forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.09 11:20
 citēt
video iekš šopa? pastasti
Publicēts: 02.02.09 11:31
 citēt
Proshow Gold
Publicēts: 02.02.09 11:38
 citēt
Stulbie stulbeņi!!! Video tač jau ir! Vajag tikai pārrenderēt. (?)

100% bezmaksas un efektīvs konverteris: www.erightsoft.com...
Publicēts: 02.02.09 11:39
 citēt
ja problēmas - dod ziņu! :)
Publicēts: 02.02.09 11:55
 citēt
spirit:Sataisīju video. video maker bojā bilžu kvalitāti un taisa ļoti mazu video failu

Sataisi jebkurā programmā LIELU VIDEO failu (arī movie makerī to var izdarīt- uncompressed .avi) un PĒC TAM izmanto SUPER, lai samazinātu to kā vēlies- jutūbei, piemēram.

Ask Google!
Publicēts: 02.02.09 11:57
 citēt
palaid slaidšovu ar jebkuru fotobrowseri kas tev patik - un ieraksti video no ekrana ar kadu kapčeru fiksejamo kas tev patik
Publicēts: 02.02.09 11:58
 citēt
Protams, ka kāds cits varbūt uzreiz nozagtu 600 Ls vērtu programmu, ar kuru var gan radīt video, gan viņu kā vien vēlies renderēt, bet tu taču neesi tāda- "SUPER" ir bezmaksas konverteris un Windows Movie Maker arī.
Publicēts: 02.02.09 11:59
 citēt
spirit:vot tā arī darīšu :) bet šoreiz man vajag lielu uz monitora skatāmu un uz projektora skatāmu smuku video failu. un nez, varbūt manam movie maker vaina, bet man visi tie enkodingi un unkomprersti sataisa sviestu. velku triālu tam show. ja nē, tad diagnoze būs skaidra :D

Video failā mainās KADRI. Tas nevar būt smuks. Iesaku izmantot kādu prezentācijas programmu, kurā mainās ATTĒLI. Bezmaksas ir Open Office.
Publicēts: 02.02.09 12:37
 citēt
nu raksti to muzonu tai pasaa mapee kur bildes un to strunta pp
.
da beidz - normaalam screenrecorderim var ielikt gana smagus video parametrus - nevajag jau izmantot defaultos ķekšus kas tīklam domāti
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):