Atlaide arī pirmreizējajai gaismu lietošanas konsultācijai- tās cena būs 5 Ls!!! (Ilgums no 40 min. līdz 1,5 stundas, atkarībā no priekšzināšanām). Šī opcija gan iepriekš jāsaskaņo.
Mono:labais...es piesakos ja melno papiira fonu driikst izmantot bez maksas
Protams, ka drīkst, ja vien tas tiek nolaists tikai līdz grīdai, bet uz tā netiek kāpts virsū. Ja kāpjam virsū un liekam aizsargstiklu, tad jāmaksā par fona lietošanu 5 Ls, savukārt ja tas tiek sabojāts (sasmērēts), tad 8 Ls par katru metru, kurš būs jānogriež un jāizmet. No 14 datuma būs melna matēta epoksīda grīda un fons, par tiem nebūs papildus jāmaksā. Tikai par īri. Pelēkais vorsalīns nonāks portreti.lv fotostudijas muzejā (virtuālajā).
Mono:Porteti es apsolu ka lietošu stiklu un neko nesačakarēsu Tavam fonam...es kārtīgs puisis es neko neplēšu..ja netici paprasi Lutumam vai Oskaram ...pa 15 Ls man nav izdevīgi tik tālu braukt uz purčiku....tepat centrā ar var dabūt
ceturdien no rīta pa 10 Ls ar melno fonu ? :face-angel:
Protams, Mono, tev varu arī pa 10 Ls, priekš tevis nekā nav žēl!
Atsūti man savu telefona numuru ar sms uz 29510016 vai piezvani, tad arī pierakstīšu uz ceturtdienu!
Atlaide arī pirmreizējajai gaismu lietošanas konsultācijai- tās cena būs 5 Ls!!! (Ilgums no 40 min. līdz 1,5 stundas, atkarībā no priekšzināšanām). Šī opcija gan iepriekš jāsaskaņo.
Un vispār!!!!! 3 stundas pa 3.30 ir 9.90... Krāpšana ibio!
Lai cik mēs būtu "mīļi" ar Portreti, bet man nepiemīt ieradums labu pasākumu nomelnot, tas lai paliek viņam. Par Portreti studiju (JAUNO) esmu no puikām, kuri nāk uz pirtiņu pusaugu pupus skatīt (no P izteicieniem), esmu dzirdējis ĻOTI LABAS atsauksmes. Gan par ērtumu, gan par cenu, gan par aprīkojumu. Vienīgā nelaime esot , ka dikti aizņemta... bet ar bildēšanu tāpat, ka ar sex... jadara, kad gribās... :face-angel: Portreti, tu tikai neizdzēs un neizlabo, ko esi sarakstījis Publicēts: 02.02.09 12:34 , varbūt kādreiz metīšu malā slinkumu un aizčāpošu... ja ne bildēt, tad aliņu ieraut ... tik slikts jaf tu neesi, kā sevi iztaisi Lai tev veicās!!! ...un katrā mikrorajonā varētu būt šādas studijas.
Haiduks:Lai cik mēs būtu "mīļi" ar Portreti, bet man nepiemīt ieradums labu pasākumu nomelnot, tas lai paliek viņam. Par Portreti studiju (JAUNO) esmu no puikām, kuri nāk uz pirtiņu pusaugu pupus skatīt (no P izteicieniem), esmu dzirdējis ĻOTI LABAS atsauksmes. Gan par ērtumu, gan par cenu, gan par aprīkojumu. Vienīgā nelaime esot , ka dikti aizņemta... bet ar bildēšanu tāpat, ka ar sex... jadara, kad gribās... :face-angel: Portreti, tu tikai neizdzēs un neizlabo, ko esi sarakstījis Publicēts: 02.02.09 12:34 , varbūt kādreiz metīšu malā slinkumu un aizčāpošu... ja ne bildēt, tad aliņu ieraut ... tik slikts jaf tu neesi, kā sevi iztaisi Lai tev veicās!!! ...un katrā mikrorajonā varētu būt šādas studijas.