forum.gif
Lietotāja komentāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Lietotāja komentāri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 22:18 labots
 citēt
man ir ierosinājums, kam nekādā veidā nevajadzētu noslīgt diskusijās par reitingiem un savstarpējiem kašķiem. Tātad - pie lietotāja izveidot viņa komentāru listi. Tas padarītu dzīvi blogā interesantāku. vieglaak vareetu sekot līdzi favorītu pērlēm un arī izvērtētu komentāru vai paša komentētāja lietderību.
Otra lieta - dienas komentētākās bildes - arī varētu būt jautrs pasāciens :)
Publicēts: 30.01.09 23:19
 citēt
Viens reitingus grib iznīdēt, otrs tikai palielināt. :D
Publicēts: 30.01.09 23:20
 citēt
a kaads tam sakars ar reitingiem?
Publicēts: 30.01.09 23:23
 citēt
komentētāko bilžu reitings.
Publicēts: 30.01.09 23:24
 citēt
Peedeejo komentaaru padariit skataamu - lai var iesaistiities/iepiities/iejaukties kaadaa diskusijaa, vai ne, alvil?;)
Publicēts: 30.01.09 23:26
 citēt
Droperidol, tā jau Annira ideja. Man viens pīpis. ;)
Publicēts: 30.01.09 23:37
 citēt
Laba ideja, Annir ;)

A es jau tagad varu pateikt, kuras ir komentētākās, ja ne vienas no komentētākajām bildēm :D
Pie Dansigas bildēm vienmēr aizsākas diskusijas :)
Publicēts: 31.01.09 01:18
 citēt
ERA;-))))) es ar nevaru sapast, kaapec es taa pavedinu ;-)
Publicēts: 31.01.09 02:08
 citēt
Paved un pamet:(
Publicēts: 31.01.09 02:59
 citēt
Lunis, nu nu - kuru ta es taa nezheekiigi esmu pametusi?;-(
Publicēts: 31.01.09 11:39
 citēt
Droperidol:Peedeejo komentaaru padariit skataamu - lai var iesaistiities/iepiities/iejaukties kaadaa diskusijaa, vai ne, alvil?;)
peedeejie komentaari mainaas tik zibeniigi, ka i ne izsekosi... a vot izlasiit visus dansigas komentaarus - buutu bauda aciim.
un no potras puses - komentaari sniedz tik daudz par komenteetaaju pashu - zinaatu, kam nekaapt uz varzhaciim
Publicēts: 31.01.09 13:52
 citēt
ERA:Laba ideja, Annir ;)

A es jau tagad varu pateikt, kuras ir komentētākās, ja ne vienas no komentētākajām bildēm :D
Pie Dansigas bildēm vienmēr aizsākas diskusijas :)
Dansiga uz katru zilbi komentārā prasa desmit paskaidrojumus, nav atriebīga, atbalsta humoristiskas ievirzes diskusijas, īpaši nefsiko, viņas bildes ir pamanāmas[ labā un ne tik labā nozīmē ], un tur ir ko komentēt. apmēram, tie iemesli, kāpēc zem viņas bildēm izvēršās diskusijas
Publicēts: 31.01.09 18:02
 citēt
Ir top bildes , var vairak komentetas bildes topu ! Domaju daudz gribes ieskatities kas tur tadu nokomenteja ! Zinkares efekts !!!!:face-wink:
Publicēts: 31.01.09 18:13
 citēt
Annir, a varbuut izdot kopotos rakstus ar maniem komentaariem?;-))))m?

negatiivs, nu ja pasaka tikai A, dabiski, ka es, kaa zinjkaariiga buutne, gribu dzirdeet arii B un Z ;-p;-))) un mani tieshaam intersee cilveeku domas par bildi, ja neineterseetu - neliktu blogaa. Vai es taas domas pienjemu - taa ir cita lieta - filtreeju ;-))) bet arii dahzkaart man nepienjemamas domas, liek man padomaat citaa virzienaa;-)
Publicēts: 09.02.09 14:56
 citēt
Vēl varētu būt fīča - apskatīties TIKAI tos komentārus, kas novērtēti ar zvaigznīti. :)
Publicēts: 09.02.09 15:28
 citēt
dansiga - kopotos rakstus vareetu taisiit no alloxas veemieniem :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 09.02.09 16:47
 citēt
Visam tam ir savi plusi un mīnusi.. interesanti jau būtu palasīt daža laba komentārus, bet nu reizēm, to kas iespļauts citam sejā negribētos, lai visi lasa un vērtētu ne tā.. īpaši greisirdīgie puiši, kad pa klusu kur forumā viņu zaķus kāds ceļ nost. (p.s. tas tik piemērs :face-devil-grin: )
Publicēts: 09.02.09 19:52
 citēt
Annnirs, domaa ka tie buutu intersantaaki?;-((((
Publicēts: 09.02.09 19:54
 citēt
nee, bet pie noteiktas dzeeruma pakaapes vareetu paliidzeet iztukshot kungja saturu :D
Publicēts: 10.02.09 01:28
 citēt
annir, te jau esi kuņgi iztukšois...

savās BIKSĒS = www.fotoblog.lv... [url=http://smiles.33b.ru/smile.3462.html]

Vai nav laiks pirkt jaunas - svaigas... :face-wink:

:face-kiss: - nu tu zini...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas