forum.gif
Fotostudijas īre par 3,30/stundā!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotostudijas īre par 3,30/stundā!!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.09 12:11 labots
 citēt
Piedāvāju Fotoblogeristiem izīrēt portreti.lv fotostudiju par 3,30 Ls stundā. Minimālais īres apjoms 10 Ls (3 stundas).

Piedāvātā cena spēkā Februārī darba dienās, laikā no 9:00 līdz 12:00 (no rīta).

Pieejamo brīvo laiku kalendārs te www.portreti.lv...

Atlaide arī pirmreizējajai gaismu lietošanas konsultācijai- tās cena būs 5 Ls!!! (Ilgums no 40 min. līdz 1,5 stundas, atkarībā no priekšzināšanām). Šī opcija gan iepriekš jāsaskaņo.
Publicēts: 02.02.09 12:14
 citēt
jaa, kriize dara savu. Vasaraa buus pa divi, tad piekaapsim!
Publicēts: 02.02.09 12:33
 citēt
Mono:labais...es piesakos ja melno papiira fonu driikst izmantot bez maksas :)

Protams, ka drīkst, ja vien tas tiek nolaists tikai līdz grīdai, bet uz tā netiek kāpts virsū. Ja kāpjam virsū un liekam aizsargstiklu, tad jāmaksā par fona lietošanu 5 Ls, savukārt ja tas tiek sabojāts (sasmērēts), tad 8 Ls par katru metru, kurš būs jānogriež un jāizmet.
No 14 datuma būs melna matēta epoksīda grīda un fons, par tiem nebūs papildus jāmaksā. Tikai par īri. Pelēkais vorsalīns nonāks portreti.lv fotostudijas muzejā (virtuālajā). :)
Publicēts: 02.02.09 12:34
 citēt
Annirs:jaa, kriize dara savu. Vasaraa buus pa divi, tad piekaapsim!

TEV jau tagad varu piedāvāt pa divi. Haidukam par latu stundā.
Publicēts: 02.02.09 12:34
 citēt
virtuaalais muzejs jau sen te blogaa eksistee :)
Publicēts: 02.02.09 12:36
 citēt
Annirs:virtuaalais muzejs jau sen te blogaa eksistee :)

Nu, par to jau arī ir raidījums!:)
Publicēts: 02.02.09 12:37
 citēt
pa lēto...smalki
Publicēts: 02.02.09 12:48
 citēt
mok man tāpat aiziet - ķip a kafiju vai sīvo pamajačīties gar acīm - lai cilvēku trūkumu organismā nomāktu
Publicēts: 02.02.09 12:53
 citēt
Mono:Porteti es apsolu ka lietošu stiklu un neko nesačakarēsu Tavam fonam...es kārtīgs puisis es neko neplēšu..ja netici paprasi Lutumam vai Oskaram :)...pa 15 Ls man nav izdevīgi tik tālu braukt uz purčiku....tepat centrā ar var dabūt :)

ceturdien no rīta pa 10 Ls ar melno fonu ? :face-angel:

Protams, Mono, tev varu arī pa 10 Ls, priekš tevis nekā nav žēl!

Atsūti man savu telefona numuru ar sms uz 29510016 vai piezvani, tad arī pierakstīšu uz ceturtdienu!
Publicēts: 02.02.09 12:53
 citēt
Maris:mok man tāpat aiziet - ķip a kafiju vai sīvo pamajačīties gar acīm - lai cilvēku trūkumu organismā nomāktu

Protams, ka atnāc! :)
Publicēts: 02.02.09 13:00
 citēt
man kādreiz pie vecmāmiņas kaimiņiene šitā nāca - nākšanas pēc - parunāt "par neko"

vot kādreiz uznāks klaiņojamais - paskatīšos vai Portreti kalenderī nav pagarāks caurums, kas liecina par sailgošanos pēc cilvēkiem, un klāt būšu
Publicēts: 02.02.09 13:01
 citēt
Un cik jāpiemaksā, ja gribās Juri par modeli? :face-devil-grin:
Publicēts: 02.02.09 13:03
 citēt
Portreti:Piedāvāju Fotoblogeristiem izīrēt portreti.lv fotostudiju par 3,30 Ls stundā. Minimālais īres apjoms 10 Ls (3 stundas).

Piedāvātā cena spēkā Februārī darba dienās, laikā no 9:00 līdz 12:00 (no rīta).

Pieejamo brīvo laiku kalendārs te www.portreti.lv...

Atlaide arī pirmreizējajai gaismu lietošanas konsultācijai- tās cena būs 5 Ls!!! (Ilgums no 40 min. līdz 1,5 stundas, atkarībā no priekšzināšanām). Šī opcija gan iepriekš jāsaskaņo.

Un vispār!!!!! 3 stundas pa 3.30 ir 9.90... Krāpšana ibio!:D:D:D:D
Publicēts: 02.02.09 13:42
 citēt
Labi , ka pie Portretiem var lēti tikt pabildēties. Tikai īsti nesaprotu, kāds tam sakars ar "diskusijām"...:)))
Publicēts: 02.02.09 13:49
 citēt
Friidis:Labi , ka pie Portretiem var lēti tikt pabildēties. Tikai īsti nesaprotu, kāds tam sakars ar "diskusijām"...:)))

Gribēju redzēt, kāda būs reakcija uz šo piedāvājumu.
Publicēts: 02.02.09 14:53
 citēt
Lai cik mēs būtu "mīļi" ar Portreti, bet man nepiemīt ieradums labu pasākumu nomelnot, tas lai paliek viņam.
Par Portreti studiju (JAUNO) esmu no puikām, kuri nāk uz pirtiņu pusaugu pupus skatīt (no P izteicieniem), esmu dzirdējis ĻOTI LABAS atsauksmes. Gan par ērtumu, gan par cenu, gan par aprīkojumu. Vienīgā nelaime esot , ka dikti aizņemta... bet ar bildēšanu tāpat, ka ar sex... jadara, kad gribās... :face-angel:
Portreti, tu tikai neizdzēs un neizlabo, ko esi sarakstījis Publicēts: 02.02.09 12:34 :), varbūt kādreiz metīšu malā slinkumu un aizčāpošu... ja ne bildēt, tad aliņu ieraut ... tik slikts jaf tu neesi, kā sevi iztaisi :D
Lai tev veicās!!!
...un katrā mikrorajonā varētu būt šādas studijas.
Publicēts: 02.02.09 14:57
 citēt
Haiduks:Lai cik mēs būtu "mīļi" ar Portreti, bet man nepiemīt ieradums labu pasākumu nomelnot, tas lai paliek viņam.
Par Portreti studiju (JAUNO) esmu no puikām, kuri nāk uz pirtiņu pusaugu pupus skatīt (no P izteicieniem), esmu dzirdējis ĻOTI LABAS atsauksmes. Gan par ērtumu, gan par cenu, gan par aprīkojumu. Vienīgā nelaime esot , ka dikti aizņemta... bet ar bildēšanu tāpat, ka ar sex... jadara, kad gribās... :face-angel:
Portreti, tu tikai neizdzēs un neizlabo, ko esi sarakstījis Publicēts: 02.02.09 12:34 :), varbūt kādreiz metīšu malā slinkumu un aizčāpošu... ja ne bildēt, tad aliņu ieraut ... tik slikts jaf tu neesi, kā sevi iztaisi :D
Lai tev veicās!!!
...un katrā mikrorajonā varētu būt šādas studijas.

Bučas! :face-kiss:
Publicēts: 02.02.09 15:03
 citēt
Tev arī...
...tagad jaf tā ir modes lieta
:face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 02.02.09 17:27 labots
 citēt
Haiduks:Tev arī...

IZVIRTUĻI..
.. tad kad iesi uz studiju, tad pasvilp - varbūt ka labas bildes sanāk ka jūss ar Juri bučosaties. A to pupi, da pupi visu laiku :D
Publicēts: 02.02.09 19:06
 citēt
Onkulis:
Haiduks:Tev arī...

IZVIRTUĻI..
.. tad kad iesi uz studiju, tad pasvilp - varbūt ka labas bildes sanāk ka jūss ar Juri bučosaties. A to pupi, da pupi visu laiku :D

Sazasmējos ne pa jokam! :face-grin:
Publicēts: 02.02.09 19:44
 citēt
opā. tad pēc 14tā nudien gribas roku izmēģināt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):