forum.gif
Pasapņosim? Aptauja...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pasapņosim? Aptauja...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.02.09 19:14
 citēt
Kaut kā sagribējās пострадать хернёй ... Katram gan jau ka savi sapņi attiecībā uz dažādām tēmām. Šoreiz jautājums nebūs par to, kādu fotoaparātu vēlaties, bet mazliet cits:

- Ko jūs, draugi, vēlētos savas dzīves laikā obligāti nofotografēt ? ( pieminekli, ēku, Amazones mūžamežus, talibu kaujinieku , degunradžvāveri vai infuzoro tupelīti, zibeni utt ut) sekos 2 kategorijas

1) Personiskos nolūkos (apskatīt, nobildēt un dzīvot ar apziņu, ka esmu tur bijis un kā pierādījums tam, rekur, šeit oriģinālbilde)

2) Kaut kā žaba žņaudz un zinu, ka varu (varbūt tikai gribu) nobildēt labāk, tāpēc dodos, bildēju , taisu izstādi un tirgoju nost.

---------

Pašam būs vien jāatbild.

1) Kanādas kalnu zilos ezerus labprāt nobildētu gan vakarā, gan dienā (Maligne Lake, Lake Louise, Horseshoe Lake, Lake Peyto) gribu tur aizbraukt kādreiz un dabūt tos foto priekš sevis.

2) Noteikti gribētu izlaist personālapkopojumu ar apgabala floru un faunu... Tādu kā dabas grāmatu... Jo mūždien liekas, ka tieši tās aprakstošās grāmatas ir ar bezgaumīgām bildēm... Nu tas mans viedoklis.

Sapņot nav kaitīgi... :face-angel: Varbūt kādam jau kaut kas drīz piepildīsies?
Publicēts: 01.02.09 19:59
 citēt
1. Visparastāko portretu, bet tādu, uz kuru var skatīties un skatīties, un trīcēt nesapratnē par to, KAS tik ļoti pievelk bildei, tehniski kritizē, metodes atkod, saproti, bet rastās izjūtas izskaidrot nespēj. Vot tādu es gribētu nobildēt. Blogā pie sekojamām bildēm vismaz puse blogeru pievienotu (neatkarīgi no tā, vai vērtētu ar 111 vai 556). :)

2. Uztaisīt kailfoto sesiju Šakirai. :D

Protams, ka var jau pasapņot, un šai gadījumā fantāzijai jāļauj vaļa! :face-kiss:
Publicēts: 01.02.09 20:11
 citēt
talavietis:marsiešus meža pļaviņā....:D

Nu Tu ar to pelnīt grasies vai tikai mazbērniem rādīsi? Skat uzmanies... ja mēģināsi tirgot - par krāpšanu iesēdinās, j otie nebūs marsieši xD Ja rādīsi mazbērniem, tad tikai svētdienas apmeklējumos un caur lodziņu iekš "padded cell" :D :D

Paldies apr atbildi...jautra
Publicēts: 01.02.09 20:34
 citēt
/čukst slepus pa draugam/:

informatīvā daļa bildei ir sekundāra...
Publicēts: 03.02.09 11:35 labots
 citēt
a vot es gribu dienvidpolu sabildeet. tas gan driizaak taa - gribu uz dienvidpolu aizbraukt, pie reizes kauko nobildeet. daargi jau dikti, bet kaadreiz noteikti to izdariishu...

bet ja jau tik filozofiski saaku, tad taa... triviaali varbuut bet tomeer - gribu nofotografeet savu beernu augstskolas izlaidumu, kaazas, mazbeernus gribu nofocheet... nu taa kaukaa...
Publicēts: 03.02.09 11:48
 citēt
Kā mednieki iztraucēti kakājot no mežmalas pa talavieti pretī bliež...:face-wink:
Publicēts: 03.02.09 11:54
 citēt
spirit:ai, neies jau visas sava idejas tagad citiem klāstīt, a to vēl nozags? :D
bet nu gribētos nobildēt zemūdens dzīvi, ne vien daivingot, bet tiešām daivingot ar fotoaparātu un uzņemt arī mazliet banālas, bet haizivs un delfīnu bildes.

tad ir idejas, ko gribu realizēt sevis kā fotogrāfa izpausmei, bet pat nemeģinu to tagad, jo zinu, ka būs liela vilšānās, paturu mazliet vēlākam laika, kad būs lielāka varēšana un iespējas. tas gan saistīts ar studijas fotogrāfiju, bet tajā kreatīvajā virzienā :)

:D haizivi no iekšpuses?
Publicēts: 03.02.09 12:18
 citēt
Sibīrija fascinē, Turkmenistāna, Gruzija, gribētos pamēģināt - kā ir šancēt karadarbības vietās reportierim
Publicēts: 03.02.09 12:23
 citēt
Ja mācētu fočēt cilvēkus un izdotos satikt (abi nosacījumi vienādi iespējami), pabildētu divas izcilas personas, bez kuru darba es te nespamotu. Vispirms to dāmu, kura izdarījusi pasaulē nozīmīgāko un līdz šim nepārspēto zinātnes sasniegumu – atklājusi SKAITLI, pēc tam - visu laiku izcilāko inženieri – RITEŅA izgudrotāju. Protams, nav man drošu ziņu, ka pirmais bija sieviete un otrais vīrietis, vienkārši tā labpatīk pieņemt. Ja kļūdos, portretējot to uzzinātu
Publicēts: 03.02.09 13:26
 citēt
Es gan tā pieticīgi,tikai par pirmo punktu! :face-grin: Gribētos trāpīt kādu medību skatu(vienalga plēšputns,lapsa,kaut vai zivjdzenītis),tad provēšu piestrādāt nopietnāk pie tā sauktajiem raļļiem(gribētos abu ormanīšu cāļus sabildēt,dumbrcāli kvalitatīvāk),vēl ceru nopietnāk izmantot dažādus slēpņus(rubeņriests,ūdensputni,dumpji,grieze,ķikuts,vistilbe).Nu tā īsumā! :face-wink:
Publicēts: 03.02.09 13:33 labots
 citēt
...ir stipra vēlēšanās pabildēt Iguasu ūdenskritumu un tā apkārtni.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):