forum.gif
softboxi uz ārējām zibenēm ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / softboxi uz ārējām zibenēm ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 08:28
 citēt
Kas tas par jautājumu - kāpēc neviens neizmanto? Nu, izmanto. :)
Publicēts: 30.01.09 09:55 labots
 citēt
man ir Lastolite lietussargs, njemu liidzi uz bildeeshanaam dabaa un visaados graustos, kur gaismas pamazaak, baigi labais.
to sofrtboxu neesmu lietojis, bet izskataas ari labs
Publicēts: 30.01.09 10:02
 citēt
mna patīk Tavs paraksts uz foto Uldi
Publicēts: 30.01.09 12:08
 citēt
Es izmantoju visu ko.
Publicēts: 30.01.09 12:15 labots
 citēt
Kad lasu MONO liekas ka sjis mucā dzīvo , ne redz ne dzird ne saprot ko "Dzīve kā pārsteigums" viens vienīgs un nepārtrāuktss:):):) Nafig lamerim softboxs , 99% arī bounserus un astarotajus nekad vav redzejusji :):) Es izmatoju gadus 20 tad kad tas nepieciesjams , piemeram sji serija visa ir ar Lumiqest softboxsu:

daudzi citi izmanto lietussargus atsrotajus utt.
Manēkais isskatās kā šitais :)

Jebkurš kas strādā profesionāli izmanto daudz un dažādus risinājumsu KĀDU kurā brīdī labāk ir piemēroti , ir cilvēki kas ikdienā ārā regulāri izmanto Beutydish uz ārējām blicēm:)
Publicēts: 30.01.09 12:18
 citēt
ir gan softboxi, gan lietussargi, arī atstarotāji un arī papīra bounceri un arī gaismas kastes... a kas?
Publicēts: 30.01.09 12:26
 citēt
oi Luni... es ar izmantoju tādu pašu boksiņu, bet saudzīgāk.... nuja saudzīgāk gan

kundze ar kausu toč spēcīga
Publicēts: 30.01.09 12:41
 citēt
Maris : Šitais no sērijas kad plenērā faniem demonstrēju kā šancē ārējās CANON blices + Boxs bij virsū :) Man vispār patīk samērā assas gaismas ja jatasa kautkas KIČVEIDĪGS:):) A par cik izmantoju pamatā platlenķus bez lieliem izkliedētājiem tas nesedz to laukumu ko man vaig , vienkaršakais risinājums BOXS :):)
Publicēts: 30.01.09 12:45 labots
 citēt
Mono : Tas atkarīgs no jaudas un vai izmanto arī blices difuzoru , man patīk visādām muļībām izmantot asākas gaismas. Lietussargas būs noteikti mīkstāka gaisma bet Beutydish vēl asāka :) uljenam tā bilde ar Agnesi tāda labā , mierīgi foršji un kārāsaini , BAIGPATĪK:)
Publicēts: 30.01.09 12:52
 citēt
lieta pavisam vienkaarsha! Mono paziist Nevienu, bet nevar vinjam tieshi pajautaat. tad nu cer, ka kaads no mums to izdariis vinja vietaa. Bet laikam Nevienu nepaziist....
Publicēts: 30.01.09 12:53
 citēt
ir jau čaļi, kas arī šūnas, kupolus, bļodas, da visu ko bāž virsū zipenēm. tieši kā Lunis teica - pēc vajadzības. šo lietu izmantošanas mērķis NAV izmantot kaut ko tādu, ko neizmanto citi blogeri. :D Mērķis ir sasniegt nepieciešamo efektu katrā konkrētā gadījumā.
Publicēts: 30.01.09 17:41
 citēt
par ko ta ne. sen jūzēju dažādu razmēru atstarotājus (arī dabistiskai un neblices gaismai), diezgan ilgi nodzīvoju pārliecībā, ka atstarojamie zumpīši vairāk atstaro, kā 1/2-caurspīzdīgie laiž cauri. samērīju - necik liela šķirba nav.
Publicēts: 30.01.09 18:18 labots
 citēt
hmm...

imho vienkārši arējām zipenēm nav pietiekami jaudas lai spētu tās lietot ar normāla izmēra softboxu. piem 30x100cm softboxu ar ārējo zipeni piešaut var, bet izmantot un bildēt var tikai tad ja modele stāv pie paša softboxa. imho 20x20cm varētu ārējai zipenei maximums. Bet ar to jau normāli ar arī tikai portretu uzbildēt pasei...
Publicēts: 30.01.09 19:14
 citēt
Lunis, saki ludzu kur var dabut tadu kaaju kas tev tur no kameras lien aara?
Publicēts: 30.01.09 19:20
 citēt
uljens : Neesi tālu no patiesības , vēl nesen kad bildēju visadus pasākumus izmantoju aistentu ar 40x50 sooftboxsu uz kāta , 200w blice iekšā pleca aķis ~300 kadrus mierīgi turēja gaisma ļot intresanta sevišķi ja pasākumi brīvdabas.
Publicēts: 30.01.09 19:30 labots
 citēt
freimis:Lunis, saki ludzu kur var dabut tadu kaaju kas tev tur no kameras lien aara?

Reku var dabūt visju arī kronšteinus un softboxsus UZSSPARAUŽAMAJĀM blicēm tāds kā Lastolote boxs tikai kinizeru razojuma 40x40 viņš ir.
www.foto-walser.biz...

Ja gluži nepatīk Ķinīzeru tad visādi turētāji un ar tādi aoši bixsi kā Lastolitam ir arī krutāki Fotoflex ražojuma
www.foto-mueller.at...

Tas ko tu saki "Manējais" nav man bet gan manai laulenei puķes un makro bliež tas ir Manfroto ražojums.
www.foto-mueller.at...
Publicēts: 30.01.09 20:02
 citēt
Billy:hmm...imho vienkārši arējām zipenēm nav pietiekami jaudas
vai ta studijas blices iekšējās / iebūvētās?
Publicēts: 30.01.09 22:03
 citēt
Paldies! :)
Publicēts: 31.01.09 00:04 labots
 citēt
:face-devil-grin:
Publicēts: 31.01.09 09:08 labots
 citēt
Mono:Lunis Tavs softbox man galiigi nepatiik...paaraak asas paļubomu tās gaismas izskataas !

Asas gaismas izskatās daudz foršāk, nekā mīkstas, ja vien runa neiet par parastu reportāžu.

Zibspuldzes BEZ bounceriem:
Publicēts: 31.01.09 16:36
 citēt
Ja zipena pa meitenēm ir veiksmīga, tad zipene pa tā verķa priekšu un zemi ir neveiksmīga- veido gaismu bardaku (bagāts nezin kā izrādīties, saucās). Bet kas par bildi, kad piesedz to trako gaismas akcentu pa apaksējo trešdaļkadra.
Bet sakarā , ka piemērs ir tik pārsālīti spilgts, Mona to vajadzēja ievērot. :)
Publicēts: 31.01.09 16:44
 citēt
Starp citu, interesants paņēmiens, un naf smags nesamais, nevajag palīga... pieslien atstarotāju pie sevis, ja par maz ar dabīgo gaismu, iemauc ar zipeni tajā, :( vajag vadu, kas savieno zipeni ar aparātu, jo to nevar izdarīt uzliekot zipeni uz aparāta.
To visu var arī improvizēt... zipene uz aparāta, galva zem 90 grādiem, bet atstarotājas piesliets pie koka zem 45 grādiem ar labojumu no modeles atrašanās vietas. (lai gaisma ķertu viņai):face-smile:
Publicēts: 31.01.09 18:50
 citēt
Haiduks:veido gaismu bardaku

Man nepatīk viena virziena un dabīga paskata gaismas.
Publicēts: 31.01.09 19:04
 citēt
naf runa par virzieniem, bet gan gaismas dotajiem, un mums redzamajiem liekajiem akcentiem uz bildi... konkrētjā gadījumā ilgi jādomā, kam bilde domāta... ja reklāma riepu ražotājiem, tad viss vietās, un augšu droši nost kā lieko elementu... :face-smile: bet vai nu man tev tas jāstāsta :), tu taču esi labāks
Publicēts: 01.02.09 12:58
 citēt
Haiduk, tu tiešām esi dumjš, ja domā, ka es NEGRIBĒJU akcentēt riepu agresīvo zīmējumu gan ar gaismām, gan ar platleņķi priekšplānā pa visu kadra apakšējo daļu. Meitenes šajā kadrā NAV SVARĪGĀKAS par dampi.
Publicēts: 01.02.09 14:08
 citēt
Haiduk, nelecies, bilde laba. man tie plikņi nepatīk, neincanti, bet bilde laba. un kabeli nevajag- var ar distances vadību tikt galā
Publicēts: 02.02.09 17:21
 citēt
a cik cena shitam??
Publicēts: 07.02.09 16:27
 citēt
jeebajaa atradu tikai vienu izsolee...

var veel k-kaadus ne firmniekus dabuut pa leetaakaam cenaam...

cgi.ebay.com...

+ veel statiiivs...
Publicēts: 07.02.09 16:39
 citēt
vai tikai kaut kas līdzīgs nebija Rīgā, Katoļu - 9 veikalā. savām debīlajām vajadzībām, mājas "studijai", pirms gadiem diviem, pēc internetā atrastām piegrieznēm, nelielu [nedaudz lielāks, kā Luņa piemērā] uztaisīju pats[ 580EX ]. mīnus, neērti transportēt.
Publicēts: 07.02.09 23:47
 citēt
Asas gaismas izskatās daudz foršāk, nekā mīkstas, ja vien runa neiet par parastu reportāžu.

piekriitu par 100%
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):