to arī kā ar portretnieku, pietiekami maziņš - dikti patīk. Principā vienīgais kāpēc mainu, jo 150niekam dēļ garākiem mm, pie vienāda palielinājuma smukāks fona bļurs sanāks :)
Publicēts: 29.01.09 21:00
 citēt
Protams - iekšējā fokusēšanās bij domāta.
Jā, par to vai nebūs par garu arī domāju, bet par cik parasti man sanāk 75% kadru ar zibspuldzi, tad ceru, ka tas būs mazāk jūtams. Bet varbūt arī, ka 60nieks būs tomēr jāpatur - jāskatās. Statīvu jau it kā nebūtu problēma līdzi nēsāt.
Publicēts: 12.02.09 01:23
 citēt
panjeemi vai tikai seksu dabuuji?!
Publicēts: 12.02.09 02:12
 citēt
nu re, šovakar taisni pametu LV, un tā arī neviena piedāvājuma nesagaidīju...
Publicēts: 12.02.09 07:41 labots
 citēt
Sasar, angļu zemē jauns maksā lētāk nekā pie mums lietots.
par HK un nodokļiem noteikti ka arī zini. Nesaprotu tavu vēlmi pirkt lietotu.
Publicēts: 12.02.09 07:50
 citēt
Andreass:Sasar, angļu zemē jauns maksā lētāk nekā pie mums lietots.
diez vai maksā tik lēti, pirms jaunā gada man dēls vienu stiklu tur vēroja C 100-400mm. cenas praktiski tās pašas
Publicēts: 12.02.09 09:07
 citēt
negatIvs:
diez vai maksā tik lēti, pirms jaunā gada man dēls vienu stiklu tur vēroja C 100-400mm. cenas praktiski tās pašas

stāsts ir par Honkongu un beznodokļu ievešanu....
Publicēts: 12.02.09 09:12
 citēt
negatIvs:
Ir,ir lētāk.Pateicoties GBP kursam pret latu.:face-wink:
Publicēts: 12.02.09 10:15
 citēt
Piekrītu Jānim, ka pat uz GBP kursa var ietaupīt, pie tam sūtīšanas maksa nav jāmaksā uz LV, kas vien jau ir savi 20-30ls lētāk.

NilsS pareizi minēja ka ir beznodokļu sūtīšana, tikai neesmu vēl līdz galam izpētījis nosacījumus par saņēmēju GBP, vai der jebkura adrese vai tikai īsto iedzīvotāju adrese utt. Bet gan jau ka Sasar to visu zin.
Publicēts: 12.02.09 10:25
 citēt
LV cena ir zemāka nekā IRL.
Var jau no HK sūtīt, bet tagad ar ievedmuitas nodokli ir daudz stingrāk, kā pirms gada.
Atliek UK.
Publicēts: 12.02.09 10:34
 citēt
kad es meklēju konkrēto stiklu, Latvijā to jaunu varēja paņemt uz sitiena pa 850Ls, tajā pašā nedēļā Anglijā, cik jau puika tos robus bija atradis, pārvēršot Ls lētāk nebija + atsūtīt
Publicēts: 12.02.09 10:48
 citēt
negatIvs:kad es meklēju konkrēto stiklu, Latvijā to jaunu varēja paņemt uz sitiena pa 850Ls, tajā pašā nedēļā Anglijā, cik jau puika tos robus bija atradis, pārvēršot Ls lētāk nebija + atsūtīt
Ziņkārības pēc pašiverēju,toč konkrēti 100-400 IS tik lēti nebija nekur.Tātad precizējam-šis tas lētāk,šis tas nē. :face-wink:
Publicēts: 12.02.09 11:33
 citēt
forelljjanka:
negatIvs:kad es meklēju konkrēto stiklu, Latvijā to jaunu varēja paņemt uz sitiena pa 850Ls, tajā pašā nedēļā Anglijā, cik jau puika tos robus bija atradis, pārvēršot Ls lētāk nebija + atsūtīt
Ziņkārības pēc pašiverēju,toč konkrēti 100-400 IS tik lēti nebija nekur.Tātad precizējam-šis tas lētāk,šis tas nē. :face-wink:
Nu i noprecizēji- šis tas jā, šis tas nē... Pilnīgi precīzi! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):