jaa tas tomeer labaak kaa pie musturstraadnieku pamatliceeja - uhh, //// ah //// ja godiigi - izskataas, ka linkman uznaacis zheelums par to, ka visi apliek nabaga mono, taapeec arii veltiijis tam 20 minuutes laika. par to es vinju jau sen cienu. ja kam pieiet - tad ljoti nopietni... vienreiz meehjinaaju uzprasiities uz vinja pirtinju jauno, bet shamais kluseeja kaa zive...
neee - Linkmans ik pa briidim paspiid ar komentaariem Es vinju ieceltu par bloga labaako komenteetaaju (pie manama bildeem gan sen nav piestaigaajis ar saviem komentaariem) ;-(((
lai piedo Linkman, pie savas bildes es taadu komentu liidz galam neizlasiitu - arii pie siis neizlasiiju - lai ar tiku baigi taalu - liidz vidum, bet peec fraazes /interesanti 2 simetrijas asis/... nu i nax...
visu ko pagarinaatajaa tekstaa izlasiiju, redz katrs kas uz to bildi paskataas - gan jau arii Mono
peec satura cienu publicistiskus komentus ne zhurnaalistiskus
Mono un visi, kam tas interesē, uzmanīgi palasiet komentus, un atradīsiet atbidi, kāpēc negaidiet loģiskus rakstus zem bildēm. Daži nenocietās un jaf nolika Linkmana veikumu ... cik viegli tomēr ir otru nolikt, it īpaši ja pats vairāk nevar parastīt zem bildes, kā- kas par pupiem (klauns)
shaadas paardomas arii autoram liek uz bildi paskatiities citaam aciim .... un tachu ne vienmeer ir viena taisniiba! kas vienam liekaas cool, tas otram - phe ..... (nerunaaju par elementaarajaam lietaam, kas jaaieveero)
Haiduks, es jau nu toč negrasījos NOLIKT Linkmanu. Linkmans ir foršs čoms, un viņa komentārs interesants. Vai tā ir kritika... Vot tas jau cits jautājums. Drīzāk filozofisks apcerējums. Bet labāk tā, nekā nekā! Tā turpināt!
Tāds komentārs ir vērtīgāks par uzslavu. Īpaši mūsdienās, kad neviens nelasa ''tik garu drazu netā'', kur nu vēl raksta, un labāk ciena ''publicistiskus komentus''.
FOTOdurnis:Oh kas pa ažiotāžu. Bet nu man šķiet, ka teiksim Haiduka bildes varētu komentēt pats DIEVS - viņam tāpat nedalektu.
ko darīt, lēnām no tevis pielīp šitie netikumi. Starp citu, kur tavas bildes, nu labi, ar to vienu izgāzies, tad ieliec ko normālu, lai varam redzēt, vai esi dirsiens, dirsējs vai RIHTIGS VECIS (dāmīte ) pagaidām no pēdejā esi tālu, pat līdz vidējam nevelc
ko darīt, lēnām no tevis pielīp šitie netikumi. Starp citu, kur tavas bildes, nu labi, ar to vienu izgāzies, tad ieliec ko normālu, lai varam redzēt, vai esi dirsiens, dirsējs vai RIHTIGS VECIS (dāmīte ) pagaidām no pēdejā esi tālu, pat līdz vidējam nevelc
Ko ta pats tik reti esi pasācis publicēt savus pusfabrikātus bildētos megagaismām un megastudijās ? Apnika, ka nekas nesanāk ?
Kāda tava darīšana gar mani Tu man atgādini pie sētas piesietu kranci, iekost nevari, bet toties APRIET... un ar kādu baudu... Bet no otras puses, nebūtu tādu, kā tu, paliktu neinteresanti...