forum.gif
Ideāls komentārs !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ideāls komentārs !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 15:08
 citēt
Pēdējais teikums :face-grin:
Betnu cepuri nost Linkman priekšā.
Publicēts: 30.01.09 15:16
 citēt
Perfekti :)
Varbūt tiešām admini var izveidot sadaļu kur apkopot šādas pērles, fotoskolas, reportažas u.t.t. ko ņemt par paraugu.
Publicēts: 30.01.09 15:17
 citēt
juu labs, reti, bet gadaas, arii komentāri, es arii esmu prieciigs, jo pie manas peedeejas bildes arii komentaari ir :)
Publicēts: 30.01.09 15:20
 citēt
jaa tas tomeer labaak kaa pie musturstraadnieku pamatliceeja - uhh, //// ah //// :D
ja godiigi - izskataas, ka linkman uznaacis zheelums par to, ka visi apliek nabaga mono, taapeec arii veltiijis tam 20 minuutes laika. par to es vinju jau sen cienu. ja kam pieiet - tad ljoti nopietni... vienreiz meehjinaaju uzprasiities uz vinja pirtinju jauno, bet shamais kluseeja kaa zive... :(
Publicēts: 30.01.09 15:23
 citēt
neee - Linkmans ik pa briidim paspiid ar komentaariem :-) Es vinju ieceltu par bloga labaako komenteetaaju :-) (pie manama bildeem gan sen nav piestaigaajis ar saviem komentaariem) ;-(((
Publicēts: 30.01.09 15:26
 citēt
dansiga - a Tu nezini vai vinsh negrib savu pirtinju izraadiit? vajadziigas alternatiivas = man jau pirtii ljoti patiik iet
Publicēts: 30.01.09 15:31
 citēt
lai piedo Linkman, pie savas bildes es taadu komentu liidz galam neizlasiitu - arii pie siis neizlasiiju - lai ar tiku baigi taalu - liidz vidum, bet peec fraazes /interesanti 2 simetrijas asis/... nu i nax...

visu ko pagarinaatajaa tekstaa izlasiiju, redz katrs kas uz to bildi paskataas - gan jau arii Mono

peec satura cienu publicistiskus komentus ne zhurnaalistiskus

peec formas iisus
Publicēts: 30.01.09 15:53
 citēt
Verbālās caurejas rakstveida izpausme. Nekad nelasu tik garu drazu netā.
Publicēts: 30.01.09 16:03
 citēt
es redzēju daudz pārdomu par tēmu, tikpat kā nekādu kritiku un labi ja vienu , puskonstruktīvu ieteikumu :)
Publicēts: 30.01.09 16:06
 citēt
:) šāds komentārs ir jānopelna...
Publicēts: 30.01.09 16:12
 citēt
shaadu komentaaru autors izlasa gan, jo vinjam ir intersanti ..... bet parejiem garaamgaajeejiem pie kaajas;-p;-)))

Annirs, nuu - Linkmans ik pa briidim ieminas par savu pirtinju, ka ar mieru sakurinaat .... tik kaut kaa veel man personiigi nav sanaacis ;_)
Publicēts: 30.01.09 16:16
 citēt
NilsS:es redzēju daudz pārdomu par tēmu, tikpat kā nekādu kritiku un labi ja vienu , puskonstruktīvu ieteikumu :)

Es arī to pamanīju. Bet laikam jau blogā tieši tas ir tas, ko grib redzēt kā "kritiku". :face-devil-grin::face-plain::face-crying:
Publicēts: 30.01.09 16:24
 citēt
Mono un visi, kam tas interesē, uzmanīgi palasiet komentus, un atradīsiet atbidi, kāpēc negaidiet loģiskus rakstus zem bildēm. Daži nenocietās un jaf nolika Linkmana veikumu ... cik viegli tomēr ir otru nolikt, it īpaši ja pats vairāk nevar parastīt zem bildes, kā- kas par pupiem (klauns)
Publicēts: 30.01.09 16:29
 citēt
shaadas paardomas arii autoram liek uz bildi paskatiities citaam aciim .... un tachu ne vienmeer ir viena taisniiba! kas vienam liekaas cool, tas otram - phe ..... (nerunaaju par elementaarajaam lietaam, kas jaaieveero)
Publicēts: 30.01.09 16:30
 citēt
Haiduks, es jau nu toč negrasījos NOLIKT Linkmanu. :) Linkmans ir foršs čoms, un viņa komentārs interesants. Vai tā ir kritika... Vot tas jau cits jautājums. Drīzāk filozofisks apcerējums. :face-glasses: Bet labāk tā, nekā nekā! Tā turpināt! ;)
Publicēts: 30.01.09 17:22
 citēt
malu attiecības 715:550 būti īsinājis ar 5. bet viss pa lietu. hūtes, mices, bobrenes un keponus nost.:face-wink:
Publicēts: 30.01.09 18:13
 citēt
Domāju, ka autoram šādi komentāri - kaut vai tikai pārdomu formā - palīdz. Pārējie tiešām varētu par to necepties :)
Publicēts: 30.01.09 19:58
 citēt
ko cepties, bet var līdzēt pamanīt un formulēt prašanā.
Publicēts: 30.01.09 20:01 labots
 citēt
Tāds komentārs ir vērtīgāks par uzslavu. Īpaši mūsdienās, kad neviens nelasa ''tik garu drazu netā'', kur nu vēl raksta, un labāk ciena ''publicistiskus komentus''.
Publicēts: 30.01.09 22:30
 citēt
Tāds komentārs jau ir uzslava. Tas nozīmē ,ka kāds ir ievērojis tavas bildes.
Nav svarīgi kādā sakarā, bet IR ievērojis.
Publicēts: 31.01.09 14:05
 citēt
Nav svarīgi kādā sakarā, bet IR ievērojis.

:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 31.01.09 16:13
 citēt
FOTOdurnis:Oh kas pa ažiotāžu. Bet nu man šķiet, ka teiksim Haiduka bildes varētu komentēt pats DIEVS - viņam tāpat nedalektu.

:):):)
ko darīt, lēnām no tevis pielīp šitie netikumi.
Starp citu, kur tavas bildes, nu labi, ar to vienu izgāzies, tad ieliec ko normālu, lai varam redzēt, vai esi dirsiens, dirsējs vai RIHTIGS VECIS (dāmīte :) )
pagaidām no pēdejā esi tālu, pat līdz vidējam nevelc :face-devil-grin:
Publicēts: 01.02.09 19:30
 citēt
Linkmans malacis !!!
rezultāts : "Paldies" no autora, un tas ir galvenais !

Bet nu tas , ka daži vēl šinī visā notikumā atrod ko negatīvu... Tas jau ir parsteidzoši !
Publicēts: 16.02.09 20:17
 citēt
njaa tikai bildes vairs nav ??? :face-monkey:
Publicēts: 18.02.09 21:49
 citēt
... prieks par Linkman tipa komentāriem, kuros parādās apdomāti argumenti.
Publicēts: 18.02.09 23:34
 citēt
Portreti:Verbālās caurejas rakstveida izpausme. Nekad nelasu tik garu drazu netā.

es vairs ar! :D :D
Publicēts: 20.02.09 19:17
 citēt
Paverojiet , ka FOTOdurnis izdod komentarus ! Ta nekas tiri feini ......
Publicēts: 20.02.09 20:44
 citēt
FOTOdurnis:
Haiduks:

:):):)
ko darīt, lēnām no tevis pielīp šitie netikumi.
Starp citu, kur tavas bildes, nu labi, ar to vienu izgāzies, tad ieliec ko normālu, lai varam redzēt, vai esi dirsiens, dirsējs vai RIHTIGS VECIS (dāmīte :) )
pagaidām no pēdejā esi tālu, pat līdz vidējam nevelc :face-devil-grin:

Ko ta pats tik reti esi pasācis publicēt savus pusfabrikātus bildētos megagaismām un megastudijās ? :):):):) Apnika, ka nekas nesanāk ? :)

Kāda tava darīšana gar mani :)
Tu man atgādini pie sētas piesietu kranci, iekost nevari, bet toties APRIET... un ar kādu baudu...
Bet no otras puses, nebūtu tādu, kā tu, paliktu neinteresanti...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):